Header

Livet, Reise, sommer

I helgen som var reiste vi på hytta med et vennepar, med sin sønn på 5 måneder, og en venninne. Det var veldig hyggelig. Vi jentene satt å skravla i timesvis og gutta var ute og fisket, på søndagen kom de hjem med en liten fisk som ble stekt opp til middag samme kveld. Ungene oppførte seg bra hele helgen og det virket som de koste seg mye de også. Spire var veldig glad for at jeg hadde tatt med hengekøya, for han ville helst ligge der for å se på verden - eller ipaden når han var veldig sliten;

Vi lagde god mat, grillet mashmellows over bål og var veldig sosiale hele helgen. Spirefar klarte å brenne seg på en marshmellows så han ble "tvunget" til å sitte med hånda i vann i 20 minutter. Da var det kjekt å ha med seg en sykepleier som forklarte han hvorfor det var viktig. De syntes ikke det var så morsomt når myggen og knotten kom frem på kvelden da - hvem gjør vel det?; Mai fikk en genial ide og brukte myggnettingen til vogna over seg og satte seg i røyken av bålet en stund. Om det hjalp er jeg faktisk ikke sikker på. Men det var gøy.

Sarah og jeg badet - selv om jeg syntes det var skikkelig ekkelt å bade der, mye groms og gjørme i vannet; og jeg klarte å skvise inn en liten treningsøkt også. Været var veldig opp og ned, så vi endte opp med å gå med shorts og ullgenser mye av helgen.

Vi hadde tatt med båtbanen Spire fik i bursdagen sin av tante A, så han koste seg masse med vannlek hele helgen. Heldigvis var det varmt vok vann, for han dynket oss alle opptil flere ganger. Kaldt, men morsomt var det i hvertfall.

Sarah, ene fadderen til Spire, var helt super å ha med seg på hytta, for da fikk vi litt avbrekk til å jobbe litt også. Mye som skal falle på plass når man driver butikk også. De gikk på oppdagelsesturer rundt hytta, kastet stein i vannet og lekte så fint sammen. Spire prøver hele tiden å pushe grensene hennes for å se hva han kan komme unna med når de var sammen, så Sarah fikk testet ut deler av mammalivet.

Planen var at vi skulle være der noen dager til, men Spire fikk feber natt til mandag, så da reiste vi hjem ved sovetid på dagen. Men alt i alt var det en veldig fin helg.

Likes

Comments

De siste dagene har det kun vært fokus på familie, mat og trening. Noe jobbing med butikken har det jo selvsagt blitt på kveldene. Vi har kost oss sammen som en familie og funnet på mye sprell. Hatt litt besøk av venner, og Spire har vært helt fantastisk flink til å være på MiniSats når jeg har trent.

Spirefar og jeg har hatt et par dager sammen på trening nå, så jeg har først trent en time selv med PT, for så å trene sammen i 45 min. Det er veldig koselig å ha noen å trene litt med om dagen. Har et par venninner som også trener mye nå om dagen, så jeg trenger ikke trene mye alene fremover. Dette blir bra.

Jeg har tyvstartet på treningsprogrammet og kostplanen denne uka. Det er mye tøffere enn jeg hadde tenkt at det ville bli, men etter 4 dager klarer jeg nesten å spise opp all maten hver dag, og jeg blir fortere sulten. Så jeg regner med at det bare blir bedre og bedre.

Eneste problemet er at jeg er så søtsugen at det går ikke an. Sånn er det vel når man skal slutte å spise masse usunt og bli sunn og fit. I dag er det veldig hardt. Jeg har så lyst til å hive meg over proteinsjokoladen jeg har i treningsbaggen, men det skjer ikke. Jeg skal klare det!

I mellomtiden skal jeg kose meg med en liten krabat som liker å lage til meg ;)

Jeg har vært på min første formsjekk i dag, så nå vet jeg litt mer hva jeg bør jobbe med og hvordan ting faktisk ligger an. Dagens mål er:

Hofte 89.8 cm (0.2 cm på 1 uke)

Overarm 27 cm (uendret)

Lår 55 cm (uendret)

Rumpe 101.1 cm (0.9 cm på 1 uke)

Midje 75.2 cm (0.8 cm ned på 1 uke)

Vekt 61.0 kg (0.5 ned på 1 uke)

Fettprosenten ligger på 23.5% (Når jeg startet i begynnelsen av treningsopplegget mitt i fjor var denne på 32 så det er 9% ned fra da til nå! Denne er jeg veldig stolt over å ha kommet mye ned på! Bare en god del til nå!! Jeg vet det tar tid, men nå gjr jeg i hvertfall noe med det).

