I måndags anmälde jag mig till konditorkursen i Stockholm som börjar i maj och idag hade jag fått ett mail där det stod att jag är antagen till kursen. Så himla kul, äntligen händer det! 😃👍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kul att jag råkade ha sönder min mobiltelefon igår kväll. Jag var på väg hem från jobbet och då råkade jag tappa telefonen ner i marken, med skärmen neråt så klart. Den blev lite sprucken och är bara helt svart, så jag får helt enkelt köpa en ny nu. Det är verkligen inte kul att vara utan telefon..

Jag funderar på att köpa Samsung Galaxy S7. Jag har (hade) S5:an och har varit väldigt nöjd med den.

Likes

Comments

Jag gillar verkligen denna body mist från Lyko som doftar ananas och kokos, den doftar så gott 👍 jag gillar generellt fruktiga och lite söta dofter när det gäller parfym, och det är precis vad denna har 💋

Likes

Comments

Var bakis idag när jag vaknade, men nu har jag i alla fall piggnat till lite. Kvällen igår var jättetrevlig och maten var god. Jag tog röding med palsternackspuré, sauterad savoj - och svartkål, brynt räksmör och friterad purjolök och till dessert tog jag chokladkolakaka med romkokta körsbär, vispgrädde och chokladsmulor, så gott. Efter att vi hade lämnat restaurangen, gick jag och min syster hem till henne ett tag och drack vin, sedan åkte jag till en hemmafest och kom hem vid fem på morgonen.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på någon bra serie kanske.

Likes

Comments

Ikväll ska jag till mitt jobb och äta mat tillsammans med mamma, hennes sambo och min syster. Vi ska fira mamma lite som fyller år på måndag. Detta blir faktiskt första gången jag käkar där, det blir nog trevligt. Sedan får jag se om det händer något kul efteråt eller om jag bara ska gå hem. Men efter några glas brukar jag inte vara så pepp på att dra hem haha, då är det roligare att fortsätta.

Likes

Comments