​Jag kände en styrka och jag ville bevara den. Men den brändes mot min hud och helt plötsligt var jag ensam igen och jag hamnade på snedden och nu finns det inget som är rakt.

​Men jag finns, jag går på mina ben, jag försöker att fatta tag i något stabilt. Även om vägen är krokig och jag får ta fler steg för att komma fram så känns det ändå som att livet är bra mycket stabilare nu än för 8 månader sedan. Det jag byggt upp slets undan i ett snabbare tempo än väntat. Det sista jag gjorde där var att bryta ihop - jag försökte ta mig därifrån. Men de stoppade mig och ju fler minuter det gick ju tröttare blev jag och till slut orkade jag inte ta mig loss och hamnade i ett hårdare grepp och sen vart jag fast och sen ännu mer fast.

Jag flippade ur totalt och blev fastspänd och sen hamnade jag på en låst avdelning och där blev det helt andra rutiner och nu börjar styrkan, den fysiska att komma ur balans, men jag ska ta tag i den. Förbättra den, jag ska vända igen - till det bättre.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Att vara stark skulle kunna vara detsamma som att bestämma sig för att göra tvärtemot vad man brukar göra: Om du avstår från något destruktivt är du stark - men bara för att du gråter betyder inte det att du är svag - om du väljer att leva när du står i den mörkaste avgrund då är du stark även om du bara känner svaghet och uppgivenhet - Att gå emot negativa känslor och handlingar kräver mod - för att vara modig måste man vara stark - att leva vidare är inte styrka det är hopp om att livet kan ändras - att det kan bli bättre.

Denna dag blev inte vad jag ville - redan när jag vaknade hade jag ångest. Det blev en självskada och jag är nu drabbad av en av de värsta fysiska smärtorna jag haft efter en självskada. Ska försöka sova. Imorgon är en ny dag att leva och försöka må så bra som möjligt. Jag ska vara positiv och kämpa.

Likes

Comments

Mina tankar som fanns i mitt huvud igår, gjorde att jag fick stanna upp , tänka efter och stå emot. Jag fortsätter på det viset

Likes

Comments

Denna åsna - som ofta är sorgsen och deppig - lite som jag varit och är. Men som texten ovan : KAN OCH VILL!

Likes

Comments

Jag vill ha en vit vinter! Vet ni varför? Jo för att kall luft snö på mark och träd ger mig positiv styrka. Förr mådde jag dåligt varje höst men nu uppskattar jag en kall höst och vinter med snö. Det är jag vill växa inom mig, jag tror att kall luft är bra oavsett om man är frisk eller sjuk.

Ha en bra kväll!

Likes

Comments

​Tittade mig själv i ögonen ikväll när jag borstade mina tänder. Först fanns bara fula tankar sen kom tankar om att mitt hår är fint och mina ögon kan glittra! Jag har alltid hatat speglar! ​Men det kanske inte är så hemskt att se sig i spegeln.

Likes

Comments

...det ska jag verkligen. Jag kan ta tag i mitt liv. Alla kan ta tag i sina liv. Det gäller att våga testa nya saker, om man vill studera eller resa eller skaffa familj med sin partner! Vill man skriva en bok så    ska man göra det.

Imorgon är en ny dag en dag som ska vara bra och jag ska visa alla att jag kan! Även o  det är små ting som att tvätta sig i ansiktet på morgonen.

Jag kan och vill och SKA!

Likes

Comments

​Jag klarar av även denna dag!

​Även on ångesten är närvarande så är det meningen ovanför denna mening som jag strävar efter just idag!

Gå ut en promenad, till skogen, känn solens höstvärme, kolla vad löven är fina, röda och gula, känn hur skogen luktar magiskt,  andas in frisk luft och var positiv!

​Så kommer även DU att klara ännu en dag 

/Spegelmorgon 

Likes

Comments

​Vem är jag under den frostiga rutan? Det här  destruktiva livet där jag skadat mig själv, ja mina armar är fyllda av ärr - att jag lever, kanske finns det en mening med livet? Jag hade varit död sen många år om jag inte plockat fram den lilla del som vill tro att livet kan bli bättre och mer meningsfullt!

I denna blog vill jag sprida budskap  om att allt går att ändra bara man vill och tror på att det går! Vissa inlägg kommer innehålla egna budskap medan andra kanske innehåller färdiga som finns på Google eller i någon bok. Kan hända att det kommer inlägg om kropp, träning och matlagning, bakning! Foton kommer garanterat för jag älskar foton

Jag tänker inte skriva destruktiva inlägg! Det finns ingen tid längre till det som varit! Jag går vidare! För stunden tar jag en dag i taget! Men målet är att kunna planera vad jag gör om 3 dagar eller 15 dagar. Att våga tro på framtiden!

Likes

Comments

​För att åstadkomma förändring måste man göra något man inte brukar!

​Styrka både fysisk och psykisk snart jag vara viktigt när man har det jobbigt! Träna gör mig piggare och gladare och då kan jag ta tag i det psykiska måendet bättre 

Likes

Comments