Rart jeg elsker denne jenta, min søtis! ❤️

Dagene har gått i ett sett her i sødertelje!

I går var jeg i byen og møtte en veldig hyggelig jente, og hennes bebis, på bare 7 uker! Ja, fy søren for en liten krabat, kan knapt se for meg den dag i dag at ariana var så litta, for ett år siden liksom ...

Nå tralter ho rundt og spytter ut noen ord, ler godt, løper å tralter seg. Hyler og skriker litt, å har virkelig sine meninger, sta som bare det. Hehe.. Herlig.
Syns det er veldig morsomt, jeg kan sitte på gulvet og bare titte på henne og se på alt hun gjør, også kan jeg begynne og le, så hopper ho i fanget mitt og begynner å le og klappe meg litt i hode. Hehe " søtis " ...

Det skjer så utrolig mye nytt og spennende, så bloggen har jeg rett og slett gitt litt " pause " ikke for at jeg ikke vil blogge, men jeg finner knapt tid!
På kvelden når ariana har lagt seg, vil jeg kanskje snakke litt med venner/familie i telefon, også må jeg rydde og pleie meg selv litt, jeg er så utmattet og sliten for tiden, så når jeg endelig får litt pusterom, fyller jeg den så godt jeg kan.

Tenner har vært vårt hjørne de siste nettene, så det har vel mye med det og gjøre.. At man mister litt energi av lite søvn. Ikke har vi muligheten til å hente oss inn på dagene, da det skjer så mye annet! Dessuten, ho frøkna mi er ikke akkurat en liten sove prinsesse, nei hun skal helst få med seg ALT! Så de dag lurene, de kan vi egentlig se langt etter.
Selvom vi kan gå lange turer ute, så skal ho ikke sova, det blir heller mer gråt og irritasjon, en det blir en koselig tur, når hun er trøtt! Det er litt kjedelig, spesielt når hun er stuuuup trøtt, gnir seg i øynene og liksom bare små piper, hvorfor kan hun da ikke bare legge seg og få en tur mens ho sover, i deilig frisk luft!

De barna de barna.

Tja, imorgen er det en ny runde hos bvc / helsestasjonen.
Det blir spennende, for i morgen har vi ett lite " matprogram " også skal legen ta en liten titt og en prat, da jeg tror hun har laktose allergi!
Det blir fint og få vite litt mer ...

Jg skal snart krype til sengs , klokken er fort blitt over tolv, så det er på tide og finne hode puta.
Jeg håper dere alle har hatt noen fine dager, å at dere har det bra! Klem {A}
🙆🏻
Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 31 lesere

Likes

Comments

Jeg har også erfart den dårlige siden til " hjelp " av barnevernet, jeg har også erfart en vond side av " hjelp"
Men vet du, jeg blir skuffa over deg!

Du sitter i dag på ett " mødrehjem " noe som i seg selv er en langvarig og tung prosess som nybakt mor.
Alle vil ta med seg barnet sitt hjem, og leve i fred, leve uten bekymringer, vite at du er god nok, og at du gjør ditt beste, for det aller kjæreste du har i verden, nemlig barnet ditt.

Men det at du kan tråkke ned andre mennesker, og se ned på andre for noe dem har vært igjennom, akkurat som det du gjør nå, det blir feil! Det er rett og slett skammelig.

Her sitter venner av deg og bekymrer seg, som vil deg og ditt alt godt i verden, som vet og kjenner deg, som faktisk er veldig glad i deg, så sitter du der da, og har det kanskje helt "forferdelig" for du vil jo bare " hjem " hvem ville ikke kunne kjønne det liksom.. Jo jeg vet veldig godt hvordan det er.

Vi har ikke samme historie bakgrunn eller samme " opphold " men jeg vet fortsatt hva du går igjennom.
Jeg vet det er en hard " oppgave i seg selv " selvom vi har ulike grunnlag for hvorfor vi var på mødrehjem, er på mødrehjem med barnet vårt.
Det er ikke alltid det man får høre her og der som er sannheten, det kan være vondt og høre på andre sitte og snakke om deg og ditt der du er, for kanskje grunnlag som egentlig ikke er " så alvorlige " ...

Man kommer dit og får en aha opplevelse. Man tenker dette klarer jeg å dette skal jeg fikse, null problem. Jeg vil tro mange kjenner seg igjen, og som vet følelsen av ett mødrehjem, spesielt dem som har erfart den samme opplevelsen selv.

