Varje

Idag skulle jag vilja prata igen om Santa Margherita och Pula i Sardinien. Igår mådde jag jätte dålig och orkade inte. Därför finns två inlägg i ett !

Jag forsätter att visa er bilder. Det finns mycket att göra där. Många aktiviteter. En som är mycket populär och Älskad från många turister är att tar en tur med andra personer med hjälpen av hästar. Man kan se många fina stränder... Om man vill äta vid havet i Santa Margherita och Pula, det finns ett par restauranger som man ska absolut besöka. Jag har skrivit ett par för att det finns inte många som till exempel i Grand Canaria. I Sardinien vill man respektera naturen och det är förbjudet att bygga vid havet. Dem som finns byggdes i slutet av 70 talet.

Likes

Comments

gratis

Jag är jätte glad att jag kunde testa skinkan från Brodernas Naturliga. Jag valde basturökt skinka. Jag älskar basturökt skinka och den är för mig det bästa som finns just nu i marknaden. Jag använde den för att göra potatisgratäng med mozzarella och basturökt skinka. Skinkan gav en fantastisk smak till rätten. Jag testade den med bara bröd och smaken som kom fram från skinka är helt underbar! Toppen betyg för mig! Tack Smartson.se

Likes

Comments

kuponger

I helgen hittade jag lite nya kuponger. Äntligen ! Hoppas att vi forsätter så! Jätte trist när vi bor i Sollentuna och det finns bara en eller två,butiker som hänger kuponger på hyllorna. Det finns fortfarande igenting på Stora Coop, Coop Extra Willys😨😨och Ica Kvantum😨Ica Maxi har aldrig hängt kuponger på hyllorna, helt sjukt!

Likes

Comments

gratis

Förra veckan fick jag två fina bonuscheckar hem! En från Hm 50kr och en från Mio 300kr om man köper för 600kr. Jag använde den förra året också på Mio! 😃

Likes

Comments

rabatter

Jag älskar guld! Det finns fortfarande många fina saker på rea. Tyvärr koden kan ej kombineras med reavaror! 😨Så trist! I alla fall 30% rabatt på dyraste varan är inte så illa😃Använd gärna koden ni hittar på inlägget! Jotex.se

Likes

Comments

Varje

God morgon fina läsare! Hoppas att ni mår bra! Jag ber en ursäkt om jag inte skrev mer igår men jag mådde jätte dålig. Idag vet jag inte hur blir det. Det känns lite bättre men det är för tidigt för att prata! Det snöar mycket! Helt otrolig, igår hade vi plus 5 grader och idag mycket snö och noll grader! 😨Jag väntar för våren, men i år kommer kanske sent! 😨Jag hoppas att jag orkar att skriva om mina blogg tips om Sardinien idag. Igår gjorde jag inte det!😨Jag ska titta om det finns någonting intressant på Coop och City Gross reklambladen.

Likes

Comments

Varje

God morgon fina läsare! Hoppas att ni mår bra! Jag är tyvärr sjuk idag och jag orkar igenting. Så jobbigt med feber, näsan som rinner hela tiden och jag hostar mycket också!😨. Det var länge sedan var jag inte sjuk så! Jag hatar att vara hemma! Jag vet inte hur mycket jag orkar idag. Just nu hoppas att jag kommer att mår bra snart!

Likes

Comments