alla bilder hämtade från vogue.com

I år var det 20 år sedan Gianni Versace gick bort och under fredagens visning av Versace i Milano hyllades han av systern Donatella. SS18 kollektionen hyllar Giannis ikoniska looks och visningen avslutades med supermodellerna han var en del av att frambringa - Noomi Campbell, Cindy Crawford Claudia Schiffer, Carla Bruni och Helena Christensen - gick hand i hand nerför catwalken för att hylla honom.

xxM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är med att komma ihåg att en har en blogg.. Ledsen för ofrivillig paus från min sida, men nu är jag back in the game. Ovan ser ni lite bilder från min fredag. Den bestod av några timmar i skolan, följt av intensivt men så spännande dag på mitt nya jobb. Stod i studion tills solen gått ner och därav blev det en lugn fredagskväll med ansiktsmask och ett glas vin i handen framför lite planering inför Paris. Idag är målet att komma ikapp med mailen/bloggen/inlämningar/jobb/plugg efter en stressig vecka fylld av möten och en framtida vecka på resande fot innan jag ska möta upp partnern min, Ida i stan. Så skönt att bara kunna göra klart saker och sedan lägga det åt sidan istället för att skjuta upp det!
Blog you later! xx M

Likes

Comments

@unconditionalmagazine / Me at spaday / @unconditionalmagazine / @tyrabanks / My outfit the other day / @sophieh_official

Tänkte att jag skulle följa strömmen och ge er en inblick i min kamerarulle som till största del består av screenshots som jag ändå aldrig gör någonting med. För att liva upp det hela lite är det även lite vardags bilder från mitt liv också (ifall någon missade det liksom)

Likes

Comments

Stickad tröja ARKET Kavaj ZARA Stickad polo H&M Blå skjorta H&M Stickad kofta ARKET Slip-ins H&M

Som alltid på höst-/vinterhalvåret går jag helst iklädd en stor kappa och en mysig stickad tröja i modell något större. I år är jag sugen på att införskaffa mig en sådan i kamel. Jag och min mamma kom fram till, över en drink på en uteservering häromdagen att kamel måste vara den färg som ser mest exklusiv ut, vilket jag verkligen anser stämma! De tidlösa slip-in skorna i croc imitation får även de mer än gärna flytta in i garderoben.

xx

Likes

Comments

Det är minst sagt fullt ös denna vecka som vanligt. Den här tiden på året känns det alltid som att veckorna springer iväg extra fort och att jag ligger tio steg efter. Ibland tror jag också att jag lider lite utav FoMo (fear of missing out), jag måste liksom alltid vara med. Blir lite lätt stressad när jag sneglar i kalendern. Det är varierat mycket plugg, jobb och inlämningar men tänkte också ta tag i en välbehövlig garderobsrensning, middagsdejta lite vänner och trycka in träning däremellan. Vi hörs lite senare. xx M

Likes

Comments

Inleder alla mina morgnar med en kopp kaffe medans jag sminkar mig och gör mig redo för dagen. Ingen harmonisk stillasittande frukoststund här inte! Sömmen är av högre prioritet. Olyckligt nog slutar det lite för ofta i kaffefläckar på diverse kläder då jag i all hast inte lyckas kontrollera mina rörelser och kaffet flyger lite hejvilt, men oj så gott och välbehövligt! Speciellt nu när morgarna bara blir mörkare och kallare och motivationen till att stiga upp är som bortblåst.

Likes

Comments