Gokväll denna söndag. Hoppas ni har haft en trevlig och bra helg. Jag ville bara tipsa om denna serie jag hittade på Netflix, The Good Place med Kristen Bell. Jag skulle bara kolla på ett avsnitt för att se vad det var, sedan var serien slut inom 3 dagar. Ge den ett försök!

Lots of love, Anna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag ska: jobba, komma igång med träning igen, göra saker som gör mig glad, åka på mini-semestrar och självklart shoppa julklappar när det närmar sig mer mot julen.
Har ni några planer? Jag tycker det är viktigt att ha lite smått inplanerat då man kan lätt hamna i trött och deppig period för att vädret inte lockar, man ligger i sängen och inte gör något. Missförstå mig inte, det är skönt ibland.

Lots of love, Anna

Likes

Comments

Idag var jag ute och fotade i Gamla Stan och i Boulognerskogen tillsammans med Sofia! Hoppas ni hade en trevlig lördag. Nu ska jag kolla på Beauty and the Beast och gotta till det med choklad.

Lots of love, Anna

Likes

Comments

London, baby! Having an awesome time with Sofie. For now a few pictures from my phone.

Lots of love, Anna

Likes

Comments

I don't have any new photos right now! Here is two selfies. The blog will not be updated until I have new pictures to share. Hope you understand!

Lots of love, Anna

Likes

Comments

Häromdagen passade jag och en efterlängtad vän på att käka middag på stan. Det var väldigt mysigt! Vi hade mycket att prata om. Vad har ni gjort eller vad är era planer för helgen?

Lots of love, Anna

Likes

Comments

Jag har varit på ledarläger i Undersvik, fredag till söndag! Vi har haft det bra, lärt känna lite nya ledare och käkat god mat som alltid i Undersvik. Lika god som mormors! Vad har ni hittat på för roligt?

Lots of love, Anna

Likes

Comments

Vi har en ny ungdomslokal, fyra st ungdomar har valt färger, soffa, soffbord och allt som hör till. Vi fick äntligen upp soffan igår och soffborden. Vi har fixat och donat många träffar, nästa vecka sa dom att vi inte skulle göra något sådant, vi får hoppas på det!

Lots of love, Anna

Likes

Comments

Jag gick på min första fotbollsmatch på den nya arenan i söndags. Det var jätteroligt, jag skrek och hejade så jag blev hes. Gefle IF vann matchen!!

Lots of love, Anna

Likes

Comments

Yesterday I was camping with a few friends, our group on Snap-chat is called Camping Squad. We are usually six people but one couldn't come yesterday which was sad. However we had a lot of fun: eating, laughing, playing games and talking until it was very late. It was cosy but very narrow space when sleeping. I would do it again with a bigger tent. What did you do this weekend?

-Lots of love, Anna

Likes

Comments