Varje

Dett regnar mycket igen idag!😨Jag ska prova att tänka positivt, det blir många kantareller! Om det blir fint på lördag, åker vi säkert att plocka svamp!. Idag blir det mycket som vanligt på jobbet. På kvällen ska jag till Posten, jag ska skicka vinsten till Survivan och hämta ett par gratis paket!. Jag ska på Lindex som har lite event med champagne, rabatter och överraskningar. Det blir spännande! Vad händer för er mina läsare?

Likes

Comments

gratis

Jag var jätte glad när jag fick produkten men skeptiskt samtidigt. Jag har mycket torr hud och jag inte hade hittat rätt produkt ännu. Jag har testat Nourishing Milk för cirka en vecka. Min kropp är inte torr längre och jag behöver inte smörja mig ett par gånger om dagen utan bara en gång på kvällen. Toppen produkt som jag kommer att köpa regelbundet på grund att den är effektiv. Doften är också gott!😃 Tack Smartson.se

Likes

Comments

gratis

Jag ska inte missa den! Shopping eftermiddag blir det på alla Lindex butiker. Man kommer att få bra rabatter, spännande överraskningar och någonting gott att drika! Det låter faktiskt jätte bra!

Likes

Comments

gratis

Min Glossybox har kommit! Det är första gången den har kommit i rätt tid. Annars brukar jag att få den precis sista dagen i slutet av varje månad!. Jag fick 7 produkter? Jag är mycket nöjd med innehållet och jag tänker använda nästan allt som julklappar! Har ni fått Glossybox? Är ni nöjda?

Likes

Comments

gratis

​Om man köper två valfria produkter från Helena Rubinstein får man en jätte fin necessär med några av hennes bestä produkter!. Samma sak för Estee Lauder, fast dem skrev om man köper två valfria produkter från Helena Rubinstein, jag tror att dem ville skriva Estee Lauder! 20% på allt från Terry är okså intressant! Glöm inte att använda Refunder som ger 7,5% återbäring!Eleven.se

Likes

Comments