View tracker


1. Flytta till Göteborg

2. Utbilda mig till konditor

3. Börja dansa igen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Jag är riktigt riktigt sugen på en tatuering under brösten, det är så förbannat snyggt. Jag har velat ha en sådan rätt så länge nu, och har kollat runt mycket på idéer och inspiration.
Jag hade till en början tänkt mig en liten tatuering som första tatuering, men det kommer nog att bli en sternum tatuerning. Dock har jag väldigt svårt att hitta en tatuering som jag känner till 100% att jag vill ha. Jag hoppas att jag lyckas göra det snart.

(bilder: Pinterest.se)

Likes

Comments


Är det inte läckert med spetsunderkläder? jag tycker att det är så snyggt! Dessa underkläderna i spets från Nelly var super fina/snygga 👌

Likes

Comments

Hej snyggingar!
Jag hade jätte kul på partykryssningen och det känns faktiskt väldigt tråkigt att vara hemma igen. Vill tillbaka till båten. Dock hade det kunnat vara lite mer folk, men det hade säkert att göra med att alla anslutningsbussar blev inställda.
Jag fick i alla fall äntligen träffa en person jag inte träffat på länge, mest p.g.a att han bor så långt bort. Jag fick även umgås lite med han som sjunger i Italobrothers. Efter hans spelning mötte jag honom och då frågade han om vi skulle ses i hans hytt sen, lite sjukt faktiskt. Dessutom träffade jag Kevin som var med i programmet "Singelliv", och jag såg fyra stycken Paradise Hotel deltagare.
Jag vill så gärna åka på nästa kryssning också som är i maj, så det hoppas jag att jag kommer kunna göra.

Idag är det dags för jobb igen och jag är inte alls taggad, men det är bara att gå dit ändå. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Nu är det endast 5 dagar kvar tills jag ska åka på X-Cruise partykryssning, min första kryssning. Börjar bli riktigt taggad och längtar så mycket.
Imorgon och på tisdag står jobb på schemat, sedan är jag ledig på onsdag och på torsdag ca kl. 10.30 åker vi mot Stockholm där vi ska gå på båten. Jag tror att det kan bli sjukt j*vla kul 👍

Likes

Comments

Här är i alla fall en okej bild på hur mitt hår blev. Äntligen är mitt hår blondare och färgen blev i stort sett samma som löshåret, så jag är nöjd. Kanske tar några fler och bättre bilder sen.Förresten, jag hämtade ut paketet från Asos igår, så ska visa er innehållet senare 😊

Likes

Comments

Jag ringde nyss och bokade en tid hos frisören, väldigt behövligt. Det fanns precis en tid på fredag när jag är ledig, så det passar perfekt.
​Jag ska både färga och klippa mitt hår. Det är rätt slitet och inte alls snyggt just nu, så det ska bli kul och skönt att få det tillfixat. Jag har tänkt mig att färga blond ombre och tänkte ta med mig mitt löshår dit, för jag vill ju ha så lika färg som möjligt på mitt hår.
Längtar lite!..

Likes

Comments