Header

Hverdag

Nyttårsforsetter har jeg for leeeengst gitt opp. Jeg klarer aldri å gjennomføre det. Jeg setter opp for store krav til meg selv. Det ender opp med at jeg føler meg som en stor skuffelse.

I år prøvde jeg på noe nytt. Tre mål for uka. Det funker. Om ikke akkurat i lengden så funker det 'her og nå'.
Mine tre mål for denne uka er:

Reie opp senga hver enste dag før jobb.

Svare på Mail, meldinger og annet post som flyter på telefonen.

(Jobber med saken, men fy så mye søppel Mail det kommer i løpet av en dag! De viktige mailene forsvinner jo innimellom all dritten.)

Det tredje og viktigste som jeg absolutt ikke har prioritert i høst, er å lage middag. Skikkelig norsk husmannskost middag. Guttene har selv laget meny denne uka. Potet, potet, potet😹
Stakkars barn.. De har ikke fått potet middag på ett par uker.. Så nå kommer nok de til å spise seg mette på potet denne uka.

Mitt tips til surrekopper uten struktur er: sett deg små mål.

Natta fra meg 💋

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

23. Mai 2010, da møtte jeg Jesus. Om jeg drømte, eller om det var feber fantasi- det vet jeg ikke. Virkelig for meg er det uansett.

Min største skrekk er å skulle miste ett av barna mine til døden. Det er en tanke foreldre ikke må innom en gang. Det er for grusomt. Min nest største skrekk er at jeg selv skal dø. Tanken på at barna mine skal være uten en mor, og at jeg ikke skal få se guttene mine vokse opp, er også en tanke jeg ikke må innom.

Mine to skrekker ble til ett virkelig mareritt når jeg skulle føde minstemann. Vi ble veldig syke begge to.

April 2010 var jeg på Filadelfia i Tvedestrand sammen med noen venner. Det var Fredag kveld, og en gjeng tidligere rusmisbrukere skulle ha andakt. Det var en hyggelig kveld, men det er ett men her. Energien på slike møter er til å føle og ta på. Jeg ble litt kokko den kvelden. Det skjedde for mye- jeg klarte ikke å ta det innover meg. Jeg ble faktisk skremt. I den perioden var jeg psykisk veldig sliten. Kroppen min var også sliten. Dette svangerskapet var tungt. Han ene som sto og preka tok handa si på magen min. Han ble rar, og intens. " Du har en kamp forran deg, men barnet skal gjøre store forandringer her i verden,- han skal overleve. "
Når noen snakker slik å har 'Ånden' i seg og snakker i tunger- da blir man lett. Bena føles som luft. Hodet blir tungt, lydene rundt er langt borte. Jeg følte meg stein. Jeg følte for å gråte. Jeg klarte ikke å smile. Hjertet mitt slo raskt og høyt. Jeg skalv.
Jeg husker ikke så mye mere enn at jeg var veldig takknemlig for den fulle unge mannen som sov på siden av meg. Han fikk meg til å tenke på noe annet. Sympatien min overtok all redsel, akkurat da.

11. Mai var min termin dato. Jeg var så full av vann i kroppen at jeg ikke klarte å bøye knærne mine. Fastlegen sendte meg til sykehuset stadig, men jeg ble alltid sendt hjem igjen.
En dag satt jeg på kjøkkenet hos Morfar. Han fortalte om en kusine han hadde som hadde gått bort. Videre så ble jeg fortalt at dattera til denne kusinen som nylig var gått bort, hun døde i barsel for ikke så veldig mange år siden.
I vår tid så er ikke dette så vanlig, hun var desverre en av de få det skjer for.
Jeg tenkte ikke så mye annet ann at det var veldig trist! Men ble ikke skremt selvom min fødsel nærmet seg veldig. Realiteten er at det som regel går bra med mor og barn.

