View tracker

Pressbyrån har studentpris på korv med bröd, 10 kr för en kokt eller grillad. Erbjudandet har funnits på alla pressbyråer jag varit på, förutom stationen i Jönköping...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ett sätt som inte alla tänker på när det gäller att förvalta/använda de pengarna man har på bästa sätt är:
Välj GENERIKA när du köper läkemedel. Du får samma effekt, men för en billigare peng.

Några sidor som är till bra hjälp för att komma undan med det allra billigaste priset är följande.

https://www.medicinpriser.se

Där kan du tex sökaalvedon (om det tex är ett läkemedel du brukar köpa),

➡tryck på fliken utbytbara läkemedel,
➡tryck sedan på det verksamma ämnet så kommer du till jämförelse mellan alla läkemedel som har samma verksamma substans.
➡Där kan du sedan välja att sortera efter bästa pris.
➡ Sen trycker du på den som har bästa pris, så kommer du upp i vilka butiker den finns i och till vilket pris.
➡ Det priset som är aktuellt nu, som billigast är 10kr för 20 tabletter. Det hittar du på: APOTEKET HJÄRTAT och på APOTEA, båda butikerna har fri frakt.
➡ På APOTEA kan du till och med komma undan 1 kr billigare, dvs 9 kr för 20 tabletter genom att använda följande kod: NOVEMBERKALAS, (apotea brukar ha rabattkoder och man har alltid rabatt hos dem om man är med i hyresgästföreningen)

(Att observera är att hjälpämnen i tabletterna, tex färgämen m.m kan skilja och att det finns vissa ovanliga medicinska tillstånd där man är överkänslig mot något visst hjälpämne, att det i de fallen är viktigt att kolla vad det är för hjälpämnen om man byter till ett annat varunamn.) 😄

Kommentera gärna om du har någon fråga!

(Direktlänk till Pamol hos Apotea, finns om du trycker på Pamol i bilden!)Likes

Comments

View tracker

Idag har jag tänkt att bege mig till Huskvarna-Kungsporten för bra och begagnats start av sin julförsäljning (julpynt).
Det är så grymt bra med secondhand tycker jag, framförallt de som drivs utan eget vinstintresse.
Bra för ens egna plånbok, bra för miljön, människor får chans till sysselsättning i butiken och pengar som kommer in går till människor som behöver det väl. Länk till bra och begagnat: Bra och begagnat Huskvarna

Likes

Comments

00

Detta är en app jag brukar gå in på när jag till exempel är på resande fot, små "enkla" spel, där det samtidigt finns chans att vinna priser. De brukar även ha sammarbeten med pressbyrån där de delar ut priser till många deltagare om man kommer upp i ett visst antal poäng på ett spel!

Likes

Comments

En gratis gåva som ska bli en julklapp. Perfekt. Ett mysigt gossedjurskudde till en 3,5 åring i julklapp blir nog toppen!

Tryck direkt på Ior på första bilden, så kommer du direkt till gossedjurskudden! :-) Att klicka direkt på Ior verkar inte fungera från mobil, använd följande länk i så fall: https://cdon.se/leksaker/pillow-pets-ior-p38944874

Likes

Comments

Gå in och läs på: Buzzador
Ä
r du intresserad av att bli det, så skriv en kommentar eller hör av dig till mig, så kan jag skicka en inbjudan via mail till dig!

Likes

Comments

Vi följande länk få både jag och du 50 kr i bonus, när du har registrerat dig som medlem och handlat för minst 100kr!

Länk: 50 kr bonus, vid köp för minst 100kr

Refunder går enkelt sagt ut på att när du endå shoppar på nätet, så registrerar du dina köp via refunder, vilket gör att du får återbäring på dina köp! Win-Win, visst är det bra?

Om som jag skrev innan, så får du 150 kr till Refunder när du tecknar dig för abonnemang på ViMLA https://vimla.se/?201611061222409152 

Bra tips är också att ladda ner refunderknappen till din webbläsare, så du inte glömmer bort att registrera ditt köp via refunder. 

/Anna

Likes

Comments

Ja, detta blir det första inlägget på min blogg. Vi får se hur det här kommer att gå, är liksom ny i bloggvärlden. Samtidigt är det ju så att vi alla är ju nybörjare någon gång. Mitt första tips jag tänkte tipsa om och tänkte länka till är: VIMLA. Där jag precis har skaffat ett abonnemang.

För det första får du 150 kr på refunder om du tecknar dig för ett abonnemang på VIMLA om du går in via rätt länk.

För det andra så har de ett bra erbjudande nu, tryck på följande länk: Gå via denna länk så får både du och jag 10kr rabatt på abonnemanget!

Om du är student kan du tex teckna dig för detta: se bild

Grymt prisvärt, enligt mig!

Likes

Comments