gratis

Jag har hittat en till gratis tidning på jobbet! Det blir kul att läsa den i helgen! Hoppas att jag har lite tid över! 😂😂Nu är det dags att koppla av med ett glas vin och en god pizza! Jag önskar er en trevlig kväll! 😃

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Varje

Godmorgon fina läsare! Hoppas att ni mår bra! Jag sov ganska ok, vaknade ändå kl 04:30😨. Idag skiner solen och det verkar vara en jätte fin dag! Efter jobbet ska min man och jag handla lite och fiska på kvällen. Hoppas att vi tar ett par stycken, förra veckan blev det noll😂😂Vi har bestämt oss för att inte laga mat och vi kommer att köpa pizza idag! Vad skönt att inte laga mat för en gång skull! Jag älskar att laga mat, jag gör det varje dag men non gång är jag glad om jag ska inte göra! Gratis fronten? Jag vet inte vad blir det idag! Hoppas att det dycker upp gratis utdelningar! Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

rabatter

Äntligen kom dem! Vi hade verkligen inga t-shirt och jeans😂😂Det är ett par år som sparar jag och hade minskat drastiskt köpande av kläder! Innan beställde jag, tittade runt priser och modeller på alla webbsidor och så klart köpte jag dem billigaste ! Alla t-shirt ni ser köpte jag på Bootzoutlet.com det är en Outlet med massa fina kläder och jätte bra priser! Alla t-shirt är från Esprit, Only och Benetton . Jag beställde 8 stycken totalt och betalade cirka 900kr Jeans beställde jag från Hm och betalade mina 199kr istället 399kr min mans jeans kostar bara 149kr !

Dem två T-shirten beställde jag på Lindex.se och betalade jag 186kr med frakten. Jag ville inte betala frakten med det var värd! På sista bilden finns alla t-shirt och jeans jag beställde för min man! Nu har vi kläder för ett tag!😂Man känner sig så bra för att man har sparat mycket pengar och köpt fina saker!

Likes

Comments