Hej alla fina
Har hänt en del sedan jag bloggade senast... e ni förvånade 😀 haha tänkte väl det... för händer det inget i mitt liv då är nåt fel.
Vissa saker kan man påverka och andra inte.
Jag har min styvfar inneboende tillfälligt här då sjukvården behandla honom som en jävla leksak. Tillslut fick jag nog. En människa som söker hjälp för att man verkligen vill kunna må bra får ingen hjälp...

Men vi tar en dag i taget. Han miste sin bostad med och det är inte heller på rätt väg så där e polis o kronofogden inkopplad.

Men vi ska få ordning på detta.

Bilden ni ser är från en av mina styvsystrar som jag fick. Vi har inte träffats på 25 år och träffades nu för 2 veckor sedan. Det va så himla kul. Saknar dom grymt mkt och eftersom dom bor i Danmark e de kostsamt att köra o hälsa på med...

Sen får vi veta att ena dotterns kille avvikit från sitt boende igår. Han är ännu inte funnen och dottern förkrossad. Men hon har gett upp nu, varför ska hon kämpa ensam när man måste vara 2 om att ha ett fungerande förhållande.

Själv mår jag faktiskt ganska bra. Har kommit på en del förändringar som måste ske och börjat ta tag i dom med.

Vi har gjort oss av med de flesta djuren av olika anledningar. Nu e det Chiva o Trassel kvar och det e underbart!

Idag ska jag ta det väldigt lungt och ev ut och övningsköra med döttrarna senare.

Alla ni som följer mig... kan ni inte kommentera nåt ni vill jag ska skriva om i bloggen. Hade varit kul att få lite tips.

KRAM & KÄRLEK ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hopp alla fina följare.

Idag är det Söndag och det innebär tvätta städa diska osv... men de innebär även PRIDE I MALMÖ!!!

Jag har två döttrar varav den ema är demisexuell och min andra dotters bästa vän är gay.

Därför tycker jag denna dagen är så himla viktig för tack vare dessa stora engagemang som ordnas i olika städer kan fler våga "komma ut" och känna att det är helt okej att inte vara som alla andra... men givetvis som den tänkande själ jag är så kommer nästa tanke... hur e ALLA ANDRA... vem har sagt vad som är rätt och fel egentligen?

Vad är normalt?
Vad är perfekt?

Finns dessa ord/saker verkligen på riktigt om vi ska va ärliga?!

Nej jag har min åsikt och det är att alla är bäst på att vara sig själv... alla är perfekta som dom är... lång kort liten stor tjock smal svart vit gul röd hetero homo .... spelar ingen roll... så länge man är SIG SJÄLV fullt ut...

Att försöka vara någon man inte är kommer ikapp en fort o man mår så himla dåligt och det tar lång tid att hitta tbx till sig själv igen...

Nej gott folk gammal som ung... lova mig en sak...

GLÖM ALDRIG BORT ATT NI DUGER PRECIS SÅ SOM NI ÄR OCH NI ÄR BÄST PÅ ATT VARA ER SJÄLVA !!

Kram och Kärlek ❤❤

Likes

Comments

Jag lovade igår på facebook att skriva en förklaring på varför jag undrade vem jag kan lita på...

Genom mitt liv har jag haft många vänner som sagt jag kunnat lita på dom men senare har de visat sig att så va det inte. Likaså pojkvänner... det har alltid slutat med att jag blir sviken sårad o lurad.
Jag är en person som gärna lyssnar om någon behöver prata och stöttar så mkt jag kan och även om man skulle bli osams så stannar de hos mig. Jag skulle inte såra eller skada någon medvetet.

Dock har de hänt att jag gjort detta omedvetet vilket jag ångrar djupt idag.
Men alla dessa svek har ju fått mig att bli väldigt osäker... samtidigt som jag verkligen vill ha den där vännen som jag kan berätta allt för eller den där pojkvännen som man verkligen kan dela sitt liv o bakgrund osv med... men jag är så rädd hela tiden för att bli vänd ryggen ännu en gång...

Det är grymt jobbigt kan jag tala om... jag sluter mig mer o mer och stänger in mig. Umgås inte med någon osv...

Men jag vill verkligen inte leva såhär...

Så här har ni en kort förklaring!

