Hej!
Bara tråkigheter på bloggen men här jag kan få ut mig allt...

Jag känner mig bortglömd, tappad på vägen och ignorerad.
Hatar den känslan när man blir stående själv, jag tror seriöst jag bara har en kompis som står mig som närmast, vet allt om mig, allt som ingen annan ens hade fått höra en lite gnutta om. Jag litar inte på många personer här i världen, blivit sårad för många gånger och därför släpper jag inte in personen helt i mitt liv, jag stänger ut han/hon den sista biten för att komma in bakom muren. Men den muren stå stadig där pågrund av att de finns så falska människor och folk som bara vill komma åt en för att känna glädje i sitt liv för att trycka ner andra.

Jag önskar bara du kunde förstå att jag behöver dig just nu, lite mer än vanligt. Vill ha en trygghet, en person som aldrig kommer lämna min sida. Jag har en sån speciell vän, hon betyder allt för mig. Men jag behöver en till och de är du.
Men man kan inte få allt här i livet har jag lärt mig, de är bara att sträcka på ryggen och fortsätta kämpa, en vacker dag stiger denna person in i mitt liv och förändrar de helt till de bättre. Jag väntar med spänning!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 57 readers

Likes

Comments

Längesen men vad gör de..
Behöver skriva av mig, vet inte vem jag ska prata med.. Vet egentligen inte vad jag ska säga så därför försöker jag skriva de ist, kanske blir allt lättare då, man kan alltid hoppas.

Nu sitter jag här i sängen, på ett konstigt vis vill jag ha måndag men ändå vill jag springa så långt jag bara kan, bort från allt och inte komma tillbaka..
Allt pågrund av den jävla ryggen som aldrig vill sammarbeta med mig, lever med konstant smärta i den, man blir lycklig när de inte gör speciellt ont, men att leva med en konstant smärt i 4 år kanske gör att man längre inte känner den lika tydligt men vad vet jag..
Smärtan kan ibland ta över mitt liv, som idag..
Red på min älskade prins, på åkern som man längtar efter varje år, bara få sväva fram men tårna rinner sakta ner på mina kinder, de borde vara glädje tårar inte tårar av smärta.. De hugger till i ryggen men ändå fortsätter man, de är ju en liv ens passion att sitta på hästryggen och känna sig fri men jag känner mig instängd..
Jag vill bara att en jävla läkare någon gång ska tro på mig, får bara höra att jag är för ung för att ens kunna ha ont i ryggen, ingen tror på mig, blir nekad och får bara höra jag har dåliga muskler i ryggen men min magkänsla säger att de är något mer.. Men är de det ända dom hittar får jag väl åter igen träna den.
Le och se glad ut samtidigt som de gör ont men inte ska jag klaga.
Vill bara få ut min frustation över hela situationen..
Va hos en läkaren förra veckan, de första hon frågar, väldigt elakt:
Vad vill du ha ut från detta besöket?

Jag blir irriterad, men berättar vad felet är, hon går igenom min rygg sen börjar hon säga till mig att jag är alldeles för ung för att ha ont i ryggen och sen frågar hon: eller förresten hur gammal är du?

Jag svarar snällt 20..
Sen börjar hon nämna alla sjukdomar, men efter varje sjukdom säger hon fast jag tror inte du har de.. Hon nämner cancer, de ända som sitter i mitt huvud just nu. Cancer... Bara ordet gör mig rädd, men jag kanske inte borde vara de men vi alla fastnar väl för de värsta. Jag är lite små rädd men försöker inte tänka, försöker tänka positivt att de är ingen fara, de är bara musklerna som är dåliga...

Jag önskar de va över nu, slippa ha ont!

Love Sophie

  • 57 readers

Likes

Comments

Kan inte sova, haha!
Standard mig när klockan är ställd, då är de som min kropp vägrar somna.. Ska upp 8 och rida en häst i frillesås och sen fixa med picke för kl 2 ska jag köra mormor till Varberg!

Funderar lite på allt man gjort här i livet, saker man ångrar att man gjort och mkt man ångrar att man inte gjorde.. Man lär sig av sina misstag, saker jag ångrar att jag gjorde kommer jag inte göra om(förhoppningsvis) och saknar jag ångrar att jag aldrig gjorde, kommer jag nu göra! Nu jävlar! Haha

Likes

Comments
  • 111 readers

Likes

Comments

Igår red jag på morgonen och hovslagaren kom till min systers häst så fixade med att ta in henne och sen åkte jag till Ebba! Så kul att träffa henne, satt och tjötade och blev pizza till middag!
Sen åkte jag till frillesås och red min kompis Hannas häst, ska passa den när dom är borta vecka 7 :)
Sen blev de pH hemma hos henne!!

Idag har jag ridit och varit och jobbat och om en liten stund ska jag åka till Hanna och mysa och kolla pH :)

  • 124 readers

Likes

Comments

Blev en sväng till mormor nu på kvällen och hjälpte henne med lite små saker och fikade :)

Blir nog krypa i sängen, uppe tidigt och hade svårt att sova inatt för va jätte pigg..

Imorgon blir de stallet på morgonen och sen träffa Ebba!!!!! Så taggad för de, saknar henne!

Inget intressant har hänt denna helgen, varit en lugn och skön helg, behövde de :)

  • 137 readers

Likes

Comments

Va i stallet kvart i 7 imorse och släppte ut hästarna, eftersom jag va så snäll och tog min systers söndag, så tar hon min nästa gång!
Släppte ut hästarna och fixade allting i stallet åt min prins, åkte hem och la mig igen och vaknade vid 11. Låg och drog mig en stund och gick upp och tände en brasa och kollade tv samtidigt som jag åt lite frukost!
Nu bär de av till stallet för att rida, ska bli skönt! Solen tittar fram men blåser massa, snön är nästan helt borta, är våren på väg? Eller kommer allt vända och bli kallt igen?

Nä nu får jag byta om och åka till stallet, blir en långtur idag!Likes

Comments

Kollar melodifestivalen och jag skäms ju så satans mkt.. Vad är detta för bidrag? Inte ett ända va ju bra!

Men idag har jag tagit de lugnt på morgonen och städade rummet lite, åkte till stallet och åkte snowracer bakom min häst idag! Så sjukt kul att göra de, han va lite rädd i början men gick jätte bra sen! Synd att snön försvinner nu, till sommaren blir de åka skrinda efter han, kan bli riktigt spännande!
  • 150 readers

Likes

Comments

Är de ens någon som läser mig blogg?
Funderar på om de är värt att göra ett ryckt och verkligen skriva varje dag eller skita i de.. Allt är upp till er nu, vill skriva om de finns några som är intresserade av att läsa om vad jag gör och vad som händer i mitt liv.. Lite beslutsångest!

Likes

Comments

Jag vill tävla!!!!!
Vill kunna köra transport själv och åka på massa tävlingar! Men sen kommer de jobbiga, jag tävlar min ponny bland storhästarna. Man får så mkt fula och bitchiga blickar från folk som rider storhäst, som dom är något bättre och att jag inte borde vara där.. Själv tycker hag de är en perfekt regel, att jag som är över 18 fortfarande får tävla min ponny!

Hade en helt underbar nyår! Behöver inte säga mer!

Love Sophie

  • 191 readers

Likes

Comments