Hej!!! Nu är motivationen till bloggen så väldigt låg ska ni veta.. men jag krigar på av någon anledning.

Idag har vi sagt hejdå till Henrik och rest vidare till nästa ö - Koh Phangan! Det har regnat hela dagen men så klockan fyra när vi vaknade upp från vår gemensamma powernap(helt utslagna på varsin säng) så sken solen och vi fick oss en stund på stranden som ligger precis nedanför vårt rum.

Dessa rosiga kinder.. ":)"

Har en egen liten stuga, hotellrestaurang och pool men...... inte är vi nöjda för det. Det är väldigt slitet och noll tryck i duschen. Kanske även små myror i sängen. Har däremot bara bokat två nätter innan vi reser vidare till mitt favoritställe. Så det blir nog bra:-)

Hittade en mysig liten restaurang 5 minuter från vårt hotell som serverade asgod tacos! Vi var så sugna på det alla tre. Ett avbrott i curry-hysterin liksom.. ;)
Jag beställde chimichangas och de andra tacos, så delade vi på sötpotatispommes och quesadillas. Otroligt mycket mat!


Bredvid oss satt en svensk som frågade ifall han kunde få slå sig ner med oss. Efter en stund kom även hans vän som var uppenbart påtänd och det kommer tillslut fram att han försörjer sig på att sälja partydroger och själv tar en hel del, i princip varje dag. Festar hela nätterna och "styr sitt eget och andras humör" precis som han vill med hjälp av tabletter och annat.. helt fel personer att prata med ifall han ville skryta, vilket jag fick en känsla av. Förklarade för honom att vi var av helt olika åsikter vad gäller välmående då han hävdade att narkotika är bättre än alkohol pga att man ej blir bakfull. Suck. Mycket obehagligt men intressant med, såklart! Alla dessa möten. Försökte prata vett med honom mest för att han inte verkade inse att det han sysslar med är självmedicinering och dessutom extremt farligt, men samtidigt bara hålla god ton, betala för maten och försvinna därifrån illa kvickt.
Usch. Knark är bajs!!!

Så vi promenerade hem och spelade kort en stund, snackade skit och nu ska vi sussa. Godnatt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så kom regnet.. som vi lyckats undvika så länge. Igår var det halvmulet men vi solade en del ändå.

Idag däremot!!!! Startade vi dagen med hotellfrukost och massage på stranden. Allt för att lill-myran fyller 23 år! Och vi tänker fira ordentligt, trots spöregn och blåst. Det kan jag lova. Förhoppningsvis slutar det snart:) vi sitter på Ark Bar i detta nu och dricker drinkar i ovädret.. woopwoop!!!!

Längtar efter rom&cola, bbqchips och hög musik på balkongen;)

Likes

Comments

Nämen hallå där! Igår reste vi hit, till Koh Samui! Steg upp så väldigt tidigt så vi var rätt trötta och halvsega.. köpte trots det lite hongthong och cola och korkade upp så fort vi fått oss en måltid i magen och en powernap på hotellrummet. Mycket nöjd med vår sköna säng <3 vi bor dessutom lite finare pga rädd för bed bugs...

Ett stökigt gäng.. ;)

Vi drack på balkongen och gick efter det ut och åt middag plus drack drinkar. Sedan avslutade vi med dans på Ark Bar. Kul!!!
Jag och Cajsa hittade ett gäng thailändska tjejer som vi hängde med hela kvällen:-)

Ciao!

Likes

Comments

Hallå!!!! Här kommer några bilder från dagens lilla utflykt till Tup Islands här i Aonang/Krabi.

Det är konstigt att vi inte tröttnar på att bara ligga ner och råpressa.... haha. Med en podcast i öronen och fläktande vindar så går det dock rätt bra;) jag blir sällan uttråkad men väldigt(!) varm.

Här var det däremot svalare i vattnet och helt underbart klart
= bada hela tiden

Vi steg upp tidigt och stannade till klockan två när solen drog sig tillbaka.

Skön dag:-)

Likes

Comments