rabatter

Jätte bra priser för bananerna tycker jag! Jag brukar inte att köpa bananer så ofta på grund att dem är dyra. Passar på för mig att köpa nu. Dem är billiga och dessutom ekologiska ! Bra deal för tvättmedlet Ariel/Lenor 15kr per styck . Ariel en blir gratis och om dem tar emot kuponger vi kommer att få gratis Lenor också . Jag kommer inte att köpa Lenor för att den blir inte så billigt efter kupong . Den kommer att kosta 9kr inte så illa men man vet väl att vi kan få den bara för 3kr ! Tulpaner kostar bara 19,90kr och man får fortfarande 25% rabatt för ekologisk frukt och grönt!

Likes

Comments

rabatter

Jag är ganska nöjd med Ica Kcantum erbjudanden för nästa vecka! Det finns en fin kupong för Libero, mörotter kostar bara 5kr ! Två stycken Scan falukorv kostar bara 20kr per styck, är den någon som har kuponger för den? Findus panerad fisk kostar bara 29kr! 4 stycken shampoo eller balsam olika sorter kostar 49kr tyvärr alla mina kuponger gick ut och jag har inga nya.😢Ganska intressant Ariel/Lenor 89kr för 5 stycken ! Det blir 89-15_7 och kanske det går att få en Lenor till det beror på vem sitter i kassan 😂det kommer att kosta 13kr per styck. Förra året var inte kul med kuponger för tvättmedlet, jag har inte sett Via en enda gång! Jätte bra priser för toapapper, två stycken 100kr (50kr per styck)

Likes

Comments

rabatter

​Mycket intressant tycker jag är mjölken, bara 5kr! Toapapper, 18 rullar bara 35kr!, apelsiner 10kr per kg, gul lök 1kr per kg ! Oreal 10kr,Colgate tandborstar och tandkräm 10kr, Palmolive olika sorter 10kr! Så synd att jag inte har en enda kupong 😢Alla mina kuponger gick ut och jag kommer inte att hitta dem här eller om någon angel inte skickar till mig 👼Grandiosa kostar bara 20kr inte så illa. Många priser gäller bara för tisdag den  24 januari kl 13-19 och bara för bonuskunder! 

Likes

Comments

Mat

Det blev Vigårda istället för the Bishop Arms 😂Min man har en kurs och ska vakna tidigt imorgon så att till slutet bestämde vi för att där. Det blev nästan samma sak. Min man skulle betala ändå 150kr på The Bishop Arms. På Vigårda betalade vi 180kr för två personer, bi tog bara vatten 😂Man ska alltid spara på not sätt! Trevlig kväll till alla!

Likes

Comments

View tracker

gratis

Och för att vi är en sparsamt familj köpte vi popcorn och läsk på Hemköp 😂Det fanns Ariel men tanken att vi skulle tar med oss två stora flaskor till stan gjorde att vi takade nej till erbjudandet! 😂

Likes

Comments

gratis

Nu kan man beställa gratis ett komlepett make up-kit gratis ! Man betalar endast portot 39kr. Dessutom om man bestämmer sig att forsätta prenumerera får man en gratis gåva! Läs ordentligt alla villkor och glöm inte att säga upp prenumerationen! Vevay.se

Tusen tack Survivan för tipset! 😃❤

Likes

Comments

rabatter

Idag har jag köpt massa bra mat för bara 340kr efter rabatt via Cashbackshopping.se ! Just nu om man handlar på Mat.se får man 335kr rabatt! . Jag testade med AFTONBLADET200 men tyvärr koden funkade inte. Jag är jätte nöjd ändå ! Helgen kunde inte börja bättre!

Ni kan använda följande länk http://matse.refr.cc/JBH5LPL om ni vill ha 170kr rabatt plus återbäring från Cashbackshopping.se!

Likes

Comments