SORENSANTA

​​Den 29 December 2017, får min kæreste og jeg nøglerne til vores første lejlighed. For os begge er det en helt ny ting. Det er vores første lejlighed, og vi har hver vores måde at gøre tingene på. 

Jeg vil gerne det ene, og hun vil gerne det andet. Men uden hende tror jeg aldrig at jeg havde taget skridtet før jeg ville være 30. Det er på tide at vi begge kommer ud og klare os selv, og for mit vedkommende er jeg glad for at jeg har hende! 

Idag er det den 20 December, og i morgen regner jeg med at købe flyttekasser, og begynde så småt at pakke mine ting sammen. 

Jeg tror uden tvivl at det for alvor sætter gang i nogle flyttefølelser når man begynder at pakke sine ting i kasserne. Det her med at flyve fra reden og skulle lære at klare sig selv er klart en milepæl for mig som person. Men på nogle punkter er jeg bekymret om hvor længe det vil tage at vænne sig til tanken om at bo alene med sin kæreste. 

Selfølgelig glæder jeg mig, og jeg er sikker på at min kæreste også glæder sig. Men det er helt nyt for os begge. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at vi vil være gode til at gå på kompromis med hinanden og give hinanden den plads der er behov for. Uoverensstemmelse og eventuelle skænderier er noget der skal være plads til i et forhold. Man skal bare kunne genkende forskellen på hvornår det er sundt og usundt. 

Når man er vant til at mor laver maden, vasker ens tøj og putter en når man skal sove. (ironien læses) Så kan det godt være lidt svært at sætte hovedet og tankerne op til at skulle undvære den slags. Men glædelsen er stor, og vi har en masse planer for hvordan der skal indrettes, hvilke fester der skal afholdes og hvordan vi får hverdagen til at hænge sammen! 

Jeg glæder mig til at opdatere jer om hvordan alting er gået, og dele nogle billeder af selve lejligheden og indrettelsen! 


@Disclaimer, det er ikke mine billeder.​

Likes

Comments

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?
Jeg vil beskrive mig selv som en utroligt glad ung mand med sans for en hvis humor. (Nogen vil nok kalde den for sort) Jeg har siden nintendoens tid gået meget op i gaming. Så en lille form for nørd kan man vel godt kalde mig på nogen punkter. Som jeg beskriver i næste spørgsmål så vil jeg ikke fastlåse min blog i en specifik kategori, da jeg ønsker at min blog skal kunne inspirere alle læsere, og ikke skal indholde noget bestemt, hvilket også betyder flere indlæg. Og flere personlige belysninger.

Hvad kan vi forvente at læse mere om på din blog den kommende tid?

Den kommende tid, vil min blog blive fyldt med nogle personlige indlæg, hvor i som læsere kan lære mig bedre at kende. Jeg vil ikke fastlåse mig i en specifik kategori som blogger, da jeg føler at det ikke ville være mig som person. Så derfor kan i forvente indlæg om alt mellem himmel og jord! 

Hvorfor begyndte du at blogge? 

Da jeg begyndte at blogge, har det været for at søge en form for tilflugt. Ikke nødvendigvis en tilflugt fra noget skidt. Men en tilflugt fra at blive grint ad eller peget fingre ad hvis man har udtalt sig om noget. Her på bloggen føler jeg at jeg kan sige hvad jeg vil og hvad jeg føler. Men hovedgrunden til at jeg begyndte at blogge, var fordi jeg altid har set op til bloggere. Jeg synes der er noget fedt over at man kan inspirere andre på en måde som er så nem.

Hvad har du af mål for din blog?
Én af mine milepæle har helt klart været at starte en blog. (Og her er vi jo nu) For mit vedkommende, har jeg ikke haft nogle mål til at starte med. Men med tiden er det blevet til at jeg har ønsket at man kunne leve af det. Mit nuværende mål er at hjælpe andre igang med at blogge.

Likes

Comments