Äntligen har jag fått rätt... Äntligen får alla se att jag INTE hittat på nån jävla historia om varför vi fick lämna vårat förra boende. Alla va SÅÅÅÅ övertygade om att den hyresvärden stängde vatten oav för att jag inte betalt mina hyror...
Efter hjälp av min förvaltare o bestridan om en elfaktura dom ville kräva mig på så fick ja ut intyg från socialen 2 olika enheter, miljönämnden, hgf, psyk och skickade in... DOM LÄGGER NER DETTA DÅ DOM SETT ATT HYRESVÄRDEN SAGT UPP MIG OCH JAG HADE 3 MÅN UPPSÄGNING MEN ATT HAN JÄVLADES MED MIG FÖR ATT HAN VILLE JAG SKULLE FLYTTA TIDIGARE... Hyresvärden erkänner även att han begått ett brott med det han gjorde mot oss!!!!
Så ni som nu varit så jävla övertygade om att jag hittat på allt... ni kan ju se till o lägga ner ert jävla skitsnack nu...

Usch va jag e trött på folk som tror sig veta en massa saker UTAN att ha FAKTA!!!

Kram & Kärlek ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åhhhh vad jag blir både ledsen o förbannad på samma gång... att man som vuxen människa inte FATTAR allvaret i saker... tro fan att hon vill bo där när han bara stryker henne medhårs o inte kan ta diskussioner med henne... Blir tokig på riktigt ... Hur kan man va så jävla hjärn död!!! Förlåt mitt uttryck men jag blir så förbannad...

Ovanpå detta skulle en person komma hit i helgen o jag va glad att ja slapp va ensam. Har väntat hela dagen och NUUUU kl 19.00 typ får ja besked att hen inte tänker komma..

SKJUT MIG!!!!

Likes

Comments

Julen närmar sig och man känner stressen bland människor ute. Själv känner jag mig lugn för en gångs skull.
Idag julpyntade jag toaletten iaf... blev faktiskt mysigt. Införskaffa mig även en ny jul dörrmatta.
Va även hos tandläkaren idag... känns skönt att jag äntligen börjar ta tag i saker som rör mig själv. Allt det har jag bara tryckt undan.
Imorgon får ja besök av en go tjej som ska sällskapa mig i helgen och det ska bli jätte kul.
Ska även fika me en vän på fm och det längtar jag oxå efter.

Är ju idol final imorgon och jag hoppas att Chris tar hem detta...

Har nog inte så mkt mer att skriva just idag... men vänta ni bara, det kommer mera.

KRAM & KÄRLEK ❤

Likes

Comments

Julskyltningen blev på Vellingeblomman med trevligt sällskap. Blev dock mkt besviken på deras julskyltning detta året då dom inte spela julmusik så mn fick ingen direkt julstämning... Nej det va stort MINUS tyvärr.

Har vatt dålig sedan i Fredags o de verkar inte vilja bättra sig... segt värre än kola.

Imorgon e de möte på Isas skola så då ska ja upp i tid o hoppas ja vaknar med mera ork än idag. Har lite jag måste göra ju som diska o städa av samt tvätta lite. Missa ju min tid idag så hoppas på ny snart. Får kolla imorgon.

Ja Stephanie bestämde sig mitt i natten för drygt en vecka sedan att hon tydligen skulle flytta till sin pappa. Hon har begärt ut journaler från BUP 2010-2014 o där har hon tydligen läst nåt som ändrat henne totalt. Jag brukar inte snacka skit o de kommer ja inte göra nu heller men de e skillnad på att säga sanningen. Dom FÅTAL ggr som deras pappa varit med på möten så har han uttryckt saker som låtit såååå bra där o då men direkt han kommit utanför dörren har allt förändrats. Han har sårat töserna så himla många ggr o jag har tröstat gång på gång. Vad som står i journalerna är därför ovesäntligt enligt mig. Sanningen är en helt annan. Felicia bodde hos honom i 5 månader något hon önskar va ogjort då han fullkomligt vände om henne o fick henne att HATA mig på allvar. Är det så en pappa ska vara?!?!?!?!!!!! Hade töserna bott hos honom o helt plötsligt kommit hit o velat bo här så hade ja kontaktat den andra föräldern o frågat vad som händer... för mig är de en självklarhet men inte för honom. Att han är psykopat o har prylat alla han levt med vet ju alla om... o han måste va jävligt duktig på o manipulera... det gör så jävla ont i mig att han bara kan göra såhär. Men psykopater saknar känslor o det säger en del. Hoppas bara för allt i världen att Stephie vaknar upp innan han har henne i sitt våld oxå. Hon o jag har alltid haft en mkt speciell relation o stått varandra väldigt nära o de kan omöjligt vända över några timmar... ALDRIG!!! Men hon har blockerat mig o jag kan därför inte kontakta henne alls.
Det har tagit så mkt tid o kraft att bygga upp henne o det sista jag vill är att hon ska falla nu. Min älskade tös...
Saknar henne som fan... fattar inte vad de e som händet... men det gör ONT...
Ska lägga tiden på att göra allt ja kan för att Felicia ska få en så bra framtid som möjligt...

