Jeg er næsten lige blevet 21 og har derfor stemt ved mitførste folketingsvalg. Egentlig har politik aldrig sagt mig noget – overhovedet– men, den her gang har det virkelig påvirket mig. Jeg synes at jeg har sat migind i tingene, har lært partierne at kende og selvfølgelig også kommet frem tilhvilket parti jeg synes mit Danmark skulle regeres af og jeg er glad for atsige, at mit kryds blev sat ud for det pureste rød!

 

Jeg var ikke et sekund i tvivl, da jeg stod i stemme boksen– det var jeg heller ikke inden, og jeg gik ud med en god fornemmelse i mavenom, at mit Danmark nok skulle komme på fode igen; det var indtil jeg så hvorstort Dansk Folkeparti var ved at vokse sig.

Den gruppe jeg af hele mit hjerte ikke håbede skulle kommetil at styre Danmark, sparkede sig længere og længere ind i stemmerne… Hjemmehos os blev vi enige om at Exit Poler alligevel ikke helt var til at regne med,så for os var der stadig håb og jeg holdt fast i min drøm om at Danmark skulleforblive rød – også selvom næsten hele min familie er blå til det inderste.

DF løb med Danmark, desværre.

 

Jeg har mest af alt lyst til at immigrere.

Jeg har ikke lyst til at være i et land der ikke vil tolerere minoriteter. Detnye Danmark ser ikke kærlighed imellem to personer af samme køn,  som noget vidunderligt, men samlinger detderimod med at have sex med dyr og for at være et handicap. Hvor er mitDanmark? Hvor er det Danmark der engang var så kærligt og kendt for at være etfolk med plads til alle?
Jeg har ikke lyst til at være en del af et land der ikke vil lade nogle af minevenner blive lykkelige og få den operation der ville kunne ændre deres liv tildet bedre, udelukkende fordi de identificerer sig med et køn der ikke findes iden krop de befinder sig i. Mine venner skal nu leve i et samfund der ser demsom utilpassede.
Jeg vil ikke leve i et samfund hvor mennesket kommer i anden række – hellerikke selvom jeg går ind for dyrevelfærd! Lad os hjælpe dyrene, men droppe at hjælpedet menneske der er ansvarlig for dyrene. Et land burde sætte sit folk overdyrene, uanset om folket er hvide, brune, gule eller andet. Danmark – et landfor dyrene. Hvorfor går man ind for det? Hvordan kan man stemme det?

Jeg har lyst til at immigrere.

Jeg er ked af at være dansker. Jeg ønsker mig et frit Danmark, hvor alle erlige, hvor alle kan blive gift med den de elsker, hvor alle kan leve i en krophvori de føler sig trygge og aller mest lykkelige.

Ikke engang jeg kan være dansk i det Danmark hvori jeg er født.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg deltog fornylig i Fjordens Dag, sammen med en helt masse dejlige mennesker og en kasse øl - det hele foregik på Rebæk Strand i Kolding, for tredje år i streg.
Vejret var perfekt, der var musik, vandet var pisse koldt (læs: bedøvende koldt - don't dip your feet, gurl!) og potentialet til en seriøs solforbrænding må siges at være blevet udnyttet; mine knæ var i hvert fald røde helt optil en uge efter.

Likes

Comments

Jeg brugte lidt af min dag i går på at være lidt ked af, at skulle mindes min mormor på hendes dag, der kunne have gjort hende til en kvinde med 72 fantastiske somre på bagen. Derfor besluttede jeg mig for at jeg ville bage lidt til hende, selvom hun ikke kunne være her. Resultatet blev nogle super lækre bananmuffins, som I her kan få opskriften på.

Du skal bruge flg.:

 • 2 modne bananer
 • ½ tsk. vaniljesukker
 • ½ tsk. kardemomme
 • En knivspids salt
 • 1 dl olie el margarine
 • ½ dl sukker
 • 2 dl mel
 • 1 tsk. bagepulver
 • 1 dl soya vanilie mælk

Ovnen skal forvarmes, så det er en god idé at gøre det til at starte med - stil den på 200°.
Når pladen stilles ind skal den stå på den midterste plads ovnen i 25 minutter.

Start med at mose banerne rigtig godt; der må ikke være klumper iblandt. Lad dem stå lidt, indtil du har blandet alle dine andre ingredienser sammen, herefter hældes bananerne i og det hele røres godt og grundigt sammen.

Dejen puttes i muffin forme - jeg brugte silikone forme, da det gør at muffinsene ikke sidder fast, ligesom de f.eks. ville gøre i papirforme.