Så det er ikke mye som har forandret seg denne uka, men det er jo i hvertfall en begynnelse!

  • 102 lesere

Likes

Comments

Livet, Spire, Spirefar, Spiremor

Jeg kan ikke tro det. Han er 2 år allerede. Det var jo som om han kom til oss i går. Ettersom vi har en så stor familie og så mange gode venner fant vi ut at vi måtte feire bursdagen hans før sommerferien. Og vi måtte låne lokaler for å gjøre det. Det er ikke bare bare å skulle feire bursdagen til en liten tass når man har invitert 40 stykker! På en måte var det greit at det bare kom 30 stykker, for det ble absolutt mange nok. Man får jo ikke tid til å prate med alle og det er jo litt kjedelig i grunn - særlig for gjestene;

Vi lånte lokalene til Bobbos jobb, for der var det stort nok, og vi fikk låne det på kort varsel. Med litt magi gikk det fra å være et konferanse landskap til å bli festklart bare på noen timer. Spirefar og jeg koste oss veldig når vi ordnet istand til denne bursdagen. Ettersom Spire er så glad i dyr og traktorer om dagen bestemte vi oss for å ha temabursdag med fargene grønn og gull. Vi pyntet med decor fra Decorium - butikken vår; og satte et personlig preg på bordene ved å pynte med dyrene hans og selvplukkede blomster i de samme fargene.

Jeg hadde lagd både gluten og melkefrie kaker og muffins. Må si jeg ble ganske stolt over hovedkaka, for jeg har aldri pyntet en kake på samme måten før, men det gikk veldig bra.

Spire fikk så mange fine gaver og koste seg så mye med alle. Han hadde nok av folk å leke med, og altfor dårlig tid til å spise mat og kaker.

Ansiktsutrykket til Spirefar var helt uforglemmelig når vi åpnet gaven fra onkel M. Vi ønsket oss uteleker til Spire fra han, men dette er det vi fikk.. Det ble i hvertfall en veldig glad liten litt som siden ha helst har hatt lyst til å bo sammen med alle ballene. Vi har derfor måttet byttet over til en IKEA pose for at det skal bli litt boltreplass for han - kun under oppsyn vel og merke!;. Et lite basseng står nå på innkjøpslista...

Forstå meg rett, det var veldig hyggelig og alt det der, men neste år gjør vi det nok litt mindre igjen.

Likes

Comments

Livet, kosthold, Trening

Jeg har fått litt spørsmål i det siste om hvordan det går med treningen min. Klarer jeg å holde på målet mitt eller har jeg hoppet av og bare ikke sier noe?

Vel her er det. Klarer jeg å nå målet mitt i år? - Nei det gjør jeg ikke. Jeg ble dårlig tidligere i vår og var satt ut av spill ganske lenge - nesten 4 måneder faktisk, så da måtte jeg prioritere bort treningen i den perioden. Jeg har ikke nevnt stort om det ettersom jeg heller ikke har klart å bruke tid på å blogge i den perioden.

Men jeg er tilbake i treningsmodus, og har fått meg ny PT som hjelper meg igjennom de jævligste øvelsene. Jeg har også vært i kontakt med flere klubber, og valgt meg ut en jeg har gått for. Dere får bare følge med så finner du ut hvilken etterhvert.

Nå trener jeg 5-6 dager i uka, der øktene er på ca 1,5-2,5 time av gangen. Jeg varmer alltid opp med 30 min sykling. Jeg begynte så vidt å jogge litt, men det klarte ikke kneet og hofta mi å være med på, så da har jeg byttet om til sykling igjen. Må bygge meg sakte men sikkert opp til å klare å løpe. I forrige uke var jeg på løpetur med en venninne, men måtte avbryte pga smerter i hofta, kneet og leggen, etter ca 30 min. Det var skikkelig nedtur. Da fikk jeg streng beskjed fra PT om å ta det litt med ro når det gjaldt løpingen.

Når det kommer til kostholdet sliter jeg enda litt. Jeg har klart å bli flinkere med å kutte sukker, men jeg har ikke en ordentlig matplan å forholde meg til enda, så jeg spiser nok litt mer dårlig mat enn jeg burde og drikker for lite vann. Dette er noe jeg må bli mye flinkere til. Nå får jeg etterhvert en plan som er rettet mer til meg og hva jeg trenger, så det gleder jeg meg masse til.

