Är det inte ganska sjukt hur jag för ett år sedan inte kunde tro att jag ett år senare skulle sitta och skriva en text om hur jag för ett år sedan bara tänkte på dig men hur jag nu ett år senare bara tänker på dig ibland och det inte alls gör sådär ont som det gjorde för ett år sedan och om det gör ont så är det inte på grund av dig utan på grund av hur rädd och vilsen jag kände mig då,

ja för ett år sedan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vänskap.

Hur fint är inte det

Jag bara accepterar dig. Vill hänga med dig. Värderar dig.

Och du mig.

Likes

Comments

Jag säger att jag är en stängd människa men tre minuter senare sitter jag och berättar om mina rädslor och drömmar på en fest med honom, en kompis, jag nästan tror att jag kan lita på. Jag delar min djupa tankar som underhållit min hjärna då jag egentligen skulle antecknat från historia lektionen eller mitt i natten när jag efteråt, ångestfyllt, börjat räkna antal timmar sömn jag kommer få på en hand.

Jag är en stängd människa.

För när han några månader senare vill lära känna mig mer, spendera ännu mer tid med mig, blir knuten till mig, mobiliseras varenda försvarsmekanism i min kropp och bygger upp muren jag varken kan förklara eller förstå.

Jag blir rädd.

Rädd för att bli någons, för att inte få vara min egen. Rädd för att bli ihopkopplad med en människa och inte kunna kontrollera vad han känner för mig eller jag för honom.  Rädd för att bli sviken och svika. 

Vad händer om jag en dag bara ångrar mig och andra dagen ångrar att jag ångrade mig. 

Ett djupt samtal hit och dit bevisar nog ändå ingenting: Jag väljer vad jag vill dela och inte. Så jag är nog ändå en stängd människa.

och livrädd.

Likes

Comments

och i samma stund som du spelar upp låten kan jag inte låta bli att tänka på klumpen som kommer att komma när jag hör den om några månader när du är borta och jag försöker känna hur den kommer att kännas för att förbereda mig lite i taget för att inte allt ska komma som en käftsmäll senare,

och i samma stund blir jag arg på mig själv för att jag inte kan njuta av stunden och är pessimistisk,

kommer på sekunden efter att jag hellre släpper in lite smärta i taget så att det kanske blir lite lättare senare precis som effekten av att vaccinera sig så det inte blir min undergång senare.

Likes

Comments

jag vet inte om jag vill visa dig mitt favoritställe, min favoritpromenad, eller spela min favoritlåt,

för tänk om det blir vårt för att sen inte bli ditt längre för att något händer och vi går skilda vägar och det inte längre kan bli mitt för att allt jag tänker på är oss,

nej då visar jag dig hellre en annan väg,

för inte kan jag förlora allt på en o samma gång.

Likes

Comments