Monterey, California skulle jag kunna tänka mig att köpa ett sommarhus men ack vart dyrt det är. Man får väl jobba järnet och spara pengar!! Kan nästan inte beskriva hur mysigt och fint det var. Många kramar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

När jag kom hem från Frankrike trodde jag att kameran skulle hamna på skrivbordet och glömmas bort men icke sa Nicke. Den ligger i min handväska och tas fram, det vloggas hit och dit, det tas även fina bilder. Det som skulle uppfylla min längtan av att ha en fotosession som jag inte har haft på sjukt länge med någon som är intresserad av att fota eller som kan agera modell. Om ni känner någon, kommentera gärna!

- Lots of love, Anna

Likes

Comments

Vår ungdomsgrupp genom kyrkan åkte till Taizé där man får se hur ungefär 30 bröder lever i ett kloster, uppleva Gud, möta nya människor från olika länder, har bibelstudie, ha ett praktiskt jobb, äta mindre god mat, mindre telefontid (den som känner för det).

Vi var en stor grupp från Gävle men från två olika kyrkor, Bomhus och Heliga Trefaldigthet (jag är fortfarande MARIA), vi kände inte riktigt varandra men nu när vi har spenderat en vecka tillsammans så, tycker jag att vi har kommit närmre varandra och tror att vi kommer umgås mer nu efter denna resa.

Tog inte många bilder under veckan då jag använde min mobil väldigt lite, kameran fick inte heller så mycket bilder men jag har gjort en vlogg, den kommer upp på söndag i två delar!

- Lots of love, Anna

Likes

Comments

Hittade lite grann på rean inne på Body Shop här i Gävle!

Likes

Comments

Jag och bästis satt och pratade om himmel och jord på en magisk, mysig och fin plats. Sådan hära myskvällar behöver man oftare och ta vara på underbara sommarkvällar. Kramisar! 

Likes

Comments

Krokiga vägen som är mycket känd i San Francisco. I vanliga fall brukar man ha turister i bild men inte denna gång, haha! Tur det. Jag har för många sådana bilder ;) Kramar!

Likes

Comments

Napa Valley, vin distriktet alla har talats om. Vi gick runt lite på Brasswood, mamma, bror och syster hade vinprovning. Efter dom var klara, fikade vi på deras mysig café. Kramar!

Likes

Comments

Vi började utforska första dagen med att jag fick träffa mina värdpojkar, vi lekte tillsammans i lekparken nära där jag bodde. Vidare till Alcatraz, Pier 39, Painted Ladies och Twin Peaks. Det blev en lång dag men de var skönt att få nästan alla stora turistställen klara då det finns mycket att se. Nästa stop: Napa Valley!

Likes

Comments

My "little brother" has graduated 9th grade. I'm a proud big sister and happy for him to start another chapter of his life. Lots of hugs and kisses, I love you! <3

We ate delicious Swedish fika and talked about memories.

Likes

Comments