Men jeg skal love deg at det går på helsa løs, man blir utmattet og sliten, å man har ingen form for privat liv, man har ikke den normale hverdagen andre mødre kan glede seg over med sitt nyfødte barn, man har heller ikke den roen man skulle ønske.
Man får det vondt, forde man føler seg tom, man føler seg ensom!!

Man er omringet av ukjente og fremmede, både personal inn og ut på "vakt" man har nye mødre og noen ganger fedre, omringet av deg og ditt barn, kanskje medmennesker du aldri kunne klart og se for deg å snakke med engang, utenfor dette hjemmet!

Du har tider du skal følge, du har en timeplan som du kan kjenne igjen da du gikk på skolen.
Morgenstund kl. 9.00.
Hvor normalt er bare det i seg selv? På en helt vanlig dag hjemme ... Du har middagen klokka 16.00. Som du også skal sitte til bords med, til riktig tid, å spise maten deres.
Det er jo hyggelig det, men med vilt fremmede rundt middagsbordet, kanskje 13. Stk ..

Jeg vet ikke med deg, men jeg syns det var ett tungt opphold, men når man har vært der en stund, kan man nesten føle seg hjemme, man vil faktisk føle ett savn tilbake dit, når man kommer hjem og har kommet bort " man er fri " det vil du nok tro at du er, men atter nei? Tror du barnevernet vil la deg gå " fri " jeg var ikke så heldig, enda jeg var en god mor, som gikk igjennom ett rent mareritt godt nok i 9. Månder...

Hva " hjalp dette meg " ingenting.

Men dette trenger ikke være akkurat deg, men jeg har min historie og min opplevelse, men når du selv er bevitne til hva du selv opplever akkurat nå som det er tungt, burde du da dømme andre, når du står der selv?!

Tenker du for deg selv, æsj ho der, når du selv sitter der du gjør? Det er kvalmt!
Du burde innrømme for deg selv hva du går igjennom, og du burde kanskje sette pris på den støtten du får, de rådene andre kan gi deg. Hvorfor skal du være så dømmende?

Det er jo ganske dårlig av deg, og av de som faktisk vil deg godt!

Jeg har selv erfart det, jeg har mista mange " venner " for at de fikk seg " barn " for at dem vil jo ikke ha noe med meg og gjøre, for jeg har jo vært en elendig " mor "

Haha ... Sorry meg, beklager at jeg ler, men hva slags venner er dette?! Det kalles ikke venner. Men du vil nok bevitne dette selv, for tro meg, det fins så mange dømmende, og akkurat nå er du en av dem. Det syns jeg er fælt.

Hilsen {A}
💁🏻  • 71 lesere

Likes

Comments

Denne kjekkasen på bildet over her, det er sønnen min. ❤️

I januar er det ny rettsak, og denne gangen skal jeg nok sitte i salen og være tilstede selv. Det var veldig merkelig og ikke kunne delta forje rettsak, advokaten min var med, men det er ikke akkurat det samme og få noen papirer i ettertid!

I tillegg får man liksom ikke noe særlig info om hva som skjedde, hva som ble sagt osv. Noe som er veldig trist for min del, jeg sitter jo her nede i Sverige for og bevare det aller kjæreste jeg har i livet, nemlig lillesøster, men jeg er like engasjert og like ivrig etter sønnen min, jeg vil også han skal hjem, jeg vil også være tilstede.
Jeg ser ikke sønnen min, og har ikke sett han på 2 år, noe som er helt forferdelig, jeg savner gutten min.
Mitt sjarmtroll, som jeg forguder, han er virkelig den fineste gutten jeg vet om.

Men nok om det!

Nå skal jeg dele litt tanker med dere, som sagt så handler denne bloggen om mitt liv som har ett barn i fosterhjem, og dattera mi som bor hjemme, og reisen jeg å henne har i ett nytt land!

Fosterforeldre!

Sønnen min er igjen i ett nytt fosterhjem, denne gangen med ikke godt så full voksene, men i en samme alder som meg og far. Det jeg syns er litt merkverdig i dette tilfelle, det er at de kan innrømme i en rettsak at så lenge de får pengene inn på konto, så er det GREIT!

