Min jakt på produkter fortsatte igår och jag hittade Kvarg yoghurten och Nutrilett shaken på Willys. Gröten och efterrätten får jag leta vidare efter.

Smakade shaken direkt och smaken var väl helt okej, lite väl söt i smaken trots att den skulle innehålla lite socker men den innehåller även sötningsmedel och en hel del andra konstiga ämnen. Jag är heller ingen förespråkare av dessa typer av "måltidsersättare" och det är inget jag köper i vanliga fall.

Kvarg yoghurten tog jag den naturella varianten men har inte hunnit smaka den än.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Gick inte så bra med min handling idag. Hade tre kuponger på gratis produkter, en gröt från fazer som kupong kom på helt utan krav, en yoghurtkvarg Lindahls från Smartson och en nutrilett shake från Buzzador. Hittade ingen av dessa produkter och då var jag ändå på ICA Maxi som jag trodde skulle ha det mesta.

När jag kom hem såg jag mail att jag var utvald till ännu en kampanj från Buzzador på Frödinge desserter så det blir att besöka någon annan butik i veckan på jakt efter dessa produkter.

Likes

Comments

Jag har flera olika sparande som jag för över pengar till månadsvis via autogiro. Det är buffertsparande, sparande i aktier och fonder och sparande till dottern.

Utöver detta har jag också börjat använda appen Dreams där jag har några olika mål jag spar till när jag tycker att det finns pengar över. Där sparar jag till resor och andra nöjen.

På senare tid har jag även börjat med lite extra "sparande" som kanske inte riktigt kan räknas som sparande men det känns lite så ändå. På mitt CSN lån betalar jag in 1000 kr/månad istället för de drygt 600kr enligt plan. Jag har även ett litet lån på ICA Banken (ska betalas av så snart som möjligt) där det dras drygt 1300kr/mån men jag sätter in 1500kr så det som blir kvar på kontot kan användas när jag kan lösa lånet eller om jag kan lösa det ändå så kanske jag har pengar där till julmaten.

Eftersom jag börjat åka buss till jobbet så används bilen inte så mycket nu men jag fortsätter att sätta in 1000kr/mån på mitt Preem kort. Kan vara bra att ha till sommaren om vi ska på nån längre bilsemester eller nåt.

Jag vet inte om detta är bästa typen av "sparande" men det känns ändå bra just nu så jag kör vidare på det ett tag till. Kanske jag sprider ut mitt sparande på för många ställen men det går ju alltid att flytta längre fram.

Likes

Comments

Gillar verkligen mitt mobilabonnemang från Vimla . Nu har jag värvat en till användare och är nere i 60 kr/månad. Jag har 2 GB data/månad (fick även 20 GB extra vid registrering). 60 samtal och 600 sms/månad, allt som inte används sparas till nästa månad så just nu har jag över 31 GB data, 132 samtal och 2363 sms. Som ni ser är jag ingen storanvändare av mobilen så minsta abonnemanget räcker gott och väl. Behöver man med surf så finns det upp till 22 GB/mån för 100 kr/mån i 4 månader och sedan 250 kr/mån eller om du vill ha fria samtal och sms 300 kr/mån. Ett bra tillfälle att teckna ett större abonnemang de första månaderna för att sedan byta till ett mindre, kanske hinna spara på sig lite surf under de 4 månaderna. Du kan när du vill ändra ditt abonnemang och det är ingen bindningstid eller uppsägningstid så jag kan bara se fördelar här. Vimla är en del av Telenor så det är deras nät och jag har inte upplevt några problem med täckningen trots att jag bor på landet. Kika på deras täckningskarta för att veta hur det ser ut där du bor.

Om du registrerar via min länk så får du ytterligare 10 kr rabatt/månad så 90 kr de första fyra månaderna och sedan 240 kr (eller 290 kr med fria samtal och sms). Även jag får 10 kr rabatt för varje person jag värvar med min länk och du får en egen länk för att värva vidare när du tecknat ditt abonnemang. Rabatten gäller så länge personerna du värvar har kvar sitt abonnemang.

Jag är i dagsläget nere på 60 kr/mån (ordinarie pris 100 kr/mån) under mina första 3 månader med halva priset betalade jag 40 kr, 30 kr och 20 kr. Mitt mål är ju givetvis att komma ner till 0 kr så jag hoppas att kunna locka fler att byta till Vimla.

Likes

Comments

Passade på att handla lite på Hemköp idag när det var bonuskundskväll. Hittade många passande varor till bra pris och fick totalt över 40 % rabatt på mitt köp så jag är nöjd.

Likes

Comments

Min stora last är att köpa böcker. Har dock dragit ner på det en hel del och nappar på erbjudanden på prova på perioder på diverse ljudboksappar.

Detta var dock en bok jag inte kunde motstå. Gillar både Charlie och Jan och ämnet lät helt klart spännande. Jag sparar sedan en tid tillbaka i fonder till dottern. Efter att många år sparat på vanliga konton med väldigt låg rönta så vågade jag tillslut ta steget och vilken skillnad det är på utvecklingen.

