Ja, som sagt så ska jag försöka skriva som en riktigt vanlig blogg... Jag ska göra en Hissa&Dissa grej, fast utan hissa (har blivit rädd av hissar, ända sedan Almir fick hiss nycklar i skolan).. så det får bara bli en dissa inlägg.

Eftersom jag inte är så van med vanliga blogg inlägg, så tänkte jag göra egen version. Sooooooo  låt oss beginna!

Först o främst så vill jag dissa Almir, när det är typ fullt i aulan och jag har en mic så alla hör. Tänk er alla ba OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, det skulle vara soo much win!!! (OM ni undrar varför det ibland blir engelska ord, är för att jag översätter på google TRANSLATE från assyriska till Svenska... men det finns bara ett problem, assyriska finns inte, så jag tar försök identifiera språk (brukar stå "är du säker på att du inte bara är full och råkar slå lite random på tangenterna?", sen länkar dem till AA-meetings.com).

Tillbaka till dissandet av Almir eller Amir eller Alfir eller vad han nu bytt sitt namn till för att få asyl i Sverige.. Visste ni att SDs asylsökar statistik består till 71.9% av Almirs familjs namnbyte (A på den grammatiken va?) ?  Det är även dem SD's tiggar statisitk kommer ifrån (eller ungefär 93%).. 

Nu är jag klar med Hissanden o dissanden, så tänkte fullfölja med ett Tips inlägg ( Tips hörnan Med Raaamen kl 01:00)
Ja veckans tips är en perfekt frisör salong!!! tror att den heter "Du sitt, vi klipp" och ligger typ två meter från mitt rum (hallen). När man först anländer dit, så måste man ta fram allting åt frisören, som även vill att man kallar för mamma... Lite udda, men det funkar ju lixom. Vi fortsätter, du får ta av dig tröjan (för att visa musklerna) sedan kläs du på av en billig "Clas Ohlson" regn poncho (jaja vi har börjat göra reklam åt butiker, vem ska annars betala alla skadestånd som måste betalas av efter alla Almirs diverse handlingar mot små barn?). Efter regnponchon börjar äventyret, som består av skrik från tre personer om hur håret ska se ut, den ena vill stanna i 70-talets Irak, den andra vill ha enklaste sättet att bli klar på o den tredje, som bara skriker för att den hör två andra skrika ( arab mentalitet, en skriker, så skriker alla (De har lärt sig från sina får tror jag...)). Efter ungefär halva klippningen, så börjar Adidas nike bosch hårklipparen att sluta fungera (såg alla tre märken så vet inte vilket av företagen det är bäst att göra reklam för),, du börjar då att få lite tårar i ögonen, inte av att du är ledsen, utan av allt vatten du får insprutat mot ögonen, när det är meningen att träffa håret.

Allt det där var den lugna delen av klippningen, för nu måste pappa börja öppna och stänga ytterdörren, för att han inte fick som han ville (så jag måste få skämmas också..). Jag menar den frisören som itne fick som den ville. Den andra frisören fortsätter med saxen, då hårklipparen lagt av helt mitt i. Efter ungefär 75 min, så är du klar. Du tillhör då till en tredjedel av tre tidsepoker, finns det något bättre? Kostnaden är bara 100% av din livslust. 

Anledningen till att det tog så lång tid att publicera inlägget, var för att en viss Mr.Zahi... skitsamma venne vad han heter längre, var rädd att myndigheterna får tag på den här och skickar ut oss. Han tror att de inte kommer att förstå att det är ett skämt, jag är mer rädd för att de kommer få reda på att det är sanningen... Så vad tycker ni, är det värt ännu ett återbesök till hemländerna och gratis namnbyte (som kostar runt 1500kr att utföra ifall namnet är fel och du kan bevisa det, eller lite dyrare för att ändra namnet själv), eller borde vi hålla låg profil under ett tag och låta en annan Mr. Alfetlawi riskera?(skriver Mr framför namnen, då man anses vara det ifall man är gift (dock står det inget om max antal giftermål))

Raamen out! (ja bokstavligt talat.. blir utslängd igen... De tjänar tydligen inte tillräckligt med pengar på mig)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter så mycket planering, blod, svett, tårar och möda så har det äntligen hänt. Vår första, sista och älskade Almir, vår söta, snälla, snygga, glamorösa, generösa, klassiga och vackra Almir har gift sig. Som ni kanske har sett i det förgående blogginlägget så hade Almir förlovar sig med sin livs kärlek. och i torsdags så gifte han sig på det romatigaste sättet möjligt. I McDonalds.