Efter 25 minutter og lidt afkøling har du ca. 16 super lækre muffins lige til at kaste i munden på dig selv, dine venner eller din familie.

Tillykke med fødselsdagen, mormor. Vi savner dig alle sammen..

Likes

Comments

​Venner, 
jeg har fået mig en bragende god idé og jeg tror faktisk, at den kunne bringe os forholdsvist langt! Derfor er jeg i fuld gang med at planlægge alting - og der er meget der skal skrives ned, planlægges, tilrettelægges, findes frem og købes, så det kommer der til at gå meget god tid med! Jeg glæder mig virkelig meget til at komme igang med projektet og ikke mindst, at vise det frem til jer!

Det eneste jeg kan afsløre er, at det har noget med sommer at gøre! Almost TMI, I know!
Nu er det eneste problem at gå det til at se hammerende godt ud, og mit håb er virkelig ​ at jeg kan få det til at se ligeså godt ud på skærmen, som det gør i mit hoved!


Likes

Comments

Måske sidder du, ligesom mig, og prøver at læse op til en eksamen, som bliver en realitet lige om et par timer. Måske sidder du, ligesom mig, og prøver at finde på ting som er meget sjovere at bruge tid på i forhold til at læse op til eksamen. Jeg har derfor lavet endnu en af mine latterligt (fantastiske) overspringhandlinger og har fundet på en masse lækre ting, som er meget sjovere end det der med at arbejde hårdt på noget der faktisk er lidt kedeligt – her kommer et par stykker af dem:

Facebook – døh, selvfølgelig!​
YouTube -du kan finde latterlige ting, spændende mennesker og måske endda finde en smule inspiration
Instagram – der er altid nogen der laver noget mere interessant end at læse op til eksamen
Netflix – det siger vel sig selv; der er både Orange Is The New Black, New Girl og How I Met Your Mother. Der er massere at give sig til
Snapchat – behøver jeg at begrunde?
Gøre rent – wow, ja, det skete og det er stadig langt mere spændende end at læse til eksamen​
Træne - … faktisk kunne man jo bare tage bogen med på løbebåndet, men det bliver et nej herfra
​Gå en tur – laaaaangt væk fra lektier og ansvar
Internetshoppe – måske skal studentertøjet findes på nettet? Lækkert nok
​Danseparty – højt musik, dans og lækre rytmer, what’s not to like?
​Blive tatoveret – For folk over 18, selvfølgelig

Likes

Comments

Jeg har efterhånden en hel del blogs som jeg kigger igennem hver dag - gerne flere gange om dagen. Derfor tænkte jeg, at der måtte være plads til en indlæg omkring mine yndlings blogs, folk som har inspireret mig til at starte min egen side og folk som gang på gang har givet mig et mod til at starte på noget, som jeg ikke troede jeg ville kunne. Nu er det heller ikke fordi jeg har opnået den ​store​ succes - endnu - men, hvis mon ikke det kan lade sig gøre, med lidt vilje og gå-på mod?

Anyways, her er mine yndlings blogs:

Ilirida.dk - det her er faktisk den pige som inspirerede mig til at starte på det at blogge igen. Hendes blog er helt fantastisk, meget enkelt og så er den super inspirerende, på en måde der slet ikke kan beskrives. Iliridas side er helt klart et besøg værd - gerne flere gange dagligt!

HeyClaire - de hurtige vil genkende navnet fra et tidligere indlæg, yes, det er HeyClaire, den sejeste YouTuber i historien har nu oprettet sig en blog. Jeg har lidt svært ved at lure hendes design, men wow, hvor er det lækkert at se på - og hun har, ligesom på hendes YouTube, totalt styr på det hun laver og selvfølgelig har hun også et talent for det at blogge. Hendes blog er derfor endnu en af mine favoritter!

Wanny, Katrin Berndt -  endnu en YouTuber, endnu en pige jeg beundre til skyerne. Hende her har jeg fulgt på YouTube næsten siden hun startede med at filme hvordan hun lagde sin make-up. Jeg har fulgt hendes udvikling, hendes op- og nedture og hendes super seje personlighed. Jeg tjekker hendes blog dagligt og læser ofte de samme indlæg igen og igen. Inspirationen vil ingen ende tage!


