Vi på YouGov vill förbättra belöningen till våra panelmedlemmar och vi har förstått efter utvärderingar med er att ni efterfrågar presentkort. Vi är därför riktigt glada över att kunna meddela att du från och med den 15 december kan lösa in dina poäng i presentkort.

Presenkortet

Vi har inlett ett samarbete med Huuray! som ger dig som panelmedlem möjlighet att välja mellan presentkort från fler än 100 olika butiker, webshops och upplevelser. Vad sägs om pizza från Onlinepizza.se, musik, film eller spel från Oneplay.com eller CDON.COM, skönhetsprodukter från The Body Shop, nya kläder from Nelly.com eller Zalando eller kanske ett biobesök eller ett SPA-besök? Det finns många möjligheter!

Vänligen observera att poängshoppen stänger den 15 december!

Alla poäng som du har sparat ihop till tar du självklart med dig och du kan lösa in dessa i presentkort. Om du sparar till en specifik vara/produkt i poängshoppen så ska du komma ihåg att lösa in dina poäng innan den 15 december. Efter detta datum stänger vi poängshoppen.

Jag har länge tycket att YouGov med sin stora premieshop varit så bra. Nu byter de till att enbart kunna växla in poäng mot presentkort från Huuray. Framgår inte hur många poäng som motsvarar 100 kr så det återstår att se hur prisvärt det känns att fortsätta med undersökningarna. Kanske ska vara glad att jag löste in de festa av mina poäng nyligen då innan premieshopen stängs eller att det jag ville ha tar slut. Kanske blir att samla till upplevelsepresentkort att ge bort i present framöver, beror lite på hur mycket poäng man måste få ihop.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kom på igår att jag hade 100 kr återbäring på bio genom Wrapp som gick ut idag. Eftersom jag inte hittade nån film att se med dottern så köpte jag presentkort på bio istället. Fick betala frakt men bio för 120 kr + frakt 19 kr sen 100 kr tillbaka så kostade biljetten bara 39 kr ändå. Blir en billig bio framöver, vill ju både se solsidan filmen och nya 50 nyanser när de kommer så det kändes onödigt att låta rabatten försvinna.

Vill du också gå med i Wrapp? Klicka här och koppla sen ditt bankkort från Nordea, Länsförsäkringar, Danske Bank, Collector bank eller Sodexo (tror fler banker är pågång att ansluta sig). Sen är det bara att handla med kortet och betala som vanligt så kommer pengarna tillbaka inom kort. Har fått tillbaka över 2000 kr utan att jaga erbjudanden utan bara handlat sånt jag ändå skulle ha köpt.

Likes

Comments

Nu har jag hämtat ut kökets box som jag köpte för en krona. Gick via Refunder och fick då 45 kr tillbaka så jag gick 44 kr plus på mitt köp. Innehållet var väldigt bra och ännu bättre när jag fick betalt för att köpa det.

Väldigt blandade saker som alkoholfritt bubbel, godis, kaffe, cider, mineralvatten, kex, hushållspapper och diskmedel.

Jag kommer inte att fortsätta prenumerera men den här boxen var bra.

Likes

Comments

Fick en inbjudan på mail om en undersökning från Vimla som tack för att jag svarade ska jag få 1 GB extra surf. När jag tecknade abonnemanget fick jag 20 GB extra och har deras minsta abonnemang med 2 GB data. Då jag har tillgång till wifi både hemma och på jobbet förbrukar jag sällan min data så innan denna 1 GB extra så har jag nästan 36 GB kvar att nyttja. Har dessutom 226 samtal och 6373 sms. Min månadspott är 60 samtal och 600 sms men jag ringer och smsar väldigt lite så potten bara ökar. Betalar 40 kr/månad tack vare att jag tipsat andra att byta till Vimla men några tipsningar till hade ju inte skadat. Klicka på min länk om du också är nyfiken på att testa Vimla.

Likes

Comments

Jag är lite skeptisk mot alla dessa boxar med prova på saker. Ofta får man varor till ett relativt lågt pris men skulle jag ha köpt dessa varor annars? Svaret är ofta nej och då är det en onödig utgift oavsett pris. Jag har provat på smakbox under en period. De två första boxarna var jag ganska nöjd med men den tredje innehöll inget intressant alls så jag ångrade att jag inte avslutade efter box nr 2. Fick den första till halva priset dessutom så där var det inte bortkastat men då innehållet är väldigt varierande så är det inte värt att chansa.

Nu dök jag dock på en rabattkod hos Stonetag, som gjorde att jag kunde köpa en kökets box för 1 kr så då slog jag till. Koden var dn1, testade att gå via Refunder som ska ge 30 kr cashback och fick senare mail om godkänd cashback på 45 kr. Går alltså plus 44 kr och får en köketsbox. Ska dock komma ihåg att avsluta prenumerationen direkt då jag bara vill testa med detta erbjudande.

Likes

Comments

​Idag gjorde jag en beställning hos ​YouGov det blev en muminmugg som dottern ska få i julklapp, räckte även till en t-shirt till mig. Jag brukar samla poäng varje år så det räcker till nån julklapp. I år har jag varit lite dålig på att svara på undersökningar men kom ändå upp i lite poäng. Poängen räckte även till frakten så muggen blir helt gratis (kostar bara den tid jag lagt ner på att svara på undersökningar). Hade egentligen siktet inställt på en mortel men den var slut i lager och skulle komma in igen i mars så jag får fortsätta samla poäng till den. Tror dottern blir glad i alla fall, hon älskar sina muminmuggar.

Likes

Comments

Är på en tvådagars utbildning genom jobbet. Det handlar om privatekonomi och är riktigt spännande. Idag föreläste bland andra Claes Hemberg från Avanza. Dessa dagar känns jätteintressanta både för jobbet och för min privata ekonomis skull. Alltid spännande med information om sparande och hur man ska tänka, blir bara sugen på att spara mer nu.

