rabatter

Igår min man och jag hämtade vi matkassen från City Gross! Vi är så nöjda! Vi fick massa mat för bara 136k!. Det saknas bulgur och bröd på bilden! Helt fantastiskt! Hoppas att jag kan köpa en till nästa vecka också!😃

Likes

Comments

gratis

Idag kom med posten en värdecheck från the Bishops Arms för 150kr! Det blir bra när min man och jag vi vill betala mindre om vi äter där!

Likes

Comments

gratis


Nu får du ett superlyxigt nagelkit från Le Mini Macaron när du tipsar en vän som startar en löpande prenumeration. Kitet innehåller en LED-lampa, nagellack och tillbehör till ett värde av otroliga 529kr!

Kopiera länken nedan eller logga in på ditt konto och dela med dig av den unika länk du finner där och be din vän använda den vid start av sin prenumeration. Sprid din länk till alla du känner, du får ett kit per lyckad värvning! Länk

Likes

Comments

Varje

​God morgon fina läsare! Hoppas att ni mår bra och sov gott! Jag sov mycket dåligt😨typiskt 😨Jag ska på jobbet snart och ute är det mycket kallt! 😨Jag mår bättre fast jag ostar fortfarande mycket. Jag hade önskat mig  att jag kunde åka till Italien och andas lite bra luft i Sardinien men tyvärr som ni vet på grund av strejk i Italien avbokade jag min biljett. Jag åker in maj istället! Idag blir det igenting speciellt efter jobbet. Jag ska laga lite mat och sedan vila lite. Det är bättre att inte göra så mycket eftersom kroppen är fortfarande trott! Vad händer för er idag? 

Likes

Comments