Likes

Comments


 • vil jeg gerne have mere fokus på min skole og på det gennemsnit jeg prøver at opnå, men der er lidt for mange valg der skal tages til at det overhovedet er tæt på at blive en mulighed
 • får jeg læseferie i dag - som om den bliver brugt på eksamensforberedelse
 • er der fremskridt på mit 3KM løb; jeg har rykket mig med 1,18 minus, siden i tirsdags
 • kunne jeg godt bruge, at jeg vidste hvordan man gjorde sin blog stor og frodig, så alle ville læse med
 • drømmer jeg stadig om at få krop jeg er tilfreds med, om ikke andet så bare lidt
 • glæder jeg mig til at opleve mit tredje Roskilde, sammen med T - og sammen med L, som skal med for første gang. Jeg glæder mig virkelig meget til at vise hende det hele og til at suge hende med ind i min sommer-afhængighed
 • er jeg blevet rigtig glad for "How I Met You Mother", better late than never, ik'? Skal helst se det hver dag, gerne hele tiden også, tak
 • mangler der mere fest i mit liv
 • skal jeg snart have nosset mig sammen til at få det sidste blackwork lavet på min overarm, men iughaiegfsdu hvor gør det ondt! Den sidder jo nærmest helt inde i armhulen. Hvad fanden tænkte jeg på, da jeg besluttede at den skulle sidde der????
 • er mængden af spørgsmålstegn i forrige sætning totalt(!) undervurderet
  • Likes

   Comments

   T og jeg var ude og skyde biller i går, udelukkende fordi vejret var helt igennem fantastisk - jeg stod i t-shirt og kunne mærke hvordan solens stråler varmede min ryg. Jeg glæder mig til sommer.

   I går var en dag fyldt med stress over eksamener og angst, men også en dag fyldt med gode oplevelser og påmindelser om hvorfor jeg er så glad for at bo i Kolding.
   ​Dagen bestod bl.a. af en smadder god træning, hvor jeg slog min egen 3KM rekord i løb, der var desuden også en gåtur på små 4KM som 'nedkøling',, sammen med L - i mellemtiden var der også photoshoot af Slotssøen og den helt vidunderlige himmel, der spejlede sig i vandet; alt var helt pink og det er svært at sætte ord på hvor lykkelig jeg følte mig, det hele virkede lidt for magisk til at være realistisk, men lækkert var det!

   Likes

   Comments

   Jeg har ramt bunden. Eller, dvs. jeg har ramt bunden, når det kommer til at gå i skole, lave lektier og generelt ting der har med skole og undervisning at gøre. Jeg har absolut intet overskud og hver morgen, inden jeg tager afsted, siger jeg til T, at jeg virkelig ikke har lyst, hvortil han svarer ’Jeg ved det godt putte, jeg forstår det godt..’ – men, det er vel også en form for morgenritual.
   Jeg er så træt af og ked af, at føle, at jeg ikke har overskud til at gøre mig umage med min uddannelse. Der er intet der hjælper, uanset om jeg går et par timer før, møder et par timer senere, dropper én dag og tager mig tid til at slappe af.

   Jeg er træt af, at jeg ikke føler mig god nok til at gå i skole og føle mig latterligt dum, fordi jeg ikke føler at jeg kan følge med. Jeg har ikke overskud til at lave lektier, fordi jeg har timer til kl. 16 næsten hver dag og når jeg så kommer hjem, så vil jeg også gerne slappe lidt af, snakke med T, lege med kaniner, lave mad og se lidt serier; der er bare ikke skide meget tid til ret meget andet end til de lektier jeg alligevel ikke har overskud til.
   Så hvad gør man? Dropper man ud? Tager man færre timer og bliver senere færdig?Tager man fjernstudie og finder et arbejde? Hvad gør man?

   Likes

   Comments

   Som overskriften noget så nydeligt påpeger, så har jeg, for første gang nogensinde, været udsat for politivold.

   Mandag d. 27. april 2015 deltager jeg, ligesom så mange gange før, i en demonstration imod fremmedhad.
   ​ Jeg har lånt min mors Fiat 500 og er kørt til Vejle sammen med T. Vi parkerer bilen et stykke fra Vejle Centrum og går imod gågaden for at mødes med nogle af vores venner som også skulle deltage i demonstrationen. Vi går lidt rundt og kigger i gaderne, kigger i div. gyder, handler lidt mad, så vi har noget sukker til når nu vi skal gå vores demo og løbe rundt i Vejles gader efterfølgende.
   Vi har tidligere været med i en demo i Kolding og endda med stor succes, så jeg havde absolut ingen nervøse tanker omkring Vejle-demoen; hvilket måske, måske ikke var en begynderfejl..

