Hejsan!
dag var jag och mamma i Nässjö en heldag.
Jag skulle till läkaren och kolla några saker. Sen så åkte vi till stan och shoppade ganska mycket. Har inte tagit bilder på det jag köpte men skit samma. När vi kom hem åkte jag och pappa och tittade på Elina när hon körde moped. På kvällen var jag och Elina även på gymmet och körde ett redigt slackta pass eller vad man nu säger.
Ha det bäst!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan!
Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om så idag fick det bli ett tips på en bra film så jag hoppas att ni kommer gilla det! Min favorit film är alla Twillight filmerna de är så himla bra, vet inte hur många gånger jag har tittat på de om och om igen. Just nu Har jag ett Twillight Maraton som började igår på eftermiddagen. Filmerna är ungefär mellan 1-2h långa så de det är ju inga korta filmer!

Likes

Comments

Hejsan!
Igår fick jag mitt efterlängtade sommarlov!
Har längtat till den dagen sen i vintras!
Det är bara några veckor kvar till Gotland.
Förresten Sorry för dålig uppdatering men har bara fokuserat på skolan de senaste veckorna men förhopningsvis blir det bättre uppdatering i sommar.
Ha en trevlig sommar!

Likes

Comments

Det förra inlägget skrev jag igår men det gick inte att ladda upp det på bussen så det kom upp nu! Just nu så har vi kommit till Härnösand. vi stannar här hela dagen och åker vidare upp till Luleå ikväll! Nu sitter vi på donken och äter mat.Men iallafall här kommer lite bilder från igår och idag på båten!

Likes

Comments

Hejsan!
Just nu sitter jag och familjen på en buss som går upp till Stockholm! Vi ska nämligen på en kryssning som går upp till Luleå det tar tre dagar. Vi var precis i Norrköping och hämtade upp folk. HAHA det roligaste är att jag är yngst på bussen det är nästan bara pensionärer här. Men det är chill sitter på två säten och lyssnar på hög musik! 👌

Likes

Comments

Hejsan!
Igår hade vi studiedag så jag och Elina cyklade till vår sommarstuga och solade,  fixade mat. Vi skulle bada med men det var för kallt när vi hade varit där så cyklade vi hem igen.

Likes

Comments

Elinas konfirmation är nu klar hade tyvärr ingen bild på avslutningen men detta är efter konfirmationen! Lina, Kalle, Leif, Luise, Mattias, Linda och deras Fem barn på besök efter avslutningen vi åt god mat pratade och hade trevligt! 👌

Likes

Comments

Detta är enligt mig den absolut bästa body lotion jag har testat! Framför allt om man har en torr hud. De från Victoria Secret är så parfymerade så det kliar på min hud eller så är det bara jag som är alergisk mot det vem vet!

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har jag, mamma och Luise varit i Gränna och Tranås!
Och igår var mamma i stan och köpte lite kläder till mig så tänkte visa vad vi köpte och allt sådant. Jag tänkte även blogga lite imon eftersom att Elina tar konfirmationen imorgon ! Ha det bäst!!

Kläderna kommer ifrån HM och kostar mellan 50 - 200kr.

Likes

Comments

Nouw Magazine