Header

Efter jeg er begyndt at studere Grafisk Design og har skaffet mig en tegneplade, har jeg leget lidt med grafiske illustrationer i både Photoshop og Illustrator. Jeg har altid elsket at tegne, men jeg er på udebane, når det foregår på computeren. Jeg er vant til mit hvide papir og sorte tuscher, hvor jeg sjældent bruger nogen form for farve.

Jeg synes dog alligevel, jeg er sluppet godt fra det, nu hvor jeg har fået lavet min første færdige illustration. Illustrationen forestiller Frida Kahlo, den mexicanske kunstner, med hendes karakteristiske kendetegn og hænger nu fint på min væg over sofaen.

Jeg overvejer derfor, at begynde at sælge mine illustrationer som plakater. Både de grafiske, men også de analoge - og måske endda også mine fotografier (som I kan tjekke i mit portfolio lige her). Jeg er dog i tvivl, om folk vil være interesseret. Grafiske Illustrationer er meget fremme i tiden og det kan derfor være svært at vide, om jeg kan hamle op med de mange, dygtige kunstnere, kvaliteten og ikke mindst priserne.

Hvad tænker I? Ville jeg have en chance på det grafiske marked?

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

"Jeg starter på mandag.." er en sætning, jeg ofte tænker stille for mig selv. Der er så mange ting, jeg burde starte med at gøre, men får ofte udskudt. I kender det måske? Her er en liste over ting, som jeg burde gøre.


 • At sidde ergonomisk korrekt. Jeg har endelig fået taget mig sammen og går nu til fysioterapeut. Jeg er åbenbart ekstrem hypermobil og skal derfor tænke lidt mere over, hvordan jeg bruger min krop. Jeg har længe gået med nakkesmerter, som har givet mig kronisk hovedpine, samt en nerve i skuldrebladet, der giver nogle stærke smerter i hele ryggen. Det begyndte at gå ned i lænden og den ene balle i sommers. Så nu bliver jeg nødt til at få gjort noget ved det, så det ikke udvikler sig mere.
 • Gå tidligere i seng. Jeg er nattedyr og overhovedet ikke et morgenmennesker. Det er bare en komplikation at gå tidligt i seng, når jeg desværre også lider af insomnia i perioder.
 • Drikke mindre kaffe. Ja, det her punkt hænger jo nok lidt sammen med overstående punkt. Du skal ikke tale til mig, før jeg har fået min morgenkaffe og efter jeg er begyndt i skole igen, så lever jeg af kaffe. Måske lidt mere end hvad godt er.
 • Drikke mindre rødvin.. og øl.. Det sker i perioder, at jeg fester en del. Det er dog ikke kun til festerne, at jeg nyder en øl eller rødvin. Det smager bare så godt!
 • Stoppe med at ryge. Det sker nok ikke lige på mandag... eller næste mandag...
 • Spise morgenmad. Som sagt, så er jeg virkelig ikke et morgenmenneske og sover gerne de 10 min. ekstra fremfor at spise morgenmad. Jeg er ikke god til mad om morgen, da min appetit slet ikke er vågnet endnu. Dog er jeg begyndt at tage en drikkeyoghurt med i hånden.
 • Være mere spontan. Jeg kan godt lide struktur. Jeg kan MEGET godt lide struktur - og derfor er jeg måske ikke så god til at hoppe ud i uvante situationer. Jeg tror dog på, at det kan være sundt, at være spontan nogle gange og få rykket sine trygge rammer.
 • Læse flere bøger. Jeg læser meget i perioder og elsker det mere end noget andet. Jeg har dog så mange bøger herhjemme, som jeg ikke har fået læst endnu. Det er ofte i ferier, jeg læser, da jeg ikke har skolen at skulle tænke på. Når jeg åbner en bog, har jeg svært ved at lægge den fra mig igen, derfor tør jeg ikke altid at begynde på en.
 • Motionere mere. Jeg er skam meldt ind i Fitness World og betaler for det hver eneste måned. De sidste par måneder, har jeg dog ikke trænet så meget, som jeg gerne ville. Det vil sige, faktisk har jeg slet ikke fået trænet. Det ærger mig, at min motivation ikke er der for tiden. Dog har der også været nogle uheldige episoder med sygdom og et styrt på en knallert i mellemtiden, samt stressede perioder med skolen, som har gjort, at det ikke har været muligt for mig, at komme afsted. Der er altid masser af undskyldninger, men er sikker på, at motivationen nok snart skal komme igen.
 • Spise mere sundt. Jeg er så dårlig til at lave mad og ikke mindst finde på retter, der er interessante. Jeg gider ikke bruge min tid i et køkken og så er jeg kæmpe fan af café mad. Jeg er dog begyndt at tage min kost mere seriøs. Jeg er begyndt at undgå gluten så vidt som muligt, hvilket har gjort en kæmpe forskel. Jeg føler mig ikke længere så oppustet, som jeg før har gjort og har nu en normal fordøjelse. Det har givet mig mere energi og jeg tænker nu mere over, hvad jeg propper i munden. Jeg spiser dog ikke mindre usundt af den grund, men jeg lægger mere mærke til, hvor meget jeg spiser og hvad jeg spiser.
 • Spare op og få styr på min økonomi. Det er svært at spare op, når ens indkomst kun består af SU. Jeg ville dog gerne kunne spare op til en rejse til London, en studietur og en fremtidig hund. Jeg bliver dog nødt til at have tålmodighed, da det ikke går så hurtigt, som jeg gerne ville. Det handler dog også stærkt om prioriteringer, hvilket kan være røv irriterende.