Kram o Kärlek 💕

Likes

Comments

Vänskap är för mig ett mkt stark ord. Det används alldeles för ofta i felaktiga sammanhang.
En vän ÄR rn som alltid finns vid din sida oavsett vad som händer, en du kan gråta tillsammans med och en du kan ha förbaskat skoj tillsammans med. En som står uppför dig o en som inte skäms över att vara just DIN vän utan en som istället är stolt över det...

En vän snackar inte skit och lämnar inte dig ensam när de börjar storma...

Jag har lärt mig väldigt mkt bara det senaste året och det jag saknar ALLRA ALLRA mest är en ÄKTA VÄN... Jag har aldrig haft en verkligen ÄKTA vän...

Men vi får se... jag blev så varm i hjärtat idag... jag fick en fråga från en kvinna som jag inte umgåtts med på ca 2 år... om jag ville komma o fika... jag minns inte senast jag fick denna fråga... det är alltid jag som frågar andra om vi ska ses o fika.
Jag  ill inte va en belastning för någon så därför håller jag mig i min lilla vrå med mina absolut närmaste och finaste döttrar och våra pälsklingar... Samt deras respektive. Jag kan vara mig själv i alla lägen o ingen behöver skämmas över att vara min vän för idags läget finns det ingen som kan kalla sig min VÄN... för jag har ingen men jag har bekanta om än bara några få.

Tack fina för fikan o pratstunden... hoppas på fler o det va riktigt kul att ses efter dessa åren... du har varit saknad och jag menar det verkligen...

KRAM & KÄRLEK ❤

Likes

Comments

Många känner nog igen sig i min rubrik... Antingen ska allt hända på en gång eller oxå händer ingenting.
Detta med att vara däremellan är en daglig kamp som jag kanske klarar av 1 dag i månaden i bästa fall.
Tex när jag bestämt mig för att stor städa... Jag vaknar o gör mig ordning men sen e det stopp... tvärstopp... Jag kommer helt enkelt inte igång.
Sen kan de va så att jag verkligen kommer igång och då har jag ingen broms utan allt ska bli klart och sen ligger ja i flera dagar för kroppen säger ifrån.

Jag har fått en symbolix tavla av arbetsterapeut på psyk , för er som inte bet vad det är kommer jag att fota den o dela i mitt nästa inlägg. Men det är enkelt förklarat en magnet tavla där man kan planera en vecka i taget.

Det e bara alldeles för enkelt o flytta magneterna en dag framåt så man tillslut har allt på Söndagen istället. 😂😂 Ja som ni förstår är ju tanken med denna tavlan att man ska få en översikt och att man ska kunna planera så man inte gör för mkt på en o samma dag osv... jo ibland funkar det ganska bra men e det kaos runt om mig så blir de kaos med tavlan oxå.

Det e ju som en kurator sa till mig. Vi med bokstavskombinationer visar tydligt hur vi mår genom hur vi har det hemma.

E det kaos i huvet så är det inte välstädat hemma.
Är de lite mindre kaos så e det hyffsat fint i hemmet för då har man koll på det som man kan ha koll på.
Händer det inget så är man nästan manisk för att det blir kaos för det är för lugnt.

Detta kanske inte passar in på alla men på väldigt många.

Sen har vi oss som har både psykisk o fysisk ohälsa där vi vet att om jag tar ut mig idag så ligger jag i flera dagar...

För nåt år sedan satt jag med en vän hemma och pratade... jag sa att jag saknade så att rida turridning på Islandshästar. Hon va på direkt att klart vi måste göra de... sagt o gjort samma dag hitta vi ett ställe med en 2 timmars tur... När vi hade ca 30 min kvar på hästryggen hade jag så satans ont överallt... jag kunde knappt röra mig på 2 veckor efteråt o många idiotförklarade mig totalt... hur jag kunde ge mig på det när jag visste att jag skulle bli liggande länge sen...

Mitt svar är enkelt... Dom 2 timmarna vi va ute kan jag leva på än idag. Jag hade så himla kul så det va värt att inte kunna röra sig på 2 veckor.
Det handlar om planering.

Likaså när ja va i Ullared med döttrarna... jag va totalt utmattad i både payke o kropp men vi hade super mysigt på vår mini semester o det e det man minns.

Så till er som känner att ni bara kan sitta hemma för ni har ont osv att livet lixom stannat upp... tänk framåt... låt er ha kul o trevligt nån timme för ni kommer må så mkt bättre av dessa minnena än av tankarna på att isolera sig helt.

Jag hoppas på att jag med mina inlägg kan inge ett litet hopp iaf hos någon.

KRAM & KÄRLEK ❤

Likes

Comments

Hej kära bloggläsare...

Idag har jag bestämt mig för en sak... jag måste skaffa mig rutiner.
Jag ska gå upp kl 09.00 varje dag och jag ska planera varje Söndag för hur veckan ska se ut och följa detta.

Jag ska försöka få en dag till att tvätta så jag vet att varje vecka ska jag tvätta den o den tiden samma dag.

