Vila i frid farmor..
24/11-09

<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

idag skulle jag vart hos min psykolog klockan 9 men självklart missade jag de mötet för jag försov mig ;/ .. Klockan 1 började min matte-lektion och det gick skitbra idag. Den läraren kan verkligen förklara för mig hur allting fungerar så nu har jag pluggat en massa och gjorde massor med tal i skolan. Känns konstigt att jag går i skolan med tanke på att jag tog studenten iår. Bara matten som ska fixas och de läser jag fram tills jul. 


Jag & Fru.

Likes

Comments

Vad händer med min kropp? Jag är så jävla svag i hela kroppen.. hjärtat rusar iväg och slår så hårt att jag inte vet vad jag ska göra.. mår så illa att jag inte kan äta längre, kan inte sova.. har svårt att andas och jag vill inte veta hur mycket jag gått ner den sista veckan.. :/ Det sista jag vill är att gå ner i vikt..

(idag) blir det så åker jag hem till Malmön igen!

Mysig natt igår!

Likes

Comments

man mår som man förtjänar som det så fint sägs. I morse vaknade jag med dunkande huvudvärk och illamående. Kunde knappt röra mitt huvud. Festade hemma hos Gröning och sedan drog jag och marcus hem och var hemma vid 6 tiden på morgonen.. ^^

Dessa dagar har jag knappt ätit. Sovit alldeles för lite, rökt för mycket och festat.

Likes

Comments

Hejhej! Igår var jag ute på Chez Amis och klantig som jag är trampa jag fel vid en liten trappa där inne och ramlade. Kan tillägga att jag hade skitkul igår och att jag precis vakna ;)

Likes

Comments

Är rädsla vad vi känner när vi är påväg att förlora något som har betydelse för våra liv? Eller var det rädsla jag kände när jag sprang? Jag var rädd för ilskan, för slagen som kom utan att jag förstod varför. Var slagen mig givna? Varför väckte jag sådan ilska? Mest rädd har jag alltid varit för ensamheten. Den som finns bortom slagen och glåporden. Ändå har jag vart ensam nästan hela mitt liv. Det känns som om jag stått på ett öde fält och väntat på någon jag saknar.

 

Kanske var det därför det gjorde så ont att se människan som räddade mig ur detta hemska i fredags? Som var mitt skyddsnät som behandlade mig väl. Ingen förstår ett jävla skit och det handlar inte om att förstå utan att försöka sätta sig in så mycket man bara kan och stötta och inte ifrågasätta varför det var jobbigt att känna så i fredags. Jag har tappat tilliten till ett flertal vänner som inte haft tid att prata med mig när jag levde i kaos. Jag har ställt upp för er MÅNGA gånger. Det handlar om att ge och ta inte bara ta.

Tillsist man kan aldrig mäta sin tillit förens man blivit sviken det är därför det känns som att det regnar skärvor av tillit över mig.

Jag vill speciellt tacka mina föräldrar för oändlig kärlek som ni gett mig. <3
 

Likes

Comments

Idag när jag stod på färjan från Malmön och var på väg in till Uddevalla igen högg det till av smärta. Mitt älskade vackra paradis.. var du tvungen att förstöra det för mig? Ta all min lycka ifrån mig och spotta på mina känslor? Man kommer aldrig kunna mäta sin tillit om inte någon sviker en först, ju mer man blir sviken ju mer minskar tilliten. Jag lever just nu i ett totalt nattsvart mörker och trevar förtvivlat för att komma ur det. Det känns omöjligt att bryta denna smärtsamma förlamningen och jag ligger nästan bara i sängen och skriker som ett sårat djur. Snälla hjälp mig, jag orkar inte längre. Snälla?! Jag ber på mina bara knän.. allting gör ont. Ta mig härifrån..

Likes

Comments

Vad har hänt det senaste? den 18onde fick jag körkort.. jobbar på som en slav ute i kungshamn och igår firade jag Hanna som fyllde 19. Det blev trägårn ^^. Sol och bad hela dagen hemma på malmön.. 

hela jag ryser..

Likes

Comments

Ikväll bär det av till Malmön med Liza :).. börjar jobba imorn och första veckan ska jag göra på hunnebo vårdcentral.. de 3 andra veckorna blir jag ute i kungshamn ;)

Igår vart det krogen för hela slanten :P
Trägårn och firade Lizas pojkvän som fyller 21 :) otroligt skoj var de då jag dansade hela kvällen ;)

Likes

Comments

Onsdags - trägårn.. utekväll med party..
fredag - firade Linnéa 19års dag.
lördag - party fira en annan födelsedag. ^^

jag har fan inget liv ^^

Likes

Comments