View tracker

Vaknade tidigt på en ledig dag. Om några timmar åker jag och min dotter till Stockholm för att ha lite mamma- dotter tid. Känns så kul att jag vaknade innan klockan ringde.

Det är december nu och dax att börja planera för nästa år. 2016 var inte det bästa året man kan tänka sig, men det känns ändå som att dålig period i mitt liv avslutas och att nästa år bli början på något bra. Därför måste jag planera det ordentligt för att inte missa ngt viktigt. Så planering pågår för fullt.

Man måste också avsluta saker för att veta vad som var bra och vad som inte var så bra. Jag ska använda lite tid för det också.

Så ha en underbar helg och andra advent för det kommer jag ha 😀

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har jobbat ganska mycket på senaste tiden. Först idag fick jag lite tid och nu är adventsljusstaken på plats. Nästa helg är jag ledig och då får vi dricka glögg och äta pepparkakor.

Likes

Comments

View tracker

Om bara 2 dagar är det black fridag. Meningen med dagen är att man ska köpa massa skit till rabatterat pris för att sedan förpacka den fint och lämna i från sig på julafton.

I veckan kollade jag med mina nära och kära. De var alla ganska överens om att de inte ville ha ngn skit i år. Så i år planerar jag att inte köpa några prylar på fredag.

Mina aktieaffärer har gått väldigt bra, så istället för prylar kommer jag köpa aktier på fredag i förhoppningen att de nya kommer gå minst lika bra.

Tradera har oväntat levererat lite pengar, så jag kommer köpa en H&M aktie igen. Men det blir redan ikväll.
Likes

Comments

Tradera försäljning har gett mig 322 kr igår. Fick snabbt pengarna på mitt konto idag och nu är jag en H&M aktie rikare.

Likes

Comments

Imorse vaknade mina barn i tid. Efter morgonbestyren kom de fram till kylskåpet och sa att vi har ingen mat och att vi behövde handla. De hittade Nutella och bröd, gjorde smörgåsar och stack iväg till skolan.

När jag kom fram till kylskåpet fann jag massa härliga rester av all sorters mat. Var de blinda, eller? Inte skulle jag kasta mat, så det var bara ställa sig och börja laga lite mat.

Bilden på kylskåpet är efter jag plockade ut maten jag skulle laga. Tänkte inte skriva om det här från början, hihi.

Jag brukar laga mat varannan dag. Gör matlådor, så vi slipper köpa pizza eller annan snabbmat. Hade gjort fler matlådor, men mitt kylskåp är ganska liten och frysen ganska proppfull.

Till mig blev det 3 matlådor ( som jag alla ska ta till jobbet idag).

Blomkål, zucchini, krossade tomater, ris kokosmjölk och massa kryddor. På toppen la jag i lite rödbetssallad som min mamma brukar göra.

Ena barnet är inte hemma den här veckan, så det behövs bara mat till det andra. Hon fick 2 matlådor.

Så hon klarar sig måndag och tisdag efter hon kommer från skolan. Sen funderade jag på resten av veckan. Kom på att hon gillar kopytka som man gör på potatisrester.

Startade tillverkning omgående. De blev klara snart.

Nu ligger de i påsar och väntar på att bli stekta i smör med lite kanel och socker.

Hade lite kål kvar, så jag kokade en bit med en morot till lunchen idag och på resten gjorde jag lite coleslaw.

Jag ska snart gå till jobbet och hoppas att tjejen inte kommer säga att vi behöver handla.

Det ser nu välfylld ut, hihi.

Har också bestämt mig för att inte handla förrän på söndag. Vill tömma frysen mer och göra det lite luftigare innan jul. Men de har bra erbjudande på Ica på varor som vi behöver, så det ska handlas sista dagen på veckan.

Likes

Comments

Nu har vi också varit på kyrkogården och tänt några ljus. Vi var helt ensamma där. Lite läskigt, men det bli så mitt i natten.

Likes

Comments

Jag har rensat väldigt intensivt under en tid nu och fått ihop en stor kartong med grejer som ska säljas. Snart är det jul, jag vill göra det fint hemma. Julpyntet ska fram snart. Barnen är bortresta, så jag sysselsätter mig att lägga in säljannonser på Tradera. Det var ett tag sen jag gjorde det. Det tar lite tid, men förhoppningsvis får jag ihop lite pengar.

Har bestämt mig att alla pengar jag får ihop extra ska jag köpa aktier för. Jag har fått mersmak för det känns det som.

Likes

Comments

Har precis lyssnat på veckans avsnit av Framgångspodden. Många roliga snåltips, men också en jätte bra avsnitt för övrigt.

Likes

Comments

Är riktigt sugen på att köpa några amerikanska aktier. Disney eller Coca-Cola. De är dyra nu när dollar står så högt, men det skulle kännas bra.

Likes

Comments