Bilder tagna utanför vårt camp, 07.15. Vi har alltså sovit i tält på ett liggunderlag och inget mer. Kanske inte det bästa för min rygg i kombination med all studsig bilkörning. Men, ah, nog om det.

Inget vatten förutom dunkar och ingen möjlighet att duscha eller tvätta händerna. Det sista är tortyr för mig....... men toaletten vi hade var faktiskt väldigt fräsch och jag har sovit helt okej med lite fulvin i blodet och min väska som kudde. 

Första stopp: Maheno Wreck, som sjunker mer och mer för varje år. Väldigt intressant att höra då vår guide berättade om allt runtomkring. Han var dessutom någon form av hobby-specialist på insekter. Så han kunde en massa om alla flugor och spindlar vi sett. TRYGGT

Googla "Shipwreck Maheno" ifall ni gillar historia. Nå.

Ni ser så vackert det är!!! Behöver inte skriva något här ju.


Sedan var det äntligen dags för dagens första dopp! Mycket efterlängtat med tanke på hur solen stekte. Beatrice som oroat sig så över vädret.. ;)


Vårt andra stopp: Champagne Pools.

Vi vandrade en bit...

Innan vi kom fram till detta fina!

Där vi badade en stund och tog en massa bilder i vågorna som slog över klipporna, tillsammans med de andra svenskarna:-)


Jag var rädd att det skulle bli stressigt eller "för mycket" (tänker bara ha-HA nu i efterhand) när vi bokade alltihop. Men jag har verkligen varit supernöjd. Lagom lång tid på varje ställe och varierande också. Efter bad väntade tillexempel vandring upp till en utkiksplats där vi kunde se rockor, en haj och stora fiskar.

Helt otroligt turkosblått vatten.

Fotar henne en del, ja.

Ja, vad ska jag skriva här då? Kanske att detta ställe kallas för Indian Head. Hemsk historia bakom so google it om intresse finns!!!


Sedan besökte vi Eli Creek, en färskvatten bäck(?) där man åker ner i badringar och kan dricka direkt ur händerna bara. Ni har säkert sett bilder, både tror och hoppas jag, för kameran var inte med mig då vi badade och solade:)

Efter det chillade vi mest, köpte glass och somnade lite i eftermiddagssolen.

Påväg tillbaka fick vi besök:

Av en dingo som hakade på. Väldigt farliga i flock om man är ensam, vi fick se videos innan om hur man skulle agera ifall man stötte på dem till fots osv. Kvällstid när hela gänget var något berusade och skulle ut för att se på stjärnorna var vi tvungna att bära med oss "dingo sticks", för att de skulle se dem i mörkret och hålla sig på avstånd.
Om man kunnat fota den stjärnhimlen asså. Helt otroligt.

Bara en dag kvar nu tyvärr. Väl tillbaka festade vi, lärde oss en massa nya och framförallt roliga ölspel och åt middag givetvis.

Häng kvar för mer:)))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments