Hejhopp, nu är det väl dags för mig att köra en liten kort presentation om mig själv så att ni får ett litet hum om vem jag är. Linda har tjatat & tjatat men jag har helt enkelt inte tagit mig tiden att köra igång. Är inte speciellt van vid det här bloggandet tillskillnad från henne men det kommer nog bli roligt dehär :)

Jag heter Sanna, född 17 september 1994. Jag är bosatt på samma ställe som Linda, alltså på landet utanför Nässjö. För tillfället så är jag arbetslös (om man kan kalla det de) men jag har saker på gång, spännande ;) Det kommer säkert komma upp här i bloggen framöver. På fritiden gör jag väl ungefär det en vanlig 21 åring brukar göra, hänga med kompisar, dra ut på festligheter eller bara sitta hemma & göra allt eller ingenting. Jag är en väldigt glad & sprallig person med kanske lite föööör mycket energi ibland, vilket ni säkert kommer att märka :)

Har ni några frågor om annat tex. Vart jag gick i skola, vad jag gjort tidigare i livet osvosv så är det bara att fråga. Jag är öppen & berättar gärna om det är något ni undrar över. Vi hörs & ses nästa gång jag kikar in här. Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag känner bara för att skriva ner hur mycket som helst om allt och ingenting. Jag blir alltid så här på kvällarna innan jag ska lägga mig, jag tänker och tänker tillslut vet jag knappt vad jag själv heter. Jag vill så mycket så jag snart spricker! Jag vill så gärna jobba måndag-fredag och inte bara några gånger i månaden. Jag vill ha en egen lägenhet och kunna göra saker hela tiden och inte vara så begränsad. Jag vill skaffa ett riktigt umgänge.. På riktigt, det är faktiskt inget skämt. Jag vet att allting kommer att ordna sig, det tvekar jag inte en enda sekund på men jag vet inte hur ska ska nå dessa mål. Det är saker som dessa jag ligger och tänker på innan jag ska gå och lägga mig, det har pågått nu hur länge som helst men jag vet att jag inte är den enda som är en natt tänkare. Har andra lyckats kommer jag också göra det, utan tvekan! Man ska aldrig sluta kämpa, oavsett hur mycket motgångar livet bjuder på. You never fail until you stop trying!
Kram /Linda
💋

Likes

Comments

Spamma mig och Sanna med frågor, vad som helst! Vi svarar på allt i en video, ställ frågorna i kommentarerna nedanför. Vad vill ni veta om mig och Sanna som ni inte vet? Fråga oss så får ni veta.
Kram ❤️ /Linda

Likes

Comments

Jag måste bara få lätta på mina tankar lite grann från natten. Det är ofta jag drömmer om en kille, jag har aldrig sett honom innan men jag vet att han är svensk, ganska lång med mörkbrunt hår och är sååå himla fin. Jag drömmer ofta om honom men det är som en vägg emellan oss som hindrar mig ifrån att se hur han verkligen ser ut. Jag kan inte prata med honom och han kan inte prata med mig. Jag undrar verkligen vem denna skönheten är! Undra om jag någonsin kommer få veta det.. Har du någon gång upplevt samma sak som mig?
Är det inte detta som kallas för Déjà vu? Jag måste söka på detta 😌
Kram /Linda

Likes

Comments

Jag kör en presentation för er som inte känner mig nu innan jag börjar blogga som vanligt!
Jag heter Linda, är född 1995 och fyller år den 14 november. Jag bor utan för Nässjö på landet med nästan hela min familj (min bror bor i Jönköping)
Just nu jobbar jag på tre olika dagverksamheter i Nässjö som vikarie men försöker även få något annat jobb för nu rings jag bara in vid behov. När jag inte jobbar är jag med kompisar, min familj, kollar på olika youtubers, lyssnar på musik, sjunger, festar och allt vad det nu kan vara. Min vardag är aldrig lik den andra. Vill ni veta något mer kan ni ställa frågor bland kommentarerna så svarar jag på det i nästa inlägg jag gör.
Vill ni följa min instagram och snapchat så heter jag:
Liiindiiisen
Ikväll åt vi potatisgratäng, kött & sallad, hur gott som helst! Och ni missade väl inte den fina solnedgången som var idag? Nu ska jag snart sova, en ny dag imorgon! Ha det bra💎 / Linda

Likes

Comments

Hej!
Som ni ser har vi startat upp en blogg tillsammans, detta har vi velat göra nu ett tag men det har inte riktigt blivit av. Vi kommer även ha en youtube kanal som det kommer att komma upp olika videos på,, vi hade tänkt och börja med en sistertag för att ni ska lära känna oss bättre men då får NI ställa frågor till oss som vi kommer svara på i en video inom kort.
Med tanke på att vi kommer ha denna bloggen tillsammans kommer det att komma upp inlägg som vi skriver tillsammans men även enskilda inlägg. Vi hoppas och tror att detta är en bra idé men för att även ni ska tycka om bloggen skulle vi upskattat om ni tog eran tid och gav oss lite förslag på hur vi ska kunna driva denna bloggen framåt! Tack för du tog din tid och läste detta inlägget och glöm inte att ställa frågor, det gör du nere bland kommentarerna. Puss & kram
/ Linda och Sanna


Likes

Comments