Header

Hejsan alla! :D

I och med att detta är mitt första inlägg så tänkte jag berätta lite om mig själv så jag tänkte börja lite med det nu.

Namn: Ken Rafeldt.

År/Årtal: 25 (1991-05-20).

Uppväxt: i Rimbo.

Bor: Själv (singel) i en lägenhet i Rimbo.

Längd: 1:90

Vikt: 70 KG

Diagnoser: Fick diagnosera ADD och AS (Aspergers Syndrom) år 2013 efter ett års utredning och har just bytt medicin från Stattera till Consarta nu.

Anledningen varför jag berättar detta är för att vara öppen och att människor ska kunna förstå osv och detta är inget jag skäms för heller.

Här nedanför har jag radat upp två stycken som är på elitnivå som har varit öppna med sina Diagnoser och det är Robin Kovacs och Linus Söderstöm.


http://www.expressen.se/sport/hockey/kovacs-berattar-om-sin-diagnos-npf/


Utbildning: Gick på Media 3 år i Gymnasiet på Roden i Norrtälje där jag bland annat jobbade väldigt mycket med film och foto redigering.

Sport: Har ståt i innebandy sen 2007 sen har man haft lite uppehåll tit som tät fram tills i våras då jag verkligen bestämde mig för att satsa allt på handbollen (är målvakt i Rimbo HK) och la hjälmen på hyllen, kör bara innebandy som motion nu som utespelare en dag i veckan för att ha lite kul med Roslagen SOL som detta lag heter.

Jobb: Har en daglig insats @KOOPINDUSTRIHUSET som är lite av en daglig verksamhet i Rimbo där jag jobbar i IT-Laget som det så fint heter, men ser det mera som sysselsättning en ett jobb då jag kombinerar Foto och Handboll och har valt att satsa på det på 100% då det verkligen har visat spiktrakt uppåt resultatmässigt så här på sista tiden.

Framtid: På lång sikt med det jag håller på med, att satsa på Foto, Handboll och denna blogg, sen så har man såklart lite del mål som man har lagt upp under resans gång här nu och tar dag för dag som det kommer med.

​Detta var nog allt som ni behövde veta om mig tror jag så jag får avsluta detta inlägg med att säga godnatt och sköt om er så hörs vi snart igen sen! :D

Likes

Comments