I det kvarter jeg bor i, altså Skibhuskvarteret i Odense, er et rimelig historisk kvarter. Det har en masse historie, men er nu ikke specielt sjovt i dag. Der er dog nogle få ting som man kan lave her omkring. Man kan f. eks være i fredens park, lige overfor kirken. Eller legepladsen omme bag Kvickly, hvor jeg brugte meget af min barndom, og mødte en af mine bedste venner til dato. Men det bedste sted i kvarteret er nok havnen. Der er et havnebad og basketballbaner, samt også en masse af andre sjove ting. Der er også havnekulturfestival som er en gang om året, og er hvor der bliver sat en masse boder op med mad, og en stor scene, hvor forskellige små artister synger for et publikum. Jeg kan godt lide at gå derned med venner om aftenen, og om dagen for den sags skyld. Udover havnen kan jeg også godt lide området nær Sandhusvej og Rema 1000. Der er en stor skov, som er hyggelig at gå i. Der er også en legeplads, og en kampsportsarena. Da jeg var mindre kom min klasse altid over til et sjovt sted på Sandhusvej, som var ved arenaen. Der var et stort udendørs areal, og nogle gange var der stikbold inde i hallen. Vi legede også en masse andre lege omkring i området. Men alt i alt er det et mega hyggeligt kvarter jeg bor i, også selvom det ikke er specielt interessant, er det dog sjovt nok.

In my neighborhood there isn’t much to do, but the few things there are, they are pretty fun. There is the harbour, and the area near Ream 1000 and Sandhusvej, which is a really fun place near my school where we use to hang out when I was younger. The harbour is really fun, with a lot of thing happening during the year. All in all my neighborhood pretty fun, and feels like home.


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

I februar var jeg med min klasse til udveksling med en skole i Madrid i Spanien. Vi fløj i et lille fly i et par timer. Da vi ankom i Madrid lufthavn blev vi mødt af de spanske lærere. Derefter kørte vi i tog til den lille forstad ved navn Alcorcon. Inde i Alcorcon gik vi over til skolen, hvor vi blev mødt af eleverne. Vi blev delt ud til vores værter. Jeg skulle bo ved en dreng ved navn Victor. Næste dag skulle vi med i skole, det var ret kedeligt. Vi blev delt ud i klasser, hvor jeg heldigvis kom i klasse med nogle af mine venner. Efter skole skulle jeg med i byen med Victor og nogle af hans venner. Der var igen heldigvis nogle danskere med. Vi spiste på Taco Bell. Det smagte godt. Vi var der i lidt tid, og efter det tog vi bare hjem til spanieren. Vi var mange steder i løbet af ugen, f. eks var jeg i Madrid med kun min klasse. Vi så Santiago Bernabeu. Det var mega fedt at se sådan et stort stadium. Vi så også den gamle spanske hovedstad Toledo. Det var en gammel by, med en masse historiske attraktioner. Vi fløj hjem igen fredag. En måned senere kom de til Danmark. Det var ret sjovt. Vi var ved skovsøen og ude at bowle oppe i byen. Nogle af dem kunne ikke cykle, så en af dem skulle køres i en christianiacykel, mens en anden skulle køre på tandem hele vejen ud til skovsøen. Det var alt i alt en ret fed tur.

I was in Madrid with my class, it was great and a lot of fun seeing a new city with my friends. The spanish students were also in Denmark, there they lived with us, and were in school with us. We also saw cool things in Spain, that we could not repeat in the small town of Odense.


Likes

Comments

Fra d. 1. maj til den 5. var jeg med min klasse i Berlin. Det var en sjov tur, som jeg nu vil fortælle om. Det hele startede mandag morgen, klokken 5.40. Vi kørte i bus, hvilket tog ca. 8 timer. Da vi ankom gik jeg op på værelset med min gruppe. Hvilket var Carl-Johan, Claudio, Oskar og Thorbjørn. Vi var meget trætte da vi ankom, derfor lagde vi os tidligt til at sove. Men inden vi kunne sove, skulle vi se tv-tårnet. Det var meget højt oppe, og jeg har højdeskræk, så derfor var det ikke specielt behageligt. Næste dag skulle vi på sightseeing med bussen. Mig, Claudio og Oskar missede bussen, og måtte tage en taxa til banegården. Onsdag skulle vi fremlægge på en skole i Berlin. Torsdag var vi inde at se Stasi Fængslet og Checkpoint Charlie museet. Det var en sjov tur med mine gode venner. Efter turen torsdag måtte vi blive oppe i byen. Fredag kørte vi hjem. Det var ikke sjovt at komme hjem, efter sådan en dejlig tur. Vi lærte en masse, og vi var der med nogle lærere som var sjove og gode. Vi skulle lave nogle forskellig opgaver da vi kom hjem. De var ikke sjove. Næste år skal vi til Italien, så jeg håber det blive lige så sjovt, hvis ikke mere.

