Åkte hem till pojkvännen Fredag - Lördag, vi gick ut i gamla stan och tog några cider/öl och sa hej till Jesper, var in på Ben & Jerry's baren och sedan åkte vi hem till honom för de blev lite händelser på nya perrongen så kronslockna när vi kom hem till honom.

Morgonen efter så tog vi en ridtur i skogen, jag red hans fjording Lilja och han red han's mamma's häst Jasper 😍😍😍 Trots regnet öste ner fram till vägen tillbaka så var det mysigt❤

För 1 år sedan så lärde vi känna varandra via nattvandringen, för ett halvår sen började han jobba under mamma som säljare och onsdagen den 26/7 blev vi tillsammans och han är min första pojkvän så det är stort❤💙

När jag kom hem i lördags så var jaog välmående och njöt av livet. Har ni hört ? Jag, njuta av livet ?
visst jag har uppåtgångar men aldrig kännts så här innan❤

Men som i mina sjukdomar så styr dem fortfarande mitt liv, och jag får kämpa dygnet runt emot livet, och fortsätta vara sjukskriven ...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I onsdags så åkte jag med mamma till Kungens Kurva för att jag & lillebror skulle gå på bio på Heron City och mamma skulle jobba men det hände lite saker.

Dels skulle vi möta två vänner & två som jobbar under mamma och det hände en sak, jag och Marcus blev ihop, vi hade snackat & skrivit en del kvällen innan vilket resulterade i pussar & att han och Blondie släppte av mig & lillebror på bion och efter det gjorde vi det officiellt medans typ alla familjemedlemmar el mkt nära vänner tyckte att det var på tiden vi gjorde nåt åt saken 😅 Så jag har nu pojkvän för FÖRSTA gången i mitt liv, och min pojkvän har egen häst precis som jag, jobbar för mamma och vi har andra gemensamma intressen med ^^

Förutom det så ska vi ut på dejt nästa fredag i Stockholm och jag ser fram emot det och är rätt nervös!

Såå just nu leker livet 😍😍😍
❤❤❤💙💙💙💜💜💜💚💚💚💛💛💛

Likes

Comments

Kom iväg, kom fram & brorsans dröm slog in. Hon gick snällt in i transporten men vi fick lasta ut igen för transporten lutade och det fanns ingen luft i däcket!!!

Så fick lämna kvar henne på Askö, och ringa stallägaren vår och berätta att vi får ta hem den till oss att laga transporten då det är LAG-SM i helgen i Forsen så på torsdag ska stallet iväg på tävling med sin häst i helgen och då behöver den fungera.

Så nu ska jag släppas av i Stallet och pyssla om de andra två och de andra åker hem till mammas sambo så han får fixa problemet.

Likes

Comments

Jag har alltid älskat musik, har varit en duktig sångerska och älskat atr uppträda trots scenskräck. Nu klarar jag inte av att folk runt mig hör mig sjunga, och ändå skulle jag verkligen vilja sjunga en låt till ett par vänner som står mig nära men jag vågar inte för att jag har den där sjuka rösten i mitt huvud som skriker åt mig att jag är inte bra nog, jag är fet & jag kommer bara göra bort mig. och jag har ingen energi!jag har en omedicinerad ADHD som jag prövas i varje dag pga jag kämpar mot ätstörningen för att bli frisk så jag kan äta min ADHD medicin igen.

Idag försöker jag bara göra vad jag kan för att bli bättre, för att klara av att gå upp i vikt vilket skrämmer mig otroligt mycket!
samtidigt tror jag att jag håller på och faller i mycket känslokaos, och jag tror jag håller på att bli kär i en underbar vän och jag är livrädd för att förstöra vår relation som vänner om jag skulle våga visa mina känslor för honom.

