Varför känner jag alltid såhär på kvällarna ? Det är tomt, ensamt, som om jag är den sista människan kvar på jorden trots att jag vet att det inte är så. Det finns så många människor i min närhet som bryr sig om mig och vill veta hur jag känner. Ofta svarar jag med ett enkelt "okej" för på något vridet sätt vill jag lösa mina problem själv. Någonting som uppenbarligen inte har funkat hittills.

Sen så är jag osäker på att mina känslor har förstärks på grund utav tinderkillen som totalt ohjärtat dissade mig tidigare denna vecka, eller om det är ångest över tentan (som jag förövrigt tror jag inte klarar)... Eller om det bara är tidpunkten på dygnet och att det faktum att jag tittar på 13 reasons why på netflix...

... Det känns tomt.

Jag började skriva ner allt detta i mitt lilla häfte jag förvarar bredvid sängen tillsammans med en penna, men insåg att jag lika gärna kunde skriva ner allting här.

Jag vet att det bara är tankar och att det snart går över, jag vet att dessa tankar kommer komma tillbaka, kanske inte imorgon men om två dagar. Då kommer jag infinna mig själv gråtandes vart jag nu skulle befinna mig om två dagar, utan att egentligen veta varför jag gråter.

Jag tror mig veta så mycket, intalat mig att saker går över, det blir bättre och att jag kan hantera situationerna som uppstår. Trots allt så är det lättare att säga "Det blir bättre" än att leva i det som är svårt.

När jag tittar fram i min framtid så ser jag inte mycket längre, kanske är det bara idag, men jag vet inte ens varför jag pluggar den här linjen, varför jag bor i Umeå så långt borta från alla jag älskar, och då på riktigt dem jag älskar. Jag vill läsa saker som intresserar mig, som kaosteori, fysikteorier, topologi, kvantfysik och kvantfältsteorier... Idag är jag osäker på om jag ens kommer komma så långt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Bilden kommer imorgon, för trött för att fortsätta idag

Likes

Comments

En ny video har släppts! Nu är det inte på min kanal, utan på en gemensam kanal med två av mina närmsta vänner Anna och Emil. Vi är alla tre helt fantastiska, oavsett om någon skulle komma och säga en nedlåtande kommentar om oss så skulle jag inte låta det förstöra någonting vi tre tycker så mycket om. Lovar att fler videos är påväg.

Likes

Comments

​JAG SKA BLI JOURHEM FÖR EN KATT!

Ville bara slänga ut det direkt! Så glad och så kul!

De ringde idag och frågade lite småsaker och förhoppningsvis har jag en katta hos mig i mitten av nästa vecka. Då har jag sällskap i alla fall en månad framöver och katta ska bli bortskämd med all kärlek den kan tänkas få. 


Annars så håller jag på att ladda upp en liten video som både är halvt ur synk och ur fokus, men det är så jag funkar, är absolut ingen perfektionist. Det är en video där man får höra min dialekt och se hur jag ser ut morgontrött (klockan 5 på kvällen) och där jag besvarar lite basic frågor om mig själv. Hoppas den är av god tycke.

Får se om den blir klar idag, laddar upp den såfort jag kan.

Likes

Comments

Okej, satt och läste ett blogginlägg som jag bara älskade. Försöker nämligen hitta bra "feel good" böcker att dyka ner i i sommar. Förra sommaren läste jag en bok av John Green ~ "Looking for Alaska" som jag förövrigt älskar. Den fick mig på många bra tankar varav John skriver på ett sätt som får mig att drunkna lite i meningarna.

Så nu har jag hittat en bok som ska förgylla min sommar, en bok som ska göras till film. Everything, everything heter den. Tror det är en bok jag tyvärr kommer läsa ut på någon dag så letar efter liknande böcker

Back to basic! Som sagt när jag sitter och letar efter liknande böcker så stöter jag in i det här blogginlägget http://sandrabeijer.se/2013/04/22/att-komma-over-nagon/

och där jag ser en bild som jag tänker måla upp på ett canvas och fästa på min vägg så jag alltid kan se den. Jag bara älskar den bilden.

Nu har jag skjutit på sömnen och ska försöka skriva ner vad jag ska drömma om  innan jag ska sova. Förut älskade jag att sova och att drömma... men nu vaknar jag ofa upp kallsvettig mitt i natten av en mardröm, eller så vaknar jag av att jag ligger och gråter. Något som hjälper för mig är att leta efter något mysigt att drömma om innan jag ska sova och ägna en halvtimme åt att tänka på detta. Samt att hålla tummarna på att man drömmer om det också. Ush för att sova.

Likes

Comments

Vet inte ens om den här bloggen kommer vara privat eller inte.

Det finns en anledning till att jag har döpt denna lilla blogg till spontantolycksbarn. En mycket bra anledning, en anledning jag inte tänker dela med mig just här, just nu. Istället kommer den komma i små bitar lite här och var, blandat med allt annat trams och flams. En helt vanlig (lite trasig) historia om vem jag är.
Nej jag är inte berömd (än). Så egentligen finns det ingen anledning till att bloggen ska läsas av andra. Antar att det är ert val att läsa eller inte.

Jag tänker inte exponera mig på nätet, eller kinda jo. Den här bloggen MIN terapi för att fördriva sömnlösa kvällar, blockera tid då jag hellre vill vara destruktiv eller bara slänga mina tankar på någonting annat.

Med det sagt så välkomnar jag dig till en blogg fylld av känslor, gråt, skratt och kaosigheter. För med denna blogg tänker jag överleva min vardag.

Kommer ett nytt inlägg senare (imorgon antagligen) som mer beskriver vem jag är... kanske

Likes

Comments