Header

Yes! Jeg fortjener noe såå mye bedre enn deg. Du kommer aldri til å finne noen bedre enn meg, og det er ingen som kommer til å godta deg for den du er,-som meg. Fakta på bordet:
Btw, du dreit deg ut i går. Jeg fikk avsmak og syntes du dummet deg ut.

Shit. Dette var cocky og veldig personlig. Men sånn føler jeg det. Akkurat nå, her jeg ligger på morgen å fryser i en okkupert seng.
To ganger i går kjente jeg på følsom av likegyldighet med to forskjellige mennesker jeg bryr meg egentlig veldig mye om, men kanskje ikke så mye likevel.

1. Drama
2. Mistro
3. Drama
4. Drama
5. Løyner
6. Lite respekt
7. Antydninger

En venn, en gutt- kjerringer begge to.

Smil til idiotene, Princess 🙏🏻

Søsteren min er veldig klok. "Skriv en 'hot or not' liste." Det har jeg gjort. Listen ble kort på 'hot' og lang på 'not'.
Det gjorde jeg for tretten dager siden. De få linjene på 'hot' er nå strøket ut.

Hvem gidder å ha mennesker i livet sitt som ikke har tiltro til deg? Eller snakket usannheter bak ryggen din? Veldig få... Jeg er en av de mange. Jeg har ikke tid til det. Heller ikke lyst.

Jeg har satt meg noen mål for uken. Her er de:)

Trene minst fem ganger.
Hver med mennesker som gjør deg bra'.
Gjør det beste du kan på jobb.
Bruk all fritid med barna.
Ingen sosiale medier annet enn på kvelden.
Lev i sølibat.
Ikke avlys Julebordet til lørdag.

I hele sommer og høst så har jeg egentlig tatt helt avstand fra menn. Jeg er ett følelsesmessig kaos å kommer meg liksom aldri ut av siste 'love'. Jeg har sagt nei til dater og avlyst mere enn jeg burde..

Lørdag ettermiddag så fikk jeg tilbud om å bli med på humor galla i Arendal litt senere på kvelden. Jeg elsker å ut! Å det er ingen ting annet enn humor som får meg på gli. Men jeg takket pent nei. Bare fordi.. Ett par timer senere så spurte samme fyr om jeg ville bli med på julebord i Kristiansand neste lørdag. Jeg tenkte nei, men sa faktisk ja. Utrolig men sant. Gruer meg allerde, men nå må jeg ta meg sammen å leve livet mens jeg kan. Fyren er skikkelig digg og får meg til å le. Hele tiden. Det må jo bare bli bra? Venner får man aldri nok av uansett.

Hvor lang tid tar det før man er over noen liksom? Hjertet mitt er 💔.. Jeg vil ha det tilbake. Nå.

-R

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 37 lesere

Likes

Comments

Uten vennene mine så hadde jeg gitt opp alt akkurat nå. Kroppen henger ikke med hodet, det er så slitsomt!
Jeg vil bare takke dere gutter og jenter som ikke gir meg opp og holder motivasjon oppe når jeg tråkker i ring.

Den indre styrken kommer fra verdens beste familie og verdens beste venner.

Det er noen mennesker som man får servert i livet sitt om man vil eller ikke. Noen mennesker man elsker uforpliktende uansett hva. Jeg har mange av dem. Heldigvis!

Ny uke i morgen, og jeg har trenings date med tøffelen min hver dag hele uka. Vet ikke hvem av oss som gruer seg mest til det?😂
Jeg så myk og rund, eller han så hard og sær?
Vi faller som regel ut, men jeg bare må ha en hand som nekter å la meg gå utfor stupet nå.
Jeg er umulig å hanskes med for tiden.
Lat og sur..
Når man er så dum å skader seg selv med røyk, usunn mat og livsstil- så får man tøffe seg opp å gjøre noe med det. Slik er det jo i livet! Tråkker man seg selv ned i gørra, så må man selv få seg opp igjen også.
Ønsk meg lykke til, for det trenger jeg✌🏻️