Jag ska ha en dag i veckan till städning.

Har man ADHD så är det extra viktigt med rutiner. Så nu e jag 37 år och det e väl dax för att bruka allvar.
Jag gör matlista för 2 veckor i taget o veckohandlar med boendestöd varannan vecka.

Jag ska även spara ALLA kvitton och ge min förvaltare så jag får en översikt på var jag gör av mina pengar. Detta e ett måste för att jag ska kunna få lugn inombords.

Så nu BÖRJAR allvaret.

KRAM & KÄRLEK ❤

Likes

Comments

Hej på er alla mina fina blogg läsare.

Jag har nu fått frågan ännu en gång om jag kan dela med mig av hur jag tänker och hur jag orkar leva vidare och ta mig upp var gång jag faller.
Hur jag hittar energin till att fortsätta och inte ge upp. Det är verkligen jätte skoj att få höra detta och det känns skoj att jag med min historia mitt liv och min erfarenhet kanske kan få andra att hitta styrkan att inte ge upp när det kommer en massa hinder i livet. Jag har ju alltid levt på en krokig grusväg full av hålor och skit. Det händer aldrig bara en sak i mitt liv utan när det väl ska jävlas så är det ordentligt. Som nu senaste tiden tex... massa motgångar i mitt mående o mediciner som inte vill funka... jag får ett så kallat återfall i min shopping (tyck synd om mig själv-jag handlar lite) som om de inte va nog så får ja även parkeringsböter. Vad mer ska hända?? Jag har en förvaltare som jag själv valt att få då ekonomi är ett enormt ångest moment för mig och med handen på hjärtat så klarar jag helt enkelt inte av att ta hand om min ekonomi. Så e det... varflr ska jag skämmas över det? Många skäms för dom har Godman el förvaltare men det gör inte jag. Detta är de bästa som hänt mig! Det första jag vill säga till er alla.... SKÄMS INTE ÖVER DEN NI ÄR.... Res på er och se det från ert annat perspektiv.... att be om hjälp när det inte fungerar på olika plan är inget misslyckande som många tror o känner även jag kände det så från början... Nej det är en STYRKA att inse att man behöver hjälp och stöttning i sin vardag på olika vis och det är enormt starkt av oss att dessutom ta emot hjälpen.
Jag har alltid varit den tjejen som "kan själv" ja ni förstår nog... ingen ska komma och hjälpa mig för jag klarar allt...
Men när jag väl efter lång tid o mkt samtal insåg att jo men jag kan själv FAST det blir så mkt roligare o enklare om man är två. Boendestöd är en stor tillgång i mitt liv som jag idag aldrig klarat mig utan!
Jag kommer in i mina svackor då jag inte ser ljuset och inte vet hur jag ska ta mig framåt... men av någon anledning så finner jag vägen efter ett tag.
Jag jobbar fortfarande med vissa delar som tex att låta mig själv få ha en dag i pyjamas... det e svårare än ni tror då jag i mina förhållande aldrig fått va sjuk trotts 40 graders feber tex.

Nu börjar jag sakna kärleken och att ha någon vid min sida... men när man minst anar...

Ha det gott alla... kram o kärlek

Likes

Comments

Hej alla trogna läsare...

Nu börjar det närma sig den 10 November 2017 vilket innebär en STOR omställning för bla mig. Min äldsta dotter fyller 18 år och blir alltså MYNDIG!!
Jag kan inte fatta att detta redan händer... och ångesten bankar på och de gamla sköljer över mig och mkt tankar på hur jag kunde gjort annorlunda osv. Jaja jag vet ju även att det som varit kan vi inte förändra och det får vi ta med oss som en erfarenhet i livet men vi kan påverka framtiden!

I 2 månader hade ja min fd styvpappa boemde här då han inte hade bostad efter ett längre återfall samt sjukvården som behandlade honom som en leksak. Jag gjorde ALLT för honom... bredde hans mackor, tvätta hans tvätt, diska , städa , körde ärenden , fixa bostad , bil mm mm mm... Den 1 November hade han inflytt i nya bostaden... Vad gör han... JA EXAKT ! Skiter i o flytta dit o väljer en annan väg... Kommer ALDRIG mer ställa upp efter detta...

Idag har de varit slappedag men nu ska ja strax göra mig ordning o få nåt gjort.
Mkt o fixa inför helgen...

Jag återkommer... ha det super...

kram o kärlek ❤

Likes

Comments

E så trött på mina svackor. Det vänder på några sekunder. Känner mig jätte glad o full av energi fixar o donar... sen 💥PANG💥 så bara vänder de o allt känns trisst o skit...
Fullt av goa ungdomar här hemma men känner mig trotts de så jävla ensam. HATAR DETTA MÅENDET!!!
Mindre än en vecka kvar tills Stephie fyller 18 år. Kan inte fatta att hon blir 18 ÅR redan...
Massa tankar o funderingar... skönt klockan e så pass som den är så jag kan gå och lägga mig snart!!!

Ha det bra alla ❤

Likes

Comments