Fredag 21. Mai, da nektet jeg å reise hjem fra sykehuset etter overtids kontroll. Prøvene mine var ikke bra, men pga pinsa så ville det ta to ekstra dager før de kom tilbake fra laberatoriumet. Jeg ble lagt inn, og hadde en rolig pinsehelg på SSA.
Natt til søndag 23. Mai, da var jeg helt ødelagt. Hodet mitt var bomull og jeg hadde massevis av feber fantasi. Husker ikke så mye mer, men jeg er blitt fortalt at jeg besvimte i dusjen søndag morgen, og legen kom å sjekket meg. Jeg hadde veldig høy feber. Så høy at det var farlig for meg og barnet. Fostervannet måtte ikke gå! Det ble haste keisersnitt. Kjæresten min ble kontaktet og jeg ble trillet inn på operasjonsbordet. Jeg ble forklart at babyen måtte ut med en gang, begges liv sto i fare. Det var tydelig at jeg hadde en infeksjon, men de viste ikke hvor i kroppen den hadde blusset opp. Jeg hadde fullstendig panikk, og klarte ikke å roe meg ned. Kjæresten min kom ett par minutter før de åpnet meg, men det hjalp veldig lite. Jeg forsto ikke hva som foregikk.
Lille bjørnen på fem kilo og 57 cm (!) kastet seg ut kl 13.35. Han var super sterk og frisk på alle måter. Jordmora mistet han nesten i gulvet da hun skulle ta han i mot, for han sparket til. Mens den flotte lille gutten min skrekk av fulle lunger, så vokste tungen min seg så stor at den tettet for luft veiene mine. Jeg ble kvalt. Det er den verste følelsen jeg noen gang har kjent på. Å ikke få puste. Heldigvis så tok det ikke lange stunden før jeg besvimte å legene fikk orden på meg etterhvert. Glad jeg var borte og ikke kjente på mere smerter.
Det som skjedde var at når de kuttet i meg, så kom bakterien fra infeksjonen min inn i blodet, og jeg fikk blodforgiftning. Det var en risikofaktor som de hadde informert meg om. Det viste seg senere at i jeg hadde infeksjon i buken. En infeksjon som er helt ufarlig utenfor gradivtet- den kom fra den naturlige bakterie floraen som vi kvinner har i underlivet.
Jeg ble informert om dette tre dager etter operasjonen. Legen sa også at det er 2% sjanse at det skjer under graviditeten, og at når det skjedde så var det veldig farlig.

Mens jeg var 'borte' å lå på observasjonen så hadde jeg verdens beste armer rundt meg. Jeg sverger. Det var ingen drøm. Jesus var der og passet på meg. Det var ingen mann i hvit kjortel som kom i mot meg med hvitt lys, det var en mann med grønne og varme øyne som svøpet meg inn i kjærlighet og trygghet. Jeg var så redd når jeg lå på det operasjonsbordet. Jeg savnet Mamma og gråt over eldste mann som trengte Mammaen sin. Og jeg ba. Jeg messet høyt til Gud som en galning. Alt det gikk bort når jeg lukket øynene og falt bort. Jeg følte bare glede, glede over at jeg skulle leve. I mitt sinn så varte dette i en halv evighet. Men når jeg våknet nesten en dag etterpå, så hadde husket jeg alt fra den verden jeg opplevde alene. Jeg kjente inni meg at jeg hadde en enorm leve lyst og styrke. Fysikken min var på bånn, jeg klarte ikke å holde mitt eget lille barn, men likevel var jeg sterkere enn noen gang. Min bønn ble hørt, det er det ingen tvil om.
Jeg er også så oppegående at jeg takker flinke leger- men ingen lege kan fikse redselen og usikkerheten som jeg bar på inni meg. Det var helt utenfor dems bord.

Ved alle mine livskriser og perioder hvor jeg har tenkt at djevelen puster meg i nakken, så har jeg funnet min fri sone ved å gå ut i Guds skaperverk og hente inn krefter. Jeg er ingen kirke ganger som får så mye ut av en gudstjeneste annet enn trygghet og ro. Jeg sovnet faktisk sist jeg var i kirken. Jeg var så trøtt og sliten- så jeg duppet av flere ganger. For i kirken føler jeg meg virkelig trygg!
Noe som også hjelper meg veldig er å utfordre meg selv til å gjøre ting som skremmer meg. Noe mange ikke vet er at jeg har vannskrekk. Jeg er livredd i vannet. Men det er også få som elsker å bade som meg. Jeg svømmer langt og lenge. For jeg er aldri alene. Jeg kjenner mine begrensninger til hvor lenge jeg kan svømme uten å bli sliten, så får jeg hjelp til å holde roen når jeg ber. Når jeg reflekterer.