  • 90 lesere

Likes

Comments

Jeg har hatt noen dager nå hvor jeg føler at alt går meg i mot. Energien på bånn, venninner i livskriser, følelsene for en gammel flamme er blusset opp igjen, sykdom, bikkje med løpetid, farsdagen for minstemann ble bare trist og tørketrommelen er gått til helvete.
Tross disse små problemene så er livet veldig bra, men i min hverdag akkurat nå så ble det litt mye.
Noen ganger så lager jeg disse små problemene til ett stress som gjør alt verre for meg og alle rundt. Denne ettermiddagen er ett godt eksempel på det. Etter tre timer i kaos med mat, lekser, ryddig og sjau- så la jeg meg på Soffaen. Det tok ikke lange tiden før jeg kjente at kroppen skrek etter nærkontakt og litt kos. Minste jenta på snart tre år skjønte det før jeg forsto det selv. Hun kom bort å strøk meg i håret, jeg løftet henne opp til meg å vi lå lenge og bare klemte hverandre. Lille tulla hvisket i øret mitt at hun var glad i meg, jeg hvisket det samme tilbake. Slike øyeblikk i hverdagen gjør til at jeg klarer å sette pris på hva jeg har å alt jeg kan utrette for meg selv, barna, venner og familien min.
Jeg må bli flinkere til å trekke pusten godt, legge meg på sofaen og drite litt i alt av plikter.
Jeg blir aldri helt frisk, det er så utrolig frustrerende. Nå har jeg feber, tette bihuler og hoste... #høst2016 er bra, men kroppen sier stadig ifra om at jeg trenger hvile og tvinger meg i seng.

Håper på en bedre dag i morgen, og jeg er ekstra takknemlig for Nath, Ch og T som har tilbrakt dagen med meg selvom jeg bare nyser❤️.

Gode venner er ett must!

  • 101 lesere

Likes

Comments

Det beste guttene kan få til frokost, lunsj, middag eller til kvelds- er Pannekaker. Luftige, tykke, tynne eller passelig store er absolutt favoritten!
I kveld hadde vi pannekaker til kvelds. Middels tykke Amerikanske pannekaker med masse sukker og honning.

Her er oppskrift til ca 12 styk😏

3 store egg
2dl melk
150g hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
1 klype salt
Meierismør (til steking)

Begynn med å skille eggene. Vær nøye med å ikke få noe plomme i hvitten. Ha eggehvitter i en tørr og ren bolle. Tilsett sukker og en klype salt. Pisk sammen til en luftig og stiv marengs. (Anbefaler elektrisk visp, helst en som gjør jobben uten at du må holde den.
Rør så sammen melk, eggeplommer, siktet mel, bakepulver og vaniljesukker. Vend marengsen inn i pannekakerøren. Behold så mye luft i røren som mulig.

Finn frem en stekepanne med non-stick-bunn. Smør pannen med meierismør og stek små pannekaker på middels varme. (Snu etter et par minutter og stek så et lite minutt på andre siden). Sever med noe du synes er godt.

Ikke glem iskald melk inntil💋

  • 118 lesere

Likes

Comments

På heia er vi så heldige som har blomsterforretning. Det er en familie bedrift som har vært her siden 80' tallet.

Min aller kjæreste barndomsvenninne er medeier i Linnea blomsterAS. Jeg og Siw Elena ble kjent i 1994, vi er to helt forskjellige personer og har ingen felles interesser- men en egen greie, det har vi alltid hatt! Siw flyttet ganske tidlig til Hamar for å ta utdannelse og møtte sin Jonas der mens jeg var hjemme å fikk barn😂 Heldigvis så er de flyttet hjem, og jeg personlig syntes at alt er blitt bedre etter det. Livet, blomsterbutikken, (sa jeg livet?) og alt er bare bra! Har du møtt Siw, vel.. Da vet du hva jeg mener. Hun er alltid blid. Smiler og har en utrolig smittende latter som man bare blir super glad av!! I dag er jeg ekstra stolt av Siw og hennes Mamma! De har oppgradert butikken fra bra til WOW! Jeg elsker alt av interiøret de har.. Og blomstene... Ja.. Det må oppleves! De har mange flotte bilder på sin Instagram konto som er her.

