Fasen vad fina dagar vi haft. Här kommer ännu en bildbomb! Kul!

Vi kom fram rätt tidigt till Airlie Beach. Checkade in och packade om för båtresan vi skulle iväg på och sedan försökte vi fördriva tiden så gott det gick. Solade och så ba:)

Vi har sovit på en segelbåt i två nätter nämligen.

Som såg ut såhär.

Någon jag glömt namnet på, Freddie och Alyce!

Megafint.

Svenskar överallt, ju. Som Simon och Hampus tillexempel. Mycket söta.

Dessa filurer med. Team Sweden woopwoop!

Vi drack lite cider och kollade på solnedgången första kvällen.

Det var härligt.

Morgonen efter gick vi upp tidigt för att kolla på soluppgången. Vilket var så väldigt skönt eftersom vi hade det fruktansvärt jävla varmt nere under däck. Har sovit så lite på sistone alltså. Värsta hittills var nog detta dock..


Sedan besökte vi en av öarna:

Pangfint ;-)

Jag och tösen ovan drog oss undan för att få sova en stund i solen. När vi vaknade var det dags för bad.

Och en massa stoj då..

<3

Lite mer bad väl tillbaka på båten:)

På kvällen åkte vi ut till en liten strandkant för att se solnedgången därifrån. Mycket uppskattat, särskilt när de kommer över med snacks också! Maten ingick förövrigt och var väldigt god. Förutom frukosten då, eftersom de typ äter rostbröd utan att rosta med sylt på. Uh.

Drömmigt!!


Vi har haft det helt otroligt, bilderna skvallrar väl kanske om det. Sista dagen tog jag inga bilder, MEN!!! Vi fick morgonsnorkla med en sköldpadda. Såå nöjd. Snorklade gjorde vi också en massa dagen innan, bland annat på ett ställe som visst ska vara ett av de femte bästa i hela världen.

När vi nådde fastlandet igen så hämtade vi ut våra väskor för att kånka iväg dem till vårt hostel för kvällen. Handlade mat och badade lite i poolen där innan vi gjorde oss redo för kvällens festligheter. Alla från båten möttes upp på lite efterkrök på ett ställe som hette Beaches. Jag och Bea drack en vinare var innan vi gick, haha. Sedan var det några av oss som slog sig ner på en gräsplätt med en vinbox. Så mysigt! Körde musikquiz och blev fulla innan vi gick och dansade på Mama Africa. Vi shottade visst tequila och en massa, men jag har inte riktigt minnet med mig.. :)

Är du nöjd nu Louise? Det får räcka tycker jag. Jag sitter på nattbussen upp till Cairns och tänker försöka sova lite.

Skål! Hej! Vi hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments