Det är söndag, och jag har inte gjort något som skulle klassas som "kul".

Var förvisso och firade farfar igår, det var himla trevligt och fint. Utöver det så har jag haft en plugghelg, vilket har varit behövligt. Eftersom jag pluggar de flesta kurserna på distans, så skrev jag precis klart mitt första matteprov. Vi får väl se hur det gick, ett av de värre ämnena helt klart.

Nu skall jag skriva klart min svenska och sedan är jag klar för denna vecka. Skönt. Hörrni, pöss på er.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Usch. Vilken gående blogg-besvikelse jag är. "häng med mig när jag flyttar till Göteborg" Så har man inte bloggat på två månader. I början av December så åkte jag till Stockholm, mor min behövde hjälp med hunden så jag valde att stanna fram til början av januari - billigast så. Tänkte ge er lite bilder från min vistelse istället. Roligare så.

Jag firade jul i ett grönt Stockholm. Här är jag på annandag.

Erik och jag tog en tripp ut i stockholmsnatten den 25e.

Sedan var det dags för Nyår. Jag firade såklart med Erik, och här har ni min jumpsuit som jag fynande dagarna innan.

Strax därefter kom denna söta tjej till Stockholm, från göteborg - För att hänga lite med moi och Erik. Vi var på moderna och hängde på barer.

Stockholm var kallt och min katt lever fortfarande (ett under. Han är så gammal)

Sen var det dags att åka hem till ett lika kallt Göteborg.

Väl hemma, så drabbades jag av influensan - tajmat med att jag började plugga. Vilken tur jag har va.

Avslutar med tre bilder från senaste veckan. Bör tillägas att jag även varit på Håkan mitt i allt detta. Men jag är ledsen, orkar inte pryda eran webbläsare med bilder på den hjälten.

Nu skall jag fortsätta plugga. Ta hand om er.

Likes

Comments

Spenderar min helg i Stockholm, kramas med bästisar och pussas med hunden.

Likes

Comments

Helgen:
I fredags drack jag te med Sara, damen på bilderna över. Dagen fortsatte och slutade med alldeles för många öl på andralång. Kom hem runt 04.00 och somnade som en stock. Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer denna helg, har tagit det lugnt. Löst en heldel och städat lägenheten.

På torsdag åker jag till Stockholm. Ska bli lite kul faktiskt! Speciellt att träffa mina fina vänner.

Likes

Comments

Summerar min dag rätt bra; Hängt vid mitt element och värmt fötterna. Tog mig aldrig riktigt ut, slängde på mig regnjackan och traskade till affären - en liten handling senare och jag var hemma igen. Imorgon ska jag dock försöka ta mig upp tidigare, tvätta, biblioteket och köpa julklapp till mamma.

Vill inget annat än att bli frisk igen. Usch. Kram.

Likes

Comments

Hej!

Åh, jag är så himla ynklig och trött. Skulle vara så fint att få bli frisk snart. Gårdagen spenderades med Farmor och Nisse. Vi åt indiskt till lunch och pratade bara, det är så mysigt att ha dem här i Göteborg. En sådan trygghet. Sedan lunka jag runt och spred min lunginflammation på stan. Heh. Okej inte riktigt. Men nästan.

Köpte ett par glitterstrumpor iallafall, och det gjorde mig lite gladare. Nu tänkte jag hoppa in i duschen, åka till Stadsbiblioteket och kanske ta en kaffe någonstans. Vi får se. Ta hand om er, det behöver jag bli bättre på. Storkram.

Likes

Comments

Oj ni. Vad trist det är att vara sjuk. Finns det något tråkigare att inte orka någonting? Vaknade vid 10 idag och drog mig hemma fram till halv fem, då jag tog tag i mig själv, tog spårvagnen - För att köpa lite julklappar. Fann en till pappa iallafall, och det var ju fint.

Imorgon bjuder Farmor på lunch, det ska bli himla mysigt faktiskt. Nu ska jag bädda ned mig och läsa lite, känns som en fantastisk idé. Ta hand om er! Det är mörkt, höst och tröttheten smyger på oss. KRAM

Likes

Comments

Det är söndag. Söndag betyder Johan Falk och Indisk kycklinggryta. Det betyder även iskall snus och en kopp kamomillte.

Jag vet inte vad ni ska göra denna mörka höstsöndag, men ett förslag från mig till er: Ta hand om er. Det är viktigt i tider som dessa. Pöss.

Likes

Comments

& när jag dagen efter vaknade bredvid honom, kände jag hans tunga andetag i nacken. Hans armar slingrade längs min kropp som det mesta naturliga någonsin. O jag kände någonting jag aldrig tidigare känt.
Att detta var slutet. Detta var sista gången jag föll in i hans armar en sen lördagsnatt, sista gången våra händer skulle finna varandra i mörkret. Och mitt hjärta - det var inte längre hans att förstöra.

Vi hade tidigare den kvällen sökt varandras blickar i mitt vardagsrum. Runtom oss var det skratt, glada vänner och Håkan Hellström som sjöng i en ovanligt munter ton.
Han visste att alla mina texter hade handlat om honom, och han visste att mitt hjärta var evigt hans att förstöra. Och jag, jag hade lovat mig själv så många gånger att sluta falla tillbaka in i hans mörker. Att aldrig bli en del av hans mörka spiral igen.

Vi dansade vidare den natten, in i Stockholms tjocka dimma. Jag memorerade det jag så många gånger tidigare sagt. “Aldrig igen. Aldrig igen. Aldrig.” Jag snurrade runt på det alldeles för packade dansgolvet, skrattade och drack ölen jag betalt alldeles för många kronor för. Mötte främmande mäns blickar, charmiga fraser och vackra gröna ögon. Men jag visste att det enbart fanns ett par ögon jag kunde drunkna i. Hans hand tog tag i min, han slingrade sina fingrar runt mina och tittade på mig, som bara han kunde göra. “Aldrig igen. Aldrig igen. Aldrig” fortsatte jag memorera i mitt huvud.
Sommarvinden smekte längs mina ben, på samma sätt som hans hand föll till min midja. Fingrarna dansade längs min ryggrad, och hans trötta ögon var lika mörka som de alltid varit. Klockan slog 03.00 den ljusa stockholmsnatten, och han viskade i mitt öra:
“Följ med mig hem i natt”
Jag tittade rakt in i de ögonen, som så länge varit det finaste jag visste.
- En sista gång. Tänkte jag.

& när jag dagen efter vaknade bredvid honom, kände jag hans tunga andetag i nacken. Hans armar slingrade längs min kropp som det mesta naturliga någonsin. O jag kände någonting jag aldrig tidigare känt.
Att detta var slutet. Detta var sista gången jag föll in i hans armar en sen lördagsnatt, sista gången våra händer skulle finna varandra i mörkret. Och mitt hjärta - det var inte längre hans att förstöra.

Likes

Comments