Hämtade den här lilla busungen i söndags. Hon är en yorkie, 10v gammal och heter Stella. Känner mig som en småbarnsmamma då man måste passa upp på henne exakt hela tiden - men vad gör det när hon är världens sötaste. <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Sen senast har jag: Gått på vårbal, firat min kusins & min brors student, varit på Håkan i Sthlm och firat midsommar. 

Puss

Likes

Comments

​I förra veckan åt jag och pappa middag på Tegelbacken, Det är en av Markus Aujalays resturanger, från Sveriges Mästerkock ni vet? - Carpaccio på hälleflundra, grillad piggvar med kronärtskocka och tortellini med citronsmör och parmesan stod på meny. Allt var helt suveränt! 

Likes

Comments

I fredags var jag och mamsen på utställningen för kungliga brudklänningar på slottet - så vackert! Klänningarna är gjorda av bland annat Ida Sjöstedt, Versace och Elie Saab... Rena rama konstverken.

Efter utställningen gick vi och käkade lunch på hawaii poké på mästersamuelsgatan, ett pyttelitet skrymsle som har blivit svinpoppis på foodora haha. Var helt ok men går inte alls upp emot det som fanns i USA, där kryllade det av poké-ställen!

Likes

Comments

.. Har jag - 1. Fikat med Bojana och gett henne alla presenter till lillen. Vi hade planerat baby shower på Grand och hela kalaset i februari men såklart bestämde han sig för att komma ut just den dagen haha. 2. Jobbat, jobbat, jobbat. 3. Ätit semlor, såklart. 4. Varit ute i vintersolen. 5. Sett Hov1 i Uppsala, svinbra!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@emmaspals