Jag beställde en gratisprenumeration på tidningen womens health genom ett erbjudande som du kan hitta ​här. När när tidningen sedan kom i brevlådan så kom den med en faktura på 69 kr för 3 nr av tidningen. Kändes inte helt okej så jag ringde kundtjänst. Vad som blivit fel kunde hon inte se men jag kunde kasta fakturan och jag skulle få ytterligare två nummer av tidningen gratis.

Även om 69 kr inte är så mycket pengar så vill jag ju inte betala för något jag beställt gratis. Nej rätt ska vara rätt och det lönar sig att klaga när det inte blir rätt.

Observera att tidningen måste sägas upp för att inte övergå till en tillsvidareprenumeration efter de två gratis numren. 

Likes

Comments

Jag har köpt en flowpillow med rabattkort genom buzzador. Då jag ofta brukar få ont i ländryggen och tycker det är dyrt att gå till massör eller liknande så ville jag ge denna massagekudde en chans.

En positiv sak är att den är sladdlös. Man laddar den och sen är den bara att ta med var som helst. Laddningen ska enligt deras egna uppgifter räcka i två timmar. Apparaten stängs automatiskt av efter 15 min men kan givetvis startas igen om man inte är nöjd efter den tiden. En laddning bör alltså räcka till 8 ggr.

Jag har hunnit testa den i ländryggen och vid axlarna. I ländryggen kändes det riktigt bra. Den knådade hårdare än jag förväntat mig och kändes som den tog på djupet. Vid axlarna kändes det nästan för hårt och jag hade önskat att det gick att ställa in "hårdheten" för att vara optimal på flera ställen på kroppen.

I stort så är jag nöjd med min Flowpillow och den kommer att användas många gånger och förhoppningsvis spara in några besök hos massör.

Likes

Comments

Såg ni zero impact som visades på SVT1 igår? Jag missade det men då jag ligger hemma sjuk så passade jag på att titta idag via UR play.

Det var intressant att se även om min familjs konsumtion inte ligger i närheten av den Östermalms familj som var med i programmet. De hade gjort 8 flygresor under ett år det är mer än jag gjort under hela mitt liv. Dessutom så köper vi mycket begagnat redan och jag har börjat åka buss till jobbet. Trots det så vet jag inte om vi klarar oss under den koldioxid gräns som rekommenderas men vi ligger nog ganska bra till ändå.

Det vi kan bli bättre på är nog mat och elförbrukning. Gillar att ha lampor tända och flera apparater står på eller på standby (dator och TV x 2). Men hur illa är det att ha lampor stå och lysa nu? Drar dagens lampor så mycket ström? Tycker det är mysigt och ser mer hemtrevligt ut med lite fönsterlampor under den mörka tiden på året. Nu dagtid när det är ljust så släcker jag däremot.

Elektronik brukar vi använda ganska länge. Jag köpte en ny iPhone 5S för snart 3 år sedan, har nu bytt upp mig till en 6a (begagnad) och dottern har fått överta den andra som bör hålla ett tag till. Vår TV är nog 10 år gammal men inget fel på den. Maken vill gärna ha en större men vi avvaktar ett tag till.

Nu när maken har eget företag och jobbar hemma och jag åker buss så använder vi inte alls bilen mycket. Det känns bra både för miljön och ekonomin.

Likes

Comments

Koppla ditt kort från Collector till Wrapp!
Nu växer vi med ytterligare en bankpartner! Från och med idag kan äntligen kort från Collector kopplas till Wrapp och fler kan få personliga erbjudanden direkt i sin telefon.

Anslut dig till Wrapp, koppla ditt kort och ange min invite code cho2i0 före ditt första köp så får både du och jag 100 kr tillbaka på valfri restaurang.

Kort du kan koppla är nu Nordea, Länsförsäkringar, Danske Bank och Collector och snart även Sodexo.

