Sportlovet inledes väldigt bra med alla hjärtans dag, blev överraskad med en övernattning på Clarion hotel post! Kvällen började med att vi badade på hotellets varma rooftop pool, vilket var väldigt mysigt trots att det var lite kallt i luften. Man hade utsikt över i princip hela Göteborg vilket var en upplevelse och så fint när solen precis höll på att gå ner. Efter badet åt vi middag på The Pelican på avenyn, jättegod mat med roliga och exotiska drinkar. Det var en lyckad alla hjärtans helt enkelt.  

Likes

Comments

​Klickade hem två saker från nelly i måndags och dom kom redan idag, riktigt smidigt. En ny väska som är perfekt till gymmet samt de dagar man har massor att bära till skolan. Ett Iphone skal blev det också, var verkligen i behov av ett nytt!

Likes

Comments

Välkomna, tänkte dra en snabb presentation om mig själv,

Mitt namn är Sophie Davidsson, jag är 17år, bosatt i Göteborg och studerar andra året på Sigrid Rudebecks gymnasium. Anledningen till varför jag startat denna blogg är för att jag är relativt uttråkad och tycker det vore kul att prova något nytt. Det kommer inte att vara en blogg med dagliga uppdateringar eftersom mina dagar är relativt enformiga och läsningen skulle då bli väldigt tråkig. Vi får se hur detta går tillsvidare :)  

Likes

Comments