Hej! Kom in på eran blogg av något slag och det första jag la märke till var er header med en alldeles för smal tjej i. Det påverkar oss följare, vi får en uppfattning om att det är så ni vill att idealet ska se ut. Ni måste tänka på vad ni skriver och lägger ut på sociala medier. Inte bara er utan hela massmedian. Alldeles för smala modeller, skyltdockor och sånt som ni kallar inspirations bilder. Jag såg en tjej på instagram som hade ett fitspo konto. Hon var sjuk och hade blivit inlagd på sjukhus för att hon var så nära svält döden. Dessa tjejer såg upp till henne på hennes instagram. Folk har alldeles fel uppfatting om vad som verkligen är hälsosamt. Vad tycker ni om allt det här? /Anonym

Vi tycker du har helt rätt. Folk påverkas på ett dåligt sätt. Våran blogg handlar inte om sådant utan om tips och våra åsikter. Man måste lära sig att älska sig själv. Det är inget fel på hur du ser ut. En hälsosam livsstil innebär att vara nöjd med sig själv. Kunna äta vad man vill utan ångest samtidigt som man måste tänka på vad sin kropp mår bra av. Vill du äta chips och godis så gör det, de är ingen som säger att man inte får. Så länge du mår bra.
Däremot tjejen på våran header. Att vara smal kan bero på genetiken. Det finns människor som är födda smala och har svårt att gå upp i vikt. Detta kan vara exakt lika jobbigt som för en liten större människa som har svårt för att gå ner i vikt. Hur som helst måste man lära sig att älska sig själv oavsett storlek.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Minns ni vårat tidigare inlägg om nyvalet? Det har varit mycket snack om extra valet men nu har det kommit fram till att det inte blir av.

vi kan inte påstå att Stefan Löfvens tre första månader som statsminister varit någon succé. Men nu får han en ny chans. De rödgröna budgetarna kommer att gå igenom. Och Löfven har åtminstone delvis återtagit kontroll över den makt han var på väg att förlora.

– Vi tar ansvar för att Sverige ska kunna regeras och sätter vårt lands framtid främst, säger Stefan Löfven.

I grund och botten innebär beskedet att Socialdemokraterna kommer fortsätta regera i en minoritetsregering med stöd av FP, C, M och KD.
"I Sverige i modern tid har vi regerat med minoritetsregeringar och det ska gå att regera på det sättet. En statsminister behöver inte ha stöd av en majoritet, men ska undvika att ha en majoritet emot sig"

Framför allt innebär uppgörelsen fyra huvudpunkter:

* Statsministerkandidaten släpps fram.

* Minoritetsregeringen får igenom sin budget.

* Utbrytningar i budgeten, som skedde förra valet, ska inte vara möjliga.

* Tre politiska områden pekas ut för samarbete och samtal: Försvar, pension och energi.

Vad tycker ni hade varit bäst för Sverige Nyval eller inte? Vi tycker det är bra att det inte blir nyval. Det hade varit stor chans att Sd blivit större och fått ännu mer mandat än vad de har nu. Vi tror det här kommer fungera bra och det ska bli spännande att se vad som händer nästa val!


Likes

Comments

Hej läsare! Har ni haft en bra Julafton? Hörde ni ryktet om att Kalle Anka skulle tas bort? En falsk artikel spred sig som löpeld över medier och folk blev upprörda av den osanna nyheten som visade sig vara falsk. Sidan som starta det har skrivit liknande osanna artiklar förut. Programmet har redan blivit redigerat då folk tyckte den svarta dockan var rasistisk. Nu har folk har börjat lägga märke till jämnställdeten i filmen.

Fakta : Kalle Ankas julafton sändes första gången av SVT på julafton 1960. Originalprogrammet hette From All of US to All of You och sändes första gången i december 1958 i USA. 1979 ville TV2:s barnchef slopa Kalle Ankas julafton men bemöttes av en kraftig reaktion från tittarna. 1999 ville SVT:s programdirektör lägga ned programmet men möttes även han av en kraftig motreaktion.
Källa: magicmovies.se

Tv-programmet Kalle Ankas julafton brukar ses av sisådär 3,5 miljoner tittare. Det har blivit en tradition på julafton. Den senaste tiden har folk börjat tänka mer och mer på jämnställdheten mellan könen och har kommit fram till följande. I pogrammet medverkar 293 manliga karaktärer och bara 22 kvinnliga karaktärer. Inte mycket bättre är det med fördelningen av repliker mellan manliga och kvinnliga karaktärer. De kvinnliga motsvarar åtta procent. Askungen är det enda klipp där kvinnor tar initiativ och aktivt åstadkommer något.

