Hej! Jag måste verkligen bli bättre på att skriva! nu har jag ändå varit hemma ett tag!

Idag har vi lämnat in min trasiga dator, och nu är jag på hotel med min bästa pappa! Han är här i Sverige i 3 månader, sen kommer han nästa år igen och stannar i ett halvår. På tisdag ska jag ut med min morfars båt då kan jag ta lite mer bilder, så kommer inte lägga ut för än typ då. för jag kan ta mycket mer bilder! jag har bara gamla bilder! snart börjar skolan också, när jag lägger ut det här så är det 17 dagar kvar... men just nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva, så ha det bra så hörs vi när jag på typ tisdag<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

igen så säger jag att jag inte varit aktiv... men nu lägger jag upp något!

Bilden här över tog jag inte nu på Gotland utan med min kusin Anton (som har en blogg gå in och kolla: nouw.com/antonea ) men det var svårt att få över bilden för att det här är inte min dator. Men iallafall så fyllr min morbror år idag så vi ska åka och äta middag och fira honom! På måndag så kommer min mamma och mina storebröder hit! jag läääängtar! När jag kommer hem så väntar min pappa på mig1 han har varit i Thailand i 3 månader men han kommer vara här i tre månader ( till efter min födelsedag) men det var bara lite update ha en bra dag så får jag hoppas att jag skriver igen snart!


xoxo

Likes

Comments

Hejsan!!

Jag har inte varit så aktiv på senaste veckan, och jag har en förklaring på det. Jag har varit på mitt landställe och har inte haft tillgång till internet eller en dator , min bärbara dator har gått sönder så jag har en stationär dator men den är inte så lätt att ta med sig. Jag ska åka till Gotland på tisdag men där finns det internet och tillgång till en dator, sen har jag en telefon som jag kan skriva på. Men jag ska försöka vara så aktiv jag kan!!! jaja, Hur var din midsommar? Jag hjälpe till att klä midsommarstången. Jag var ute på en liten ö! Vi åt god mat, sen klockan 10.20 typ gick vi ut i regnet i skogen med en hund och lyssnade på lite Disney musik och dansade och sjöng till det. Idag har vi bara chillat och åkt bil tillbaka till stockholm och kollat på the 100 (bästa serien).

Foto: Tindra

Likes

Comments

Hej! Är en tjej på 12 snart 13 år som vill börja blogga lite. Så för att ni ska lära känna mig lite bättre kör jag lite fakta om mig själv!1. Jag älskar musik.

2. Jag har två katter och två hundar, fast de bor inte på samma ställe hundarna bor i Thailand och katterna i Sverige.

3. På min fritid gillar jag att vara med vänner och att rita.

4. Efter sommarn ska jag byta skola för första gången!

5. Jag har en hemsida tillsammans med min kusin och min pappa som heter comprayd.com (gå gärna in och handla)

6. Jag ÄLSKAR Disney.

7. Min favoritmat är fried rice med kyckling.

8. Jag tycker om att jobba (ibland)

9. Jag sjunger 24/7

10. Jag älskar att resa och åka båt (om det inte gungar)

Likes

Comments