Hejsan!
Gott nytt år allesammans! nu är 2016 över och nu väntas det nya möjligheter och chanser under 2017! Vad är erat finaste minne från 2016? Mitt var någ när jag var på Gotland med familjen! Ha det bäst, här kimmer lite bilder från maten Mamma gjorde idag!

Likes

Comments

Hejsan!
Det var ett tag sedan.
Idag tänkte jag dela med mig av lite jullovs planer, eftersom det bara är en skolvecka kvar innan jullovet drar igång! Jag är jättetaggad!!
1:Jag ska fira jul med familjen!
2:Fyller 14år!
3:Ska till Teniriffa!

Likes

Comments

Hejsan!
Idag var jag och Mamma i Jönköping, vi skulle lämna tillbaks min andra vinterjacka! Det blev så klart lite shopping. Lite av grejerna jag köpte kommer på bilderna nedan!🍁

Jackan kommer ifrån Bikbok och kostar 699.

Tröjan kommer ifrån H&M och jag tror att den kostade 199kr.

Halsduken kommer ifrån H&M och jag tror att den kostade 149kr.

Bodymisten kommer ifrån the body shop och jag tror att den kostade 159kr.

Ljusen kommer ifrån Ikea och jag tror att de kostade 15kr styck.

Likes

Comments

Hejsan allesammans!
Har inte uppdaterat på några månader nu, jag kände för en paus! Här är några bilder från en övning jag körde på gymmet ikväll. Vill ni ser mer av detta? Ska försöka uppdatera lite mer nu.
Ha en fortsatt trevlig kväll!! 💗
Instagram: sophieolofsson1

Likes

Comments

Hejsan!
dag var jag och mamma i Nässjö en heldag.
Jag skulle till läkaren och kolla några saker. Sen så åkte vi till stan och shoppade ganska mycket. Har inte tagit bilder på det jag köpte men skit samma. När vi kom hem åkte jag och pappa och tittade på Elina när hon körde moped. På kvällen var jag och Elina även på gymmet och körde ett redigt slackta pass eller vad man nu säger.
Ha det bäst!!

Likes

Comments

Hejsan!
Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om så idag fick det bli ett tips på en bra film så jag hoppas att ni kommer gilla det! Min favorit film är alla Twillight filmerna de är så himla bra, vet inte hur många gånger jag har tittat på de om och om igen. Just nu Har jag ett Twillight Maraton som började igår på eftermiddagen. Filmerna är ungefär mellan 1-2h långa så de det är ju inga korta filmer!

Likes

Comments

Hejsan!
Igår fick jag mitt efterlängtade sommarlov!
Har längtat till den dagen sen i vintras!
Det är bara några veckor kvar till Gotland.
Förresten Sorry för dålig uppdatering men har bara fokuserat på skolan de senaste veckorna men förhopningsvis blir det bättre uppdatering i sommar.
Ha en trevlig sommar!

Likes

Comments

Det förra inlägget skrev jag igår men det gick inte att ladda upp det på bussen så det kom upp nu! Just nu så har vi kommit till Härnösand. vi stannar här hela dagen och åker vidare upp till Luleå ikväll! Nu sitter vi på donken och äter mat.Men iallafall här kommer lite bilder från igår och idag på båten!

Likes

Comments

Hejsan!
Just nu sitter jag och familjen på en buss som går upp till Stockholm! Vi ska nämligen på en kryssning som går upp till Luleå det tar tre dagar. Vi var precis i Norrköping och hämtade upp folk. HAHA det roligaste är att jag är yngst på bussen det är nästan bara pensionärer här. Men det är chill sitter på två säten och lyssnar på hög musik! 👌

Likes

Comments

Nouw Magazine