​Sernhall och jag har druckit öl i 9 dagar. Kul va? 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Förra måndagen kom jag hem från Stockholm, Hade en fin långhelg med mycket kramar från min bästis. I helgen har jag passat Josefins fina barn, vi har lekt i plikta parken och ätit massvis med glass - Perks of being lektanten. Hon bjuder alltid på glass. 

Jag har även druckit vin, kollat film, skrivit på min bok och halsat kaffe. 

Erik kommer hit nästa helg, jag är så himla exalterad inför det. Och snart fyller jag 21 :) KRAM

Likes

Comments

Jag är i Stockholm över helgen. Gud så härligt. Upd när jag är tillbaka i Göteborg!

Likes

Comments

​Såhär ser jag ut för tillfället. Eller ah, för kvällen tom. 

Jag ska ut och dricka öl, gud så skoj ni. Jag hade hoppats på lite biljard. Men vi får se vart kvällen tar mig. ÖVRIGT: Ser ni hur långt hår jag fått, nu är allt förvisso relativt - men gå tillbaka några månader, då är håret strax över axlarna. 

Likes

Comments

Dricker svart kaffe och skriver på min bok. Terapi för själen mina vänner.

Likes

Comments

​Jaha ni, här har ni mig. Igår innan jag for in till staden och alldeles nyss.

"jag flyttar till gbg, häng med mig och mina äventyr på min blogg" Citerar mig själv i slutet av juli. Heh. Im sorry. Det har varit hektiskt. Vad har jag egentligen gjort? - Jag har slutat röka (Whaaat??? i did it!), jag har börjat lira innebandy igen, jag har ätit tacos med Victor, Kramats med Josefin och hennes kids, planerat och organiserat en kräftskiva (yay), jag har varit på Aw med mitt fd jobb, jag har sagt upp mig (haha), Jag ska gå en skrivarkurs, jag ska anmäla mig till komvux för att plugga matte & just nu - söker nya jobb. Trots arbetslösheten så har jag det hur fint som helst. Mår så mycket bättre här i Göteborg. 

Jag lovar er dock, att jag ska bli bättre på detta. Har äntligen lyckats få igång datorn, därav dålig upd också. Nu - återgå till viktigheter. (dvs koka mer kaffe. PÖSS)

Likes

Comments

HEJ!
nu har jag levt i göteborg, ensam. I en veckas tid. Vad har jag egentligen hunnit med? - jag har jobbat 08-17, druckit öl med Daniel, lagat matlådor, promenerat, druckit rödvin på golvet (för att jag kan), skrivit, träffat nya vänner och slutligen idag, varit bakis och städat hela lägenheten.

Jag är glad för att jag flyttat. Alla får inte den chansen jag fått, att få börja om från ruta 1. Tack livet.

Nu ska jag på en promenad och sedan handla. Puss.

Likes

Comments

åh hej!
igår var det lördag. Catrin fyllde 25 för några dagar sedan, så det var partaj för henne. Mycket skojigt.
Vid 02.30 tiden pussade jag min bästis hejdå. Kommer inte träffa Erik på 2 veckor, gör faktiskt lite ont i hjärtat. Tom jättemycket ont.

Nu sitter jag i bilen påväg till mitt nya hem i göteborg, himla nervöst men ändå fantastiskt. Vi hörs, mina vänner. Kram på er!

Likes

Comments

Oh well.
Idag tog jag rätt på tatueringstid och begav mig mot bromma vid 11-tiden. Jag såg ut såhär:

Efter jag tatuerat mig for jag mot söder för att luncha med Klara och Cash. Först fick vi till älskade traditioner, som var fullsatt, sedan till pom och flora - som även var fullsatt.

Så vi hamnade på primo, för lite pizza. Där satt vi i någon timma i värmen, diskuterade om allt vettigt som vi alltid gör. Så himla bra med vänner som, precis som jag - älskar att prata om sådant de flesta inte gör.

​Detta blev i vilket fall resultatet, hunden är gjord sedan tidigare - även den av Leo. Idag gjorde jag en venussymbol och en pil. Enkelt och cleant. Är så nöjd! 

Strax kommer Erik förbi för middag och stugmys. Usch, kommer sakna ihjäl mig efter honom. 

Likes

Comments