View tracker

Det börjar märkas nu att det närmar sig sommaren! Nationella prov och skolstressen är på topp samtidigt som studieresor och annat kul närmar sig. Om 9 dagar åker jag nämligen på körresa till LONDON! Det ska bli så roligt! Vi ska gå på musikal, shoppa och så klart sjunga! Vi ska hålla en konsert för allmänheten i en stad en bit utanför London. Jag hoppas verkligen att några kommer och tittar... Jag har iaf börjat packa lite smått (istället för att plugga) och här är några bilder på kläder jag tänkte ta med mig.

Jeans: American Apparel T-shirt: weekday Halsband: köpte jag på en konstutställning jag tror det var Liljevalchs vårsalonger

Designad och handsytt linne av mig.

Den här klänningen hade jag tänkt att ha på mig under konserten. Klädkoden var svart och täckande. Den är från Urban Outfitters

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 24 readers

Likes

Comments

View tracker

Här är några saker som jag så gärna vill bära i vår/sommar. Jag bara älskar det helt kritvita det är bara👌🏼 så coolt att matcha med jeans och svart (funkar alltid) eller att slänga in mönstrade färger och retro eller vad som helst! Ja, jag hypear jag vet.

Ryggsäcken-dr. Martens | Keps-Nike | Sneakers-dr. Martens | Kjol-American Apparel

  • 27 readers

Likes

Comments

View tracker

Idag är en sån dag som jag ifrågasätter min existens. Jag vill bara bort jag vill något annat jag känner mig så fångad här. Jag vill börja om. Det känns som att jag lever ett liv som jag blivit lurad till. En idé om ett liv som jag blivit lurad till att vilja leva. Jag vet att jag inte kan skylla någon annan men det känns på något sätt som att det här inte är något jag själv skulle välja. Frågan är bara vad jag annars skulle göra? Ärligt talat så har jag ingen aning och det är det som får mig att ifråga sätta mig själv. Jag landar som alltid i att det är mig det är något fel på det måste vara jag som gör något fel, jag som tänker fel. Jag önskar det gick att bara ändra sin inställning men hur ska jag klara av att göra det om jag inte ändrar något runt omkring mig? Jag har liksom försökt att ändra saker att byta skola men jag har misslyckats. Jag har tappat bort mig själv på vägen. Jag vet inte vad jag tycker om länge. Jag vet inte ens vad jag tycker om att ha på mig. Jag vill bara börja om allt.

  • 29 readers

Likes

Comments

Den här veckan har varit sådär... Har fått tillbaka ett matteprov som det gick skit på och det har man fått mer än att äta upp. Jag har verkligen inte flyt alls i skolan. Det funkar liksom inte! Ska försöka plugga ikapp lite grejer under lovet.

Just nu

#ootd igår och idag

  • 31 readers

Likes

Comments

Idag kom Mamma hem efter att först ha varit i London och sen i Trysil. Så vi åkte till Eskilstuna för att köpa present till min bror som fyller 20 på onsdag. Sen repade jag med kören.

Espressohouse

Jag köpte faktiskt ett par sommarskor... Jag vet att det är rätt långt ifrån sommar just nu men jag har letat efter liknande lääänge och jag tänkte att det va lika bra att passa på. Sjukt sköna från vagabond.

Lite andra förnödenheter. Torrschampo, en deo som riktar hur gott som helst från kiks och en ögonfrasböjare.

  • 30 readers

Likes

Comments

I lördags jobbade jag i vintageboden och passade på att testa lite kläder.

En gammal tapetrulle som jag blev lite kär i.

Sen kom min snygga kompis Kristoffer och hjälpte mig att stänga. (Bilden är från i fredags)

Bruuuunch 😍😍😍

  • 28 readers

Likes

Comments

Har du någonsin träffat en människa som utan att säga ett ord får dig att känna så otroligt mycket känslor. Det kan vara en söt tant, en man, ett barn vem som helst. Jag gör det i alla fall då och då. Senaste gången var det en ung man som lyssnade på min kör när vi sjöng senast. Ni vet hur många personer kan försöka se närvarande ut men man märker hur dom egentligen tänker på något annat. Han var helt tvärt om. Han såg frånvarande ut på det sättet att han inte mötte någons blick utan bara tittade på ett och samma ställe när han inte sneglade lite på oss på scenen. Men jag kunde ändå se hur han var precis här och nu och bara kände musiken i sig. Det var fantastiskt att se. Jag blev liksom berörd på ett underligt sätt. Han gjorde ju ingenting.

  • 30 readers

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i skolan igen. Det ger mig sååå kluvna känslor. Det är skönt att träffa folk igen och inte bara ligga ned men när man går på lektioner får man ju inte precis mindre ångest över vad man inte har pluggat. Här är iaf lite bilder och en film från dom senaste dagarna.

#ootd onsdag

Jag passade på att sjunga lite i trapphuset när jag väntade på bussen

Relaterar så mycket

  • 29 readers

Likes

Comments

Den här helgen har varit riktigt mycket upp och ner. Den började med extrem mensvärk och skolångest på Fredagen. Sen kom min kära bror hem från Uppsala och det var allmänt rätt trevligt. På lördagen började jag må dåligt men jag sket i det och bjöd över lite kompisar för att titta på Melodifestivalen istället. Det var super mysigt. Igår (söndag) så mådde jag riktigt dåligt men jag tog lite Ipren och ställde upp på sångframträdande i kyrkan ändå. När jag kom hem blev det bara värre och jag var tvungen att åka till akuten. Idag mår jag lite bättre jag fick antibiotika utskrivet och ska på återbesök imorgon. Men jag ska försöka plugga ikapp med lite skolarbete idag. Hoppas jag är på banan snart igen.

Fredag

Lördag

Söndag

  • 29 readers

Likes

Comments

Idag är jag hemma för att jag har sjuk jävla mensvärk fuck that. Jag lyckades laga lite bananpannkakor åt mig men annars har jag vilat i ett horisontellt läge hela dagen.

Recept bananpannkakor:
2st bananer
2st ägg
1tsk bakpulver
Mixa ingredienserna ordentligt och stek på låg värme i smör. Klart

  • 31 readers

Likes

Comments