Her er Siw i butikken!

I dag så hadde de første åpningsdag etter en ukes oppussing. Det var så overveldende å komme inn døra! Alt var så nytt!! Varene, blomstene, hele butikken strålte JUL!!
Nå er det 1. November. Da er det greit med julestemning. Jeg ble faktisk litt gira på å handle inn, så jeg fikk fresha opp hjemmet med litt Christmas BLING 😂 Men Rita er blakk.. 
Det ble med en kjapp tur innom når jeg hadde pause i dag. Så tar jeg igjen den shoppingen hos damene👍🏻 (Gode muffins serverte de å! For Siw er nemmelig også en hobby baker! Husker hun serverte meg egen laget Marmor kake når hun var 10 år. Veldig dyktig innenfor baking og mat også)


Er du innom Vegårshei, så ta turen innom Linnea!

Slenger med litt bilder av butikken under her💋

Er ikke dette fantastisk??

Her er vi❤️ Fjase jentene som ler høyest av alle!

Jeg er så utrolig stolt av deg og alt du gjør, Siwen! Det er virkelig beundringsverdig hvor mye du brenner for arbeidet, yrket og butikken! Stå på! Du er den beste kunstneren jeg kjenner! Gleder meg til deg dagen du skal lage min brudebukett 💋

  • 337 lesere

Likes

Comments

Tanker, Personlig

Hvordan har DU det i dag?
Hvordan har dagen DIN vært i dag?

Den ble bedre på ditt kontor, sammen med deg.På venterommet er det de samme lekene som var der for tre år siden. De er på samme sted- men du bemerket idag at noen deler forsvinner.. Litt etter litt. Du har god hukommelse, vennen min. Du er oppmerksom når Mamma ikke tror du følger med. Du er unik. Du er en del av meg. Mamma er veldig stolt❤️

Psykiateren husket noe som traff Mamma i hjertet i dag. Hun husket hvilken leke som er din favoritt på venterommet. Hun husker hva du har vanskelig for å legge i fra deg. Hun vet du bare må bli ferdig først.
Det vet også legen din. Å alle de andre på venterommet. De har en annen forståelse. De har andre øyne.
Mamma ser, -de ser deg.

Når Mamma blir usikker, kanskje også litt redd- så er det godt å komme hit. Vi to, i sammen. De forstår problemer, de har løsninger- på nesten alt. Mamma blir alltid tryggere- du tar handen min. Dette gjør vi sammen så ofte du og jeg. Så modig og tøff du er.

Fire cm høyere enn sist- 700g tyngre. Mamma skriver ned enda ned. For hver gang. Tall på ett ark som viser at du blir eldre. Du vokser å blir stor.

Noen ganger- så gråter jeg.
Noen ganger- så gråter du.

Så heldige vi er, som har hverandre og verdens beste lillebror.

Så heldige vi er som har ABUP. Alt som er vanskelig å snakke om, er lett å snakke om på der. Ingen forklaringer- alt er normalt.

Ingen blir så glad som deg. Ingen blir så sint som deg. Ingen er så oppmerksom som deg- det er ingen som er så levende som deg.

Du er deg, jeg digger det.

Likes

Comments

Her i huset var ikke disse tre alene om å glede seg til den store vennefesten på 'Huset' i ettermiddag.
85% av barna her i bygda mellom 3 år og 11 år var samlet i flotte kostymer med godteposen klar!
Supert at barna kan samles å ha aktiviteter på en slik aften. Jeg personlig er ikke så keen på at mine barn skal gå 'knask eller knep' i blodig kostyme.. Så takk til Guds menighet som arrangerer Hallovenn🙌🏻👏🏻

Uansett hvordan du og dine har fått tak i candy i kveld, så håper jeg alle er like hypre og fornøyde som mine barn.