Likes

Comments

Idag är de måndag och jag tvättar och ska städa...
Fick precis veta att min lilla valp nu fått ett nytt hem... det är blandade känslor men detta va de bästa jag kunde göra.
Djuren hemma är lugnare igen så min stress har lagt sig en aning.
Man måste ju se de positiva i allt som händer annars blir man galen.

Annars blir de lugnt här hemma idag hade jag tänkt iaf. Kanske en film ikväll... får se...

Har tänkt jag ska börja blogga igen om psykisk ohälsa och på samma gång försöka sprida min blogg så folk kan ställa frågor och jag kanske kan hjälpa någon eller några i sitt mående. Jag har trotts allt levt ett jävligt jobbigt liv med massa motgångar men jag sitter här idag.

Jag har fått med mig många bra verktyg på min väg som jag hoppas kunna ge andra för att enklare klara vardagen.

Jag har även under många år funderat på om jag kansle ska ut o föreläsa... det är ett svårt beslut att ta pga mkt skit jag fått av många genom livet men samtidigt kan detta vara just det jag behöver för att få uppgörelse...

Jag ska fundera vidare ett tag... lovar återkomma om jag bestämmer mig för att göra det... har ju skapat en sida på facebook med för ett bra tag sedan som jag kommer uppdatera. Den heter " Livet går inte i repris "

Vi ses snart igen.. dela gärna bloggen!!!

KRAM & KÄRLEK 💖

Likes

Comments

Hej på er denna regniga söndag...

Töserna jobbar och själv e e man igång med tvätten...

Som nog dom flesta har förstått har jag varit nere i en rejäl svacka igen och detta pga att det hände alldeles för mkt negativa saker på en och samma gång. Det blev för tungt att bära detta. Men jag kobtaktade psyk och fick tid fort och går nu tätt på samtal.
Jag är på väg uppåt men vissa dagar e fruktansvärt jobbiga.

Jag tänker tillbaks i livet och alla vänner som passerat under åren.
Alla jag fanns för o stötta fast jag knappt orkade med mig själv. Var finns alla dessa nu... jo dom är borta... När jag inte orka mer och började säga nej så försvann dom en efter en.

Jag har gått igenom många svek i mitt liv och det är inte enkelt att våga lita på någon igen efter det... men jag försöker att hitta en väg tillbaks.

Det e så himla mkt tankar så jag måste ibland stanna upp o samla mig och försöka få grepp om allt...

Som sagt mina trogna läsare... det är på rätt väg... tack för att ni finns...

KRAM & KÄRLEK ❤

Likes

Comments

En sak jag verkligen saknar just nu är ork och energi... fattar inte vad som hänt... jag som annars varit igång o hållt på för fullt har bara tappat det helt...
Någon som kan hitta de kanske... suck

Känns ju så tråkigt när man bara vill o vill o vill o vill men kommer fan inte igång...

Måste verkligen hitta ett sätt o bryta detta måendet på... jag funderar o funderar ska ni veta...

Detta är inte jag och jag mår INTE bra i detta ekorrhjulet...

Jag har börjat göra förändringar och jag hoppas det är rätt... men de lär jag ju märka under tiden...

Nej jag ska inte tråka ut er... njut av livet allihopa!!

KRAM

Likes

Comments

Hej hopp

Solen skiner och poolen e fylld sedan länge men ingen som badar... själv kommer ja knappt över stegen tyvärr... skit med värk...

Mitt mående går upp och ner... huvudet vill massor men energin saknas.

Har träffat läkare på psyk och fått medicin ändring så jag hoppas det ger resultat så jag kan va mig själv igen.

Piss att må såhär kan jag tala om. Vad det gäller psykisk ohälsa så tror jag att jag kan svara på det mesta... så har ni frågor så skriv... inga frågor är dumma!!!

Idag bestämde jag mig för att inte göra nåt speciellt så jag har typ suttit ute en stund med hundarna och dammsugit av här hemma då Chiva fäller nåt kopiöst så måste dammsuga minst en gång om dagen... Ska ta itu med att bada henne en dag i kommande vecka.

Imorgon ska jag fixa en sak .en skriver inte vad... ska bli en överraskning!

Jag älskar sommaren o värmen men jag verkligen avskyr flugorna... kan dom lixom inte bara hålla sig borta från mig 😁

Men min favorit årstid är vintern... jag älakar när man kan ta fram julpynt och all mysfaktor det för med sig.

