View tracker

Torsdagar är min absoluta favoritdag, tror jag. Det är dagen då jag har sovmorgon till kl. 12, så jag kan maxa min skönhetssömn och sedan äta en mysig frukost ;-)
Idag hade jag dock faktiskt ingen som helst aning om vad jag skulle äta till frukost, men en sak var säker och det var att jag skulle dricka kaffe - med skummad mjölk. Sedan fann jag lite Planti (yoghurt) i kylen och slängde i lite bär och nötter. Ja, ni ser ju på bilderna ovan vad som blev serverat, haha. Very good!!
Ska strax hoppa in i duschen och sedan fixa mig, sen beger jag mig av till skolan. Slutar efter 16:00 idag, men jag klagar inte pga sovmorgonen. Hoppas ni alla får en bra torsdag, kramar
// S


Likes

Comments

View tracker

Vet inte vad som hände idag på lunchen, men plötsligt såg allt så fint upplagt ut på bordet, så vi alla var tvungna att fota, haha. Men visst ser det "fancy" ut för att vara skolmat??

Hej på er, alla fina. Kom hem från skolan för en mer än en timme sedan och har sedan dess inte gjort någonting alls - bokstavligen. Eller jo, jag åt lite naturgodis och snapade litegrann, men annars? Nah. Jag känner mig lite stressad angående mina skolarbeten, då plugghögen aldrig blir mindre, känns det som. Man bockar av en sak från plugglistan för att sedan lägga till en annan skoluppgift, ungefär. Sitter iallafall nu och ska försöka plugga lite svenska och matte, sedan blir det middag och efter det har jag och min vän planerat att gå på en prommis igen. Tror det var förra onsdagen vi promenerade tillsammans också, och det var såå givande. Det är mysigt att strosa omkring och bara snacka liksom. Det är ett tips till er, gå ut på promenader flera gånger i veckan - med vän eller utan, spelar ingen roll, men det är så skönt att bara få gå omkring och rensa tankarna lite, eller ja, lyssna på poddar/musik kan man också. Det avgör man väl själv vad man föredrar ;-)
Måste verkligen plugga nu. Vi hörs senare,
// S

Likes

Comments

View tracker

Just nu drömmer jag mig bort för fullt till bättre tider. Det kan vara mysigt med lite snö sisådär, men just nu är jag över den perioden. Jag vill ha torra trottoarer så jag kan cykla utan oro för att halka omkull (gå också för den delen), jag vill se grönska - för jag tror att vi människor mår hundra gånger bättre när vi ser andra levande saker än andra personer och djur (för att inte tala om alla vackra färger som dyker upp också) - och jag vill ha värme för att kunna klä mig i tunna toppar, kjolar och shorts och allt sådant ting. Allt blir bättre när det är vår och sommar, inte sant? Man fylls av en ny lycka och livet blir en gnutta lättare.

Som tuuur är, så kommer tiden gå fort. Vårterminen är den som går snabbast, så snart sitter vi en sommarkväll och njuter. Vänta bara ;-)

Likes

Comments

Blev hemma idag från skolan, skönt om jag ska vara ärlig, men anledningen till varför jag är hemma är inte lika skön kanske. Sitter iallafall nu, med allt plugg bakom ryggen (tusentals block och pennor skulle nog inte bli så fint på bilden, om ni förstår ;-), had to hide it), och ska sätta igång med det. Har egentligen bild och form-lektion nu i skolan, så jag har nyss skrivit färdigt en tidsplanering till den lektionen och sedan måste jag verkligen komma igång med mitt anförande i svenskan. Sååå, trots att mitt jag inte befinner sig i skolbyggnaden så känns det som en vanlig skoldag :-) (med mitt egna schema, tänk om man fick göra sitt egna schema varje dag, haha?).
Hoppas ni får en bra måndag, loves

Likes

Comments

Tio (trettio min) över två, och jag har badat och städat rummet. Sitter nu vid skrivbordet mitt, väntar på att kaffet ska bli färdigt (leker vuxen?) och ska försöka plugga lite, men hörrni, jag känner mig så dålig angående bloggen. Jag lovar saker jag inte håller, inte för att det är så viktiga saker - jag syftar på sakerna från NA-KD som jag skulle visa (kan ju vara intressant för vissa). Skulle lagt upp ett inlägg om dem i onsdags, men ändrade till torsdag, men nu är det till och med söndag och inlägget är inte uppe än. Jag tänkte först lägga ut det med tråkiga snapchat-bilder, men då känns inlägget så icke-proffsigt om ni förstår hur jag menar, så jag planerar nu att försöka få till bra bilder med systemkameran då jag visar åtminstone jackan på och så vidare. De andra topparna visar jag nog inte på, eftersom de är underkläder... (Så bekväm är jag inte, hehe). Men samtidigt känner jag nu att plugget kanske kommer ta över min tid? Jag har trots allt bara eftermiddagarna nu, och om jag vill fota i dagsljus (vilket är det enda alternativet för bra bilder) så minskar timmarna enormt också.
Jag vill inte lova saker men ändå så vill jag försäkra er om att jag inte skiter i bloggen... Förstår ni hur kluven jag är?
Jaaaaajaa. Jag ska göra mitt bästa.

Förövrigt, så har min helg inte varit den bästa direkt. All sömn har varit som bortblåst (kanske därför jag slukar kaffe hela dagen), och jag har bara inte mått bra i kroppen. Andra saker har gjort mig på dåligt humör också, så har tjurat en del i helgen samt varit ledsen, och bara det är sjukt utmattande. Ska sluta deppa nu iallafall, gå och hämta mitt kaffe, och sedan sätta igång med plugget så stressen kan minska. Jag hoppas inte jag drar ner er nu, ni får ha en mysig söndag, så hörs vi. // S

Likes

Comments