Siden jeg begynte å trene igjen for noen uker siden ser jeg allerede litt forskjell på kroppen. Det er veldig motiverende i seg selv. Nå gleder jeg meg bare til å få startet ordentlig med både trenings- og matplanen for å få så bra resultat som mulig. Det kommer til å bli jevnligere oppdateringer på treningsformen min fremover, både på bloggen og på instagram, så om du er interessert i å følge med på hvordan det går er det bare å titte innom. Neste mål er min første formsjekk på torsdag som kommer. Da er det bare å jobbe så mye som mulig. Jeg må tross alt ned en god del i fett prosent for å klare uttaket til Sandefjord Open i mars/april 2018.

Likes

Comments

Livet

Vi har kost oss masse med hagestell den siste tiden. Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å like å jobbe i hagen, men jeg har tydeligvis blitt voksen nok til å like slikt. Vi har lagt platting og stelt masse i hagen i all slags vær.

I vår plantet vi poteter, løk, gulrøtter, tomater, paprika, jordbær, salat og ulike urter i pallekarmer i hagen. Spire var helt med og koste seg masse med å få lov til å hjelpe til med å både grave og så i jorda. Det morsomste derimot var å få lov til å vanne planene.

Nå har det gått noen måneder, ogbåde poteter, jordbærne, gulrøtter og tomatene trives veldig godt, mens både salaten og urtene har reist til et bedre sted - eller eklere sted vil jeg vel heller si.. De har blitt mat for brunsneglene som har innvandert pallekarmene våre og har vært en pest i hagen vår.

Nå er det ikke lenge til vi skal høste inn både poteter og gullrøtter, og det gleder vi oss veldig til. I mellomtiden er Spire i fullgang med å vanne både smått og stort sammen med Spirefar, og tar seg pustepauser i hengekøya.

Det har vært en stor prosess å få lagt plattingen. Mer jobb en jeg først hadde tenkt meg, men vi har nå klart det. Alle har hjulpet til, så da gikk det heldigvis unna. Først måtte vi prave opp og jevne ut jorda så godt som mulig ettersom det var en helling der. Så måtte vi legge på duk og pokk, så når det var jevnt og fint kunne man ha på noe grovere sand. Når alt var så platt og jevnt som mulig begynte vi å legge på skifersteinene. Det var heldigvis gjort på kort tid. Deretter hadde vi på enda mer sand og koste det ned i alle sprekker. Så lot vi alt få tørke en dag før vi satte møblene på plass - Og nå er det så rotete der at jeg ikke har hatt lyst til å ta bilde av det enda, men det kommer iløpet av sommeren..

Vi har blitt mye flinkere til å bruke hagen i år ettersom vi har fått mer eierskap over hagen på forsiden av huset, og koser oss med lekeplass og nå spiseplass ute. Det har blitt veldig hyggelig å være der. Jeg gleder meg til å invitere venner til grilling og kos i sola i sommer!

Likes

Comments

Annet rart, Livet

Mange vet det jo allerede, men mange vet det jo heller ikke. Derfor må jeg nå fortelle hva vi har gjort.

Vi har gjort noe litt anerledes i form for investering. Istedenfor å kjøpe oss hus har vi heller kjøpt noe annet. Vi har kjøpt oss et firma. Et merkevare. En nettbutikk. Og vi har snart "Grand Opening" av en en splitter ny nettside. Vel nesten i hvert fall. Re-opening er vel heller det rette ordet å bruke. Butikken har jo eksistert i mange år, men nå er det altså vi som har tatt over for fullt. Det har tatt sin tid å få den opp, og det er Spirefar som har gjort det meste. Han har brukt mange timer på å ordne og fikse. Han er super flink.

Vel nå får jeg vel kanskje se å fortelle dere om hvilken butikk og nettside det er snakk om også da. Vi har kjøpt opp Decorium , som hadde butikk lokaler i Oslo tidligere. Nå er det kun nettbutikk - enn så lenge i hvertfall. Decorium leverer pynt til navnefester, dåp, konfirmasjon og bryllup. Ballonger, bordløpere, kaketopper, servietter, duker, lys, borddekorasjoner, kort, sjokolade med mer. Og enda mer skal det bli. Vi har nettopp kommet i kontakt med mange flere leverandører, så der blir mye spennende som kommer i butikken etterhvert.