Ceremonin hölls utanför. För att Almirs familj inte fick plats inne på Donken, så de började fylla på i parkeringen och efter att halva släkten hade anlänt så fylldes parkeringen också med bosnier. Till slut så var vi tvungna att ta dom till en stor gräsplan där de fick vandra fritt ( se bilden nedan (ca.40000 pers)).

Förutom den "lilla" incidenten så var de ett ganska felfritt. Almir hade liiiiiiiite problem med hans fru också. Faktumet att hon inte kände honom eller ens visste vem det var skapade lite utav ett problem. Kvinnan tackade till och med nej till erbjudandet om en kamel och två hönor (vem fan gör de liksom). Så vi fick helt enkelt säga att Almir var ett handikappat barn vars enda önskan var att "låtsas" gifta sig med en kvinna innan han dog som var om en och en halv månad från i torsdags.
Så om man ska kortfattat berätta vad som har hänt så kan man säga att kvinnan inte vet om att hon är gift med Almir, men ingen vill säga till henne att det är sant (vi är rädda att hon KANSKE bli arg).

Som sagt så närvarade ungefär 40.000 människor för att vittna Almirs giftemål. Varav 3 stycken var våra bloggläsare. Som också är alla våra bloggläsare (jag och raamen är inkluderade). maten som serverades var helt otroligt............eehhh........intressant. jag tror att jag hade ett par hår i min så kallade hamburgare, de gav en ny konsistens och smak till det hela. Vi hade också problem med mängden maten. Vi visste inte att Almir skulle bjuda in hela familjen och våran matbudget var på 73kr (som kommer ganska långt i McDonalds). Så det var ett litet problem de med. Jag och Raamen hade bara råd med 10 Bigmacs, en hambugare, en cheese, en dubbel cheese, 3 wraps och två kyckling burgare. dela det på 40.000 pers så får varje 0,000425 burgare var.

Eh, en liten sak till....... vi gillar att vara ärliga på den här bloggen. så vi tänker inte ljuga för er. Kvinnan som Almir gifte sig med "trillade" framför ett tåg när hon skulle hem igen. Jag vill inte peka ut nån skyldig eller säga att de var Raamen som puttade henne eller så, men jag tänker inte förneka det (bildbevis på att han gjorde de nedan). såååååå Almir är singel och Raamen är en mördare :(

Men om man vill se det på den ljusa sidan så är han på marknaden igen. Tjejer, bäst att slå till nu medan han är singel( tel.073-904 56 11, han har comviq så han kan inte ringa till andra som inte har, han är inte gjord av pengar).

För alla läsare som inte kom hoppas vi kommer till Almirs nästa bröllop. nu när ni vet vad som har hänt kan ni få se de vackra bilderna ifrån bröllopet. De ser fejkade ut pga. att vi använde ett filter som gör att de ser så ut.

De vackra paret är glada, man trodde att inget kunde stoppa deras kärlek.

Utanför fest lokalen, Kärleken var mer än på topp. Ända till olyckan.

Bild på när halva släkten var samlad.

Andra halvan rullar in med stil.

Här får vi se Almirs bosniska fruar.

Som sagt, jag vill inte peka ut nån specifik men jag tror att vi alla kan gå med på att Raamen är en mördare.

Lyx middagen som jag och Raamen fixade innan han mördade Almirs fru.

Likes

Comments

Förlåt oss för de dåliga uppdateringen på bloggen men vi har haft ett kemi kursprov som vi var tvungna att plugga till. Men nu så ska de bli bättre om raamen nu vill hjälpa oss... men först ska ja förklara hur de gick för oss idag.. för mig gick de ganska bra, blev klar efter 40 min och sedan satt kvar och blickade killen framför mig(no homo)
för mommo så gick de som vanligt bra, han är ju ett A barn liksom så duuuh.. men raamen gjorde något förfärligt...... idag på provet så ville han fuska av mommo, asså vem vill inte göra de liksom. han är så söt, magnifik, underbar. då vill raamen fuska bara för att mommo kommer få ett A.. nu är jag och mommo riktigt förbaskade, så vi ska ta ett seriöst snack med raamen och bara förklara hur mycket vi älskar honom❤

