Graviditeten

Endelig er det februar, nå er jeg inne i UKE 37

Har vært på kontroll, og alt er bra med lille bebisen.Hun vokser seg stor och go allerede med sine 3600gram(3.6kg)Hodet er enda ikke festet men som legen sa så er ikke dette no krise.

Jeg går nå inn i den tiden i svangerskapet der fødselen plutselig har blitt et stort å viktig tema, idag er det nemelig ikke mer enn 2 små uker til den store dagen.

Som noen sikkert allerede har fått med seg har jeg fått innvilget Planlagt keisersnitt,dette er noe jeg ikke ønsker å gå nærmere inn på detaljer om hva grunnen er men kansje det er noe som kommer opp på et seinere tidspunkt.

I morgener det klart for Samtalen på sykehuset der vi får informasjon om hva som skal skje selve Pks-dagen,noe jeg tenker kommer til å gjøre meg enda tryggere. Det blir fint å gå gjennom hva som skal skje å hva vi har å forberede oss til.

Heldig som jeg er så fikk A fri denne dagen så han kan være med, det er godt å ikke måtte reist ditt alene.

Alle har vi jo Forventninger og tanker om fødselen, jeg tror de aller fleste gjør seg opp en mening rundt hvordan de ser for seg at det blir selv om det er en veldig liten sjans for at det faktisk kan bli sånn.

Jeg veit det innebærer en del risikoer med velget om legge seg under kniven på denne måten, men jeg har i bakhodet den tanken at dette er jo det beste for meg och lille frøkna, Dette skal gå så bra. Prøver å tenke positivt på denne opplevelsen jeg har i møte.

Kan ærlig inrømme at jeg har blitt veldig utålmodig den siste tiden, Hadde egentlgi ikke gjort noe om hu valgte å komme nå,men da måtte hu antaglivis kommet med akuttsnitt noe som faktisk skremmer meg mer en planlagtkeisersnitt av en eller annen grunn.. hehe kansje bare jeg som overtenker. Veit egentlig ikke helt hva jeg tenker rundt fødselen, det er så mange tanker som surrer rundt i hodet.. Føler nesten jeg blir litt gal av all denne spenningen.

Det er egentlig ganske utrolig å tenke på at om ikke så mange dager så har jeg et lite menneske i armene som trenger meg døgnet rundt, det er ganske uvirkelig med tanke på at legene har fortalt meg tidligere at jeg umulig kunne bli gravid, men på en mirakuløs måte så skjedde det. Min største drøm hadde kommet til virkelighet, jeg skal bli mamma. De siste ukene har det faktisk gått opp for meg at dette ikke er noen drøm, dette er virkelighet, Snart har jeg min lille bebis hos meg,jeg kunne virkelig ikke vært mer utålmodig enn jeg er nå.Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Diverse

Nå har jeg vasket alle klærne til lille hu har kleskapet fullt. men likevell så føler jeg at jeg ikke har nokk hehe, jeg bare elsker å handle bebiklær,Har den siste tiden sett så utrolig mye flott til den Lilla tösen,måtte jo sefølgelig kjøpe med en del nå når det nærmer seg BabyP sin ankomst💕                                                                     - Kjøpt på Ebay og Etsy

Likes

Comments

Graviditeten, Graviditeten

Her er en liten update om hvordan det ligger ann på graviditetssiden 🙆✨

Termin: 25..02.16, men har fått innvilget planlagt keisersnitt 15.Februar.

På vei: 36+ 4

Igjen til PKS: 18 dager

Kjønn: Lita prinsesse

Navn: Pernille Madeleine

Neste kontroll: har ikke fått tildelt noe ny kontroll grunnet jordmor har sluttet, men skal få til en kontroll til uka.

Søvn: sover nesten ikke noe om kveldene - mye rygg/bekkenplager

Strekkmerker: Har nok joina den stolte tigerfamilien nå forå si det pent hehe.

Vektøkning: 18 kg

Aktivitet: hu har fått mye mindre plass i magen nå, og det merkes.

Mat craving: druer å sjokolade.

Plager: Konstante og  ubehagelige kynnere

Barnerommet: Det er nå så og si ferdig, mangler bare stellebord.

Fødebagen klar? NEI! har ikke begynt å pakke enda da jeg har null peiling på hva jeg skal pakke,tips tas imot med stor takk

Utålmodig? Jaa, nå kan hu godt komme snart.

Tungt? Ja, de ekstra kiloene merkes på kroppen. Begynner å bli såå sliiiiten.

Likes

Comments