Spirefar har hatt hovedansvaret frem til nå, mens jeg har gjort det jeg har orket;. Vi har vært i budrunde på et hus på Kongsvinger, men endte opp som de nye eierne av Decorium istedenfor. For våre nærmeste var det veldig fint at vi ble boende i Lørenskog og ikke flyttet bort til Kongsvinger, for det er faktisk dit vi måtte ha flyttet om vi skulle ha kjøpt noe nå. Boligprisene er helt syke, så da må man flytte dit man har råd eller bli boende og spare enda mer der vi er. Vi valgte det siste + at å drive en nettbutikk som Decorium fort kan spare seg opp det vi brukte på butikken og alt det andre. En litt annerledes form for sparing.

Men altså.. Spirefar har ordnet så vi får ny nettside, og har hatt kontroll på alt som skjer i og rundt nettbutikken. Imens har jeg sittet å sett på han jobbe, vært motivatør så langt det går og budbil med pakker til og fra posten. Nå som jeg er tilbake i gamet blir det en del jobbing på meg fremover for å ferdigstille det ene og det andre. Gleder meg til alt sammen er oppe å går klokkeklart. Er vi flinke til å markedsføre oss går det nok, men det vil ta tid.

Dermed blir det en del jobbing fremover og da er det viktig å prioritere riktig også, for vi har jo en familie å ta vare på også. Til nå har vi gjort det slik at vi jobber med butikken etter at Spire har gått å lagd seg, men da er det jo ikke så mye voksentid igjen da. Heldigvis er det ikke for så lenge vi må holde på på den måten. Det er enda godt jeg får bruk for mine lister når vi holder på på denne måten, for da ser man at ting blir gjort og hva som er igjen.

Det er jo litt annet enn det jeg startet med orginalt - tenker da på syingen min osv; men det er også noe jeg kommer til å fortsette ed på si, men det blir ikke så mange ordre jeg kommer til å ta på meg i måneden. Tenker kanskje maks 2-3 pr måned slik at jeg får tid til å gjøre noe annet enn å jobbe også.

Det blir litt av en spennende tid vi har forran oss!

Likes

Comments

Annet rart, Livet

Er det noe feil i det?

I går var vi på stranda - en av de flotteste strendene jeg vet om på Finnskogen; det var ikke altfor mye folk der, men noe var det jo. Vi la oss litt bortenfor de andre og skrelte av oss klærne. Det var varmt og godt. Spire fikk lov til å løpe naken rundt og jeg tok meg friheten til å sole meg litt toppløs.

Etter nesten 4 timer på stranda hvor jeg ante fred og ingen fare hørte vi plutselig fra vannet - "Æsj... Hvorfor er de nakne?" (må bare påpeke at vi ikke var nakne - vel Spire var jo det, men ikke vi andre; "Det er skikelig ekkelt altså. De tror sikkert at de er skikkelig deilige" Dette er kommentarer fra noen unger som ikke kan være mer en 7-8 år. Jeg må si jeg fikk en blandet følelse når de nevnte dette, og da tok på meg bikinitoppen raskt etterpå. Jeg er absolutt ikke sjenert, så jeg hadde nok fortsatt å ligge sånn om jeg ikke hadde hørt det. De trodde nok ikke at vi kunne høre dem ettersom de var et stykke unna, men det gjorde vi.

Jeg så rundt meg og så at jenter helt ned i 3 årsalderen gikk med bikinioverdeler. For meg er det helt sykt. Barn trenger ikke slikt badetøy før de blir mye eldre! Man er som regel like i overkroppen frem til en viss alder. Vær så snill og ikke gjør det til en stor greie at jenter har pupper og gutter har bryst før de kommer såpass oppi alderen! De yngste tenker ikke på slikt! Oppfører vi oss som om det er tabu å vise puppene side er det med på å skape kroppspress og usikkerhet blant barn. Jeg synesr rett og slett det er helt sykt å tenke på. La ungene få løpe rundt på stranda i nettoen sier nå jeg. Eller bruk badetruse eller badedrakt om man føler det er bedre, men hold dere unna bikinitopper for småjenter. Tenk på hva dere lærer ungene deres! Jeg kommer nok til å fortsette å sole meg toppløs, men greit nok, jeg kan sikkert ta litt mer hensyn neste gang. Spire derimot lar jeg løpe naken så lenge han vil! Tenk så deilig å kunne få lov til å gjøre det a!