dagens låt: vaudeville smash feat les murray - zinedine zidane

Likes

Comments

Som ni ser så har Raamen blivit cool och satt ner hans ynkliga fega fula fot. Men jag och Almir tänker inte ta de här blymfasiska propagandan, vi tänker proklamera nya proklamationer och förse denna blogg med nya lagar och standarder. Med andra ord så kommer jag och Almir att sätta krokben för Raamens nedsatta fot.
Raamen är inte någon slags aktiv idéspruta som han har fått sig själv att framstå. Han är mer utav ett nedsläppt ankare i våran båt av kärlek, intelligens och samhörighet. Jag säger inte att han är oviktigt i våran trio men jag säger inte heller att han är för viktig. Jag och Almir är de två centrala byggstenarna runt den här bloggen, Raamen är mer av en åskådare som bara skriver de vi säger att han ska skriva och tar åt sig äran för de som jag och almir kommer på. Med de sagt så vill jag också klargöra att raamen är söt och att vi älskar han ändå, men om han lägger in ett till inlägg som de föregående så kommer helvetet att bryta löst❤️

Likes

Comments

Enda sedan bloggen skapades, har ni våra fans/ tvingade läsare, fått läsa att jag Raamen B aka The Dictator, inte har hjälpt till! Men, nu skall sanningen fram! Jag har inte hjälpt till! OJJ menade, jag är den enda som har gjort något :'( och inte får jag tack för något! Nu har jag och ni fått vänta ömtåligt efter Almirs inlägg som mommo skulle fixa special effekter till, och de har inte ens börjat! Det börjar kännas, som om jag endast får vara med, så att de kan skylla på mig när de vill :( + mommo har slutat krama mig, samt att Almir skäms, när jag kramar honom och pussar honom framför hans pappa, varför?!?! Hur ska vi berätta om vår relation, om du hela tiden ska skämmas framför andra? :'( ( trodde det var chattrutan med almir...)

Blir verkligen ledsen, när jag är den som fått allt skit!  Till deras försvar, kan man säga att de hade nationella prov, men det var tre dagar sedan... Tack för mig // Raamen B


PS: REAL ÄR CAMPIONES!!!!!!!!! 10:e Europa titteln!!!! 

Dagens låt (ganska gammal) : Flume & Chet Faker - " This Song Is Not About A Gir l"


Likes

Comments

Japp, nu äre dax (fortsätter med mitt ungdomliga ordförråd) för lite info till er, om varför vi inte har uppdaterat så mycket. Det är som så att inom kort kommer ni få bevittna hur Almir tog sig till Sveriga!!! Men för att det inlägget skall bli klart, så måste vi först plugga klart till nationella provet i matte 2c som kommer nu på torsdag. Samt skriva klart och lämna in Ergonomi uppgift som skulle in förra veckan...

Vi vill även få reda på vad ni, våra fans ( aka Diktator Raamens undersåtar) tycker om bloggen och vilka förslag till förändringar / nya idéer ni har. ( Diktator kommer ändå inte lyssna på er, men så att ni och omvärlden tror att ni har makt här xD ) 

Likes

Comments

Först o främst, FÖRLÅT! Har verkligen inte kunnat skriva inlägget, anledning: Okänd :/ 

Nu är det dax för mig att skriva det efterlängtade inlägget, hur jag kom till Sverige!! (notera hur jag stava dags, fett ungdomligt språk #yolo)

Jo, det är som så att innan jag kom till Sverige, så bodde jag i Syrien (vet att det är svårt att tro att jag är invandrad hit, med min blonda fläck o allt).Ja, jag föddes i Syrien, i en liten ''by'' som hette Tel Tamar (syns inte från kartor 😢 ). Under mina första 5 år hann jag svälja en "miniräknare" ( kulor som man räknar på), detta ledde till att jag blev arvtagare till herde av får, som min pappa hade hand om. År 1987 fick jag för första gången, helt på egen hand ta hand om alla fåren! Som får herde, lärde jag mig väldigt mycket matte!!! Det var ju som så att vi ägde hela 2 får. ( Den ena och jag fick väldigt bra connection från första början, och skulle senare betyda mike för mig, tills hen blev till lammstek 😥😢😥.)

Iallafall, med pengarna jag fick in av att sälja mitt ex, så hade jag råd med en åsna. det är då min resa till Sverige började!!! Mitt mål var att komma till USA och gå fram till Obama och säga: Shut your mouth Obama! (för er som inte sett kolla videon längre ned ). Problemet var bara att, USA inte gav ut lika mycket bidrag som Sverige och att människor sa till mig att min åsna inte skulle orka bära mig och mitt får dit :( . 