Personlig så ser jeg liten vits med livet om ikke troa er der. Vi mennesker må aldri slutte å tro, føle og akseptere. Klarer vi det så er jeg ikke i tvil om at livsgleden vil være mere utfyllende. Lykkelige mennesker blir ikke det av seg selv.

Meg og Asbjørn i mitt barndomsparadis, Nordvann i 2013. Friske og fulle av livslyst.

  • 120 lesere

Likes

Comments

Helse, Hverdag, Trening

Jeg gir ikke opp. Ikke denne gangen. Det går veldig bra med trening og mat. Men, det er ett men her. Jeg har ingen motivasjon. Røyken er stumpa, trenig x4 i uka pluss aktivitet hver dag holder jeg også på med. Men jeg er skikkelig sur. Og veldig, veldig lite motivert.
På morraen i dag så stakk jeg, T og Nath på trening. Under oppvarmingen så pratet de og hygget seg. Jeg var sur fra før, og freaka helt ut. Drit nå i den pratingen liksom!! Ååå... Jeg ville bare puste i fred og ro! Så til slutt så snappet jeg til T stakkars.. "IKKE prat til meg." Det er ikke helt meg.. Etterhvert kom også CH. Da følte jeg for å besvime. Sosialt samvær med venner på trening passer meg sinnsykt dårlig😂 Jeg vil helst jobbe i fred og ro. Med meg selv. Som den egoisten jeg er. Haha- godt de kjenner meg, skal nok litt mere til før de gråter av mine utbrudd om dagene.
Er det flere som ikke takler andre mennesker oppi seg under trening?

Jeg trenger også RÅD til å holde motivasjon oppe før jeg river av meg håret eller kjører ut med å tatovere hele beinet mitt, bare fordi.

Likes

Comments

Det er helt grusomt å ufrivillig bli den andre kvinnen. Trusselen. Hun som man stalker på Facebook og vil spytte i pastaen til. Hun som aldri lar han være, hun som var der først. Grusomt. Det er helt grusomt. Fysj!
Kjenner man det slik for tidligere jenter til din nåværende mann, da er det bare å bestille seg en time hos psykologen.
Asap. Jeg mener.. Kan vi ikke være litt hyggelig med jenta som har oppdratt mannen din? Takke henne som har fått han til å bli mer oppmerksom? Isteden for å gi henne det blikket, så gi henne tommelen opp.

Det var kveldens lille utblåsning. Be Nice! Just saying!!

Så bortsett fra å irritere meg over sjalue jenter, så har jeg tilbrakt litt kvalitets tid inni mellom Teori og Restylane sammen med tre snupper som bare er gode❤️ Jeg er så utrolig heldig som har så mange flotte venniner!
Følte for å stikke innom- jeg har bare 1000 ting jeg styrer meg om dagen og masse skole arbeid inntil jobb og syke barn.

Ønsker alle en god natt💋

  • 180 lesere

Likes

Comments

"Delilah"

I'm drifting through the halls with the sunrise
(Holding on for your call)
Climbing up the walls for that flashing light
(I can never let go)

[Refrain:]
Cause I'm gonna be free and I'm gonna be fine
(Holding on for your call)
Cause I'm gonna be free and I'm gonna be fine
(Maybe not tonight)

Now the sun is up and I'm going blind
(Holding on for your call)
Another drink just to pass the time
(I can never say no)

[Refrain]

[Pre-Chorus:]
It's a different kind of danger
And the bells are ringing out
And I'm calling for my mother
As I pull the pillars down
It's a different kind of danger
And my feet are spinning around
Never knew I was a dancer
'Till Delilah showed me how

Too fast for freedom
Sometimes it all falls down
These chains never leave me
I keep dragging them around

[Chorus:]
Now I'm dancing with Delilah and her vision is mine
(Holding on for your call)
A different kind of danger in the daylight
(I can never let go)
Took anything to cut you, I can find
(Holding on for your call)
A different kind of a danger in the daylight
(Can't you let me know?)

Now it's one more boy and it's one more lie
(Holding on for your call)
Taking the pills just to pass the time
(I can never say no)

[Refrain]

[Pre-Chorus]

[Chorus]

Strung up, strung out for your love
Hang in, hung up, it's so rough
I'm wrung and ringing out
Why can't you let me know?
[x2]

[Pre-Chorus x2]

Too fast for freedom
Sometimes it all falls down
These chains never leave me
I keep dragging them around
[x2]

Det suger å elske noen man gjør alt for å komme over.

(Som jeg skulle skrevet sangen sjæl)

  • 108 lesere

Likes

Comments

Mat

Når Stian kommer på besøk- da må Omeletten i panna. Den kjappeste og beste retten jeg vet om når man får uventet besøk er en Cacerola del huevo. Rett og slett en pytt i panne med det du har sammen med egg.

Jeg begynner alltid med å frese opp løk, hvitløk og paprika i kokos olje. Det er grunn basisen min i nesten alt jeg lager. Videre så pisker jeg sammen fem egg i en bolle sammen med svart pepper. Røra heller jeg deretter over det jeg har frest i panna. Stian ville ha ost og skinke, det la jeg på når røren nesten var ferdig. Jeg heiv på noen tomater og sesam frø, det er så utrolig godt! Alt kan brukes i en Cacerola del huevo. Min favoritt er med grønn paprika i stenger, speke skinke og med revet rødbetter. Jeg er glad i salt, men så lenge du freser opp løk først, så setter det så smak i røra at du ikke trenger salt. Da vil det bare bli en bismak.

Det er utrolig hvor fort dette går. Inntil så fikk han rundstykker som er gode til nisten og som tilbehør. Oppskrift er lenger ned.Rundstykker for Ekorn og andre gnagere.

3 ss psylliumfrø -som skal bløtlegges 5min i 1 dl vann
1 dl kikertmel (fås billig i innvandrerbutikk eller evt i helsekost) 
2 dl sesamfrø
6ss hele gresskarkjerner 
6ss hele solsikkekjerner 
2 ss linfrø 
2 dl økologisk havregryn
4 dl fint glutenfritt mel (f.eks Schär eller Toro)
1 dl fullkorn rismel 
2 ts bakepulver 
1 ts Himalaya salt
1 finraspet gulrot
3 egg
1 dl økologisk soyamelk
3 ss kokosolje
+litt tørket Provencekrydder -gjør det ekstra godt

Legg først psylliumfrøene i et glass med vann (1 dl) og la det stå ca 5 min. Imens blander du det tørre og rasper gulroten. Pisk eggen og bland med melk og olje. Hell dette i det tørre.Tilslutt tar du i den svellede psyllium-massen og gulroten. Ta gjerne i litt Provencekrydder i deigen hvis du ønsker det.

Deigen er klissete. Form rundstykkene med to spise skjeer om det er vanskelig. Legg de på bakepapir i formen. La de heve i 40min med plastikk over. 

Stek rundstykkene ved 200 gr. midt i ovnen i ca 30-35 min. Dette vil variere fra ovn til ovn, de er ferdige  når de har fått en pen gylden farge.

Kjapp og næringsrik mat smaker best i sammen med noen du er glad i 💋

  • Mat
  • 138 lesere

Likes

Comments

Helse, Hverdag, Tanker

August ifjord så kasta jeg røykpakka, satt meg på ett fly til Polen og ødela hele turen for Mamma og søstera mi. Jeg var sur, surere og surest.
Siste kvelden var vi ute, -da ble det ett glass for mye på meg.. Jeg hukket tak i alle menn som gikk forbi for å kjøpe røyk av dem.
Etter første røyk så var jeg blid igjen😉
Når vi kom jeg så klarte jeg meg uten røyk frem til 19. Desember. Da hadde jeg møte med barnevernet hvor jeg også hadde med meg advokat grunnet ulike årsaker. Jeg var helt ferdig. Jeg kaller høst 2015 for høsten fra helvete. Helt sant. Mitt absolutt verste halvår noen gang. Hvordan jeg klarte meg uten røyk så lenge i den perioden er nok fordi at jeg absolutt ikke var meg selv. Så, når det møtet endelig var overstått og jeg klarte å svelge uten å bli stiv i nakken-DA kom suget etter en Malbro... En pakke røyk gikk ned på noen timer. Da var jeg solgt. Igjen..
Jeg sier det: Du svake menneske.
Yes, jeg er svak.. Spesielt for røyk. Jeg er ikke en av dem som MÅ ha røyk så fort jeg står opp. Jeg kan vente med første røyk til kvelden. Men da røyker jeg også!! Mange røyk! Syntes det er kjempe godt! Smaken, lukta- alt. Men jeg har skikkelig problemer med å gå i oppover bakker. Får ikke trekt pusten ned som normale mennesker. Så nå har jeg sluttet. Igjen. Og igjen er jeg sur. Jeg er irritert på alt og alle. Lørdag, søndag og i dag har jeg vært på jobb. Jeg kasta røyken fredag morgen. Jeg prøvde uten snus på lørdag, men jeg måtte ty til en gitt.. Jeg tok meg selv i å kverulere med en kollega av meg ang noe syltetøy. Det er ikke bra😂
Ett par uker nå, så er jeg på gli igjen👍🏻😃
I mellom tiden så er jeg trassig og kverulerende. Jeg har dratt ned bestisen min i do- jeg må sørge litt...