Likes

Comments

Skulle göra mamma sällskap på jobb, men vi åkte till stallet så jag försökte rykta ren min lilla grå❤ Han var brun, min skimmel blev bara brunare ju mer jag försökte få ren han 😂😂😂 Så till slut avslutade vi kvällen med en ridtur, han var superduktig❤😍❤

Vi övade på galoppfattning i högre form & sidvärtesrörelser efter asfaltsvägen på vägen hem & mötte bilar,bilar m släp, cross & motorcykel. All respekt åt motorcyklisten som märkte när den skulle dra iväg att grå skrämdes upp av ljudet o väntade med att gasa iväg tills vi passerat en bit till!

Och ponnyn var BÄST! Efteråt avslutade vi med att öva grindöppning på ridbanan & tog ett varv i trav på ridbanan med massa beröm i lägre form bara det att framåtbjudningen kom på banan han ogillar marken på❤❤❤😍😍😍🔝🔝🔝

Nu avslutar jag kvällen med att lyssna på en sjukt bra bok 😜🔝🔝👍

Likes

Comments

Veckan har gått i ett, vet inte vad jag ska skriva egentligen mer än livet börjar gå åt rätt håll och denna gång tror jag faktiskt att jag kan nå mitt mål. Jag följde även med mamma ner på möte på hennes jobb, mest för att få träffa bästa JoBi & mina favoriter 😍 😍😍

Men denna gång fick jag även övervinna ångesten för när vi kom fram så möttes vi av en situation som var svår att hantera, men återigen visade vi hur man beter sig professionellt & gick med huvudet högt och övervann ångesten och situationen ifråga kunde inte påverka på något vis för jag var starkare denna gång.

Jag har tröttnat på att jag alltid ska vara liten & sårbar så jag bevisade att ingen kan komma åt mig, hur mycket jag än påverkats förr av situationen jag hamnat i. Jag bevisade för mig själv hur långt jag kommit och att jag vuxit massor både av sjukdomarna & erfarenhet.

Fick även höra en jättefin kommentar av bästa 🐝 vilket lyfte mig massor & jag blev glad över kommentaren, speciellt delen där "det syns att du mår bättre,❤"
den kommentaren var så härlig att höra för jag kämpar dagligen med att nå målet och samtidigt brottas med sjuka tankar som försöker komma åt mig men nu är det JAG som styr inte anorexin.

Jag har ett mer värde än en siffra på vågen & hur kroppen ser ut. dock har jag fortfarande svårt att se det själv då min självkänsla är nog rätt skadad för att byggas upp så fort.

Likes

Comments


Blev förmiddagen & lunchen i stallet idag med min kontaktperson, Jag ryktade igenom Honeybus & tog ut henne och försökte skrittarbeta henne lite. Sen skulle några i stallet träna trail så jag hämtade min ponnibus lilla grå och körde barbacka & trailträning tillsammans med resten i Stallet😍😍😍

Sedan så avslutade vi våran dag med lunch på Veronas, vilket var supertuff utmaning då jag har en ätstörnings sjukdom nämligen anorexi. Men just nu är det på rätt väg och jag lyckades äta nästan all mat😱👊

Sedan spenderat dagen & kvällen hemma i telefon & vid datorn i brist på bättre sysselsättning ^^

Likes

Comments

Så tänkte berätta lite om mig själv..

Jag fyller snart 25, jag har 6 underbara syskon och världens BÄSTA familj. Stor & full av färgstarka personligheter!

Jag har 3 hästar, älskar djur, jag gillar att fotografera,sjunga & åka på Crusing

Jag har ett jobb som besöksbokare & bokningschef & har jobbat med samma sak sen 2012, fast olika platser i Sverige. Min mamma jobbat inom samma sak och vi kallar är rätt duktiga inom yrket. Men jag är sjukskriven och varit det över 1,5 år snart vilket är verkligen jobbigt men jag kämpar med psykisk ohälsa och har en hel del i bagaget, men nog om det.

De flesta som träffar mig, ser en tystlåten tjej som är sig själv men skenet bedrar,de som känner mig vet att jag går från 0 - 100 o allt jag gör görs till 100% el ingenting alls. att jag är en prestationsmänniska.Likes

Comments