rabatter

Jag är jätte nöjd med min Sommarkasse! Betalade bar 200kr förallt med Bonusway.se och en rabattkod! Jag ska inte köpa mat på hela veckan så att det blir en riktig kat-ching. Jag ökar inte nu, jag ska titta om jag fick allt!

Likes

Comments

rabatter

Innehåller annonslänkar

Så synd att det gäller bara nya kunder😢 Jag kan inte beställa ändå för att jag åker till Italien nästa vecka! Det gäller från 24/7 till och med 30/7 .Koden sommar250

Likes

Comments

Varje

Godmorgon fina läsare! Hoppas att ni mår bra! Jag känner mig trött eftersom igår kunde jag inte somna tidigt! Det var kl 00 kanske när jag somnade 😨Sista veckan på jobbet! Det känns jätte skönt samtidigt jobbigt för att det finns jätte mycket att göra! Idag är det inte så fint ute. Kommer det att regna? Vi får se! Jag beställde några saker till min man och min bror via Hm, när dem hade 20% extra på rea. Igår beställde jag ett par gratis snickers för mig och ett par billiga skor för min man. Jag använde ett presentkort , 10% extra rabatt på rea och Refunder. Idag ska jag och min man hämta sista matkasse från City Gross innan semester! Det blir en lugn kväll sedan! Vad händer för er idag?

Likes

Comments

gratis

Jag berättade att idag jag skulle köpa igen på Hm! Det gjorde jag! Jag köpte ett halsband, en present för en väninna i Italien. Den kostade 99kr nu 30kr. En känning för min mamma 200kr nu 100kr, ett par shorts för min man 250kr nu 75kr, en kjol för mig 199kr nu 75kr, en skjorta 299kr nu 100kr, en produkt från L'Oreal för mig 150kr nu 50kr och många örhängen 49,90kr nu 30kr. Det bästa är att jag betalade 0kr! Vad skönt! Annars skulle jag betala 487kr! Jag brukar alltid använda mina presentkort på rea, då dubblar jag deras värde !

Likes

Comments

kuponger, rabatter

Jag är jätte nöjd med Willys erbjudanden för nästa vecka! Det bästa hittills!

Vattenmelon 3,90kr kg jätte billig! Jag köpte på samma priset denna vecka på City Gross!

Fixa toilettpapper 39,90kr jag kommer att köpa ett par stycken. Fixa har en bra kvalite och jätte bra priset! Annars är toilettpapper jätte dyr tycker jag. Min rekommendation är att planera köpa toilettpapper när den är billigare och då köper man två eller tre förpackningar och slipper man betala mer om man köper bara en. Det finna tyvärr inte bra erbjudanden för toilettpapper varje vecka.

Coca Cola 10,90kr 1,5l fantastiskt priset Willys Plus kunder

Scan Chorizo 14,90kr per styck efter kupong Willys Plus kunder

Två stycken pizza från Garant 35kr

Fettuccine Barilla 5kr per styck med kupong

Palmolive olika produker 12,90krdJag har tyvärr bara en kupong till duschkräm då blir det 8kr per styck!

Oral-B tandkräm 9,90kr jag har tyvärr inga kuponger

Det finns en jätte fin kupong från Libero


Likes

Comments

kuponger, rabatter

Jag är besviken på Ica Maxi också! Inte så mycket intressanta erbjudanden! För min del är helt ok:

Avokado 5kr per styck

Lövbiff 99kt per kg jätte bra priset tycker jag!

Lego och Duplo 25% rabatt

Dammsugare från Electrolux 999kr spara 1000kr fantastiskt erbjudandet! Jag köpte dammsugaren förra året med samma erbjudandet på Ica Maxi den är kanon bra. Jag fick dessutom många poängar för att jag använde Ica kortet!

Philadelphia 7kr med kupong

Yoggi 12,5kr per styck efter kuponger

Helt färsk kyckling 25kr kg

Tropicana 22kr köp två och betala 15kr per styck efter kuponger


Likes

Comments

kuponger, rabatter

Jag är faktiskt besviken på Ica Kvantum 😨Jag förväntade mig lite bättre erbjudande!

Intressant för min del:

Pågenlimpan 15kr

Körsbär 20kr 500gr helt ok priset!

Scan Chorizo 15kr med kupong

Ica bacon 2 för 15kr jätte bra priset.

Det finns andra varor som kanske för många har ett ok pris men jag vill att ni ska spara mera pengar och jag tycker att ni kan köpa mer billigare än så. Därför skriver jag inte vissa varor ibland.

Likes

Comments