I was in Berlin with my class. It was a lot of fun. We saw a lot of things, and experienced a lot of different fun things. It was probably the best journey of my life. Next year we will go to Italy, so i hope it will be just as fun.


Likes

Comments

Vi har på sct. hans skole de seneste to uger haft naturfagsuger. Det har gået ud på at vi skulle arbejde med et stort emne, derefter skulle vi vælge et underemne, og en problemstilling. Jeg har med min gruppe valgt problemstillingen: Hvor lang tid vil vi kunne leve på jorden, vil global opvarmning i fremtiden være en reel trussel mod menneskeliv, er der andre planeter i universet som har betingelserne egnet til menneskeliv, vil menneskene kunne overleve en masseudslettelse og hvilken race ville så være den førende race på jorden? Vi arbejdede godt med emnet, og nåede til en konklusion som vi skal fremlægge til skolefesten i morgen. Vi har også lavet to planeter som skal forestille Jorden under en masseudsettelse, og en anden planet som er næsten identisk til jorden, med nogle få ændringer. Den planet hedder Kepler-22b og det kunne være vores nye hjem i tilfælde af at jorden skulle blive ubeboelig. Men forskere siger at den sjette masseudslettelse stadig er 3 generationer væk, og at der ikke er stor chance for at vi mennesker overlever på jorden. Som det ser ud nu ville vi ikke kunne rejse til Kepler, da vi ikke har teknologien til at rejse hurtigt nok over lange distancer. Kepler-22b er nemlig 600 lysår væk, og vil tage rigtig lang tid i nutidens rumfartøjer. Desværre punkterede bolden som var inden i vores model af Kepler-22b mandag morgen, og det har gjort at vi skal lave nogle få ændringer, og måske lave det lidt om.

For the last two weeks we have in my class been working on a big project. The big project was about how all you are made of stardust. My group chose to work with the future of humans, and the end of the world. We made two planets out of balls, tape and paint. One of the planets represent earth after a mass destruction, and the other one is a planet like earth called Kepler-22b. It is 600 light years away, and 2,5 times the size of earth. We have to present our work tomorrow at the “school festival thing”. But this morning, the Kepler-22b model punctured, so we will have to work a bit on that.


Likes

Comments

Hej, jeg hedder Simon, og er 14 år gammel. Jeg bor i Odense, Danmark, hvilket også vil sige at jeg er dansk. Min livret er tomatsuppe. Jeg har én søster ved navn Johanne. Min far hedder Jesper, og min mor hedder Karina. Til dagligt går jeg til fægtning, og er sammen med venner, og nogle gange familie. Jeg går i 8. klasse på sct. hans skole, og er ret glad for skolen i øjeblikket. Jeg går på en international linje, hvilket gør at jeg er på en masse rejser med min klasse. Den seneste tur jeg har været på var en tur til Berlin med hele min årgang. Før det har jeg været til en lille spansk by ved navn Alcorcon, som er en lille forstad til Madrid. Inden for sport følger jeg med i fodbold. Mit yndlingshold er arsenal. Som jeg sagde før har jeg været på en masse ferier, men den bedste jeg har været på, må nok være den tur til Berlin jeg lige var på, eller en tur med min familie til Qatar og Thailand. Det var 2 år siden, men jeg kan stadig huske det hele. Udover det har jeg været mange forskellige steder: Danmark, Tyskland, Sverige, Østrig, Schweiz, Qatar, Saudi-Arabien, England, Skotland, Wales, Frankrig, Italien, Rumænien, Sri-Lanka og Turkiet. Jeg er tit ude at rejse, hvilket er derfor jeg er rigtig glad for at gå på international linje, og være sammen med mine venner i udlandet.

Det var sådan set alt jeg havde at skrive om mig selv:)


Hello, my name is Simon, and I am 14 years old. I go to school in Odense, Denmark in sct. hans school. My dad's name is Jesper, and my mom's is Karina. I also have a sister named Johanne. In school i am part of a special line named the international line. Basically it is where i learn different languages and travel more. I like hanging out with friends.

That is all there is to say:)

Likes

Comments