Er det GREIT?!
Hallo, rettssystem !!
Hva i alle dager tenker enkelte mennesker med!
Dette er ett barn, min sønn.
Fortjener ikke han like god omsorg og kjærlighet? Fortjener ikke min sønn og bli ivaretatt på lik linje som andre barn? Fortjener han en liksom familie som bare har denne gutten på grunnlag av penger?!

Jeg blir direkte kvalm.

Her sitter vi biologiske foreldre og vil sønnen vår alt godt, vi har ikke gjort noe for og egentlig sitte i denne " båten " som vi gjør ..
Vi som foreldre elsker sønnen vår og gjør alt vi kan for samvær og få han hjem, så han kan bli elsket og ivaretatt!
Så kommer det folk, mennesker som tramper oss på tæra. Som bare gjør livet vårt til ett rent mareritt!

Dette er mennesker, som ikke vil mitt barn det BESTE, men gjør dette som en vanlig jobb, det er jo så slitsomt, det er så krevende, så PENGER ja det er ALT som BETYR NOE!

Jeg syns det er dirket kvalmt, hva med og si , vi vil ha denne gutten forde denne gutten fortjener kjærlighet og god omsorg, denne gutten fortjener og komme inn i vår kjærlige familie og få kjenne på kjærligheten vi vil gi han!

Han skal få ett trygt og stabilt hjem, denne gutten er sjarmerende , hans latter er beroligende, hans latter får frem gleden i hverdagen vår, noe vi ikke har kjent på tidligere, for vi har ikke barn selv.

Hva med og få frem det positive i dere som skal ta vare på minn sønn!!!

Hva med og DRITE i og nevne penger mens dere vitner mot far til barnet?! Hva med og ta hensyn til oss foreldre?! Ta hensyn til at dette er ett barn som ikke har det bra, ett barn som er utrygt, redd og usikker på verden?

Ett barn som tidligere ikke har kjent på tillit , kjærlighet og ett fast bosted? Forde for systemet kjære dere, så er denne gutten en kasteball!
For barnevernet er denne gutten en kasteball, han er ikke noe annet!?

han er så mye mer verdt en og bli brukt som en pengemaskin, han er så mye mer en og bli kastet rundt hit og dit? For vet dere, før han kom til dere , hadde han liksom 3 mammaer , det var meg , tidligere fostermor og ett besøkshjemmet han var på.
Men dere har jo sagt opp besøkshjemmet som var det eneste trygge igjen for sønnen min. Hyggelig, stå på! Stor klapp til dere , det må jeg si, til barns beste, trygge rammer osv, det er så tullete av barnevernet , og av rettssystemet!

Det er jo bare løgner og bedrageri!
Dere er ikke noe bedre som fosterforeldre, dere er stygge mennesker, å jeg hater dere.
Jeg vil aldri i mitt liv se dere.
Veldig glad jeg slipper det, for jeg som mor vil ikke tillate meg selv og takle og høre på noe så idiotisk, en så dårlig grunn for og bli fosterhjem, til mitt barn!

Dere gjør sønnen min og min familie ødelagt!
Sånne mennesker som dere, ødelegger barn og foreldre!

Om 3 år kanskje 1 år ...
Orker dere ikke mer.. Sann mine ord!

Akkurat som alle andre, dere får spart dere litt penger.
Også gidder dere ikke mer. Det var jo en slitsom jobb!

" {A} " 👄

  • 305 lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen.

Jeg har holdt meg litt tilbake i det siste av enkelte grunner jeg ikke vil snakke om. Det er mange innlegg jeg har skrevet, men det er enkelte saker jeg ikke vil dele med noen.
Jeg syns bare det er deilig og skrive det ned, mine tanker og følelser kun for meg selv.

Noen andre som kan bruke bloggen på den måten?
Eller er det bare meg ?
😏

I skrivende stund sover min lille, hun er ikke helt pigg i dag.

Tenkte og dele ett innlegg om fosterforeldre litt senere, håper dere får en fin dag videre!

Klem {A} 👄

  • 92 lesere

Likes

Comments

God morgen, nå ligger min lille i fanget og sover, fortsatt litt varm, men ikke så høy feber.
I natt ble en natt jeg hadde vært forberedt på, jeg viste denne natten ville bli noe litt utenom det vanlige.
Å det stemte jo helt klokke klart når kl var 14.00 i natt!