Kjære Malbro-pus.
Jeg elsket deg. Jeg elsker deg fortsatt.
Men du er ikke bra for meg. Du skader
lungene mine og gir meg rynker.
Jeg sier farvel, og takker for
alle gangene du har trøstet meg, ledd med meg, holt meg med selskap og for alle kveldene det bare var du og meg.

Likes

Comments

I'm not looking for my Johnny.

27 år. Singel, sprø, alene mor og smart. Ja, jeg er smart. Jeg leter ikke. Jeg er kommet dit at jeg får litt hetta om jeg tenker for mye på hvordan det ville vært med en mann i hus. Illusjonen min er at det hadde vært kjempe deilig å ha en jeg kunne legge armene mine rundt når jeg kom hjem fra jobb. En mann å stelle med når han kommer fra jobb. En å diskutere hverdagen med,-Noen å våkne opp med.
En skikkelig manne mann som bare gjør. Uten å bli spurt. En mann man ikke trenger å mase på, alt bare går av seg selv. Jeg trenger den mannen. Helt ærlig- jeg kan ikke bygge opp ett forhold basert på sex, diskusjon om bagateller eller sjalusi. Jeg har for lengst skjønt at menn som ikke spiller på lag med meg, de er det ikke verdt å bruke en tanke på en gang. Tross min unge alder så vet jeg akkurat hva jeg IKKE ønsker inn i vårt liv. Menn med 'Mommy issues'=en mann som må oppdras. Jeg har ikke plass til noen som ikke kan plukke opp sine egne klær eller som må bli fortalt når det passer seg å komme hjem.. Ellers takk. Passer meg bedre å heller bruke tiden min på å oppdra mine gutter til å bli bra menn.
Man kan ha ett velfungerende liv fylt med kjærlighet og omsorg uten den mannen også. Ingen ting er deiligere enn å bli begjært og være forelsket, men fy søren så tilfredstillende det er å bare ha seg selv å vise hensyn til også.Ha en fin lørdag, lovers 💋

  • 159 lesere

Likes

Comments

Jeg blir så provosert på vegne av oss forbrukere som blir lurt. Igjen og igjen av butikkene som spyr på oss julepynt nå mitt i den mest fargerike års tiden.
Hva skjer med det?? Skal de frata oss høstens farger med nisser, glitter og jule stjerner?? Jeg protesterer. Skal vi virkelig bruke tid og penger på å handle julepynt på AMFI når vinden skriker oss gratis ut til å nyte skogens fest?
Jeg skal ikke kjøpe noe julepynt i år. I ren protest. Fuck marsipan griser og nissene med potet nese. Det er ikke hyggelig å bli lei jula før den har begynt!
Personlig elsker jeg jula. Jesus har bursdag, familien samles, gatene er pyntet med lys og granbar. I de fleste hus er det lukta av grønnsåpe og småkaker som treffer nesa. Årets høytid står for døren. Barna har sommerfugler i magen og teller ned dagene,-I DESEMBER. Nå er det SEPTEMBER. Noen har tatt helt feil av månedene!!! De noen må stoppes. Jeg orker ikke. Ikke frata oss jule elskere den magiske måneden desember. Det er bare trist.
Ikke bare er det lettere å handle på nett, men nå er det faktisk nødvendig. Ikke søren at jeg setter mine ben i en butikk med noe jule glitter eller blinkene juletrær.

