Skrev ett inlägg först men så raderade jag det.. för allt blev så fult bara.

Jag festade igår! Tillsammans med Amanda :-) därför vaknade jag upp småledsen och trött i kroppen idag. Den kemiska ångesten hade alldeles för mycket spelrum och det slutade med att jag ringde både farmor och Louise. Det kändes lite bättre då.

Jag som hävdat hela veckan att detta minsann skulle bli en nykter helg!!! Med tanke på vad som komma skall.. hehe.

Amanda kom hit runt middagstid och hade med sig cider och matvaror. Vi åt chips och hade det gött innan vi lagade middag: halloumiburgare! Som vi picklade rödlök till. Det blev mycket gott :-) däremot råkade vi bränna sötpotatispommes i vår fritös så jag ska göra ett nytt försök idag. De blir så himla himla goda ju!

Ett försök till någon form av outfitbilder.. haha. Jag matchade med gula naglar och det händer inte varje dag direkt. Bär typ aldrig nagellack eftersom att jag inte klarar minsta lilla avskav.. då ska det bara väck.

Sedan fick vi skjuts ut på Statt av snälla Thea där vi dansade, shottade och väntade lääänge i varenda toalettkö.

Kul! Taco hej!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hade ny topp från h&m igår. En korsettliknande sak som jag tycker är superfin!

Somrigt gul och med söta detaljer.

Kände mig brun och snygg dessutom :-)

Likes

Comments

Julia, som vanligtvis befinner sig i Luleå och har fullt upp med diverse tentaplugg, var hemma igår. Kikade förbi här hos oss gjorde hon också! Lyckos mig :-)

Vi tog oss ner på stranden och solen värmde skönt. Men först satt vi sönder hängmattan ni såg i det förra inlägget.. haha. Snöret den är fäst med hade nog torkat sönder så vi lägger ingen större vikt i det.. ;)

Himla söt är du.

Vi snackade planer inför sommaren och sedan boys boys boys.. som vanligt. Haha!

Jag bär: sandaler med sockar i (no comment) och mycket kärlek i bröstet.

Plus någon gammal sponsor-jacka som jag fann hängandes över en stol. En alldeles för stor mörkgrön historia.. som ni ser

He dug.

Vi gick in när det blev kallt och kvällssolen nådde hela vägen in till mig. När klockan blev sent drog vi raggen i schtoorschtan' och jag skjutsade hem Julia. Somnade gott efteråt med telefonen fortfarande i handen.. haha.

Och nu är det lördag och morgon igen! Jag ligger i soffan och smälter två rostmackor med marmelad. Eller sylt var det visserligen. Har farmor kokat jordgubbssylt då äter jag det till allt.. ;)
Ska alldeles strax putsa klart alla fönster och sedan ta mig iväg på en powerwalk. Igår promenerade vi med, innan Mia&co åkte. Jag gick en extra sväng och avslutade med benböj, utfall och 90 grader mot husväggen. Det känns i benen idag!

Nåja. Dags att sätta igång! Hejdåååå

Likes

Comments

.. kallar jag ju mitt boende här ute på Hemlunda. Just för att det är en liten sovboda som står ute på gården en bit nedanför farmors hus. Och det händer grejer här hela tiden!

Jag berättade ju för er om hyllan som jag betsat och fixat?

Den har äntligen kommit på plats på väggen!

Minikaktusen köpte jag igår på stan. Söt va? 29:- på Buketten. Krukan stal jag däremot av farmor för de hade ingen som var så liten i butiken.

Jag har dessutom virat en batteridriven ljusslinga runt den. Mycket gulligt när lampan är släckt och skönt för mig som är mörkrädd och väldigt ofta sover med lyset tänt.......

Och tre stycken pocketböcker från Akademibokhandeln fick också följa med hem.

Nice!!!!

Flora Wiström kanske vi kommer att läsa tillsammans i bokklubben framöver :-) de andra två ser jag väldigt mycket framemot också!

Men ska nog börja på den här redan idag. Kommer läsa ut den med en gång gissar jag för den är inte så tjock.. :-)

Solen lös och allt var underbart. Klyschigt men inte mindre sant för det..

Jag packade en väska och körde ut hit efter middagen. Stannade på Konsum i munksund och köpte mig en Daimstrut, den nya med smak av lakrits, som jag åt på hela vägen. Satt med solen i ögonen och spelade hög musik och tänkte att livet är allt bra ibland.

Hoppas ni också kan stanna upp och känna det. Lyckan.

Likes

Comments

Körde förbi Arken zoo för att köpa grejer till lilla valpen som flyttar hem till oss väldigt snart(!)
Tror tyvärr att dessa två veckor kommer vara de längsta i mitt liv.. som vanligt när man längtar så efter något att man tänker på det heeela tiden. :-)

Köpte en bädd, leksak, click-r(som hundkunniga faster rekommenderade), klosax, koppel och halsband givetvis. Plus mat- och vattenskål som ej kom med på bild.

Bild från instagramstory.

Nu gäller det bara att komma överens om namnet på denna lille plutt!!!

<3

Likes

Comments