Nu tror du att problemen slutade när jag kom fram till Sverige va? Då har du fel! För när jag anlände hit och berättade min historia, så skickade dem tillbaka mig ( semestern 2006 till Irak...) efter tre försök ( 2007, 2009 och 2012 (alla de åren fick jag semester resa till Irak...)) så lyckades jag tillslut lura Sverige, att jag är mellan 15 och 18 årig pojke, vars enda ägodel var ett får, som jag råka slakta under sömnen en gång... Sen dess har jag levit här. 

PS: LÄNGTAR SOM FAAN PÅ ATT FÅ UPPEHÅLLSTILLSTÅND!!!! Så jag kan börja begå brott utan att skickas direkt tillbaka :(

Bild på mitt blonda hår (med lite mörka slingor) Inte undra på att ni inte visste att jag var invandrad hit

// Raamen B   (Dagens ny upphittade låt: Nick Mulvey Cucurucu )


Likes

Comments

Idag kom jag på en super konstig tanke. Jag gick i regnet på väg hem ifrån bussen medan jag lyssnade på lugn musik. Då fick jag en riktigt konstig fråga som jag bara inte kunde svara på, den frågan va:

Kan man ta tillbaka något man aldrig har sagt?
Jag förstår om de låter konstigt men om man tänker efter så är de inte mer än logiskt. Om jag tar tillbaka något som jag aldrig har sagt så vill jag ju ta tillbaka min tystnad. Typ som om jag skulle säga att jag önskade att man sa nått men va tyst istället. Logiken kan stämma så långt men om man tänker efter så kan man komma på att de inte heller fungerar. Jag tog tillbaka något, hur kan det bli mer prat, ord, meningar eller en fortsatt diskussion om jag tog tillbaka det. Det används oftast för att stoppa ett bråk, man brukar säga, jag önskar att jag kunde ta tillbaka de jag sa. För att man inte ska slänga bensin i elden. Hur kan då den hypotetiska meningen som ska stoppa bråk också starta eller påöka det. Efter att ha tänkt på det för länge så började min näsa blöda och jag slutade tänka, kanske för att jag var rädd att jag skulle förblöda till döds om jag fortsatte tänka på det.

Vi vet att ni hade förväntat er Raamens inlägg om hur han kom till zverje men han är för lat för att orka bry sig om sina fans. Han hade "panik". Han "kunde" inte, han har för mycke att "göra". Men han har tid att spela match och komma hem klockan elva. Men jag och Almir är inte förvånade, inte ens lite. Vi är inte sårade längre, vi har vant oss vid att slita och skriva och jobba hårt medan Raamen har för mycke att "göra". De är inte första gången och absolut inte den sista. Men vi står ut med han för att han är så söt (och att han antagligen skulle slå ner oss om vi kicka han).// Mommo 

Men imorgon kan jag LOVA er att Raamens efterlängtade inlägg kommer att läggas upp MISSA INTE.

Likes

Comments

Idag var en relativt lugn dag för oss alla tre i skolan. Raamen fjantade sig och skolka hela tiden medan jag satt och koncentrerade mig och fick A på allt som jag gjorde. Så man kan ha tro att inget speciellt har hänt, och de skulle stämma om de inte vore för att Almir har hittat sin FRAMTIDA FRU. Ja ni hörde rätt, våran söta lilla Almir har blivit man och ska gifta sig. Men de kanske väcker frågan:
Vem är hon?
Ja till ingens häpnad så är hon en helt oroligt vacker kvinna ( inte på nått sätt snyggare än Almir såklart, men vem är de). Vi vet inte vad hon heter ÄN men de kommer säkert ska ni se. Dom träffades för ungefääär........ Asså dom har inte "träffat"varandra än men dom har känt varandra i hur länge som helst, dom har känt varandra i.......Asså HON "känner" inte Almir men men Almir har liksom följt hennes blogg i typ evigheter, närmare bestämt typ i tio minuter. Men man kan säga att dom känner varandra( ungefär) för att Almir har liksom stalkat henne asmycke dom senaste 10 minutarna . Men det spelar ingen roll nu iaf. Almir är kär i henne och han älskar henne djupt, han har liksom sett EN bild på henne. Om inte de här förhållandet håller så tror jag inte på kärlek någon mer. Allt som återstår är för Almir att informera henne om att dom ska gifta sig. Han planerar att bjuda ut henne på en romantisk middag på donken, gå ner på ett knä och visa plastringen som han har köpt ifrån ToysRus (säger han, tror inte han har råd så de kan vara ifrån myrornas eller röda korset) och fria till henne. vi vet att de finns en LIIIITEN chans att hon säger nej men den chansen är så otroligt liten att vi inte ens tänker på de, men vi har en backup plan bara för säkerhets skull. Om hon säger nej så erbjuder vi två kameler och en höna för deras äktenskap (som om de kommer hända). Men vi har planerat in bröllopet på lördag, och givetvis så är alla våra läsare välkomna dit. jag kommer vara prästen och Raamen ska vara Almirs best man.
Hoppas alla kommer. hare gött, hej.
ps. imorgon kommer del 1/3 av våran "hur vi kom till zverje inlägg" MISSA INTE FÖR GUDS SKULL. // Mommo