I dag var jeg og Annebeth en tur ute for å nyte den siste fredagen i september. Det var bare vakkert. Balsam for sjelen.. En deilig fridag for oss! Vi sneilet oss inn i skogen å var veldig enige om at dette var fantastisk.
Det er helt nødvendig å trekke seg ut fra trafikk og hverdagskaos inni mellom. Mitt hode tenker klart med bare vinden som en bilyd inntil alle tanken mine. Jeg får orden i dem å legger dem bort. Høsten er til for å høste inn årets goder. Vi må ikke glemme at hodet også trenger dette. Vi mennesker trenger en pause etter sommeren. Vi trenger å sortere alt som året har gitt oss av godt og vondt.
Det sies at jula varer frem til påske, og nå skal jula begynne i september? Det er så feil. Vi sliter oss ut om vi stadig skal få påminnelser om rushet som venter på oss før den virkelige julenissen innhenter oss. Vi trenger faktisk pause fra ferien som vi brukte til å gjøre alt vi ikke rekker ellers. En pause før mørketiden virkelig kommer. En pause frem til advent og jul. Vi er nordmenn. Vi er laget for å fysisk bevege oss ute. Ikke til å traske på kjøpesenter og få vondt i skuldre av handle poser fulle av julepynt.

Jeg oppfordrer alle til å droppe shopping i noen uker nå i Oktober. Bruk denne lørdagen og alle de fine dagene vi får fremover til å være ute i naturen. Smør med litt niste og krasj verandaen til en lukket hytte med din kjære eller en venn. Trekk pusten, spis ute og slapp av litt'a!

Nyt helgen. 💋

  • 190 lesere

Likes

Comments

Farger du aldr håret ditt? Bruker fashion tape på puppene? Eller drar på deg en 'hold in' strømpebukse? Well, I do.
Jeg tar også å fyller på leppene.

I min ungdom så var det ingen ting som ga meg mere kick enn å gjøre alt jeg fikk oppmerksomhet av.

Tre eksempler:


1. I 10. Klasse skulle hele klassen til Polen med foreldre og lærere. Jeg planla faktisk at jeg skulle ta piercing i brystvorya der nede før vi reiste. Jeg googla og fant adresse til den tøffeste sjappa i en av de tyngste bakgatene i Krakow.
Bortover gata så fikk jeg vennene mine til å lage ett veddemål. De visste ikke om det selv en gang. Så utspekulert var jeg.
Veddemålet gikk på meg. Jeg turte ikke dette. Sa de. Vel, Watch me! Jeg hadde allerede bestemt meg.
'Rita 15 år gikk inn i bakgata med tre av vennene sine rett bak seg. Inni mellom
Brostein, voksene fulle menn, røkelse og mye søppel finner de til slutt frem.
Rita åpner døra, der sitter to hunder i skinn og nagler. De knurret på henne. Tøffe Rita ble litt redd. Inni seg. Hun trekker pusten og går med tunge skritt forbi disse kjøterne. Med høy stemme sier hun "Hello" litt kult, til tattis dama på skjelvende engelsk. "En ring med smykke i diamanter som virkelig lager lyd vil jeg ha i venstre pupp, takk." Rita fikk en liten stang med to blanke kuler.
Kult uansett. Fy søren så kul hun følte seg. Rita kunne ikke vente med å komme seg hjem til Norge å vise sitt nye smykke til kjæresten i Tvedestrand! Han kommer til å bli imponert, tenkte hun.

2. Åsmund.. Åh❤️
I alle år har familien vår tilbrakt sommeren på familie hytta vår i Bamble, Telemark. Mamma brukte sine sommere sammen med ei jente i nabo hytta, i sinn ungdom. Hun og Mamma holt det gående med å få barn på nesten samme alder.
Jeg er 89' modell og Jannicke 88' modell.
Jeg og Jannicke var de hotteste babene i Melby fjorden når vi var 11 år og 12 år. I følge oss selv 😏
Jannicke hadde en storebror som var to år eldre enn meg. I smug så ble jeg hodestups forelsket i han. Kjære min tid for gutt! Husker jeg studerte han i smug så fort jeg fikk mulighet. Han sytes bare jeg var barnslig og teit. Jeg hatet det. Jeg ville også være tenåring!
En dag så kikket jeg på mormor når hun smørte seg inn i sololje, faktor 2. Hun ble ganske så shiney - Rita fikk en plan.
"Åsmund og Jannicke, har dere nooooen gang sett ett menneske skinne og glitre i huden før?" Igjen så syntes Åsmund jeg var teit. Jannicke lo.
Åh! Jeg ble så frustrert. Jeg skulle jo vise han hvor fin jeg kunne være i olje!
Drit på, som jeg ofte sier. Jeg gjorde det allikevel. Jeg gikk på trass opp på hytta og tok av meg badedrakta. Jeg stjal Mammas alt for store bikini og smørte meg inn i denne olja. For å si det sånn; jeg var drit fin.
Stolt skinte jeg om kapp med sola, og gjorde en entré på vei ned fjell knausen til stranda som en modell.
"Se på meg! Jeg skinner som en glassmanet!"
Jeg har aldri blitt ledd så AV noen gang! Hahha! Men sta som jeg alltid er, så satte jeg meg på en stein slik som havfruer gjør, og syntes jeg var fin.

3. Jeg måtte kutte ned til tre eksempler, for jeg har alltid vært så oppmerksomhetssyk og har gjort de merkeligste og teiteste tingene du kan tenke deg.
Jeg landa på da vi reiste til USA med ungdomskoret jeg var med i.. Jeg var 14 år.
Hørt om Mall of America? I 2003 var dette verdens største handle senter. Jeg hadde kjøpt meg noen mørke blå puma jogge sko, rosa nettingstrømper, en svart tube kjole med strutte underskjørt og en rosa skinnjakke med pels tidligere på turen. Denne dagen hadde jeg på meg dette antrekket. Jeg var enda kulere enn kulest. (Jeg brukte forresten ikke bh på denne tiden. Så den tube kjolen var virkelig ett blikkfang!)
Godt plassert på handle senteret raidet vi så mange butikker som vi kunne. Plutselig så sto jeg med ansiktet rett mot en sukkerspinn rosa parykk med hår til rumpa og rett av pannelugg. Den kjøpte jeg. Tok den på meg og begynte å snakke engelsk.
(Den dag i dag så ELSKER jeg og snakke ett annet språk eller en annen dialekt med folk)
Jeg gav meg selv navnet Kelly, og gikk inn i en Madonna rolle som verken jeg eller Siw-Elena (min aller beste venn) kommer til å glemme.
Jeg ble nemlig snappet opp av en reporter for ungdomsbladet 'Teen.' Om jeg ville bli med han opp på kontoret å bli intervjuet og bli tatt bilde av? KLART. Jeg kom til å bli kjendis! Kanskje Eminem ville ha mobil nr mitt?!?! Woho! Beste dagen EVER.
'Faen. Siw ja... ' Siw fikk 'Mamma' ansiktet. Dette var ikke greit. Hun har alltid fått meg unna trøbbel. Snill som dagen er lang og den mest ærlige og rettferdige personen jeg kjenner sto med to brune rolige øyne å kikket inn i mine viltre grønne. "Det tar ikke lang tid, Siw. INGEN får greie på det! Bli med daaaa...."
Hun ble med til slutt. Men jeg tro det bare var for å passe på.
Vi reiste opp, nesten helt til toppen. Klokka begynte å gå. Vi skulle snart møte de som ledet turen og som hadde ansvaret for oss. Intervjuet ble kort, vi måtte løpe. Jeg tviler på om det ble noe av det der, men tenk at jeg virkelig trodde at Eminem, Marshall Bruce Mathers den tredje! Liksom skulle se meg og komme til Norge😂🙈 Den parykken ble høstens lue frem til Mamma kasta den.

Som voksen gjør jeg ting for min del. Det er ingen ting som gir meg mere kick enn det nå. Hva andre syntes om meg, har jeg egentlig aldri brydd meg om. Forskjellen er bare at nå gjør jeg ting for meg selv. Jeg er blitt super egoistisk. Aldri at jeg forandrer meg for noen.
For min egen del, så kan jeg bli en bedre utgave av meg, for meg.
Fortsatt glad i oppmerksomhet, men alt med måte 😉

  • 197 lesere

Likes

Comments