Tänker inte dra någon jävla tråkig ursäkt om varför jag inte bloggat. Har bara inte känner för de helt enkelt. Har inte heller haft nått att skriva om. Sen så hade jag en sambo som inte riktigt tyckte om att jag bloggade, och dum som man är så lyssnar man. Iallafall jag, vet inte hur ni fungerar.

Men nu är han ute ur bilden, tyvärr!! Inte mitt beslut, och det gör verkligen ont!! Har aldrig förstått det där när folk säger de gör ont, men de gör ja nu. Helvete vad ont det gör!!

Är uppe hos min mamma i GBG just nu för att "komma bort" ett tag. Ska på Liseberg och lite annat roligt med sonen och resten av familjen. Hoppas på att de blir kul och man kan samla nya krafter.

Likes

Comments

Någon mer än jag som försökt att blogga under kvällen? Har kunnat skriva och allt, men inte välja kategori eller ladda upp inlägget. Men nu helt plötsligt så ligger inlägget där? Fattar ingenting haha. Någon som kanske kan förklara?

Likes

Comments

Vad var det jag sa haha. Är inne på fjärde filmen nu. Men de finns ju inte så mycket annat att göra när man vaktar tvättmaskinen. De sista för idag är inne i torktumlaren nu. Blir några maskiner till om ett par dagar, så kommer allt att vara tvättat. Skönt!!

Men ska fortsätta kolla på filmen nu, riktigt spännande.

Likes

Comments

Hallå ja, dagen börjar med lite tvätt. Är ju aldrig fel, eller va säger ni? Kan ju hålla med er om att de finns miljoner roligare saker att göra än att sitta och vakta en tvättmaskin. Men de är ju sånt som måste göras om man vill ha rena kläder. Och de vill man ju!

Annars idag då? "H" är ledig så blir till att umgås med honom, kanske kolla någon rulle. Fast de brukar sluta med att vi kollar några fler än en haha. Men vi hörs lite senare!!

Likes

Comments

- JAG har en speciell kudde jag måste ha för att kunna somna.
- JAG är livrädd för spindlar. Stora som små, har ingen betydelse.
- JAG sorterar chipsen i storleksordning innan jag äter dom, börjar alltid med den minsta.
- JAG hatar fötter, tycker dom är så vidriga. (Förutom bebis fötter)
- JAG äcklar Disney!
- JAG är en äkta blondin och nästan allt mitt hår på kroppen är ljust.
- JAG känner mig ofta ensam.
- JAG är otroligt svartsjuk av mig.
- JAG älskar chips.
- JAG är en ung mamma.
- JAG älskar inredning.
- JAG är väldigt rastlös av mig, kan inte sitta still. Alltid någonting som rör sig eller hittar alltid nått att pilla med.
- JAG tycker om att fotografera.

Likes

Comments

Då får man ju hälsa den nya veckan välkommen och hoppas på att den kommer med bättre väder. Men de ser ju rätt så hopplöst ut just nu, regnet bara öser ner här i lilla byn Teckomatorp.

Måndag - så vad händer? Ingenting planerat. Ska plocka ordning, diska och kolla tvättid, men de är ju sånt vardagligt som tyvärr måste göras.

Vad har ni för planer denna blöta måndag?

Likes

Comments