View tracker


Yeah! 👍

Likes

Comments

Visst är den här jackan och toppen från NA-KD sjukt snygga? Vill ha dom! 😍 jackan är dock ganska dyr..

Likes

Comments


Vanliga skönhetsprodukter som vi köper i butikerna innehåller oftast många olika kemikalier. Dessa är inte bra för varken din hud eller hår. Det är mycket bättre att använda sig av så naturliga produkter som möjligt i stället.
Här är i alla fall några naturliga skönhetstips:

Hårinpackning: kallpressad kokosolja (vilket jag själv använder som hårinpackning), den ger håret mycket fukt och näring.

Torrschampo: mjöl, som t.ex vetemjöl eller potatismjöl och kakaopulver om du har mörkt hår.

Sminkborttagning: olja, t.ex olivolja eller kokosolja. Olja tar bort sminket precis lika bra som sminkborttagningsprodukter.

Munskölj: koksaltlösning (saltvatten) eller olja (så kallad oil pulling). Oil pulling kan förutom att det ger en bättre munhälsa, göra dina tänder vitare.

Ansikts - och kroppsskrubb: Strösocker och olja. Samtidigt som du får bort döda hudceller, återfuktar oljan huden. Ett annat alternativ är att använda kaffesump.

Bodylotion: Vegetabilisk olja (kallpressad). Ger som sagt huden mycket fukt och näring. Lättast är att smörja in sig i duschen när huden är blöt.

Kroppsvax: Koka ditt eget vax av strösocker, vatten och citronsaft, så kallat sockervax. Jag har testat detta och det fungerar faktiskt bra.

Likes

Comments

Godmorgon! det var länge sedan jag var vaken så här tidigt. Om 1 timme ska jag göra en magnetkameraundersökning på lasarettet igen. Jag gjorde en sådan för ett år sedan, innan jag fick min MS - diagnos.
Nu vill de göra en röntgenundersökning igen på min hjärna och ryggmärg för att få reda på hur allt ser ut idag. Jag ser inte direkt fram emot detta, för det var inge kul att vara tvungen att ligga helt stilla i nästan 1 timme och höra det där ljudet från magnetkameran.

Nu är det heller inte så många veckor kvar tills jag ska åka till Falun igen för att få min andra behandling med bromsmedicinen.

Likes

Comments

View tracker

Detta var riktigt bra! älskar de flesta av denna tjejens danskoreografier!

Checka in FraulesGirl på YouTube för att se mer 👍

Likes

Comments

Vad snygg Calle från Paradise Hotel har blivit! när han var med i Paradise Hotel var han inte alls speciell i mina ögon, men nu ser han riktigt bra ut 😜😊

Btw, har ni sett det nya tv programmet "För känd för kärlek" som han, samt Smajl, Robin (Mos) och Kristian är med i? Jag har sett det första avsnittet och jag tycker att det verkar bra och kul att kolla på, och redan nu känner jag att jag har fått ett lite annat intryck av dom.

Likes

Comments


Detta choklad - och jordnötssmör som finns att köpa på MM Sports är så gott. Mjukt jordnötssmör med sälta som är blandat med len belgisk choklad, love it. Jag gillar också att det inte är jättesött, dock kan det vara svårt att sluta äta för att det är så gott.

Om du som jag gör, älskar kombinationen av jordnötssmör och choklad och inte har testat denna, gör det!

Likes

Comments