Header

Hvis I kommer fra Aalborg og har lagt mærke til en pige, der kører rundt på en gammel knallert, så er det nok mig, I har set. Jeg har nemlig bevæget mig rundt på denne Puch Maxi siden starten af september, hvilket jeg får en del opmærksomhed på.

Jeg købte den brugt hos en privat i Sønderjylland. Jeg vidste ingenting om knallerter, så selvfølgelig blev jeg taget godt og grundigt i røven. Jeg gav en urimelig pris for en knallert, der slet ikke virkede optimalt. Den fik derfor lov til at stå i kælderen over sommerferien, indtil jeg fandt en flink kammerat, der ville lave den for mig, samt sætte mig ind i, hvordan den virker. I dag kører den helt perfekt og jeg har fået en smule mere forstand på knallerter!

Jeg havde længe ønsket mig en Puch Maxi, da jeg er vild med alt, der er retro. Jep, jeg er en ægte hipster! Desuden, hader jeg at være afhængig af offentlig transport og hader at cykle, da jeg bor på en bakke, der vil tage livet af mig. En knallert ville være den optimale løsning - især nu, hvor min nye skole befinder sig et godt stykke væk Nørresundby. Med offentlig transport ville det tage mig 1 time at komme i skole, hvis busserne vælger at komme til tiden, men på knallerten tager det mig 20 min. Dog bliver jeg nok nødt til at overgive mig til busserne, når vinteren kommer. Jeg har nemlig allerede oplevet mit første styrt. Så jeg kender vigtigheden i at køre med styrthjelm, være opmærksom og holde mig fra glatte veje.

Modellen hedder Puch Maxi K og er fra omkring 1975. Det er ikke den originale Puch farve, men det var egentlig på grund af den sorte farve, at jeg forelskede mig. Den bliver mere rå at se på og så matcher den selvfølgelig til mit tøj. Jeg føler mig total badass, når jeg drøner rundt på den - som en ægte bikerchick - men også lidt som en kæmpe bondeknold. Især på min først køretur, hvor der blev råbt; "Det er jo Polle fra Snave!". Jeg tog det dog med et kæmpe smil på læben, da jeg godt vidste i forvejen, at det ville følge med i købet. Man får en del opmærksomhed, selvom der er flere og flere, der kører rundt på dem den dag i dag. Priserne er derfor også højere, end hvad de har været før. De fremkalder nostalgi hos de fleste fra den lidt ældre generation - blandt andet min mor, som havde en, da hun var ung. Dette gør også, at jeg synes, det er ekstra sjovt at køre rundt på min i dag.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Jeg er afhængig af at gå med læbestift - både til hverdag og fest, og er godt på vej til at have en god samling af farver. Jeg har det med læbestift, som andre måske har det med smykker - jeg kan føle mig nøgen uden. Selvfølgelig går jeg ikke med læbestift hver dag og endda nogle gange slet ingen make-up, men jeg føler mig ekstra tilpas, når jeg gør.

Lige for tiden er jeg forelsket i sort læbestift. Når man har en blog, der hedder "SORTE Streger", er afhængig af læbestift og ens yndlingsfarve er sort, så er det vel et must, at anskaffe sig en sort læbestift. Jeg har derfor længe gået og søgt efter den perfekte nuance, samt en god holdbarhed. Jeg er storforbruger af MAC Cosmetics produkter, især deres læbestifte, da de holder ekstrem godt, har et lækkert design og findes i adskillige sjove farver og nuancer. Jeg har derfor ønsket, at de ville lave en sort læbestift, som ville komme til Aalborg. Aalborg har det jo med at være en smule bagud og en sort læbestift ville nok ikke blive den mest solgte heroppe i norden, hvor en hvis Hr. Jante stadig bestemmer. Så derfor havde jeg ikke forestillet mig, at det ville blive en realitet. Selvfølgelig, kunne jeg bare bestille over deres hjemmeside, men det kan være svært at vurderer farverne, da der kan være forskel på farvetonen i ens læber. Desuden, findes sort i så mange forskellige nuancer, hvilket ikke ville kunne ses på billeder, da ofte lys og redigering snyder.

...MEN DÉR VAR DEN SÅ!

Da jeg tilfældigt kiggede forbi MAC Cosmetics igår, havde de fået den perfekte sorte læbestift, jeg havde gået og ledt efter. De havde endda fået flere forskellige. Den første jeg prøvede var glossy, kulsort og super fin, men da jeg opdagede denne, som er mat, var det helt sikkert den, jeg forelskede mig i. Den hedder "In My Fashion" og koster 165 kr. Den er den perfekte nuance, selvom den godt kan have et sjovt, brunligt skær, når man lige ser stiften. Men når den kommer på læberne, får den en varm, sort farve, hvilket jeg aldrig har set før. Den varme nuance gør, at den ikke virker så hård at se på, men bliver lidt mere "naturlig". Selvom en sort læbestift nok aldrig vil blive heeeelt naturlig.

