​Tog en välbehövd pluggpaus i munk-himlen idag haha! Det finns SÅ många mysiga/fina cafeer, resturanger och butiker i Cap Hill där vi bor. Älskar det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Igår var det dags för Kanye på Key Arena och wooooow vad bra det var! Innan vi gick till arenan käkade vi en toppenmiddag och laddade :)

Likes

Comments

​I helgen har det varit riktigt busväder och vi har i princip uppmanats att stanna inne. I fredags hade vi strömavbrott på halva campus i ett flertal timmar, det blåste som aldrig förr, himlen öppnade sig och brandlarmet gick. I lördags var det samma visa med ännu starkare vindar - så, vi stannade inne och beställde mat från Über Eats... Tackar hjärtligt för utkörning i dessa tider!! Ibland är en riktigt såsig burgare bland det bästa som finns hehe!

Likes

Comments

​1. Kings of Leon har släppt nytt album!!! Favvolåt - Reverend 

2. Solange (Beyoncés syster haha) har släppt ett album som är bättre än Beyoncés senast. Ja. 

3. Nytt från Alicia Keys tillsammans med A$AP Rocky.

3. Petters nya med Linnea Henriksson.


Lyssna nuuuuuu!

Likes

Comments

​Imorse stod alarmet på 04.00. Vi hade hyrt bil och åkte till en hiking trail ca 40 min från campus, när vi väl kom till toppen hade vi utsikt i ungefär fem minuter innan det drog in en tjock dimma haha - så, någon soluppgång såg vi inte direkt - oavsett så var det sjukt vacker natur där, och sjön såg nästan spöklik ut med dimman, så det var helt klart värt det trots att vädret inte var på topp. Hur fina är inte bilderna??

Likes

Comments

​Idag var jag på en alldeles ny utställning på Seattle Art Museum - Yves Saint Laurent - the perfection of style. En samling av allt från skisser, tygprover, klädesplagg, smycken, foton och filmer från hans barndom, till dior, fram tills ysl och de att han slutade. En helt fantastiskt utställning!! 

Likes

Comments

Det går liksom inte att vara i USA utan att det slinker ner en burgare lite då och då - idag hittade vi ett litet ställe som inte såg mycket ut för världen utifrån haha, men guuuud så gott det var! Stället heter uneeda burger och ligger i norra seattle, inte långt ifrån the university district. 4/5.

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram @emmaspals