   Kl. bliver 18 og SIAD (Stop Islamiseringen af Danmark) påbegynder så småt deres demonstration, dog med en hel del forsinkelse, pga. sikkerhed og folk der nægter dem at gå. Jeg har sat mig på en bænk med en veninde og sammen vi og griner lidt over tosser som Anders Gravers, der synes at der findes mening i at hade mennesker pga. deres religion. Vi deltager altså fredeligt.

   Da Anders og hans kompagnoner begynder deres tur, bliver de eskorteret rundt i gågaden af politiet, som er mødt talstærkt op. Vores idé er egentlig ikke at lave ballade, men blog at følge deres demo og høre deres begrundelser for deres synspunkter. Vi følger dem rundt, indtil vi beslutter os for at gå af en sidegade, hvor vi kan indhente dem forfra og stoppe dem i at gå den store rute de ellers havde planlagt - stadig ingen ballade, blot omlægning af planer. Der går ca. 20 minutter før SIAD og deres medlemmer kommer ned til McDonald's i Vejle, ved broen. Vi følger SIAD og politiet følger os. Min gruppe bliver passeret op af politiet og et par stykker af os bliver 'spærret inde' på broen over åen ved McD - jeg står forrest og tænker ikke videre over det. Jeg står fredeligt og gør intet for at tiltrække opmærksomhed; der står trods alt fem-seks kæmpe store politimænd lige foran mig, med totenslagere, tjenestepistoler, peberspray og et par af mændene står endda i skudsikre veste.

   På et tidspunkt trækker én af betjentene sig tilbage, for at lade en anden tage hans plads og der skabes et hul. En af vores venner ser hullet og tænker at han kan komme ud der, nu da betjenten har flyttet sig, men der kommer hurtigt en ny, som tager fat i S og hamre ham tilbage, ind i mig, så jeg mister balancen kortvarigt. Jeg genfinder balancen og hører indsatslederen råbe: "GRUPPE 11 I BLIVER HVOR I ER! GRUPPE 11 BLIVER!",
   jeg står med mine hænder hævet op over skudrene, for at vise, at jeg ingen intentioner har om hverken at slå eller yde nogen anden form for vold. I det samme bliver jeg slået så hårdt på mit bryst, at jeg mister vejret, derefter bliver jeg slået, endnu hårdere i solarplexus; her mister jeg balancen helt, mister pusten, mister kortvarigt bevidstheden og kommer kortvarigt i tvivl om hvor jeg er. Jeg er blevet udsat for politivold, totalt umotiveret. Jeg bliver båret ud af S og en anden fyr, som jeg ikke aner hvem er. Undervejs ud får jeg fremstammet at jeg ikke kan trække vejret og ham fyren går helt amok og råber til betjenten:
   "DU HAR SLÅET HENDE, HUN KAN IKKE TRÆKKE VEJRET, DU RINGER EFTER EN AMBULANCE LIGE NU",
   jeg tænkte ved mig selv, at jeg bestemt ikke behøvede en ambulance, jeg skulle bare ligge ned og kun koncentrere mig om at trække vejret. Jeg kom ned og ligge og fik hjælp af S og J, samt vand af et par søde piger fra Fredericia. Efter et par timer havde jeg stadig meget ondt i blev derfor bedt om at køre på sygehuset..

   Jeg lånte en telefon på Vejle Sygehus og ringede til vagtlægen i Kolding og forklarede at jeg havde fået tæv; jeg fik tid kl. 20.40 på Kolding Sygehus. Jeg kom ind til vagtlagen som lyttede på mig, min vejrtrækning, trykkede på min mave og sendte mig videre til organkirurgisk afdeling, hvor jeg blev tjekket i fire timer. Der blev tjekket puls, vejrtrækning, blodsukker, blodtryk og trykket på min mave. Efter fire timer, fik jeg to valg:
   "Vi skal tage en blodprøve. Du har to muligheder - enten kan vi tage en blodprøve i din arm og vente to timer på svar eller også kan vi tage en blodprøve i din håndpulsåre og have svar om to minutter. Hvis den er fin, må du komme hjem, hvis ikke, så skal du nok indstille dig på en operation"
   Vi ved jo alle hvad jeg valgte. 2 minutter, selvfølgelig. T blev hentet og han måtte holde min hånd, imens sygeplejersken gravede rundt i min håndpulsåre. Fy for satan.

   Resultater er som flg.:
   Jeg har absolut ingen tiltro til det danske politi længere, jeg har ufatteligt ondt i min mave og i min ryg, min vejrtrækning er kun overfladisk, min hånd er latterligt øm og grunden alt dette er mit fravær også røget i vejret.

   Likes

   Comments