Vår åsikt i allt de här är att det är töntigt och onödigt och man borde rikta sin uppmärksamhet till viktigare saker här i världen. Det är viktigt med jämnställdhet men just den här gången har det gått för långt.

Här är en del av en artikel från aftonbladet där de skriver om jämnställdheten.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20066401.abLikes

Comments

Hej! Jag köpte en av träningsbyxorna ni tipsade om. Nu vill jag bara tacka för de här var dom bästa byxorna jag haft. Jag skulle rekommendera dom här byxorna till alla mina vänner och era läsare. Skulle uppskatta om ni la ut mer tips på allt möjligt. Jätte bra blogg för övrigt // Anna Bengtsson

Svar: Hej Anna, vad kul att du tycker det. Det kommer mer tips framöver, skulle gärna vilja veta vad ni vill att vi ska skriva mer om i bloggen. Ha en bra dag, kram sowa

Likes

Comments

Hej bloggen!

Som ni säkert vet så blir det nyval i Sverige. Vi tycker inte det är bra eftersom det kan leda till att SD får ännu fler röster. Enligt vår åsikt skulle alliansen styra Sverige i 4 år till. Men det är inte vad alla tycker och det är också okej såklart.

Nyvalet beräknas kosta en kvarts miljard kronor, enligt Dagens Nyheter. Det är väldigt mycket pengar i onödan som dom kunde ha lagt på så mycket bättre saker. Nu får även 97:orna vara med och styra och ställa, så vi får hoppas att de lägger sin röst smart.
De parti som ligger sämst till inför nyvalet är Kristdemokraterna. Bara hälften av KD-väljarna är säkra på att de ska rösta på partiet även i mars, visar DN/Ipsos.

Även Folkpartiet och Miljöpartiet har anledning att vara oroliga. Sverigedemokraterna har störst möjlighet att gå framåt, visar mätningen.

Likes

Comments

Tre bra träningsbyxor som just nu är på nedsatt pris så passa på! Aiden, Puma och Addidas alla bra märken för din träning.
Aiden endast 209kr
Puma endast 149kr
Addidas endast 349kr

Likes

Comments

Proteinpulver är ett enkelt sätt att snabbt få i sig en större mängd protein i form av en shake. Det är billigare jämfört med att köpa vanlig mat och dessutom innehåller de flesta pulver knappt något fett eller kolhydrater/socker.

vi har sökt upp lite fakta och för och nackdelar som du borde tänka på innan du köper.

Proteinpulver är ett kosttillskott. Det är någonting du lägger till din övriga mat, för att det innehåller någonting som du vill ha i dig mer utav.

Det finns flera olika typer av proteinpulver, gjorda på till exempel:
vassle ,kasein, äggvita, ris, ärtor, hampa.

Det protein som är vanligast och dessutom ett av de bästa ur träningssynpunkt är dock vassleprotein, som kommer ifrån mjölk, För att bli starkare bör man få i sig 2 g protein per kg kroppsvikt varje dag.

En stor nackdel är att det inte blir samma mättnadskänsla i magen som när man äter vanlig mat, pulvret har inte mycket fibrer eller volym. Tänk på att det är ett kosttillskott och att de inte ska ersättas av riktig mat. Det är svårt att vara helt säker på vad som finns i pulvret försök att alltid hålla till svenska produkter då man inte riktigt kan vara säker på vart de kommer ifrån.

Håll det här på minnet när du väljer!


Likes

Comments

25 dagar kvar tills nya året och det är dags att börja leta klänningar. Själv tycker jag det är ursnyggt med långklänningar, Vad tycker ni? Här har ni några snygga tips från http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor för ett bra pris.

Klänning 1 Klänning 2 Klänning 3 Klänning 4

Likes

Comments