Den korte..

Mit navn er Josefine List Jakobsen. Jeg er vokset op i Hørsholm, og gik på Vallerødskolen og senere hen på Rungsted Gymnasium. Da jeg blev student i 2015, flyttede jeg alene til Frederiksberg, da jeg skulle starte studie. Jeg studerer Ha (Psyk.) på Copenhagen Business School, og er igang med sidste del af 4. semester. Det er en kombinationsbachelor af psykologi og erhvervsøkonomi, hvilket betyder, at man selv skal være med til at opbygge sin kompetenceprofil, da man ikke bliver noget konkret. Mit valg af studie afspejler min store interesse i mennesker med henholdvis at udvikle og hjælpe mennesker. Derfor er jeg ved siden af startet på en coachuddannelse inde hos MindJuice, hvor jeg til oktober vil være certificeret MindJuice Coach. Det er et ønske jeg længe har haft, og nu var tiden inde til det! Ofte føler jeg mig begrænset af min unge alder, men jeg er selvsikker på, at jeg har masser af byde på for alle aldersgrupper, og vælger nu blot at dokumentere dette via uddannelser. Man bliver nødt til at handle på sine drømme nu, og ikke udskyde alt til fremtiden.

Den lange..

Min interesse for personlig udvikling startede for 9 år siden, da mine forældre blev skilt. Mine forældre har lært mig meget om vigtigheden af kommunikation, respekt og ikke mindst hvor stor indflydelse vi har på vores eget liv. Jeg blev kastet ud i en masse uvante følelser, og dengang troede jeg, at jeg var helt alene i verden om disse følelser. Med årene er min interesse for mennesket, kommunikation og personlig udvikling kun steget. Jeg dyrker denne passion ved at læse en masse bøger om emnet, snakke og observere mennesker, tage uddannelser indenfor feltet og nu her ønsker jeg at dele alt hvad jeg har lært med jer!

Ved siden af mine studier går jeg i fitness, mediterer, laver kundalini-yoga og går lange ture i Frb. Have. Jeg er et stort familiemenneske, og bruger meget tid på sociale relationer. Jeg er stor fan af Youtube, podcast og generelt alle muligheder internettet har bragt os. Derudover er jeg meget glad for musik. Jeg spiller klaver og ukulele, og elsker at synge! Det vil sige, at jeg er verdens dårligste nabo mht larm. Musik er en stor del af mit liv, og jeg har også i mange år gået og troet, at jeg skulle være "Beyonce nr. 2". Som lille optrådte jeg i musicals, gik til sang og klaver, og så sent som sidste år gik jeg også til sangskrivningskurser på Rytmisk Center. Men med tiden har jeg fundet ud af, at musik blot var noget jeg skulle gøre for mig selv, og ikke nødvendigvis for ydre eksponering. Mit hjerte brænder for at hjælpe og udvikle mennesker, og det er hér jeg natuligt ligger mest energi.

​Som person er ​jeg meget positiv, nysgerrig og åben. Jeg elsker at være social, men har også brug for at lade op alene. Jeg er sensitiv, og skal lære at balancere mine følelser på en sund måde. Jeg har haft og har stadig udfordringer, som udfordrer mit naturlige glade sind, og det er noget jeg arbejder på hver dag! Mere om det en anden dag.. hihi.. 

Jeg drømmer om, at være med til at skabe endnu større bevidsthed på, at vi selv kan tage kontrol over vores eget liv. Jeg ønsker at hjælpe folk med at udfolde deres potentiale, så de kan gå ud i verden og gøre det de brænder for. Jeg ønsker at hjælpe folk til at skabe bedre relationer, så vi får det stærke fællesskab tilbage. Jeg ønsker at hjælpe skilsmissebørn og familier, som ikke selv formår at få vendt situationen til noget positivt. Det ligger naturligt til mig at hjælpe og gennem mine uddannelser og egen erfaring, har jeg opbygget redskaber til ligeledes at udvikle mennesker. Det er meget af det, som jeg vil dele med Jer her på bloggen, og inden længe gennem podcasts og videoer mm. 

Jeg er nysgerrig på hvad dette vil udvikle sig til, og jeg håber virkelig, at du har lyst at følge med og blive klogere på dig selv og andre ♡

-SOULBOSS/JOSEFINE

Likes

Comments


Hey kommende soulbosses ♡

Denne blog kommer til at handle om livstil og primært personlig udvikling. Og hvad er nu det? Det er egentligt blot et populært ord for en forandringsproces, hvor vi mennesker forbedrer os til en bedre udgave af os selv.

Der er i dag et kæmpe fokus på, at vi alle sammen hele tiden skal forbedre os, leve op til samfundets forventninger, vores egne forventninger og de sociale medier har skabt et kæmpe pres på især ungdommen. Vi skal alle sammen gerne være iværksættere, fitness-addicts, sundheds-freaks og ikke mindst positive. Det er dog vigtigt at huske på, at personlig udvikling bør være for vores egen skyld. Ikke for andres. Ikke for at kunne vise sig frem. Vi udvikler os naturligt gennem hele livet, men det er også muligt, at tage kontrol over sin egen udvikling.

Men personlig udvikling handler om bevidsthed. At blive bevidst om dig selv og dine omgivelser. At bevidst ændre nogle aspekter af dit liv, således at DU kan leve et gladere liv. Et liv med et bedre forhold til dig selv, og alle dem du omgiver dig med. For sandheden er, at livet er bedst, når vi føler os glade og tilfredse. Livet er bedst, når vi føler os i live, og når vi deler livet med dem vi holder af. Realiteten er dog, at rigtig mange lever et liv, hvor de ikke er tilfredse med sig selv, og hvor mange komplicerede relationer indgår, som kan mindske livskvaliteten.

Derfor har jeg oprettet denne blog, til at hjælpe DIG med at blive mere bevidst om dig selv, din adfærd og hvad DU kan gøre for at optimere dit liv, dine relationer og dine drømme. Jeg håber, at jeg kan være med til at inspirere dig!

Bloggen vil omhandle fysisk såvel som psykisk velvære. Det vil sige, at der vil være fokus på træning og mad i et vis omfang, men mest den psykiske velvære. Det omhandler både din egen psykiske velvære, men også hvordan du formår at skabe gode og kærlige relationer til andre. I dag er der masser af information til unge om fitness og kost, men mange render rundt med angst, depression, nedladende tanker, træthed, kedsomhed, rastløshed osv. Det er så super ærgerligt, da vi alle er helt unikke og vi udgør et helt specifikt potentiale, som vi gennem personlig udvikling kan udfolde!

SoulBoss udgør denne blog, en instagram (Soulbossblog), en tilknyttet facebookside (@soulbossblog) og jeg arbejder ligeledes på at få opstartet en podcast, der kommer til at hedde SOULCAST. Stay tuned!

Så hvis du er nysgerrig på dig selv, så håber jeg, at du har lyst at følge med – og tag endelig kontakt til mig, hvis du har noget på hjerte ♡


- SOULBOSS

Likes

Comments