Har tänkt börja inhandla julklappar snart med så man slipper va ute i sista sekunden.

Dock har jag ju en dotter som fyller 18 år i November och jag har ingen aning vad jag ska ge henne. Blir svårare och svårare ju äldre dom blir alltså. Men jag kommer nog på någonting.

Livet kan ibland kännas väldigt ensamt och tråkigt men samtidigt när jag tänker tillbaks då jag va omringad av vänner så ja jag va lycklig för stunden... men dom svek mig en efter en...
Jag va inte heller världens bästa vän och absolut inte felfri så jag får i vissa fall skylla mig själv och vissa saker ångrar jag djupt medan andra inte. Det har inte alltid varit mitt fel även om många försökt lägga över de på mig.
Idag vet jag bättre och jag tar ansvar för de jag gjort som va mindre bra!!

Jag läste en grej på Facebook det stod... "Tagga din bästa vän"
det gjorde mig lite ledsen och tänkte att jag har ju ingen bästa vän. Jag vet inte hur det är ens att ha en bästa vän.
Tänk om någon såg mig som sin bästa vän det hade ju betytt så otroligt mkt för mig.

Jag har mina döttrar och jag har några vänner som jag trivs med och jag e nöjd med det just nu iaf. Sen får man se vad tiden visar.

Ha det nu bäst alla o passa på och njut i värmen 💖

Likes

Comments

Hej hej

Mitt mående är fortfarande upp och ner men jag kämpar på för att det ska bli bra igen. Igår va jag åter på psyk och fick träffa läkare så nu e de lite medicin ändring som jag hopåas på ska ge gott resultat.
Han gick bakåt och tittade på vad dom hade gjort med mina mediciner när jag va inlagd och va mkt förvånad tydligen va de inte de optimala precis som jag själv kände de. Jag hoppas iaf att det nu kan gå på rätt håll igen... ingen vill väl va deppig o må skit leva med ständig ångest o knappt orka ta sig ur sängen.
Nej minsann nu måste det vända.
Jag försöker hitta på saker trotts ekonomin är allt annat än den bästa men även min ekonomiska situation börjar komma på rätt väg och det är helt fantastiskt. Man får va glad åt det lilla och ta en dag i taget. Annars går allt åt skogen.
Får hoppas på att nästa sommar blir bättre så jag o töserna kanske kan åka iväg en vecka till pappa i Spanien. Det hade varit underbart.
Annars är allt som vanligt inga större skandaler som hänt... håller mig på min kant då det är lugnast så.

Ha en fortsatt skön dag allihopa...

Kram o Kärlek

Likes

Comments

Efter mkt röriga veckor o dagar tror jag att jag börjar landa så smått.
En del besvikelse efter att ha fått agera passupp för en vuxen person men man lär av sina misstag.
Just nu sitter jag och samlar kraft och ork att packa ihop loppis saker då jag och ena dottern ska iväg på loppis imorgon. Hoppas på några extra kronor kommer in. Alltid välkommet. Annars händer inte så jätte mkt just nu.
Har fått nys om att det blir en 3:a ledig på området och jag står ju först på att få större lägenhet så det är bara att hålla tummar och tår för att den passar oss. Töserna kan båda få egna rum och det vore ju toppen.
Nej det blir ett kort inlägg idag mina läsare o följare men det kommer mera vid ett annat tillfälle...

Likes

Comments

Jag har kommit fram till vissa saker gällande mitt mående.
Jag måste göra mig av med allt som orsakar inre stress.
Jag måste börja tänka på mig själv och vad jag vill.
Jag kan inte serva ett helt fotbollslag och leka hotell längre. Man måste hjälpas åt.
Detta är inte riktat mot töserna då vi har pratat mkt om just detta men andra som kanske borde tänka till.
Jag mår skit och jag gömmer inte mitt mående jag behöver space SPACE... tid att bearbeta o tid att läka och det kommer ta sin tid.
Det finns ett liv utanför internet... den e faktiskt väldigt trevlig när man lär känna den. Fler som borde testa!
Jag har grymt mycket att tänka på o bearbeta samtidigt som jag går och har så satans ont i min kropp 24/7 och bara hoppas den nya sprutan nu ska ge mig den effekten som vi hoppas på...
Nu ska jag sova för att orka morgondagen. Hämta kaninbur, handla och sen hem o städa kaoset till lägenhet!!!

Natti natti

Likes

Comments