Boken kostade 168 kr på Adlibris och jag gick givetvis via Refunder för att få några kronor tillbaka. I boken fanns dessutom ett erbjudande på 300 kr i Nordnet Superfonden Sverige om jag öppnade en kapitalförsäkring och startade ett månadssparande i den.

Jag har mitt sparande i Avanza men varför inte testa även Nordnet. Jag har ändå tänkt att öka sparandet till dottern och att ha det på två olika konton spelar ju ingen större roll. Fick ju igen pengarna för boken och lite till.

Likes

Comments

Pengar är något många av oss tänker väldigt mycket på. Hur ska pengarna räcka till? Vad kan jag göra för att få mer pengar? eller kanske Vad ska jag göra med alla mina pengar? Hade önskat att jag tillhörde den sista kategorin som hade gott om pengar så jag knappt visste vad jag skulle göra med dem men tyvärr så är jag inte riktigt där än. Dock så har jag vänt från att knappt få pengarna att räcka varje månad till att kunna stoppa undan en del till sparande varje månad. Sedan jag började "leka lite" med fonder och aktier så är det ännu mer spännande att se att pengarna kan växa och det lockar till mer sparande och investerande.

Pengar kan som sagt både vara en källa till oro och stress men även en källa till glädje. Jag vill gärna se pengar som något positivt och nu för tiden så ser jag fram emot lönen för att se hur mycket jag kan spara. Jag vill att mina pengar ska "växa på träd" så jag gillar den sista av mina bilder. Tillsammans med ovanstående affirmation så kanske jag kan vattna mitt träd lite extra.

Likes

Comments

Jag beställde en gratisprenumeration på tidningen womens health genom ett erbjudande som du kan hitta ​här. När när tidningen sedan kom i brevlådan så kom den med en faktura på 69 kr för 3 nr av tidningen. Kändes inte helt okej så jag ringde kundtjänst. Vad som blivit fel kunde hon inte se men jag kunde kasta fakturan och jag skulle få ytterligare två nummer av tidningen gratis.

Även om 69 kr inte är så mycket pengar så vill jag ju inte betala för något jag beställt gratis. Nej rätt ska vara rätt och det lönar sig att klaga när det inte blir rätt.

Observera att tidningen måste sägas upp för att inte övergå till en tillsvidareprenumeration efter de två gratis numren. 

Likes

Comments

Jag har köpt en flowpillow med rabattkort genom buzzador. Då jag ofta brukar få ont i ländryggen och tycker det är dyrt att gå till massör eller liknande så ville jag ge denna massagekudde en chans.

En positiv sak är att den är sladdlös. Man laddar den och sen är den bara att ta med var som helst. Laddningen ska enligt deras egna uppgifter räcka i två timmar. Apparaten stängs automatiskt av efter 15 min men kan givetvis startas igen om man inte är nöjd efter den tiden. En laddning bör alltså räcka till 8 ggr.

Jag har hunnit testa den i ländryggen och vid axlarna. I ländryggen kändes det riktigt bra. Den knådade hårdare än jag förväntat mig och kändes som den tog på djupet. Vid axlarna kändes det nästan för hårt och jag hade önskat att det gick att ställa in "hårdheten" för att vara optimal på flera ställen på kroppen.

I stort så är jag nöjd med min Flowpillow och den kommer att användas många gånger och förhoppningsvis spara in några besök hos massör.

Likes

Comments

Såg ni zero impact som visades på SVT1 igår? Jag missade det men då jag ligger hemma sjuk så passade jag på att titta idag via UR play.

Det var intressant att se även om min familjs konsumtion inte ligger i närheten av den Östermalms familj som var med i programmet. De hade gjort 8 flygresor under ett år det är mer än jag gjort under hela mitt liv. Dessutom så köper vi mycket begagnat redan och jag har börjat åka buss till jobbet. Trots det så vet jag inte om vi klarar oss under den koldioxid gräns som rekommenderas men vi ligger nog ganska bra till ändå.

Det vi kan bli bättre på är nog mat och elförbrukning. Gillar att ha lampor tända och flera apparater står på eller på standby (dator och TV x 2). Men hur illa är det att ha lampor stå och lysa nu? Drar dagens lampor så mycket ström? Tycker det är mysigt och ser mer hemtrevligt ut med lite fönsterlampor under den mörka tiden på året. Nu dagtid när det är ljust så släcker jag däremot.

Elektronik brukar vi använda ganska länge. Jag köpte en ny iPhone 5S för snart 3 år sedan, har nu bytt upp mig till en 6a (begagnad) och dottern har fått överta den andra som bör hålla ett tag till. Vår TV är nog 10 år gammal men inget fel på den. Maken vill gärna ha en större men vi avvaktar ett tag till.

Nu när maken har eget företag och jobbar hemma och jag åker buss så använder vi inte alls bilen mycket. Det känns bra både för miljön och ekonomin.

Likes

Comments