Har varit lite tungt på den privata sidan ett tag men nu ser det lite ljusare ut igen så det känns bra. Med lite nya kunskaper så känns det ännu bättre för framtiden.

Men nu är det dags att sova så jag är pigg inför ännu en fullspäckad utbildningsdag och sen en lång tågresa hem igen.

Likes

Comments

Ja jösses vad tiden går fort, nu är det över tre år sedan jag startade bloggen och då med ett mål på 100 000 kr sparade tills idag. Läs första inlägget här.

Som jag tidigare skrivit så har målet och förutsättningarna ändrats en del under resans gång men tack vare mitt ändrade tänk och beteende så har vi klarat oss ganska bra ändå. Maken blev av med jobbet och valde att satsa på ett eget företag. Det går ganska bra men inkomsterna är oregelbundna och vi har fått klara oss på mindre pengar än tidigare vilket lett till mindre sparande och ibland har vi fått nalla av bufferten för att klara vissa utgifter. Även om det i dagsläget inte finns 60 000 kr på sparkontot så känner jag ändå att jag gjort ett ganska bra jobb med de förutsättningar jag haft. Drömresan blev av och jag har förändrat mitt ekonomiska beteende vilket känns som det viktigaste.

Jag har fortfarande en vision om en bra buffert och sedan vidare sparande i fonder och aktier. Väljer att inte sätta någon målsumma eller måldatum just nu utan jag kämpar på så gott jag kan. Vissa månader finns inget utrymme för sparande alls och andra månader mer så jag tar det en månad i taget.

Jobbar även vidare med att minska utgifterna och nästa sak på tur är bredbandet. Vi har idag ADSL och fast telefon. Den fasta telefonen används knappt och känns som en onödig utgift. Bredbandet är segt och vi är inte speciellt nöjda så vi funderar på att testa mobilt bredband. Vet inte om det är bättre men känns inte som det kan bli så mycket sämre i alla fall. Vi skulle dessutom spara 223 kr/mån på att byta och säga upp fasta telefonen. Det är en besparing på 2676 kr/år. Behöver dock köpa router för 1495 kr men det blir en besparing på 1181 kr första året ändå. Måste bara kolla upp att abonnemanget räcker till och uppkopplingen är bra där vi bor innan vi törs byta.

Likes

Comments

Igår var jag iväg och genomförde mitt bankbyte, eller i varje fall påbörjade det. Det kommer att dröja tillslutet av nästa månad innan allt är klart men det tar nya banken hand om. Det jag måste göra själv är att avsluta e-fakturor i gamla banken och beställa dem på nytt i nya banken, det kunde tyvärr inte banken ordna med. I övrigt är det lite annat jag måste komma ihåg att fixa. Nya kortet ska kopplas till Wrapp för att jag ska fortsätta kunna ta del av rabatter där. Jag har ett bankkonto kopplat till Tradera och det måste ändras. Nya kortet ska kopplas till diverse kundklubbar som Hemköp och Willys plus och säkert nån mer också men jag får ta det efterhand, har ju inte fått nåt kort än och inga pengar på kontot då de får sitta kvar i gamla banken minst över månadsskiftet så att autogiron kan dras.

Kommer att spara flera tusen om året på våra försäkringar tack vare bankbytet så det känns som ett bra beslut och klart värt att lägga lite tid och jobb på så "lättförtjänta" extra pengar.

Likes

Comments

För ett tag sedan hittade jag ett erbjudande på Cashbackshopping där man skulle få 30 kr cashback om man beställde ett prov på en dagcreme från Vendela Silver Day, provet skulle kosta 38 kr i porto alltså totalt 8 kr när jag får cashbacken. Vid beställningen tecknades automatiskt ett abonnemang vilket tydligt framgick men det var inget köptvång utan gick att avsluta direkt så jag beställde. Då kom första felet, i bekräftelsen stod det att portot kostade 45 kr istället för 38 kr som det stod i erbjudandet. Bara 7 kr mer men rätt ska vara rätt tänkte jag och mailade deras kundtjänst och passade samtidigt på att meddela att jag bara ville ha provburken och sedan avsluta direkt. Kundtjänsten var snabb att svara att de gjort fel och att jag bara skulle betala 38 kr och att abonnemanget avslutades.

Igår kom det två paket i brevlådan med två exakt likadana provburkar från Vendela, i det ena paketet låg en faktura på 38 kr och i det andra en faktura på 45 kr. Plockade då fram den tidigare mail-konversationen och skickade ett nytt mail. Jag skrev att jag inte ville betala fakturan på 45 kr (skrev med båda fakturanumren) och att jag kunde skicka tillbaka det ena paketet men att de i så fall fick stå för portot eftersom de gjort fel. Idag kom ett trevligt svar från kundtjänsten igen att de bad om ursäkt för sitt misstag. Fakturan på 45 kr var makulerad och jag kunde behålla båda paketen.

Nu slutade det med att jag har två burkar dagcreme och det är en burk som ska räcka 30 dagar så inget pyttelitet prov och dessutom låg det ett prov på parfym i varje paket. Om min cashback går igenom, vilket den borde, så har jag alltså betalat 8 kr för två månaders förbrukning av dagcreme. Vid prenumeration kostar burkarna 399 kr/st vilket jag tycker är alldeles för dyrt men prova den gör jag gärna när det nästan blev gratis.

Brukar vara lite rädd att tipsa om såna här erbjudanden men efter snabbt och bra bemötande av deras kundtjänst så kan jag tipsa om att erbjudandet fortfarande finns kvar hos Cashbackshopping.

Likes

Comments