Så nu har jag smält sorgen över att det inte blir ett föl efter Copycat men istället har vi nu en ny plan. Och på onsdag skall vi bege oss iväg för ny undersökning och planering inför framtiden så får vi se om de blir ett annat litet föl istället!

Denna veckan är jag ledig från jobbet och ägnar mig istället åt min hobby med Mary kay. Jättekul med det sociala som de ger mig, förlorar ju mycket av det när man inte längre tävlar och tränar. 🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allt började i fredags kväll efter jobbet då jag kände att jag inte mådde riktigt väl men jag kunde heller inte sätta fingret på vad som var fel. Somnade tidigt och vaknade utan någon direkt aptit vilket verkligen inte är likt mig. Begav mig till Halmstad Fältrittklubb för att hjälpa mitt kusinbarn på tävling. Hon var jätteduktig och både hon och ponnyn utvecklas något enormt för varje gång jag ser dem.

Väl hemma hade jag börjat få ett diffust obehag i magen och kände mig inte riktigt pigg. Bäddade ner mig en stund i soffan innan jag begav mig till mamma för att tillsammans ta stallet och sedan ha en mysig kväll med god mat. Men när jag beskrev mina symtom tyckte hon vi skulle åka in och ta lite infektionsprover, och om de var okej kunde vi släppa det och fortsätta våra planer. Både mamma och jag är sjuksköterskor så vi tyckte både två att det var en bra plan. Det skulle ju troligtvis inte visa något ändå...

Men det var precis tvärt om. För som är medicinskt intresserade hade jag ett CRP på 110 och även LPK var förhöjt. Träffade en läkare som skrev remiss till kirurgakuten. Så där sprack del i ett i vår planering. Men vi tänkte att de nog skulle sätta in mig på antibiotika och så fick jag komma hemåt. Men med mina diffusa symtom och höga infektionsprover så höll läkarna inte riktigt med mig. Så istället lades jag in på observation. Med tårar i ögonen kördes jag upp till avdelningen. Det blir lite speciellt när man känner en stor del utav personalen också. Trodde detta skulle vara jobbigt men de var precis tvärt om!

Så från att vara van vid att ha koll på provsvar, undersökningar och planering fick jag nu prova på att vara patient. Personalen på avdelningen skall verkligen ha en eloge! Helt fantastiska sjuksköterskor och undersköterskor. Men de var jobbigt att inte veta planeringen. Hela tiden snurrade akut operation av blindtarmen i mitt huvud och jag hade svårt att sova den natten. Hade turen att få ett enkelrum så jag kunde vara lite för mig själv. Och så jobbade sambon samma helg 3 våningar ned så han kunde hälsa på. Även om jag låg inne ett dygn så kändes det betydligt längre.

Nu, 4 dagar efter symtomdebut har proverna äntligen börjat vända. Ligger i horisontalt läge i sängen och arbetar lite med Mary Kay. Men i övrigt blir det mest vila och serie samt sociala medier som underhållning. Är fortfarande ganska trött och tagen. Och vad var det då jag har varit sjuk av? Det är fortfarande oklart och troligtvis inte något vi får svar på...

Rättligheter till bilden: http://www.expressen.se/gt/fick-ga-med-fraktur-ett-halvar---efter-lakarmiss/

Likes

Comments

Just nu är jag i en bloggsvacka och tänker att det får vara så. Kommer skriva sporadiskt en period då jag känner att jag inte direkt har något att skriva om. Betäckningen går inte som planerat och vi går nu in på plan B. Utöver de så gav inte artikeln i tidningen hästfocus det resultat jag hoppades på gällande kampanjen emot vikthets så just nu tar jag ett steg tillbaka och samlar kraft.


Likes

Comments

Först och främst är det två personer som verkligen förtjänar att uppmärksammas! Ingela och Riccard ❤️ Vad hade jag gjort utan er! Igår när jag var på jobbet så löste de så Elvira kom ner till Gränsbo för kontroll!

Tyvärr var det återigen vätska och hon var inte tillräckligt öppen för baktprov... tycker att jag börjar känna igen detta nu. Vill bara få gjort ett andra försök så att jag sedan kan sammanfatta läget och eventuellt gå över på plan B! Men de känns väldigt tråkigt just nu och dagens väder stämmer bra in med mitt humör 😢

Likes

Comments

Visste ni att det finns en produkt på marknaden som verkligen kan underlätta för oss i stallet? Ni vet när man skulle behöva en krok tillfälligt, något att hänga upp på på tävlingsplatsen? Precis de kan ni använda swedhook till!

Likes

Comments

Tyvärr har inte reportaget i Tidningen Hästfocus gett något större genomslag på namninsamlingen ännu. Håller tummarna för att de kommer in fler snart då jag avvaktar fler namn på listan innan jag kontaktar tillverkarna. Så har du inte skrivit upp ditt namn ännu så är det hög tid att göra det här

Likes

Comments

dagen började verkligen på topp! Hämtade vår nya bil och lämnade in vår gamla som kommer vara saknad! Men de är dags att byta upp sig! Åkte sedan hoppfull till Gränsbo stuteri för koll och förhoppning om betäckning imorgon. Men väl där VR vätskan åter tillbaka... blir så ledsen att de inte kan vara på ett vis o stanna så! Men men, nu fick hon spruta med hormoner o så skall vi tillbaka på tisdag om jag kan byta pass då...

Likes

Comments

De känns som om jag vunnit på lotto! Men nu var vätskan i livmodern helt borta! Helt underbart!!! Så nu planerar vi för nytt besök på Gränsbo på torsdag och sedan betäckning!!! Äntligen känns det som om de går åt rätt håll!

Likes

Comments

Dagen har spenderats på Kvibille ridklubb för ponnytävling där mitt kusinbarn startade med sin ungponny! De var jätteduktiga och kämpade på fantastiskt bra! Blev lite klurigt vid ett vågplank, men de var de många rutinerade ponnyer som också hade problem med! Jättemysig dag!

Nu sitter jag i bilen på väg till Gränsbo för att förhoppningsvis kunna ta baktprov. Damen där bak är brunstig som attan så hoppas på nytt betäckningsförsök denna veckan!!

Likes

Comments