Jeg vil bruge den til en meget simpel make-up, hvor kun mine læber vil være i fokus. Jeg er vild med kontraster og har allerede planer om at bruge den til weekendens fest, hvor jeg kan teste holdbarheden. Som sagt, er jeg vant til at bruge MAC Cosmetics, så jeg er rimelig sikker på, at denne nok skal leve op til den sædvanlige kvalitet.

Likes

Comments

Jeg har det vildeste celebrity GIRLcrush på FKA Twigs. Hun er SÅ beundringsværdig! Elsker hendes stil, elsker hendes attitude, elsker hende som væsen. En lille alien, man har lyst til at tage med i lommen. Hendes stil er så inspirerende - så anderledes, rå og feminin. Hun er helt sikkert øverst på listen over mine stilikoner.

Hvis I ikke kender hende, så er hendes rigtige navn Tahliah Debrett Barnett. Hun er en engelsk sangerinde, sangskriver, producer og danserinde på 28 år og selveste, Twilights-stjernen, Robert Pattinsons kæreste. Hendes musik er meget underground og er blevet sat ind under genre som elektronisk, avant-pop, trip hop og experimental.

"Two Weeks" er helt sikkert min favorit sang, selvom jeg ikke lytter vildt meget til hendes musik. Jeg føler mig dog draget af hendes musikvideoer og anerkender hendes musikalske talent - og fantastiske væsen.

Likes

Comments

 1. Jeg er afhængig af (SORT) kaffe og drikker gerne 8 kopper på en dag. Hvilket nok kan mærkes....
 2. Mine yndlingsfarver er sort, lyserød og bordeaux.
 3. Hvis det ville være optimalt, ville jeg bruge min ovn til opbevaring (ligesom Carrie Bradshaw fra Sex & The City), da jeg overhovedet ikke kan lave mad og interesserer mig ikke for det. Hvis jeg havde råd til det, spiste jeg ude hver dag, da jeg har en kæmpe svaghed for café-mad.
 4. Jeg drømmer om, at få fyldt kroppen med tatoveringer - og er stille og roligt igang med det.
 5. Jeg har tatoveret "YOLO" på min ene balde. Spørg mig ikke hvorfor...
 6. Jeg har ingen motorik, jeg har nemt ved at få blå mærker og har minimum altid ét mærke på kroppen.
 7. Jeg går sjældent i jeans, da jeg synes det er et ubehageligt stykke tøj.
 8. Jeg bliver ofte kaldt vampyr, da jeg bruger solcreme med minimum faktor 50 halvdelen af året. Jeg bliver let forbrændt og er egentlig rimelig tilfreds med min bleghed.
 9. Men når jeg endelig får en smule sol, så kommer mine fregner frem på næsen, som jeg nogle gange godt kan savne.
 10. Jeg er allergisk over for... alt.... Blandt andet støvmider, græs, pollen, de fleste dyr (som jeg pænt igonerer, da jeg hellere vil tage min medicin, så jeg kan beholde min kanin og få en hund i fremtiden).. og mange andre ting!
 11. Jeg er en kæmpe nørd - bl.a. når det gælder Star Wars!
 12. Jeg spiller guitar. Jeg er ikke professionel, men nok mere lejerbålstypen.
 13. Mit største idol er Marilyn Monroe.
 14. Jeg prøver så vidt som muligt at undgå gluten, hvilket er rimelig nyt for mig. Jeg har ofte haft problemer med min mave og fik bl.a. opereret min galdeblære ud i Marts 2016 efter en akutindlægelse.
 15. Jeg er blevet opereret i hjertet, da jeg var 12, da jeg led af WPW-syndrome - Hvilket betyder, at jeg fik anfald, hvor mit hjerte slog mindst 10 gange hurtigere end normalt.
 16. Mit yndslingstal er nr. 16

Likes

Comments

Det er snart vinter og det kan sagtens mærkes på vejret. Vi gik jo fra 25 grader til 13 på ingen tid.

Jeg elsker sådan set regn og gråvejr.. Når jeg er indenfor, under dynen med en kop kaffe og en god film, imens regnen slår på ruderne. Det er så hyggeligt. Desværre er det jo oftest, at jeg rent faktisk bliver nødt til at komme ud, da jeg jo har en skole, der skal passes og eventuelt noget socialliv. Derfor ser jeg det som en god undskyldning for at købe en ny vinterjakke, så man kan glæde sig til at træde ud ad døren i en varm og lækker jakke, der kan virke som erstatning for dynen, man hurtigt kan savne.

1. Monki | 2. Monki | 3. Weekday | 4. H&M | 5. Weekday

Normalt køber jeg kun sorte jakker (læs: tøj)... men har forelsket mig i disse 5 til rimelige priser og endda forskellige farver! Minimum én af dem måtte godt varme mig denne vinter, men så skal der nok først sorteres i det store sortiment, jeg allerede har.

Likes

Comments