Header

Att jag kunde tro att jag skulle hinna med bloggen som nybliven mamma. Det va kanske dumt! För det är verkligen det sista man lägger tankarna på! Men iallafall.. inatt fick jag inte sova mycket och sen va det iväg ned bästavän till Bromma blocka och inhandla saker inför lördagen!
Sen har jag bara myst med William, min son alltså! Nu tänkte jag faktiskt lägga mig ner slå på en film och försöka sova.. innan hjärtat vaknar och är hungrig!
Vi hörs imorgon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

14:27

Inatt fick jag faktiskt sova hela natten, med hjälp av att mormor tog William när han vaknade inatt.. Tur att det finns folk i mitt liv som ställer upp..
idag är planerna inte så många. Har varit nere och köpt blöjor och lite småsaker till Wille, nu ligger jag i soffan och kollar på Jocke o Jonnas senaste spökvideo..

Vill ni veta nått ang hur det är att vara mamma , ang förlossningen eller vad som helst ! Ställ frågor så svarar jag !

Likes

Comments

Jag har blivit mamma.
Det känns så otroligt sjukt och det bästa som kunde hända mig!
Jag är så stolt över min son och han är den snällaste och finaste på denna jord❤️

Likes

Comments

Jag valde nu och göra en hel omstart på mitt bloggande, pågrund av att jag snart blir mamma och kommer fokusera väldigt mycket på att skriva om hur dagarna är som mamma och massa saker om min son och lite så! Därför känner jag att det som finns på min gamla blogg ej tillhör mitt nya liv! Hoppas ni tycker detta är lika spännande som jag och kommer följa mina dagar!

Likes

Comments