Likes

Comments

Jeg har hørt mye ulikt om hvordan man skal oppdra et barn. Jeg har lest bøker, artikler, hørt på kjerringråd osv, men funnet ut at den beste måten for noen er kanskje ikke den beste måten for meg. Jeg har lært meg å høre på min egen stemme når det gjelder oppdragelsen til Spire. Men det er virkelig mange som har noe de skulle ha sagt om andres barns oppdragelse. Hvorfor det? Er det fordi de tror de er bedre en meg? Jeg er førskolelærer og har utdanning innenfor oppdragelse av barn, men det gjør meg ingen mester for det. Jeg hører på sunn fornuft og oppdrar Spire slik vi ønsker. Ordtaket "Vær mot andre som du vil andre skal være mot deg" er en av de tingene jeg ønsker å lære Spire, og da må jeg lede med et godt eksempel.

Jeg har hørt kommentarer som "At det går an å la et barn som er så liten bruke noe slikt! Han blir jo helt surrete i hodet sitt stakkar" og "Du vet at det der ikke er bra for barn i den alderen?" Eller hva med "Han kommer jo ikke til å lære seg å bli sosial og få venner når han får lov til å sitte så mye på den greia der!"

Slike kommentarer gjør meg faktisk ganske så sint. Hva tror de egentlig? At jeg lar han få lov til å styre og ordne som han vil hele tiden? At han får lov til å bruke iPad som han vil hvor lenge han vil, og det samme med TVn? Der tar de veldig feil!

Vi har latt Spire få lov til å se litt på TV og spille litt på iPad - innenfor rimelige grenser selvsagt; og dette har vi fått tyn av andre fra. De blander seg og skal vise til forskning hvor skadelig det er med feks iPad for de minste. Jeg var jo en av de som ikke ville la Spire se på TV eller bruke noe form for pad tidligere ettersom han er så liten, men tidene forandrer seg og jeg har krøpet til korset. Det er faktisk mye de minste kan lære av feks iPad. Det er bare viktig å ha begrensninger både på tidsbruk, tilgjengelighet og velge appene nøye. Spire har bare apper han kan lære noe av og han får lov til å gå inn og ut av de ulike appene som han vil. Vi har installert Netflix og Youtube på iPaden også, men disse brukes kun under oppsyn.

Greit nok at vi kommer fra et "steinermiljø" og skal la barna så lov til å være barn så lenge som mulig, ved at de får lov til å bruke fantasien sin mest mulig og uten for mye innblandinger fra de voksne. Men noe man må tenke på er at verden forandrer seg og da er det viktig å følge med i tiden. Barn nå er ikke det samme som de var for 20 år siden. Det er jeg et levende bevis på. Jeg lekte ute, klatret i trær, gikk på turer og kunne trygt leke alene i hagen. Jeg hadde ikke data før jeg var 10 år som kun skulle brukes 30 minutter om dagen (noe vi også har innført for lilleman som et max for skjermtid iløpet av en hel dag, med noen unntak selvsagt). Jeg er oppvokst i tiden hvor dataen virkelig tok sitt inntog inn i alles hjem, og skjerm ble mer og mer vanlig. Ser jeg på brødrene mine som er en del yngre enn meg ser jeg forskjellen på oppdragelse - innenfor skjermbruk vel og merke; allerede der. Jeg ble aldri hektet på data og spill på samme måte som de ble. Når yngstebroren min var omtrent 5 år skulle vi rydde i lekene hans og fikk da beskjed fra han om at vi bare kunne kaste alle lekene hans, for han hadde jo dataen og trengte ikke noe annet. Den kommentaren gikk veldig inn på meg, og jeg bestemte meg der og da for at mine barn ikke skulle ha tilgang til data og skjerm på samme måten som han før de begynte på skolen. Det har tatt meg nesten 10 år og en bachelorgrad i barnehagepedagogikk før jeg ser verdien iPad og skjerm kan gi - i små doser vel og merke!; Så ja jeg lar Spire få lov til å spille og kose seg litt med iPad og se på barne og familiefilmer sammen med oss. Vi gjør noe hyggelig ut av det, og bruker det med omhu.

Kommentarer som de over har jeg lært meg å bare le av. Man er forskjellige og selvsagt skal man få lov til å være det. Men vi må prøve å ikke komme med slike nedlatende kommentarer til hverandre. Spør heller hvordan og hvorfor vi bruker slikt så kan jeg svare på det så godt jeg kan. Jeg tok faktisk noen "på senga" ved å fortelle dem hvorfor vi har valgt å bruke det og da gikk de fra å komme med unødvendlige kommentarer til å forstå hvorfor vi bruker iPad. Jeg har lært meg at folk som kommer med slike kommentarer ofte ikke vet hva de snakker om så da er de negative frem til man kommer med noen gode responser.