Likes

Comments

Jeg undskylder på forhånd over den dårlige kvalitet af billeder. Jeg var desværre presset med tid, men synes stadig I skal have æren af at se mit fine outfit.

Det er nu en uge siden, at vi kunne kalde højtiden for Halloween og jeg tog derfor til kæmpe Halloween-fest på UCN. Det er ikke fordi, jeg ELSKER Halloween, men jeg elsker en hver undskyldning for at klæde mig ud. Det er det bedste jeg ved (Kom nuuuu Karneval!)

I år valgte jeg at klæde mig ud som skelet med et twist af sugarskull. Dragten er en gammel sag fra ASOS herrerkollektion og sommetider bruger jeg den som hyggedragt. Den er så dejlig varm, hvilket også gjorde det lækkert, da Halloween foregår i en måned, hvor solen ikke ligefrem skinner. Jeg gjorde den lidt mere feminin ved at lyne lidt mere ned end normalt, så man kunne fornemme min Marlies Dekkers bh, som har nogle rigtig fine detaljer. I sidste øjeblik valgte jeg at tilføje min Lana Del Rey hårbøjle, da jeg følte, der manglede noget og det fik kostumet til at være lidt mere sugarskull. Skull-makeuppen er inspireret af forskellige youtube videoer og inspirationsbilleder, jeg har fundet rund omkring på internettet og er lavet med hvid ansigtsmaling, en sort flydende eyeliner og sort øjenskygge.

Likes

Comments

Hvis I kommer fra Aalborg og har lagt mærke til en pige, der kører rundt på en gammel knallert, så er det nok mig, I har set. Jeg har nemlig bevæget mig rundt på denne Puch Maxi siden starten af september, hvilket jeg får en del opmærksomhed på.

Jeg købte den brugt hos en privat i Sønderjylland. Jeg vidste ingenting om knallerter, så selvfølgelig blev jeg taget godt og grundigt i røven. Jeg gav en urimelig pris for en knallert, der slet ikke virkede optimalt. Den fik derfor lov til at stå i kælderen over sommerferien, indtil jeg fandt en flink kammerat, der ville lave den for mig, samt sætte mig ind i, hvordan den virker. I dag kører den helt perfekt og jeg har fået en smule mere forstand på knallerter!

Jeg havde længe ønsket mig en Puch Maxi, da jeg er vild med alt, der er retro. Jep, jeg er en ægte hipster! Desuden, hader jeg at være afhængig af offentlig transport og hader at cykle, da jeg bor på en bakke, der vil tage livet af mig. En knallert ville være den optimale løsning - især nu, hvor min nye skole befinder sig et godt stykke væk Nørresundby. Med offentlig transport ville det tage mig 1 time at komme i skole, hvis busserne vælger at komme til tiden, men på knallerten tager det mig 20 min. Dog bliver jeg nok nødt til at overgive mig til busserne, når vinteren kommer. Jeg har nemlig allerede oplevet mit første styrt. Så jeg kender vigtigheden i at køre med styrthjelm, være opmærksom og holde mig fra glatte veje.

Modellen hedder Puch Maxi K og er fra omkring 1975. Det er ikke den originale Puch farve, men det var egentlig på grund af den sorte farve, at jeg forelskede mig. Den bliver mere rå at se på og så matcher den selvfølgelig til mit tøj. Jeg føler mig total badass, når jeg drøner rundt på den - som en ægte bikerchick - men også lidt som en kæmpe bondeknold. Især på min først køretur, hvor der blev råbt; "Det er jo Polle fra Snave!". Jeg tog det dog med et kæmpe smil på læben, da jeg godt vidste i forvejen, at det ville følge med i købet. Man får en del opmærksomhed, selvom der er flere og flere, der kører rundt på dem den dag i dag. Priserne er derfor også højere, end hvad de har været før. De fremkalder nostalgi hos de fleste fra den lidt ældre generation - blandt andet min mor, som havde en, da hun var ung. Dette gør også, at jeg synes, det er ekstra sjovt at køre rundt på min i dag.

Likes

Comments

Jeg er afhængig af at gå med læbestift - både til hverdag og fest, og er godt på vej til at have en god samling af farver. Jeg har det med læbestift, som andre måske har det med smykker - jeg kan føle mig nøgen uden. Selvfølgelig går jeg ikke med læbestift hver dag og endda nogle gange slet ingen make-up, men jeg føler mig ekstra tilpas, når jeg gør.

Lige for tiden er jeg forelsket i sort læbestift. Når man har en blog, der hedder "SORTE Streger", er afhængig af læbestift og ens yndlingsfarve er sort, så er det vel et must, at anskaffe sig en sort læbestift. Jeg har derfor længe gået og søgt efter den perfekte nuance, samt en god holdbarhed. Jeg er storforbruger af MAC Cosmetics produkter, især deres læbestifte, da de holder ekstrem godt, har et lækkert design og findes i adskillige sjove farver og nuancer. Jeg har derfor ønsket, at de ville lave en sort læbestift, som ville komme til Aalborg. Aalborg har det jo med at være en smule bagud og en sort læbestift ville nok ikke blive den mest solgte heroppe i norden, hvor en hvis Hr. Jante stadig bestemmer. Så derfor havde jeg ikke forestillet mig, at det ville blive en realitet. Selvfølgelig, kunne jeg bare bestille over deres hjemmeside, men det kan være svært at vurderer farverne, da der kan være forskel på farvetonen i ens læber. Desuden, findes sort i så mange forskellige nuancer, hvilket ikke ville kunne ses på billeder, da ofte lys og redigering snyder.

...MEN DÉR VAR DEN SÅ!

Da jeg tilfældigt kiggede forbi MAC Cosmetics igår, havde de fået den perfekte sorte læbestift, jeg havde gået og ledt efter. De havde endda fået flere forskellige. Den første jeg prøvede var glossy, kulsort og super fin, men da jeg opdagede denne, som er mat, var det helt sikkert den, jeg forelskede mig i. Den hedder "In My Fashion" og koster 165 kr. Den er den perfekte nuance, selvom den godt kan have et sjovt, brunligt skær, når man lige ser stiften. Men når den kommer på læberne, får den en varm, sort farve, hvilket jeg aldrig har set før. Den varme nuance gør, at den ikke virker så hård at se på, men bliver lidt mere "naturlig". Selvom en sort læbestift nok aldrig vil blive heeeelt naturlig.

Jeg vil bruge den til en meget simpel make-up, hvor kun mine læber vil være i fokus. Jeg er vild med kontraster og har allerede planer om at bruge den til weekendens fest, hvor jeg kan teste holdbarheden. Som sagt, er jeg vant til at bruge MAC Cosmetics, så jeg er rimelig sikker på, at denne nok skal leve op til den sædvanlige kvalitet.

Likes

Comments