Gud vilken resa det har varit idag! Tog så långt tid att ta mig till nya området! Man önskade många gånger att man hade hjälp med väskorna men det klarade jag till slut! Nu har jag haft 2 timmar att komma ner i varv och mår mycket bättre! Har städat mitt rum och det känns helt okey! Kommer skriva lite mer senare ikväll när jag har ätit lite och packat upp!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har redan en vecka varit förbi och vi kommer till en ny vecka med nya möjligheter! 

I morgon börjar äventyr för min del! London :) 

Likes

Comments

Likes

Comments

Gud vad många tankar man får när man har haft en tid för sig själv! Ingen att vända sig till och ingen att åka till när man är i ett land där man inte känner någon!
Detta är det bästa som har hänt mig i mitt liv! Jag har både haft glada stunder och jobbiga stunder! Men det har gjort mig så starkare som person, jag vet vilken väg jag vill ta! Jag vet att vi alla människor gör misstag! Jag önskar jag hade vetat om allt detta innan men man valde fel människor i ens liv! Men jag är enda så tacksam att jag möte dom och att det tog mig denna tiden att förstå! Hur verkligheten och sanningen ligger till! Man ska veta vilka som är ens vänner och inte ens vänner! Vet inte vad jag ville få ut av denna resan eller vad som skulle hända men det blev bättre än vad jag tänkte mig!
Man önskar aldrig någon illa, men ibland gör man saker som man aldrig kommer förstå sig på innan karman kommer och äter en i rumpan! Jag vill alla gott och att jag önskar det bästa för alla! Men en sak jag fattar så mycket mer idag är det är min tur att vara lycklig och ingen kan förstöra det för mig, men den personen som har förstört det för mig mest är jag själv! Man gillar att lägga skulden på andra hela tiden istället för att förstå sanningen och förstå att det är inte bara folk som har förstört för mig, det är jag själv som har låtit folk förstöra för mig! Jag har alltid varit personen som folk alltid tycker om att ge skulden till och jag fattade aldrig det trodde alltid alla var mina vänner och för mig var det så viktig att ha många som gillar mig, men vad är det för tanke? Man ska ha folk som står där igenom alla tider! Inte när någon behöver något eller när någon vill ge dig skiten för saker du inte har gjort! Har alltid haft problem med att jag måste ha någon och jag kan inte vara ensam och jag måste ha barn och allt! Men eftersom jag har valt fel väg i livet så står jag här idag! Och förstår allt så mycket mer klarare än vad jag gjorde för några år när jag trodde festa och vänner var allt!
Vänner är bra att ha men riktiga vänner, alla växer upp starta sitt liv och man blir så ledsen när man det alla göra det och du bara står där för när alla vill festa och bara din vän var du viktig, men när det inte passade någon längre och jag blev en av dom så var jag inte bra längre! Men bättre att jag förstår det nu än väntar några år till och kommer må så dåligt!

Mina nya mål:

* Min tid att bli lycklig och släppa allt förflutna och fortsätta framåt i livet och förlåta!

Likes

Comments

Ibland undrar jag varför vi kvinnor måste lida så mycket! Ligger här med en sån hemsk mensvärk! Jag har börjat kolla på en ny serier som alla pratar om power! Så jag får mina tankar på något annat! Positiva tankar :)
Inte många dagar kvar nu innan man börjar sitt jobb här! Jag känner mig så nervös!
Men det är så rolig att mitt nya kapitel börjar och alla misstag man har gjort har jag en helt ny chans att ändra på!

Likes

Comments

Igår hade jag en jobbigt dag där jag bara la mig i sängen och grät och fattade inte vad som var felet och meningen med allt detta i livet. Men som sagt vissa dagar är bättre än andra och sån dag hade jag igår.

En ny dag och denna dagen började bra.
Idag flyttade in två nya tjejer in till mig, det är så roligt när det är så många från olika länger som kommer och gå från detta stället. Vi alla söker samma sak i livet. En plats att bygga upp sitt liv!


Jag tänkte på en sak idag och undrar om ni har funderat på detta. Vad är det man vill få ut av livet? Vad är det man söker efter?

Likes

Comments

London


Då har det gått 4 dagar och jag vet inte hur jag ska förklara mig hur jag känner här borta. Men börja känna så mycket känslor i mig själv som jag har aldrig haft förut. Visa dagar är jag glad och visa dagar vill jag bara lägga mig ner och gråta som ett barn och packa alla mina saker och åka tillbacka till tryggheten i Sverige.
Men har verkligen förståt att jag måste ta mig igenom detta för att bli startare och hitta mig själv i allt detta. Jag kan säga jag ser och vet att allt kommer bli bra och jag kommer hitta det jag söker. Men just nu är det bara jag mot världen och det är jag helt okey med :)

Dom 2 första dagarna bodde jag inne på ett hotel och hade det helt underbart. Man måste också unna sig själv.

Dag 3 började verkligheten jag flyttade till ett varanrahem och fick dela ett rum med 6 tjejer. Träffade en tjej som var så grym och vi klickade direkt, men hon åkte hem dagen efter. Då kom det in en äldre dam som tjejen jag träffade innan redan hade förklarat att hon var speciel och JAAA det var hon, men det är bara att bry sig om sig själv :)

Dag 4 då sitter jag här nu och skriver av mig lite. Vandrahemmet är inte så mycket att skrika om, men det är helt okey att bo i ett tag. Här finns det alla olika åldrar och alla som går igenom samma sak. Alla försöker i livet att bygga något. Kvinnan som finns i mitt rum, kämpar för att hitta ett jobb och det går inte så bra för henne. Man ser hur ledsen och hur mycket hon lider med att  flyttat fram och tillbaka. Jag tror inte det spelar någon roll hur gammal du är man måste bara försöka och försöka och inte ge upp. En dag kommer det och allt du har fått gå igenom kommer vara en lärorik period i livet.

Just nu känner jag att jag är så peppad på detta och kommer fortsätta att vara. Jag sitt här och har grym musik i örat och glömmer bort att jag är helt ensam i England, men det gör inget och jag tror inte att just nu behöver jag folk heller. Jag har mina vänner och min familj så om det är något så vet jag att dom finns där och det är bara facetime.


Glöm inte du kan om du vill, vissa dagar kommer du vilja gömma dig och bara gråta, Gör det och torka bort tårernan och vet att varje dag är en ny chans där du kan göra om det igen och bli bättre och rätta dina misstag.


Likes

Comments

Hej, välkommen till mig!

26 år gammal bor i Stockholm, men ska ta ett helt nytt steg och flyttar till London!
Jag har kommit till en punkt i livet där jag har förstår att jag har sårat så himla många i min närhet!
Jag blev en person, som jag hatade och någon jag inte klarade av att se!
Istället för att ha goda och bra vänner! Har jag förstört alla mina vänskap med personer som var bra! För jag vet en svag och äcklig människa!
När saker har gått bra och men inser inte verkligheten hur mycket man har förstört för sig själv då är det svårt att ändra sig! Men jag har verkligen fattat detta är inte hur jag vill leva eller att folk ska se mig!
Jag bryr mig mer om andra än vad jag bryr mig om mig själv! Försökt vara någon annan än mig själv! Alla har tyckt om det tills jag sviker dom! Jag vet att folk har gjort mig lika illa men det är inte det jag vill få fram!

Denna bloggen ska följa mig i min karusell!
Och bli en bättre och ärligare person! Och visar för mig själv att man kan bli bättre och att man kan bli förlåten! Det viktigaste är att följa Guds bud!

Lite om mig och mina känslor just nu!

Likes

Comments