Men nå lurer jeg altså på hva akuratt DU synes om iPad og TV bruk for de minste?!
  • 151 lesere

Likes

Comments

Livet

Jeg skulle så ønske at dette utsagnet var riktig, men akk nei. Det har ingen av oss hverken tid eller overskudd til. For ikke å snakke om kommentaren til Spirefar: "skaffer du en hund så flytter jeg ut!!" Må virkelig si jeg ikke er så gira på det.

Det vi derimot har gjort er å dra å besøke en av Spireoldemorene for et par uker siden, som har seks valper hjemme hos seg nå. Spire syntes det var så morsomt å få lov til å leke og herje litt med de. Så mange levende kosedyr! Og han skulle helst ha alle på fanget samtidig. Ikke så lett, men etter litt overtalelse holdt vi oss til en av gangen. Jeg derimot skulle vist ha hele kullet på fanget samtidig. Spire hentet og la på fanget og jeg satt de ned igjen. De var bare helt nydelige!

Likes

Comments

Livet

Gårsdagen ble noe helt annet enn jeg hadde tenkt meg. Den ble utrolig mye bedre. Jeg har aldri vært noe særlig glad i 17.mai pga folkemassene, og stresset dagen har medført. Bunaden har jeg aldri hatt lyst til å ta på meg, men i går var unntaket. Og jeg følte meg så fin!

Dagen begynte med at jeg fikk sove til 10:15. Spirefar tok med seg Spire ut, slik at hu mor fikk sove litt ekstra. Så var det rett i bunaden når jeg sto opp. Spire fikk påseg sin, men følte at hatten ble for liten - tror jeg; for han ville heller ha en bøtte på hodet.

Vi fikk tatt litt bilder av oss alle i finstasen også. Spire gikk rett ut og satte seg på trappa til Mimmi helt uten at jeg sa noe. Der satt han og var så glad. Veldig klar til å bli tatt bilder av.

Vi hadde egentlig ingen andre planer en middag hos Mimmi kl 16. Det endte med en rask tur over til svigers som skulle ut for å se på lokaltoget. Da slang vi oss med vi også. Spire fikk vi ned i vogna for han skulle egentlig sove. Det kan du tro han hadde lyst til - nop ikke i det hele tatt. Det var så spennende å se på alt som foregikk rundt han. Han fikk sett både politibil og korps, syngende elever og veivende flagg. Han var veldig glad der han satt å skuet ut over folkemassene.

Etter at toget hadde gått forbi oss fikk vi en telefon fra et vennepar av oss - de vi var hos på nyttårsaften; De sto utenfor hos oss å ventet på at toget skulle gå forbi der. Da fortet vi oss hjem igjen. Vi gikk faktisk forbi toget og ble stående å prate litt med fintfolket før vi ble med de opp til skolen. På vei opp sovnet Spire i vogna. På skolen var det sang og taler. Jeg møtte en gammel klassevenninne som jeg ikke har sett siden videregående, og lærere jeg ikke har sett på lenge. Vi sto å skravlet lenge med venneparet vårt mens Spire sov i vogna.

Vel hjemme var maten klar og Mimmi trengte bare litt hjelp til å dekorere. Da var det jo kjekt at vi har masse pynt hos oss som vi kunne bruke. Vi var ikke så mange, men det var hyggelig. Bobbo hadde invitert tennistreneren sin så det var et nytt fjes for noen av oss. Gutta ordnet med grilling og damene ordnet med desserten. Det var en ordentlig fin middag for både store og små. Spire ble litt lei etterhvert så da fikk kan se på "Hesten" og spise blåbær.

Etter middagen gikk vi over til svigerfar og Bestis igjen. Der var både Spiretante, farmor og grandonkel på besøk. For ikke å snakke om Charley - hunden til Spiretante og farmor; Det syntes Spire var veldig spennende. Han lekte mye med Spiretante og farfar og var så glad for å se alle. Skulle tro at alt som skjedde hadde gjort at han kom til å sovne raskt på kvelden, men nei da. Han sovnet ikke før kl 23. Men alt i alt var det en kjempefin dag. Og jeg følte meg veldig fin i en annerledes bunad!

Likes

Comments