Likes

Comments

1: Namn?
Raamen

2: Stjärntecken?
Skorpionen

3: Tre rädslor som du har?
Spindlar... vara ensam( typ)  o anaS khashm (näsa)

4: Tre saker som du älskar?
Beatrice, fotboll o mycket mer

5: Fyra avtändande saker, enligt dig?
människor utan humor, waryas som tar saker för seriöst, fädisar (svårt o förklara..) och pengar

6: Har du lärt dig ett nytt språk?
Man behöver kunna mer än så för att klara sig i Ryd..

7: Har du en Bästa vän?
japp.

8: Din sexuella läggning?
kommer få ett namn i framtiden..

9: Din första dejt?
för känd för att minnas sånt

10: Hur lång är du?
1.80 meter

11: Vad saknar du just nu?
Många saker <3

12: Vilken tid föddes du?
Tror int sånt fanns i Syrien då.

13: Din Favoritfärg?
Grön

14: Är du kär i någon?
Japp!

15: Favoritcitat?
Once you go Haram, you never go halal again! (int för att det har något med mig o göra)

16: Favoritplats?
Där jag känner att jag vill vara just vid dentidpunkten jag får frågan (här)

17: Favoritmat?
hahahah kan man välja?

18: Är du någon gång ironisk?
när jag nt pallar 

19: Vad lyssnar du på just nu?
Chet faker - Talk is cheap

20: Vad lägger du först märke till med en ny person?
personlighet, om den e sjysst

21: Skostorlek?
43

22: Ögonfärg?
bruna med lite grönt 

23: Hårfärg?
brunt, med en vit fläck mitt på huvudet....

24: Favoritfärg på kläder?
spelar ingen roll

25: Har du någon gång busringt någon?
aa, senast var på berishna xD 

26: Vad är färgen på dina underkläder du har på dig?
Grön

27: Meningen bakom ditt alias (användarnamnet)?
De försökte driva om att jag var malcolm B men använder man skämtet som något positivt, så slutar de :)

28: Favoritfilm?
brukade vara How High, men finns så många bättre (Intouchables, sjukt grym fransk film)

29: Hur känner du dig just nu?
Ganska bra

30: Någon du älskar?
Beatrice <3!

31: Din relationsstatus?
jätte överklass... i relationer...

32: Din relation med dina föräldrar?
Bra, förutom när de slår mig o jag måste be om ursäkt.. (skämtar 😔 )

33: Favorithögtid?
Moserde (spruta vatten på alla, no misstolkino)

34: Tatueringar/piercingar du har?
aa, fast det håller på att försvinna, måste köpa nytt tuggummi

35: Tatueringar/piercingar du vill ha?
nt tänkt på det

36: Anledningen till varför du blev medlem här?
det var gratis o mina idoler hade det: http://www.nattstad.se/mariamaura och http://www.nattstad.se/beatricesimonsson

37: Hatar du och ditt ex varandra?
Fåret blev slaktat 😢

38: Får du "Godmorgon"- och "Godnatt"-SMS?
SMS är för dyrt... från annat håll

39: Har du någonsin kysst personen du senast SMS:ade?
Nej Almir hade anmält mig för sexuella övergrepp...

40: När höll du senaste handen med någon?
idag

41: Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen?
mellan 15 min o 1 tim (beror p första lektionen)

42: Har du rakat benen de senaste tre dagarna?
har bara hunnit tårna.. rakmaskinen klarar visst bara av 2 kilo åt gången...

43: Vart är du just nu?
I mitt rum

44: Om du var full, vem skulle ta hand om dig?
om jag hade vänner, dem <3 . Annars får jag klara mig själv :)

45: Har du varit på ett bröllop?
menar du mitt första eller andra?