Happy Halloween, min venn💋

  • 193 lesere

Likes

Comments

Trening, Hverdag, Tanker

I dag har jeg gjort såååå mye!!! For en utfyllende fri dag med mange givende prosjekter på gang! (sToRt sMiLe FjEs)

Nei.. Nå lyger jeg. Jeg har ikke gjort en dritt😂

Starta dagen med trening sammen med Nath, jeg kjørte meg så hardt i dag at Nath satt og tørket meg etter trening. Når du kjenner at du egentlig ikke orker mer, men så gir du på tre min ekstra. (Så blir de tre min til fem min,-det er faktisk ganske mye det! )Jeg eier ikke utholdenhet, det verker i psyken, skulder og nakke når jeg presser meg. Hele meg skriker: Nå er det nok. Det gjør fysisk vondt. Skulle ønske jeg bare hadde litt trenings glede i meg. Jeg eier ingen... Det var dagens klage 'status'. Jeg HATER kondisjonstrening. Ferdig.

Resten av dagen besto i å tulle med alt av menn jeg kom over og å sitte på kjøkkenet og prate piss hele ettermiddagen. Om ikke det står singel og patetisk i panna mi, så skriver jeg det der i kveld.

Tross alt så har det vært en deilig fri dag! Jeg har slappet såpass mye av at jeg er sliten. Noen som kjenner den følelsen? 😁

Akkurat her trives jeg best. På kjøkkenbenken med musikk og rot som flyter rundt meg💋

Likes

Comments

Sist uke så laget jeg middag til barna mine hver dag. Stress, stress, STRESS. Jeg var på ingen måte en super mom. Tvert imot. For tiden jeg burde ha brukt til å være med guttene, brukte jeg til å lage mat og til oppvasken.
Seriøst.. Vi MÅ ikke ha så himla store krav til oss selv. Hva så om det blir ett knekke brød etter skolen før håndball trening? Eller en grandis av og til? Det er ikke krise..
Våre barn er faktisk innmari heldige. De fleste barn i Norge har frukt, brød, melk og massevis av pålegg de kan velge i mellom tilgjengelig hele døgnet. Klart dette ikke gjelder alle barn. Jeg kjenner mange som sliter med økonomien, men de jeg kjenner velger alltid å handle mat før de betaler telefon regningen. Vi har også NAV hvor man kan få nødhjelp til mat.
Så ja, jeg syntes vi er himla heldige,- å nei. Jeg har IKKE dårlig samvittighet om middagen ikke blir prioritert her i hus. Jeg syntes heller ikke synd på ungene om brødet er tre dager gammelt av og til.

I dag hadde jeg nøyaktig 35 min på meg etter jobb og SFO før A skulle avgårde på Handball. Han var super fornøyd med rundstykke og knekkebrød. Det er vel det viktigste?? Så nå skal jeg og Ø kose oss med Torsk og pasta som Mamma kom med😂

Er det flere som har det trangt om tiden i hverdagen til middag? Da har jeg tre tips til deg!!

1: Lag middagen dagen før, eller lag opp middager en dag du har tid/fri som kan fryses.

2: Ring en venn. Eller Mamma. Jeg gjør ofte dette! Ganske digg å komme til ferdig mat, -så lager jeg ofte tilbake når jeg har mulighet.

3: Skjekk mat bloggen til tanta mi! Hun har også en genial app! Hun har innmari mange LETTE og gode middags forslag!

Legger ved link til Facebook siden hennes her .

Sjekk den ut☝🏻️

  • 242 lesere

Likes

Comments

Hverdag

Jeg har hatt en super helg på alle måter!
Fredag var best, Lørdag var awesome og denne søndagen var chill. Virkelig. Jeg er kjempe klar for en ny uke☝🏻️
Håper alle har kost seg tross sur vind og nedbør.

God natt💋

Likes

Comments