Mycket vacker natur medan vi körde, däremot svårfotad. Beatrice körde hela sista dagen och var dessutom säkrast bakom ratten enligt mig så det var skönt:)

Tredje dagen, efter att vi städat och packat ihop på morgonen, så var Lake Mckenzie vårt sista och enda stopp för dagen.

Där jag fick ta extra fina semesterbilder, haha. Här på Bea och Charlie. Så fint namn på en tjej förövrigt.

Det var så oerhört klart vatten. Sjön är som jag förstod det känd pga att den vilar väldigt högt upp på ön, på en sandbädd. Den innehåller dessutom bara regnvatten som filtreras genom sanden. Sand som var så finkornig att vi kunde tvätta håret och tänderna(!!!) med den. Häftigt.. ;)

Vi har haft det super, som ni säkert förstår. Ser i efterhand att jag måste bli bättre på att fota människor och inte bara miljön runtomkring dem.. :)

Så var det slut.


Tur att vi har så mycket annat kul kvar!!!! Hihi. Här på hostlet har vi ätit middag och njutit av luftkonditionering. De flesta "gäng" brukar visst ha en sista fest men många av oss ska vidare redan ikväll. Jag och Beatrice däremot ska njuta av en god natt sömn i en säng, innan vi åker vidare med nattbussen imorgon.

Tack för mig! Vi hörs snart igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments