Følg meg på Instagram : @Soylunanorge

Hei, hva kommer til å skje med de ?, hva tro dere. Jeg håper de er fortsatt er bestevenner. Tro dere de er forelska eller er Luna fortsatt forelska i Matteo? Jeg er så spent på det .


Gled dere til i morgen. Da avslører vi når Soy luna sesong 2 begynner på Disney channel. Det er mange som gleder seg å det er bra. Meg og Thea har bestemt å ha en ukens oppsummeringer hver fredag av episodene hver uke mandag - fredag. Omg kommer også, den kommer på lørdagen. ♥

I morgen er det både min og Thea sin dag. ♥


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Følg meg på instagram : @Soylunanorge

Bloggen har forandret meg veldig. Etter å blogge i 1 år, har jeg lært veldig mye med å skrive. Som mange kan tenke, " det er jo bare å skrive et innlegg og legge det ut". Men nei det er ikke sånn. Du må tenke ut hvordan man skal skrive det. Det er ikke å bare skrive og skrive og sier meg ferdig. Det tar tid med bloggen . Jeg sitter ikke hele dagen, men jeg tenker på hva jeg vil skrive om .


Jeg vil gi noen få tips for en blogg. For de som har ønsket seg en blogg men vet ikke helt hvordan.

1. Tenk først ut , hva du vil ha som en blogg. Vil du ha en serie blogg, hverdagsblogg , en blogg om livet ditt og osv.

Det er lurt å tenke på dette for da blir mye gøyere og artig å blogge. Du kjeder deg ikke så mye og synest det er slitsomt og kjedelig å blogge. For vist du velger bare noe, å du bare tenker , nei det var ikke sånn jeg ville det, da blir det kjedelig.

2. Tenk ut hva den skal hete. Jeg foreslår å den enkel og noe som sier om bloggen din. Vi har eks soyluna , fordi bloggen handler om det. Det er enkelt og fint.

3. Vil du ha bloggen aleine eller vil du blogge sammen med noen? Det er veldig gøy å blogge sammen , vist du og venninna din har samme interesse som meg og Thea for eks. Begge liker Soy luna og derfor er det gøy å blogge om det.


Det var 3 tips som håper det hjalp. Så vist du ønsker deg en blogg , så lag en.


Likes

Comments

Følg meg på instagram : @Soylunanorge

Hei, mine planer før Soy luna begynner er å skrive om hverdagen min. Om Soy luna. Legge ut en video hver tirsdager.

Det er mange soy luna fans som har spørt om jeg kan skrive om hverdagen min, fakta om meg. Det vil jeg gjerne gjøre før Soy luna begynner. ♥


Likes

Comments

Følg meg på instagram : @Soylunanorge


Hei, nå er jeg begynt på VGS , det var veldig kjekt og gøy. Jeg går i klasse sammen med 11 gutter og 3 andre jenter så vi er 15 stk med meg. Det er jeg veldig glad for. Sommerferien er over og en ny start på en skole er spennende.

Jeg gleder meg til å begynne med tip , det virker som en gøy og artig linje. Det var mange fra min gammel klasse fra ungdomskolen som går også på Sotra videgående , bare andre linje. Også 2 andre fra barneskolen min går på denne skolen.


Håper dere har hatt en fin sommerferie. Har dere begynt igjen eller har dere fortsatt ferie?


Likes

Comments

#soylunathea

Trykk på #soylunathea for å se flere av bildene mine.

Følg meg på Instagram @soyluna.norgee

1. Jeg het Thea Michell og ikke bare Thea.

2. Jeg elser å bade

3. Jeg er tante til 2 barn. 1 jente og 1 gutt.

4. Jeg er kjempe stor fan av Lisa & Lena, Marcus & Martinus og Karol Sevilla.

5. Jeg spiller håndball og det er noe av det. EST jeg vet.

Håper dere likte innlegget.

-Thea

Likes

Comments

#soylunamarita
Trykk på #soylunamarita for å se flere av innleggene mine.

Følg meg på Instagram @Soylunanorge

I dag er det onsdag og første dag på vgs. Jeg gleder meg veldig mye, men samtidig blir det rart. Jeg kjenner en kompis som skal begynne på samme skole som meg. Jeg kjenner også 2 til som er 1 år eldre enn meg. Jeg skal begynne på tip som er : Teknikk industriell produksjon.

Jeg håper å få nye venner. Den linjen jeg har valgt er litt mer som en gutte linje. Jeg vet også at det er noen jenter som tar linjen, fikk høre fra min bror. Men jeg tipper det blir mest gutter, håper jeg ikke er den eneste jenta.

Jeg begynner kl 10.15 . Pågrunn av det er første dagen.

Likes

Comments

Følg meg på instagram @soylunanorge


Vi kommer til å skrive om episodene på bloggen. Vi kommer også til å legge ut omg. Om vi skal legge ut for hver dag er jeg ikke sikker på enda. Mest sannsynlig lager vi en oppsummering av de 5 episodene hver uke og legger det ut på fredagen. Så legger vi ut omg på Lørdagene. Men det kommer vi tilbake til.


Likes

Comments

Instagram@soylunanorge