Frøkna var litt grinete i går kveld, og sovnet allerede kl syv, hun nektet og spise kveldsmat, så jeg gjorde klart en flakse hun kunne kose seg med, noe energi er det i melka.
Hun sov som en stokk til klokken var 00.05.
Da ble hun urolig i sengen, snudde seg hit og dit og sutrete, hun var veldig varm, så det var ingen tvil om at denne jenta hadde feber, allerede før jeg rakk og måle tempen i rompa, viste den 34,7 å den var ikke engang kommet i rompa. Jeg viste at dette ikke var bra, men allikevel måtte man ta den fulgt ut og vente på pip pip. 40,2 i feber, det medførte jo selvfølgelig og bare få på oss klær, pakke en stelle veske og ned på legevakten, vi var der fra klokken 01.31 - 04.54 i dag tidelig! Vi kom inn på akutten med engang, og vi fikk snakke med en koselig dame som tok meg og lille godt imot.
Ariana var så heldig og fikk sin egen liten avdeling, seng og noen små leker, smokken og en flaske melk, der lå min lille frøken rett ut. Hun hadde fått bivirkninger etter dagens tidligere sprøyter fra helsestasjonen, vi har fått flytende febernedsettende som vi skal sprøyte inn i munnen.

Nå skal jeg få ryddet leiligheten litt, mens lille frøkna sover.

Ha en strålende dag videre alle sammen, {A} 👄

  • 114 lesere

Likes

Comments

Helsestasjonen, 2 sprøyter!

I dag har jeg vært på helsestasjonen, i dag fikk søtnosen to sprøyter.
Hun var veldig flink, gråt litt så var hun allerede nede på gulvet for og finne noe å leke med.
Virker som søtnosen har en veldig høy smerteterskel, å det er vell bra. Jeg blir så stolt av henne, vi fikk masse skryt som vanlig, noe som gjør mamma hjerte ekstra STOLT!

Etter helsestasjonen

Da sovnet min lille i vognen på tur hjem, så hun sov en liten lur, så kom vi hjem og lille og jeg leka litt med bilen hun fikk i bursdagsgave, den bilen liker hun!
Så gikk vi ut en tur siden det var fint vær, så vi var i parken og huska og kjørte litt på sklia, og løp i gresset, før vi tuslet hjem til middag. Resten av kvelden har lille vært litt sutrete og hatt litt vondt i bena, så hun sovnet allerede klokken syv i dag.
Så i løpet av kvelden er det bare og se hvordan det går, hun kan jo få litt feber osv, noe som er bivirkningene etter sprøytene. Så da er det vell bare og gjøre klart ett deilig bad, og gi litt smertestillende og en flaske melk, så roer det seg nok.

Jeg ønsker dere en fin kveld videre {A} 👄

  • 114 lesere

Likes

Comments

Jeg har mye jeg vil slippe ut, men tiden er ikke inne for det enda. Så med det vil jeg ønske dere en god kveld videre.

Klem {A} 👄

  • 115 lesere

Likes

Comments

I går blogga jeg ett innlegg, jeg og ariana var stup trøtte etter dagens hendelser. Vi hadde en bra dag.

Ariana fikk en koselig god morgen frokost med meg, før hun fikk en muffins med sang og en liten morgen pakke.
Så fikk hun ett lite bad, også var det fin stasen på.
Hun var så fin med en flette i håret og to rosa sløyfer og en kjole med blomster, hun var så fin.

Vi dro oss en liten gå tur innover til byen, for og dra til åpen barnehage, der var vi ett par timer før vi gikk den lange veien hjem igjen, på veien hjem stoppa vi innom MAX og tok en liten matbit, og hoppa i ett hoppeslott, en slott ariana og jeg hadde helt for oss selv. Det var gøy. Så fikk vi kommet oss hjem og skiftet og stelt oss litt, for vi skulle nemlig få familiebesøk.
Ariana fikk ett års kaken sin, muffinsene var fremme og noen små OBOY kuler som fortsatt står i kjøleskapet. Den ble ikke rørt, da vi alle ble ganske så mettende etter ett kakestykke. Ariana fikk en bil, en baby dukke, hansker, penger og klær.
Hun sovnet allerede klokken syv, og våknet ikke før halv syv i dag tidlig.

Nå skal hun sove en liten lur, før det blir lunsj!

Ha en toppers dag videre, god morgen foresten. {A} 👄

  • 117 lesere

Likes

Comments