När man förundras över hur fort tiden går, har man blivit gammal då?

Tiden bara springer förbi! Halva sommaren är förbi och ni måste väl hålla med om att detta har varit tidernas sämsta sommar, än så länge! Jag brukar få dålig respons när jag under vintern sitter och beklagar mig över den dåliga sommaren men NU kan jag väl få lite medhåll?

Jag sitter på jobb och funderar mellan tangenttryckningarna varför tiden går så himla fort och vad jag kan göra åt det OM jag kan göra något åt det?

När jag var liten tyckte jag att man hade all tid i världen, precis som de flesta antar jag. Jag blev därför förvånad när min son på nio år tittar på mig och säger "mamma, Gud vad tiden går fort!" Jag håller absolut med honom men ska han känna så redan nu. Sommarlovet höll på i en evighet när jag var liten men han har redan börjat att ställa frågor som "hur många veckor är det kvar på sommarlovet?" eftersom han tycker att det går så fort. Han blir lite lugnare när jag informerar honom om att det är en hel månad...och lite till kvar på lovet.

Ska vi verkligen känna sådan här stress?
Ska barn verkligen känna av sådan här stress?
Att tiden går för fort!

Hur pausar man?

Vi får fundera på det tills nästa gång.

Likes

Comments

Låt er inte luras av namnet, att jag på något sätt skulle uppskatta en spindel! Igår flög vi ut ur huset, jag via altandörren och sonen genom sovrumsfönstret. Detta för att vi hade ett sånt där läskigt kryp med åtta ben i huset - en spindel!
Tack och lov var grannen hemma när jag i panik bankade på hans dörr klädd i bara trosor och en huvtröja som jag slitit med mig i farten, kvart i 12 på natten!
När maken kommer hem 20 minuter senare är det nästan lugnt i huset, upptänt och alla är vakna. Jag såg att han pustade ut när jag berättade att grannen varit inne och hämtat spindeln, även om han aldrig skulle erkänna det! Min stackars man som också är rädd för spindlar men tvingas gång på gång att lyfta ut dem från huset. Visst höjdes pulsen när jag skrek i telefonen "skynda dig hem, det är en jättestor spindel här inne."

Familjen Jakobsson håller ihop och hjälper varandra, så länge Ludde tar spindlarna!

Nu är det inte spindlar som den här bloggen ska handla om även om det nu både i namnet och hela inlägget verkar så...ska försöka lämna dem utanför i nästa inlägg men kan inte lova att de är borta för gott. Lite då och då flippar hela familjen ut och försöker att bli kvitt en spindel i huset och det kommer ni kanske att få höra om.

Nu ska jag inte skriva mer ikväll men jag lovar att skriva snart igen...till dess

Ta hand om varandra och sprid all kärlek som ni kan, det behöver vi - både få och ge!

Likes

Comments