46: Bor du med dina föräldrar?
De bor med mig


47: Längtar du till något?
Mycket men ändå så litet, finns alltid sorg mellan alla längtan..

48: Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för?
japp, min Nayaa

49: Har du varit underviktig?
om jag inte föddes undervikt, nej hahahahahhaa

50: När kramade du någon senast?
idag

51: Vad skulle du göra om den senaste personen du kysste, kysste någon annan framför dig?
vad finns det o göra, fortsatt leva mitt liv då den verkar fortsatt leva sitt. (självklart blivit ledsen)

52: Finns det någon du litar på men inte borde?
typ, fast de flesta vet man ju redan att man inte borde lita på.

53: Något du inte gillar med idag?
Man inte kunde va med Bea tillräkligt länge o vädret.

54: Om du kunde träffa vem som helst på jorden, vem skulle det vara?
finns många <3 Fast hade nog valt de som jag inte har chans o träffa.

55: Vad tänker du på mest?
mycket, glömmer ibland att jag tänker..

56: Din konstigaste talang?
kan röra på mina öron. 

57: Har du några konstiga fobier?
Väldigt många, fast försöker övervinna dem...

58: Föredrar du att vara bakom eller framför kameran?
både och. 

59: Vad var din senaste lögn om?
är där om 10 min (t iwan)

60: Föredrar du att ringa via telefon, eller videochatta?
ringa

61: Tror du på spöken?
de tror på mig

62: Tror du på magi?
nej

63: Tror du på lycka?
Då måste jag tro på motsatsen, ja.

64: Hur är vädret just nu?
svart

65: Vilken var den senaste boken du läste?
Good night mister Tom

66: Gillar du lukten av bensin?
nej, blir inte direkt äcklad av den.

67: Har du några smeknamn?
Ramoni, Nudel(från raamen nudlar), Raamen B, Raminho, Ramentutu (de flesta av anaS)

68: Senaste skadan?
vänster armen

69: Spenderar du pengar eller sparar du dom?
spenderar för tillfället

70: Kan du röra din näsa med tungan?
Kan röra din tunga med min näsa.

71: Är det något rosa i rummet du är i nu?
Några av stjärnorna på mitt lakan

72: Favoritdjur?
Tiger (Nemr = tiger = mitt namn på arabiska baklänges) (fast gilalr apor också= anas)

73: Vad gjorde du igår vid midnatt?
satt i GG-center

74: Vad tror du satans efternamn är?
han behöver inget

75: Vilken sång gör dig mest glad när du hör den?
Lyssnar int så mkt på happy songs, men kanske Vance Joy - Riptide o lugn av K'Naan - Fire in Freetown

76: Hur kan man vinna ditt hjärta?
fjkngk + öppen  (annars härma Bea...)

77: Vad vill du ha skrivet på din gravsten?
min favorit psalm

78: Har du varit olyckligt kär?
nja, inte vad ajg kan komma på

79: Ditt favoritord?
"Abok" (din pappa på arabiska)

80: En bra blogg du följer?
http://www.nattstad.se/beatricesimonsson och http://www.nattstad.se/mariamaura(då och då)

81: Om hela världen lyssnade på dig, vad skulle du säga?
Väldigt mycket (inte för att de hade gjort något av det)

82: Känner du någon som sitter i fängelse?
japp (krimboiii_97)

83: Vad har du för bakgrundsbild på datorn?
Bild på Nubar när han liknar en apa (dont ask how or why..)

84: Har du haft sex?
Nej inte tid för sånt

85: Har du köpt kondomer?
tyvärr, så köper de mig :(

86: Fått IG i ett ämne/kurs?
Nej

87: Kysst en kille?
vart? 

88: Kysst en tjej?
ja :)

89: Kysst någon i regnet?
typ.

90: Haft ett jobb?
räknas de om man inte fick betalt?

91: Lämnat huset utan plånbok?
ja..

92: Mobbat någon på internet?
Int ens mobbat fädisar (goodboii_notharamboii97)

93: Haft sex offentligt?
ja innan jag har haft sex? -.-

94: Rökt?
vad?

95: Druckit alkohol?
ska man ljuga? 

96: Är du vegetarian/vegan?
Nej, behöver kött

97: Varit inne på datorn 5 timmar i sträck?
nu

98: Tittat på tv 5 timmar i sträck?
ja

99: Varit utomlands?
ja

100: Fått ditt hjärta krossat?
För ung för att ha upplevt sånt. har hela livet kvar! :D
Likes

Comments