Startade dagen här: med att sola topless i kylan. Eller åtminstone nästan. Jag fick täcka kroppen med en filt när molnen passerade och passa på att pressa när strålarna nådde fram. Lyssnade på tre avsnitt av Penntricket gjorde jag med. Kloka kvinnor!

Nice ändå. Bättre än regn :-)

Men allra först tog jag en promenad och käkade sedan frukost efter det - stekt limpa och ägg plus en tallrik fil med flingor och jordgubbssylt. Mycket uppskattat!

Åkte hem för att duscha och göra mig redo inför inflyttningsfest hos Niklas! :-)

Hade på mig en gammal kimono, svart body och ett par ljusa shorts. Plus en snygg hatt som aldrig lyckades komma med på bild!

Inte konstigt med tanke på att Simon bar den nästan hela kvällen ;-)

Cyklade till stan och mötte upp denna nyklippta, extra snygga tjej - Sanna! Vi handlade smått och gott, så som skagenröra, melon och choklad. Bästa middagarna äter jag i detta kök!

Drack vin gjorde vi med. Jag hade bestämt mig för att bli full redan innan festen.. typ.

Avnjöt ännu något glas på balkongen när vi gått en trappa upp till självaste festen.

I svartvitt pga inget filter kunde fixa färgen i bilderna. Jag var gul? Stolt hållning har jag också :-))))))))))

Vi var rätt många som spelade beerpong, drack supergod drink (prosecco + Brämhults jordgubb/rabarber TIPS) och lekte andra påhittade lekar. Sedan gick vi ut på Statt där dr Bombay tydligen skulle spela.....................

Herregud. Vad dåligt det var. Men höll man bara ut någon timme så ordnade dansgolvet upp sig! :-)

Förutom alla män som vill bråka och sticka vassa armbågar överallt då. Annars superkul ":)"

Simon bjöd mig på en halloumiburgare på Max där vi satt tillsammans med stört(!) många andra hungriga människor. Brukar alltid skippa fyllekäk så var i chock. Det är alltså här alla ses för att slåss och bli filmad till my story på snapchat med nuggets i mungipan?

Fett.

Bilderna ovan tog jag när jag cyklade hemåt i natten. Tog en omväg förbi Kärleksstigen för att solen vaknat och allt var så vackert!!!

Sedan fick jag äran att somna i en renbäddad säng i ett kallt och nystädat rum. Myggfönster är min räddning i juli!!!!!


Idag är det söndag som ni vet, jag har sovit bort hela dagen följt av en dusch och paltmiddag hos mormor. Sedan chips och dipp-mys på stugan med Louise och Emanuel. Och det var allt GODNATT

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments