I förra veckan hade jag besök av Tidningen Hästfocus med anledning av min kampanj och idag fick jag några bilder som jag får lov att dela med mig av! Bilderna är tagna av Emma Norén som också genomförde intervjun med mig!

Håll utkik i butiken efter nästa nummer av Tidningen Hästfocus!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag kan man sammanfatta min dag som, dansa pausa. Fast istället för dansa så kanske fixa passar bättre haha! Jag är totalt genomförkyld och imorgon väntar min stora 25 års fest! Alltså skall de både förberedas samtidigt som jag måste vila. Dessutom ska vi ju till Gränsbo i eftermiddag!

Men nu har jag varit och handlat lite till imorgon. Tack vare helt fantastiska mamma och pappa behövs inte catering eller liknande! De ställer verkligen upp till 1000!!!

Likes

Comments

Idag är det äntligen dags för betäckning! Igår var vi nere på Gränsbo för koll och allt såg bra ut. Men hon var inte riktigt i fas med sig själv. Kroppen var i brunst o redo för betäckning men Elvira var inte riktigt med o hade inte öppnat sig helt. Så hon fick en spruta som satte igång brunsten helt.

De var en helt annan häst som gick ut ur släpet när vi kom hem. Hon var helt tankspridd och förstod inte alls vad som hade skett haha! Men håll tummarna för att allt går enligt planen idag!

Likes

Comments

Igår fyllde jag 25 år, kan ni fatta det? För de kan inte jag. Hur som helst var de en av de bästa födelsedagarna någonsin! Väcktes med paket av sambon på morgonen. Jättefina paket och en mysig morgon! Sedan mot jobbet där jag överraskade stort!!!

På eftermiddagen blev de shopping med sambon på stan och avslutningsvis middag med familjen på Tallhöjdens världshus! Fantastisk mat, bra sällskap och ett roligt quiz! Alla gästerna på restaurangen sjöng för mig haha'

Likes

Comments

Nu är vi åter på väg hemåt efter ett besök på Gränsbo. Jag har valt att köra Elvira fram och tillbaka istället för att stalla upp just för att hon så lätt stressar upp sig när rutiner förändras. Vill inte riskera något nytt magsår...

Jag hade missuppfattat sist så de hade inte kunnat ta något baktprov då, men nu är det taget! Tillbaka på torsdag för kontroll och är allt okej blir de seminering på fredag!

Likes

Comments

Idag är det dags för oss att åka till Gränsbo stuteri igen, kanske är det dags för betäckning idag? En spännande väntan sedan i torsdags så idag hoppas vi att det är dags! Skall snart köra mot stallet och göra klart allt där så vi slipper de till ikväll när vi kommer hem.

Sägs att de är långa köer pga vägarbete mellan Mellbystrand och Laholm så vi tar en omväg ner för att slippa fastna i köerna. Känns bättre att kunna rulla och på så vis styra hur lång rid resan tar ner, än att förlita sig på hur mycket trafik och kö de blir!

Likes

Comments

Jag är irriterad och behöver skriva av mig. Ibland förstår jag inte hur Sverige fungerar. Vi är ett fantastiskt land på många sett, men ibland känns de som om resurserna hade kunnat användas så mycket bättre om saker ändrades...

Som ni vet var jag ju sjukskriven under höst och vinter, och nu i april fick jag avslag på sjukpenning vilket jag iof hade väntat mig. Men tack vare mitt vikariat jag har nu så kunde jag börja jobba så smått. Detta är inget jag har synpunkter på. Men, det faktum att jag idag måste åka till arbetsförmedlingen när jag inte skall söka några jobb bara för att skydda SGI (det som sjukpenning baseras på om man blir sjuk). Alltså tar jag upp tid från de som verkligen behöver hjälpen! Detta för att Försäkringskassan anser att bara deras sjukpenning skyddar SGI och inte sjuklön från arbetsgivaren... suck!

Och nu strular dessutom utbetalningen av sjuklön från arbetsgivaren så nu får jag jaga dem med...

Det är tur jag blivit frisk så jag orkar ordna med allt efter jag var sjuk... I höstas och vintras konstaterade jag att man måste vara frisk för att kunna vara sjuk.

Likes

Comments

Denna vecka känner jag på allvar att jag är tillbaka efter min sjukdomsperiod under hösten och vintern, min kalender har inte sedan dess varit så välfylld som den är i denna vecka! Därav kommer kampanjen att vara ganska vilande men skall försöka ha lite tidsinställda inlägg redo!

Idag har det varit jobb på agendan 7-14, och en sak är säker, jag trivs så fantastiskt bra på nya jobbet! Varje dag lär jag mig massor av nya saker! Dessutom har vi väldigt roligt på jobbet. Det är skönt att ha hittat något där jag inte blir begränsad fysiskt och behöver vara rädd för att ryggen skall störa mitt arbete!

När jag slutade begav jag och min sambo oss till Elvira för dagligt stallarbete och hennes ordinerade promenad. Är nu uppe i 15-20 minuter och hon känns bättre och bättre varje dag, hoppas återbesöket bekräftar min känsla!

Imorgon är det dags för en tur till Gränsbo igen och förhoppningsvis är det dags för den stora dagen och försök nummer 1! Håll tummarna!

Tror det är fler än jag som idag är med om det som illustreras ovan?

Likes

Comments

Igår spenderade jag dagen hos mamma o pappa med god mat och dryck samt många skratt. Dessutom var det planering inför mitt 25 års kalas som vi skall ha nästa helg. Fyller år på onsdag, tänk vad tiden går...

Hur som helst, idag arrangerade Styringe Stall fälttävlan och lagom till terränghoppningen på lundåkra drog igång efter lunch begav jag mig dit för att hejja på två vänner. En väldigt blåsig dag, så är tacksam för solen som sken. Stina lyckades kamma hem en första plats i H90 i en riktig kanonritt!

Likes

Comments