Dag 3/5 av arbetsveckan är avklarad. Kom för en stund sen hem från mina föräldrar, ville pussa och bråka lite med syrran innan hon åker hem imorgon. Det blir ganska så länge tills vi ses nästa gång. Lördag.

Jag hoppade över kören ikväll men blev så väldigt glad när jag förstod att vi fått Hallelujah som ny låt. Älskar låten och hur jag i min stämma kommer att sjunga!

"Halleluja-ah, halleluja-ah, hallelu, hallelu-u-u.
Hallelujah, halleluuja-ah, halleluuja-ah, hallelu, hallelu-u-uuujaah"

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jo då, håret borde kapas och jobbet borde bytas. Nej då, nu gick jag ut för hårt. Så slitet är inte håret. He he.

Måste ha en plan. Måste göra något jag vill. Måste ha något att sträva mot.

Hur jävla svårt kan det vara?

Likes

Comments

Hur vackert får det egentligen vara? Man blir lycklig inombords. Taget utanför porten påväg till arbetet.

Likes

Comments

Mitt i arbetsveckan och en liten sovmorgon. Har lagt i en tvätt och börjat lyssna på senaste podden av Skäringer & Mannheimer. Lite kaffe och kladd i ansiktet så ska en nog kunna ta sig an denna dag också.


Far vår fick en present ändå, en übermysig morgonrock som han fick öppna i sviterna av kroppkake-koman.

Sedan har vi kommit med ett hittepå att vi ger EN julklapp till EN person i år. Låter inte det hälsosamt? Det blev lottning och ingen lyckades dra sig själv, och på julafton får vi reda på resten!

För övrigt, IFK Kalmar till allsvenskan 2018 och det svenska landslaget till VM 2018, efter att ha slagit ut Italien igår lite sådär skönt. Fyfan, det om något är inte hälsosamt.

Nähe, plikten kallar.

Likes

Comments

​​

Ett par smörgåsar som tar tre kvart att få ner mellan bläddrandet i gårdagens tidning. Lösandet av korsord och sudoku. Dansband i bakgrunden för nostalgin. Ett par, tre koppar kaffe. En sprakande brasa.

Det är en söndagsmorgon i all sin prakt.​

Likes

Comments

...men så klev min syster in genom dörren. <3 Jag tyckte inte att det var så konstigt att pappa skulle förbi jobbet en sväng trots att det är helg, det brukar ske ibland. Men så kom han hem med henne istället!
Så där ligger hon, stum som ett flum med stämbandsinflamation, men det är fint ändå. <3

Likes

Comments

Jag kan inte räkna på två händer hur många bloggar jag drivit.

Eller, drivit och drivit. Vissa har skapats av små infall och slutat helt utan innehåll medan andra har kommit något längre. Vissa fyllda med utkast med skrifter jag aldrig tyckte blev klara. Vissa har inte ens varit öppna för allmänheten att se. Å andra sidan vet jag inte om jag bloggar för någon annan. Vi får helt enkelt se hur det blir med denna.

Det jag vet är att jag tycker om att fotografera och att skriva, och jag vill verkligen utvecklas i båda delarna. Så en blogg är ganska nära till hands för att ge spelrum åt det.

Sitter i en soffa med min förälder framför mig och funderar på vad jag ska ge honom för present imorgon, det är dags för det så kallade Fars dag. Jag är tråkig på så sätt att jag tycker att en sådan dag är överdriven, trots att jag tycker att han framför mig är överdrivet fantastisk och fin. Så en present ska det allt bli!

Där ute är det höst. Tänkte skriva att det är oktober men vi har hunnit gå in i snart halva november. Jag förstår inte vart tiden tar vägen. Det blir nog så när man jobbar mycket, och vips så var den veckan avverkad också.

På återseende, kanske!

Likes

Comments