Här är i alla fall en okej bild på hur mitt hår blev. Äntligen är mitt hår blondare och färgen blev i stort sett samma som löshåret, så jag är nöjd. Kanske tar några fler och bättre bilder sen.Förresten, jag hämtade ut paketet från Asos igår, så ska visa er innehållet senare 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag ringde nyss och bokade en tid hos frisören, väldigt behövligt. Det fanns precis en tid på fredag när jag är ledig, så det passar perfekt.
​Jag ska både färga och klippa mitt hår. Det är rätt slitet och inte alls snyggt just nu, så det ska bli kul och skönt att få det tillfixat. Jag har tänkt mig att färga blond ombre och tänkte ta med mig mitt löshår dit, för jag vill ju ha så lika färg som möjligt på mitt hår.
Längtar lite!..

Likes

Comments

Jag har faktiskt börjat att göra plankan nästan varje dag. Jag vill ha starkare coremuskler samt plattare mage och plankan är ju en jättebra coreövning. Jag startade på 1 minut och har försökt att öka med 5 sekunder varje gång. Idag klarade jag av att göra plankan i 1 minut och 45 sekunder, så jag blir ju starkare 👍

Likes

Comments

Gick in på Johns Sport tidigare idag och köpte mig ett par nya löparskor. Idag och även i förrgår när jag var ute och gick och sprang kände jag att dom skorna jag har sedan tidigare inte är bra längre, så det var dags för ett par nya. Dock inte min favoritfärg direkt på skorna, men i och med att det är samma slags sko som mina gamla (jag gillar dom väldigt mycket), så kände jag ändå att "det är dom här jag vill ha". Däremot har jag hellre färgglada träningsskor än att ha någon vanlig tråkig färg som svart till exempel.

Likes

Comments


Jag är så grymt sugen på en sternum tatuering, det är riktigt snyggt, håller ni inte med? men det är inte den enda tatueringen jag vill ha, hehe. Jag vill tatuera min nuu!

Likes

Comments