Sitter ute på altanen med min nya dator och dricker saft i ur ett vinglas, och jag har precis målat mina toppar på naglarna med glitter(blev jätte fint).

Jg har inte haft nått speciellt för mig de senaste veckorna. jag har tatuerat mig på armen. är stolt över att jag gjorde den för jag är ju så sprut/nål rädd, men han som jobbade där lugnade ner mig så de gick bra :) Susan tatuerade sig för 2 veckor sen, en örn på sidan av magen typ eller hur man nu förklarar. 

Min bror tog med mig till Basic för 2 veckor sen också och de var min första gång jag var där, jag hade fördomar om de stället men de var tvärtom. Jag hade en jätte rolig kväll men all folk där, man kände typ alla för de ligger i Stenkullen så man var aldrig själv heller ( jag tog förresten med mig Susan).

Det är bara 5 dagar kvar till Balen, och vi fick se bordsplaceringen för några dagar sen och jag sitter bredvid Emma och Olivia, är glad för de för vill inte sitta bredvid någon jag inte känner. 

DET ÄR BARA 18 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!! ;)

/LOVE FRIDA ☀ 💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår blev de en lyckad kväll om man inte räknar med början av kvällen.
Vi var på byggan i typ 20 min sen drog vi vidare till Trädgår'n. Brandlarmet gick där också så vi fick stå utanför och frysa i en halvtimme innan vi fick gå in och festa igen :)
Vi tog sista tåget hem så jag och susan var hemma ca 4 på morgonen :) Sen vaknade vi kl 12 :D
Kvällen får 3 av 5 pga början för en viss person bara dissade oss !!
LOVE / Frida ;)


Likes

Comments

Idag har det uppstått kaos i våran klass med en lärare, läraren särbehandlar folk i våran klass och de är inte okej så vi kanske ska gå till rektorn om detta...

Annars har det varit en bra dag, mycket skratt 😄

Blev bara jag och pappa som åt middag för mamma är ute och äter med pantertanterna. pappa satte på en film och jag blev förvånad... han satte Djungelboken (Tecknad) , Jag bara blev hel tyst och skrattade och han älskar den filmen så den fick ja se med honom 😃

vet inte om jag orkar kolla på TVD för jag har precis kollat på två avsnitt av The Originals (skit bra serie) 💙

Jag bjuder på Bilden 😘LOVE / Frida ✌

Likes

Comments

Ibland så hade det varit skönt att bara gå runt och prata med någon som förstår hur man har det... att man kan dela med sig och få stöd i alla lägen. (Fuck this SHIT)

nu har jag kollat på näst sista Paradise Hotel, jag orkar nog inte vara uppe och kolla på finalen! får kolla på den imorgon.

Imorgon så ska jag tillbaka till min praktikplats för att lämna presenter för jag var ju sjuk de sista dagarna så fick inte säga hejdå riktigt. imorgon blir det också att plugga, plugga. en sak ska vara klar på fredag en nästa vecka och en veckan efter de, och de är stora arbeten så de tar tid att skriva de.

Peace and Love / Frida 🌟

Likes

Comments

Nu sitter jag och har Svenska lektion (med den hatande läraren). jag var nere hos data teknikerna för att fixa min data med nått program. Jag har kommit ganska långt med svenskan( skriver om Astrid Lindgrens olika karaktärer).

Idag har jag mjukiskläder för det är en så lång dag så jag chillar igenom hela dan 😉 "I Love Mjukis" 💚

Dagens låt idag är "Keith Urban - For you
LOVE / Mjukis Frida 💓

Likes

Comments

Idag så har jag varit i skolan och det var väl okej, fast våran svenska lärare är inte så trevlig i alla lägen. så man har inte så mycket lust att gå på lektionerna!! nu gör vi någon vetenskaplig rapport om olika saker och de är skit svårt.

Sen när jag kom hem så satt jag och pluggade i 2 timmar (stolt tjej) jag jobbade med APL-arbetet och svenskan.

Jag gick ner till ICA och hämtade ut 3 paket som var till mig. det var ett fodral till mitt pass, en väska och ett fodral till min extra mobil(fast den hade gått sönder i resan hit från kina) 😔😓

Imorgon är det skolan från 8:20 till 16:50 😔 funderar lätt på att ta mina nya mjukisbyxor och en stor tjocktröja och bara chilla igenom hela dan 😉

LOVE / Frida 💙💗

Likes

Comments

Sitter och kollar på TV samtidigt som jag målar mina naglar, ska snart plocka ur diskmaskinen och sedan ducha :)
Sen ska jag och pappa åka och handla mat för vi har ingen mat hemma !
(min näsa är bättre idag men inte helt återställd )LOVE / Frida :D

Likes

Comments

Ligger i sängen och har precis vaknat, känner mig sådär :( jag ska snart upp och äta frukost, tror det blir gröt.
Idag blir det säkert att städa för mamma kommer hem imon och då vill pappa att de ska vara jätte fint när hon kommer!!
Jag ska nog nån gång under dagen också kolla på hunger games 2 :) och plugga !!
Ahhhhhh... det är skola imon !! :D

LOVE / Frida ;)

Likes

Comments

Jag har varit sjuk i 5 dagar nu, börjar bli tråkigt, vill börja träna också!!

Det är skola på måndag efter 9 veckors praktik, saknar alla personen som man hatar för att skratta åt dom och bara kolla hur fula de är 😉 (om jag nu har blivit frisk tills dess! )

sitter och har precis kollar på "The Mortal Instruments" skit bra va det, sådana filmer gillar jag 😄LOVE / Frida 💙

Likes

Comments

Det var ett bra tag sen jag skrev, men nu sitter jag och försöker hitta på ett ämne inom Svenska 3 som man ska skriva en "vetenskaplig rapport".

Jag har gjort den andra operationen på nedre käken, så det är slut på operationen. Nu väntar jag bara på att de ska göra mina tänder och sen sätta in dom ;)

Goodie, Goodie <3

// Frida <3

Likes

Comments