Inte tillgänglig här mer

Hej mina änglar <3

Jag ser att ni är en del som börjar följa denna bloggen och att ni fortsätter att besöka denna sidan, det uppskattas verkligen ❤
Men det kommer inte att komma upp fler inlägg här för har bytt blogg. Man hittar mig på www.Nouw.com/Gucc

Så jag säger det en sista gång nu det kommer ej att komma upp fler inlägg här, ni får besöka den nya 😘


 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

Bytt blogg

Hej sötisar har valt att byta blogg ❤️
Heter gucc nu istället här på nattstad så där hittar ni dom nya inläggen , puss på er ❤️

Www.nattstad.se/Gucc


 

Likes

Comments

In love

Jag älskar min nyårs klänning ❤️😍 

Likes

Comments

-tompåfantasi-

​Jag orkar inte med alla tankar mitt huvud tvingar på mig 24/7. Jag är i krig med mig själv just nu. 
Mitt hjärta vägrar softa  och mina tankar blir smittade och jag står i mitten och vill ha en dag för mig själv. Jag vill ha en paus från den här ständiga känslan av att ingenting har en betydelse och alla tankar som skapar nya frågor hela tiden. Man blir galen när hjärnan är på högvarv verkligen 24/7. När jag pratar med någon eller i telefon så är inte mitt medvetande där riktigt för mina tanker och mitt innersta är fast i någon tankebubbla som enbart består av en grej och jag kan verkligen inte sluta tänka på det. Trots att det har dragit ner mig och fått mig att må så dåligt att jag ger upp så borde det räcka till slut. Men nej har min hjärna fastnat på något så är det OMÖJLIGT att få mig att vakna. 

Jag vet att jag har skrivit galet konstigt i era ögon men allt hänger ihop klockrent för mig och det är väll det som är meningen. 

 

Likes

Comments

Mysdag <3

Heej fina

Hittills har jag haft en jättebra helg <3 Igår så va jag med några vänner, åt mat, drack vin och det var riktigt roligt faktiskt. Har nog inte skrattat på 2 veckor så gårdagen kändes riktigt bra!
Det är viktigt att vara med människor som får en att må bra. Inte bara det utan att faktiskt träffa nytt folk och göra livet till ett äventyr.

Hittills så har jag haft en väldigt mysig dag och den kommer att bli ännu bättre.
Var i stan i någon timma förut och kollade runt lite med systrarna. Jag brukar ALDRIG hitta något jag vill ha och kommer hem med bara onödiga grejer, men idag är jag riktigt nöjd med det jag kom hem med <3 Ska visa er!


Jag har letat efter ett par söta tofflor i ungefär 2 månader nu och aldrig hittat några som jag fastnat för, men dom här är för söta så jag var tvungen att köpa dom :) Man ser inte färgen så bra på bilden men baby rosa är dom <3

ÄNTLIGEN så köpte jag den!!
Denna parfymen luktar dödligt gott och jag rekommenderar den för ALLA verkligen. ❤


Ni vet det materialet som barn nallar är gjort av, det gosiga man verkligen älskar!
Hittade sockor i exakt samma material så nu är jag en glad tjej!

Jag köpte även ett par jeans och jätte snygga ringar! 
Nu ska jag beställa en ny vinter jacka för är helt knubbig i den jag har nu haha orkar inte.. 

Vet en jättebra sida men hittar ALDRIG något man tycker är snyggt.. 

aiit aiit ska leta efter det och sen laga tacos till familjen <3 Sen blir det film mys med ljus, chips och dipp :) 

 

Likes

Comments

Måste rensa själen

Vill egentligen inte skriva detta för det är alldeles för privat men får jag inte ut alla ord och tankar blir jag galen..

Igår så total kollapsade jag på golvet, jag skakade, grät och skrek. Jag kunde inte hålla inne allt längre. Min mamma som jag är otroligt tacksam för hjälpte mig igenom allt. Hon pratade mig igenom allt och sa att trots all sorg du har nu så kommer det en dag det inte gör lika ont längre. Du kommer att klara detta trots att det känns omöjligt nu och massa annat jag behövde höra. Hon hjälpte mig igenom det. Jag har aldrig brutit ihop på det sättet. ALDRIG. Och verkligen inte framför min familj. Men som sagt jag total kraschade och gick sönder framför alla. Hon sa även att jag ska ha tålamod och låta tiden läka mig, men att jag själv måste tillåta det.

Så efter allt som hände igår så måste jag ta mig på fötter igen. Det kommer att göra ont men tiden kommer att ge mig styrka. Jag vet inte om jag själv tror på detta men jag har inget val..
Jag orkar inte jobba, orkar inte äta så mina revben har börjat sticka ut och framförallt jag blir galen av att inte kunna sova på nätterna. Somnar vid 1 vaknar vid 5 och det tar ca 1 timma att Kunna somna om igen så jag är helt slut. Mamma har sjukanmält mig idag och jag känner att jag behöver 1-2 dagar till för att återhämta mig. Mitt jobb går ut på att prata med människor och att vara sådär super trevlig och jag orkar verkligen inte ta emot alla äckliga grejer människor slänger ur sig mot mig för att dom råkar ha en dålig dag.. Vi är också människor trots att ni efterblivna folk inte fattar det.

Jag vet att jag behöver komma ut ur hemmet och vara med andra människor men så fort tanken slår mig så stänger jag av den för jag klarar inte av att tänka tanken på att behöva bita ihop framför andra, inte när jag mår såhär.

Vill bara att det ska sluta göra ont.


 

Likes

Comments

Inget annat än mörker


Jag vill till en plats där jag slipper bära på den här smärtan mer. Jag vaknar med svullna ögon och går och lägger mig med svullna ögon. Att ta sig igenom en dag känns som att välja mellan liv och död jag kämpar verkligen. Jag behöver att du kommer tillbaka och håller om mig och säger att allt kommer att bli bra igen för denna gången klarar jag mig inte.
För varje minut som går på dagen så sjunker jag ner mer och mer, jag vet inte hur jag ska få bort den här klumpen som äter upp mig inifrån och den tar död på mig.
Jag håller på att gå in i väggen totalt och jag har ingen energi alls att försöka förhindra det.
Jag får ingen sömn, maten smakar som jord och jag gråter konstant.
Det känns som att någon har dött så fucking dåligt mår jag och jag vill bara att det ska sluta göra så ont. Jag känner allt. Jag vill inte vara såhär trasig för jag vet att det tar slut på mig. Men vad ska jag göra? Vem ska jag vända mig till ?

Svaren finns inte..


 

Likes

Comments

Det går över snart

Hej på er
Vaknar jättetidigt när jag inte jobbar haha önskar det kunde vara tvärtom..
Jag mår lite bättre nu men har fortfarande en tyngd i hjärtat som säger att inget har någon betydelse längre.
Jag kan inte komma över känslan av detta.
Jag tror alltid att det kommer vara såhär, Det blir ju så när man kapar av en del av sitt liv. Man känner sig tom, ledsen och framförallt ingen gnista inför livet. Jag försöker verkligen att hålla ihop mig själv och det är verkligen smärtsamt att försöka så här hårt. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till..

 

Likes

Comments

Tom på ork


Heej fina ❤

Jag har det jättetufft just nu med att försöka hålla ihop mig själv. Vet inte riktigt hur jag känner eller hur jag ska må för det skiftar för varje minut..
Jag försöker att radera allt på något sätt men det är mycket lättare att säga det än att faktiskt göra det.

Jag har ingen ork för något och jag kan inte sova heller för hjärnan går på högvarv så vad fan ska jag göra? Gjorde det jag trodde var rätt idag men det visade sig vara till ingen nytta så då är det bara att släppa det då eller? För som sagt det är mycket lättare sagt än gjort.

Min älskade hund behöver gå ut också men inte ens det orkar jag med. Hur länge ska jag känna såhär ? Jag vill att mitt hjärta ska vakna till liv och känna lite värme. Just nu fryser jag hela tiden och är extremt uttråkad och känner att jag går in i väggen snart. Jag vill inte ha det såhär!

Jag har redan sagt allt som går att säga nu finns det inget mer..

(Funderade på att ge bort denna klänningen men nu har jag ändå förlorat massa i vikt så den är inte lika kort på mig längre, får se när den kommer till användning. Har även beställt en jättefin klänning till nyår men den kommer jag nog inte ha nytta av längre)


 

Likes

Comments

Dag för dag <3 

Likes

Comments

Live, Laugh, Love