Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​I förra veckan åt jag och pappa middag på Tegelbacken, Det är en av Markus Aujalays resturanger, från Sveriges Mästerkock ni vet? - Carpaccio på hälleflundra, grillad piggvar med kronärtskocka och tortellini med citronsmör och parmesan stod på meny. Allt var helt suveränt! 

Likes

Comments

I fredags var jag och mamsen på utställningen för kungliga brudklänningar på slottet - så vackert! Klänningarna är gjorda av bland annat Ida Sjöstedt, Versace och Elie Saab... Rena rama konstverken.

Efter utställningen gick vi och käkade lunch på hawaii poké på mästersamuelsgatan, ett pyttelitet skrymsle som har blivit svinpoppis på foodora haha. Var helt ok men går inte alls upp emot det som fanns i USA, där kryllade det av poké-ställen!

Likes

Comments

.. Har jag - 1. Fikat med Bojana och gett henne alla presenter till lillen. Vi hade planerat baby shower på Grand och hela kalaset i februari men såklart bestämde han sig för att komma ut just den dagen haha. 2. Jobbat, jobbat, jobbat. 3. Ätit semlor, såklart. 4. Varit ute i vintersolen. 5. Sett Hov1 i Uppsala, svinbra!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Min helg inleddes med en pangmiddag på Créme på nybrogatan följt av ingen mindre än The Weeknd i Globen!! Morgonen efter vaknade jag, nöjd och hes, och gick några hundra meter ner till Pom & Flora för frulle... (Känns som 90% av mina inlägg handlar om brunch eller frulle.. haha)

Likes

Comments

Instagram@emmaspals