Likes

Comments

Det dyker upp fler och fler produktboxar som exempelvis Glossybox, Loddo, Dejtboxen och boxar till katten och hunden och allt möjligt. De erbjuder produkter som har ett värde på flera hundra kronor men boxen kostar mycket mindre. Betyder det då att dessa boxar är ett bra köp? Skulle inte riktigt tro det. Möjligtvis om du ändå skulle ha köpt dessa produkter till fullpris men hur troligt är det, man vet ju inte ens i förväg vad boxen innehåller. Sen kanske det går att sälja vidare vissa produkter men jag tror ändå inte att det kan bli någon förtjänst att köpa dessa boxar. De flesta är dessutom en prenumerationstjänst som man binder upp sig på. Nej jag tror nog det är bättre att köpa de produkter man behöver och vet att man kommer att använda. I slutändan blir det nog ändå billigare att köpa produkter till fullpris som används än att köpa billiga boxar bara för att de är billiga och dessutom kanske bara innehåller en produkt eller två du gillar. Risken är också att du använder produkter bara för att du fått dem i en box som du annars mycket väl hade klarat dig utan.


Likes

Comments

Nu ökar Vimla sin surf så du kan välja 22 GB surf 60 samtal och 600 sms för 100kr/mån i 4 månader och vill du fortsätta med samma surf sen så kostar det 250kr/mån (300 kr om du vill ha fria samtal och sms). Om du går via min ​tipslänk så får både du och jag ytterligare 10kr rabatt/månad så länge vi båda har abonnemang hos Vimla. Vimla har ingen bindningstid och ingen uppsägningstid och du kan ändra mängden surf när du vill. All surf, samtal och sms som inte nyttjas sparas till nästa månad. Vimla går på Telenors nät.

Teckna nu i februari för att ta del av detta erbjudande. 

Likes

Comments

Jag har blivit utvald som testpilot av Smartson för både Boxholms ekologiska ost och för Purina Party Mix. Den senare är det såklart katten som får provsmaka men osten blir spännande att smaka själv då jag är en riktig ostälskare (katten smakar säkert den också om hon får chansen).

Och inte nog med det jag har även blivit utvald av Buzzador att få buzza Digestive Havremål, passar kanske bra med osten på dem ;-). Vill du bli medlem i Buzzador och själv få chansen att testa produkter gratis så kan jag bjuda in dig om jag får din mailadress.

Nu har jag tre kuponger och det är bara att hålla tummarna för att jag hittar alla produkter i någon butik i närheten. Återkommer med recension när jag testat.

Likes

Comments

Koppla Wrapp till ditt kort från Danske Bank!

Vi är så glada att presentera dagens nyheter! Från och med idag kan äntligen kort från Danske Bank kopplas till Wrapp.

Ladda ner appen, koppla ditt kort och ange min kod cho2i0 uppe till vänster på startsidan i appen där det står enter code, då får både du och jag 100 kr att handla för på valfri restaurang. Bara att handla med ditt kopplade kort så kommer pengarna automatiskt tillbaka in på ditt konto.

Nästa kort på tur som du kan koppla till Wrapp är Collector och Sodexo så har du något av dessa kort så håll ut ett tag till.

Likes

Comments

Jag är ganska ny på det här med att spara i aktier och fonder, är nog de senaste två åren som mitt intresse har vaknat mer och mer. Har tidigare bara haft pensionssparande i fonder som jag inte har funderat på alls. Nu har jag ett konto på Avanza och börjat lite smått. Just nu ser det bra ut med positiv utveckling men det är inga stora summor jag laborerar med än så länge. Har fått upp ögonen lite för utdelningsaktier som kan kännas lite tryggare då man vet att det ger ett plus i kassan även om aktien går ner. Även investmentbolag och aktiefonder känns bra att börja med. Jag tycker att det är intressant och spännande och jag är helt klart intresserad av att lära mig mer. Måste våga lite mer för att vinna.

Någon som har några bra nybörjartips?

Likes

Comments

Just nu får alla nya användare som använder koden 'WRAPP17' 100 kr att använda på valfri biograf.

Gör såhär: Ladda hem Wrapp och registrera dig. När du kopplat ditt kort (Nordea eller Länsförsäkringar) och är inne i appen trycker du på “enter code” längst upp till höger. Skriv in koden 'WRAPP17' och aktivera. Därefter hittar du ditt välkomsterbjudande under ‘Rewards’.

Ange även min kod cho2i0 så får både du och jag 100 kr på valfri restaurang. Köpkrav minst 100 kr så du kan äta helt gratis. Kanske en bit mat före eller efter bion?

Likes

Comments