Idag har jag hackat alla tomater jag hade kvar ifrån årets skörd. Det blir perfekt till nästa köttfärssås, hackade och lagom mosiga!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Passade på att beställa omega-3 när man fick rabatt som medlem. Tänkte prova att få i barnen nu också då dom är alltför svåra att få i färsk fisk och det blir sällan att jag lagar 2 rätter, ibland visst men inte tillräckligt ofta..😊 105:- rabatt 👍🏻

Likes

Comments

Igår var det dags för överraskningsfesten för maken och det var kul! Han sa att han började ana lite ugglor i mossen igår em..haha. Men jag är nöjd med kvällen och vi körde musikquiz, tryckar- och luftgitarrstävling! Lite bortfall blev det under dagen så vi blev några färre än beräknat men vi hade skoj och dansade till gamla godingar som The Pinks, Journey och Michael J.

Sen har jag skaffat ett konto hos Avanza där jag ska spara 1000:- /mån i fonder. Ska även ha ett sparkonto där så småningom så man kan få någon liten ränta på pengarna. Jag sparar redan månadsvis på ISK hos min vanliga bank både till mig och barnen men det som är bra att ha ett sparande på Avanza är att dom drar pengarna från lönekontot och sen ser jag bara dom om jag loggar in på hemsidan vilket gör att jag kanske glömmer dom lite och inte tittar så ofta som på min vanlig där jag är inne nästan dagligen. 😊
Det är viktigt att spara långsiktigt även om det bara är några hundralappar man kan avvara.

Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

I lördags anlände vi till Ullared och jag kunde inte vänta till söndagen utan drog med hela sällskapet in på Gekås redan på eftermiddagen. Då var det ganska lugnt och skönt och jag fick med lite grejer.

Söndagen sen så blev kundvagnen välfylld! Köpte en del typiska Gekåsfynd som bakplåtspapper och plastpåsar men hoppade tvättmedlet för jag hittade bara parfymerat och inte var det så billigt heller.

Hårvårdsprodukter var inte billigare heller, dessutom använder jag inte de billiga märkena i vanliga fall heller så ingen ide att hamstra sånt.

Spel och leksaker var bra priser! Exempelvis så har dottern önskat sig Beppes stora experimentlåda som jag tänkte köpa via jultidningarna där den kostar 225:- och nu hittade jag den för 129:-.Likadant med Barnyatzy som jag sett för 69:- men nu fick jag det för 29:-!

Barnkläder blev det också en hel del bla fina pyjamasar i fin kvalitet för 20:-, 10-pack strumpor 50:-,fodrade rejäla och väldigt snygga byxor för 119:-, marinoullunderställsbyxa 169:-, handväska179:-, linne 49:-, mörkläggningsgardiner 349:-,matta 79:-, c-vitamin 7:-,böcker 20:-,10-årsdagbok40:-, kalender 24:- osv....

Nu åkte vi dit eftersom vi bara var 10 mil därifrån, då blev inte bensinkostnaden så stor. Om jag ska dit igen nästa år åker jag nog själv med ett par vänner så kan man få ner bensinkostnaden. Det var ett roligt besök men mycket folk på söndagen. Leklandet var jättabra!Där var barnen större delen av dagen med svärföräldrarna. Bra priser på mat och fika, som på Ikea. 

Likes

Comments

Idag har ÖoB invigning i sin nya lokal här i Mora. När vi kom var det såklart kö och jag missade erbjudandet om en filt för 10:- till de 100 första kunderna.
Men vi fick en ask Toffifee och sonen fick en gympapåse och tablettask. Alltid något!

Jag har klippt sonen och maken på morgonen och det är ett väldigt bra sätt att spara pengar. Jag klipper dottern också. Så det blir många hundralappar per år. Jag klipper mig hos frisör för att jag känner ingen som kan klippa mig men det känns överkomligt med tanke på att vi inte betalar för de andra.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Fick en gratis bilpåse idag på Maxi när jag köpte 4 Cloettachokladbitar,bra att stoppa undan till nån lördag!
Gick med i Apotekets kundklubb häromdagen och då fick man köpa C-vitaminbrus till halva priset 15:-. Dessutom fick jag 25:- att handla för nästa gång.

Var med dottern till Folktandvården på 6-årsdag i förmiddags och förutom att visa tänderna fick dom fiska fiskedamm. Roligt att göra besöket lite festligare och hon var helnöjd. Igår på skolan kom det en polis och hälsade på barnen och de fick sitta i polisbilen vilket var väldigt uppskattat😄 Poliserna är fantastiska!

Likes

Comments

Spelade hem en gratis messmörsask och kiwi idag!
Har också kokat vinbärsjuice som är så gott.

Har också börjat på en handlingslista tills söndag då vi ska till Gekås Ullared. Det var nog 8år sen sist och det har skett stora förändringar sen dess så det ska bli jättekul!
Har ni några bra tips förutom plastpåsar och sånt som är givet?😃
Vi åker egentligen till Ulricehamn för mannen ska tävla i MTB på lördag och då tyckte jag att en omväg på 10 mil gör väl inget..😉

Likes

Comments

Hade några kanelbullar som legat i en påse några dagar och då blir dom torra och inte särskilt roliga. Skar dom i skivor och torkade på ganska låg värme och nu har vi lite bullskorpor som alla älskar!

Likes

Comments

Ica Maxi har extrapris på några Arlaostar denna vecka och idag köpte jag några till när barnen ändå skulle köpa lördagsgodis.

29:90 kr/kg och den ska rivas och frysas i små påsar för att enkelt tas upp och användas till tacos,gratäng och lasagne. Sparat många kronor på det😊

Dessutom har jag dragit upp rödvinbärsplantor när jag var på promenad så de har jag planterat! Det var på en skogssträcka som jag vet att de röjer på våren sen ändå. Gratis är fantastiskt!

Likes

Comments